Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
Infolinia Almatur  +48 42 637 11 22  pn-pt  godz.10-17

Manga i anime - obozy kolonie dla dzieci Almatur Łódź

obozy młodzieżowe
wycieczki
OBOZY MŁODZIEŻOWE WYCIECZKI I WCZASY EGZOTYKA KONTAKT PROMOCJA LAST MINUTE
menuAlmatur obozy młodzieżowe
infoliniawyszukiwarka
Skorzystaj z wyszukiwarki
Kolonie i obozy manga i anime to marzenie każdego fana kultury japońskiej i azjatyckiej. Jedź z nami na obozy i kolonie manga i anime gdzie dzieci będą poznawać kulturę i tradycje japońskie oraz koreańskie.
Manga i anime - obozy młodzieżowe i kolonie dla dzieci
Obozy młodzieżowe
Polska
Dojazd autokarem Bocheniec - Góry Świętokrzyskie - kolonie i obóz komiksowy 11 dni wiek 7-16 lat
Dojazd autokarem Dąbki - obóz japoński 11 dni wiek 10-18 lat
Dojazd autokarem Kołobrzeg - manga 11 dni wiek 12-18 lat
Dojazd autokarem Lesko SKI - Bieszczady - konwent manga i anime 11 dni wiek 10-18 lat
Dojazd autokarem Międzywodzie - 10 krajów w 10 dni 11 dni wiek 7-18 lat
Dojazd autokarem Murzasichle - obóz Manga i anime 11 dni wiek 10-18 lat
Dojazd autokarem Podlesice - Jura - manga i anime 11 dni wiek 10-18 lat
Dojazd autokarem Pokrzywna - świat dalekiego wschodu - azjatyckie lato 11 dni wiek 10-17 lat
Dojazd autokarem Poznań - orient camp - Japonia 11 dni wiek 10-18 lat
Dojazd autokarem Poznań - orient camp - manga i anime 11 dni wiek 10-18 lat
Dojazd autokarem Poznań - orient camp - otaku 11 dni wiek 10-18 lat
Dojazd autokarem Świnoujście - manga 11 dni wiek 10-18 lat

Manga to komiks, obraz, rysunek japoński, głównie czarno-biały, a anime to określenie japońskiego filmu animowanego. Kolonie i obozy manga i anime to spełnienie marzeń każdego fana kultury japońskiej i azjatyckiej. Podczas obozów i kolonii dzieci poznają kulturę i tradycje japońskie oraz koreańskie. A to tylko kropla w morzu wśród wszystkich przygód, które przeżyją dzieci na obozach manga i anime, o których opowiedzą wszystko po powrocie z uśmiechem na twarzy. Fani komiksów, mangi, anime, sztuki i kultury japońskiej będą mogli rozwijać swoje zainteresowania wyruszając w świat komiksowych superbohaterów. Masz ochotę na takie kolonie i obozy?, to zapraszamy.
Kolonie to super miejsce, by twoja mała pociecha spędziła tam swój wakacyjny czas wśród grona swoich młodych rówieśników. Kolonie dla dzieci uczą podejmowania prawidłowych decyzji w różnych sytuacjach, a także zaradności oraz rozwagi. Każdy wyjazd uczy czegoś innego. Nie ma tu nudy!, ciągle coś się dzieje, odbywają się zajęcia dzięki którym dziecko uczy się logicznie myśleć, a także pracować w grupach. Oprócz tego nabiera doświadczenia i samodyscypliny. Zajęcia są prowadzone w sposób ciekawy i intrygujący, a dzięki nim twoje dziecko pobudzi swą wyobraźnie oraz kreatywność jeszcze bardziej!
Obozy młodzieżowe są dla twojego nastolatka! Czas pełnego chillu, odpoczynku oraz integracji z innymi osobami. Obozy młodzieżowe tematyczne są super pomysłem, by nastolatek rozwijał swoje pasję i mógł szkolić się pod okiem profesjonalistów. Każdy dzień podczas obozu młodzieżowego będzie dla niego bardzo ciekawy i niezapomniany, przeżyje tu masę przygód, a także bardzo aktywnie może spędzić czas w te wakacje co poprawi jego kondycję oraz wymodeluje sylwetkę, a także pomoże zachować zdrową sprawność ruchową. Obozy młodzieżowe dla dzieci to miejsce gdzie można poznać masę wspaniałych osób, z którymi być może będzie miało kontakt nawet po zakończeniu turnusu na obozie!



Kolonie i obozy młodzieżowe
wycieczki
BPiT Almatur Łódź sp. z o.o.
90-417 Łódź, ul. Piotrkowska 59
tel. (42) 637 11 22
tel. (42) 632 93 73
fax. (42) 637 11 85
mail: lodz@almatur.pl
Biuro podróży Almatur Łódź to unikalne połączenie doświadczenia, pasji i bezpieczeństwa. Istniejemy już od 1956 roku, kiedy to stawialiśmy pierwsze kroki jako biuro obsługujące ruch turystyczny dla środowisk akademickich. Z czasem przekształciliśmy ofertę, poszerzając zakres usług m.in. o wycieczki krajowe i egzotyczne. Jednak od lat filarem naszej działalności są właśnie obozy młodzieżowe, studenckie, kolonie dla dzieci, letnie obozy rekreacyjne, żeglarskie, sportowe, windsurfingowe, taneczne, wokalne i pozostałe obozy i kolonie tematyczne.
Nie zamykamy się na nowe możliwości i stale rozwijamy ofertę. Aktualnie nasi klienci mogą wybrać zarówno obozy nad morzem, w górach, jak i kolonie nad jeziorem czy za granicą. Stawiamy na unikalne obozy dla dzieci i młodzieży, które są skupione wokół konkretnego celu. Takim celem może być np. aktywny wypoczynek, zawieranie nowych znajomości, zabawa w gronie rówieśników, rozwój zdolności i zainteresowań, czy znalezienie nowej pasji. Z biurem podróży Almatur wszystko jest możliwe!
Dlaczego Almatur Łódź to najlepszy wybór na wakacje?
Wakacje z biurem Almatur Łódź to idealny pomysł na udany wyjazd. Nasze letnie obozy i kolonie młodzieżowe, a także wycieczki krajowe i egzotyczne, zostały wyszukane spośród setek rozmaitych ofert. Dzięki temu, jak mało które biuro podróży, oferujemy niezwykle szeroki zakres kolonii tematycznych. Oryginalne propozycje takie jak obozy jeździeckie, przygodowe, narciarskie, snowboardowe, RPG, a także mangowe i zagraniczne, np. w słonecznej Hiszpanii, to zdecydowanie najmocniejsze atuty naszej oferty.
Poza tym wyróżnia nas dbałość o szczegóły i bezpieczeństwo. Wiemy, że najlepiej odpoczywa się z myślą, że wszystko zostało zorganizowane od A do Z. Dlatego zapewniamy uczestnikom wsparcie wykwalifikowanych opiekunów i przewodników oraz niezbędne pakiety ubezpieczeń. Wybierając wakacje letnie i zimowe z Almatur, poświęcisz swój czas na zabawę, gry sportowe, odpoczynek w otoczeniu przyrody, a także turystyczne zwiedzanie największych atrakcji okolicy. Całą resztą zajmie się nasz zespół!
Chcesz przeżyć niezapomniane wakacje? Zapoznaj się z naszymi wyjątkowymi ofertami wycieczek, obozów i kolonii dla dzieci oraz młodzieży. Postaw na biuro podróży, które od wielu lat specjalizuje się w dostarczaniu radości, zabawy i niezapomnianych przeżyć.

Klauzula informacyjna: Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.