Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
INFOLINIA:
42 637 11 22, pn. - pt. 10-18, sob 10-14
SKORZYSTAJ Z PORADY KONSULTANTA

Oferty zimowe Obozy i kolonie Biuro Podróży Almatur

OFERTY LETNIE I ZIMOWE OBOZY MŁODZIEŻOWE WCZASY EGZOTYKA WYCIECZKI O NAS KONTAKT PROMOCJA LAST MINUTE
Obozy młodzieżowe
Wypoczynek i zwiedzanie
Informacje

  Oferty Almatur Zima


Oferty dla młodzieży
Kierunek: dowolny Polska zagranica    Sortuj wg: liczby dni alfabetycznie    Pokazuj oferty: z wolnymi miejscami wszystkie

Obozy młodzieżowe
Polska
Dojazd autokarem Białka Tatrzańska - Obóz Archery Tag i Paintball 8 dni wiek 10-18
Dojazd autokarem Białka Tatrzańska - Obóz narciarsko-paintballowy + Archery Tag 8 dni wiek 10-18
Dojazd autokarem Białka Tatrzańska - Obóz snowboardowo-paintballowy + Archery Tag 8 dni wiek 10-18
Dojazd autokarem BiałkaTatrzańska - Obóz narciarski grupa początkująca 8 dni wiek 7-18
Dojazd autokarem BiałkaTatrzańska - Obóz narciarski grupa średniozaawansowana i zaawansowana 8 dni wiek 7-18
Dojazd autokarem BiałkaTatrzańska - Obóz snowboardowy grupa początkująca 8 dni wiek 7-18
Dojazd autokarem BiałkaTatrzańska - Obóz snowboardowy grupa średniozaawansowana i zaawansowana 8 dni wiek 7-18
Dojazd autokarem BiałkaTatrzańska - Termalny Relaks 8 dni wiek 7-18
Dojazd autokarem BiałkaTatrzańska - Warsztaty Plastyczne 8 dni wiek 7-18
Dojazd autokarem Bieszczady - Lesko - Obóz narciarski z Bieszczadzką Adrenaliną 8 dni wiek 7-18
Dojazd autokarem Bieszczady - Lesko - Obóz rekreacyjny Bieszczadzka Adrenalina 8 dni wiek 7-18
Dojazd autokarem Bieszczady - Lesko - Obóz snowboardowy z Bieszczadzką Adrenaliną 8 dni wiek 7-18
Dojazd autokarem Brenna - adventure camp 8 dni wiek 10-16
Dojazd autokarem Brenna - obóz jeździecki 8 dni wiek 10-16
Dojazd autokarem Brenna - obóz paintballowy extreme camp 8 dni wiek 12-17
Dojazd autokarem Czarna Góra - Obóz narciarski grupa początkująca 8 dni wiek 7-18
Dojazd autokarem Czarna Góra - Obóz snowboardowy grupa początkująca 8 dni wiek 7-18
Dojazd autokarem Czarna Góra - Konwent Mangi i Anime 8 dni wiek 7-18
Dojazd autokarem Czarna Góra - Obóz narciarski grupa średniozaawansowana i zaawansowana 8 dni wiek 7-18
Dojazd autokarem Czarna Góra - Obóz snowboardowy grupa średniozaawansowana i zaawansowana 8 dni wiek 7-18
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - Obóz artystyczny 8 dni wiek 12-17
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - Obóz języka angielskiego 8 dni wiek 12-17
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - Obóz teatralno-aktorski 8 dni wiek 12-17
Dojazd autokarem Pokrzywna - obóz paintball i ASG 8 dni wiek 9-15
Dojazd autokarem Pokrzywna - obóz przygodowy Multifun 8 dni wiek 8-15
Dojazd autokarem Pokrzywna - obóz zumby 8 dni wiek 8-15
Dojazd autokarem Poronin - kolonia i obóz narciarski 8 dni wiek 7-18
Dojazd autokarem Poronin - kolonia i obóz narciarsko-taneczny 8 dni wiek 7-18
Dojazd autokarem Poronin - kolonia i obóz snowboardowo - taneczny 8 dni wiek 7-18
Dojazd autokarem Poronin - kolonia i obóz snowboardowy 8 dni wiek 7-18
Dojazd autokarem Poronin - kolonia i obóz tańca nowoczesnego 8 dni wiek 7-18
Dojazd autokarem Szczyrk - freestyle football 8 dni wiek 8-19
Dojazd autokarem Szczyrk - obóz gamingowy 8 dni wiek 8-16
Dojazd autokarem Szczyrk - obóz narciarski 8 dni wiek 8-19
Dojazd autokarem Szczyrk - obóz narciarsko snowboardowy 8 dni wiek 8-19
Dojazd autokarem Szczyrk - obóz snowboardowy 8 dni wiek 8-19
Dojazd autokarem Szczyrk - obóz z Minecraftem 8 dni wiek 8-16
Dojazd autokarem Szczyrk - warsztaty wokalne 8 dni wiek 8-19
Dojazd autokarem Ustroń - magia i czary 8 dni wiek 9-14
Dojazd autokarem Ustroń - zimowa przygoda 8 dni wiek 11-15
Dojazd autokarem Wisła - obóz fotograficzny 8 dni wiek 12-17
Dojazd autokarem Wisła - obóz narciarski 8 dni wiek 11-17
Dojazd autokarem Wisła - obóz plastyczny 8 dni wiek 12-17
Dojazd autokarem Wisła - obóz rekreacyjny 8 dni wiek 11-17
Dojazd autokarem Wisła - obóz siatkarsko-narciarski 8 dni wiek 12-17
Dojazd autokarem Wisła - obóz siatkówki i gier halowych 8 dni wiek 13-17
Dojazd autokarem Wisła - obóz teatralny 8 dni wiek 11-17
Dojazd autokarem Zakopane - obóz narciarski 8 dni wiek 11-18
Dojazd autokarem Zakopane - obóz narciarsko-językowy - English Snow 8 dni wiek 11-18
Dojazd autokarem Zakopane - obóz snowboardowo-językowy - English Snow 8 dni wiek 11-18
Dojazd autokarem Zakopane - obóz snowboardowy 8 dni wiek 11-18

Zagranica
Dojazd autokarem Austria - Villach - obóz narciarski 10 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Austria - Villach - obóz snowboardowy 10 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Austria - Wildschonau - obóz narciarski 10 dni wiek 12-20
Dojazd autokarem Austria - Wildschonau - obóz snowboardowy 10 dni wiek 12-20
Transport samolotem Malta - Gzira - zimowy obóz rekreacyjny 8 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Słowacja - Chopok - obóz narciarski 8 dni wiek 11-18
Dojazd autokarem Słowacja - Chopok - obóz snowboardowy 8 dni wiek 11-18
Dojazd autokarem Słowenia - Bled - obóz narciarski 10 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Słowenia - Bled - obóz snowboardowy 10 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Włochy - Val di Fiemme - obóz narciarski 10 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Włochy - Val di Fiemme - obóz narciarski RACE 10 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Włochy - Val di Fiemme - obóz snowboardowy 10 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Włochy - Val di Fiemme - obóz snowboardowy Freestyle 10 dni wiek 12-18

Klub Urwisa
Polska
Dojazd autokarem Zakopane - Klub Urwisa "za rękę z Yeti" 8 dni wiek 7-11

Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.