Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
Almatur kolonie i obozy
INFOLINIA ALMATUR:
42 637 11 22, pn. - pt. 10-17
OBOZY MŁODZIEŻOWE I KOLONIE ALMATUR

Promocje Biuro Podróży Almatur

OFERTY LETNIE OBOZY MŁODZIEŻOWE WCZASY EGZOTYKA WYCIECZKI O NAS KONTAKT PROMOCJA LAST MINUTE
Skorzystaj z wyszukiwarki
Obozy młodzieżowe
Wypoczynek i zwiedzanie
Oferta edukacyjna
Informacje
Promocje
Oferty dla młodzieży dorosłych   Sortowanie wg ceny daty liczby dni alfabetycznie

Obozy młodzieżowe
Polska
Dojazd autokarem Bachorze - kolonia Komandos Junior od 2149 zł 2449 zł 11.08.2021 (11 dni) wiek 7-12
Dojazd autokarem Borek - obóz rekreacyjny od 1749 zł 1849 zł 29.07.2021 (11 dni) wiek 8-16
Dojazd autokarem Borne Sulinowo - obóz ASG komandos od 1899 zł 2199 zł 22.08.2021 (9 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Borne Sulinowo - obóz ASG Zielony Garnizon od 1499 zł 1799 zł 22.08.2021 (9 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Borne Sulinowo - obóz kajakowo-rowerowy od 1799 zł 2099 zł 22.08.2021 (9 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Borne Sulinowo - obóz na patent sternika motorowodnego od 2099 zł 2399 zł 22.08.2021 (9 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Borne Sulinowo - obóz paintballowy od 1899 zł 2199 zł 22.08.2021 (9 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Borne Sulinowo - obóz wędkarski od 1799 zł 2099 zł 22.08.2021 (9 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Cetniewo - obóz fitness, aqua aerobic, taniec od 1699 zł 1799 zł 12.08.2021 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Cetniewo - obóz pływacki od 1749 zł 1849 zł 12.08.2021 (11 dni) wiek 9-12
Dojazd autokarem Cetniewo - obóz rekreacyjny od 1699 zł 1799 zł 12.08.2021 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Cetniewo - obóz siatkówki od 1799 zł 1899 zł 12.08.2021 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Czaplinek - kolonia przygodowa od 1799 zł 2099 zł 22.08.2021 (9 dni) wiek 8-12
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz multisportowy od 1799 zł 2099 zł 22.08.2021 (9 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz piłki nożnej od 1799 zł 2099 zł 22.08.2021 (9 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz rekreacyjny od 1649 zł 1949 zł 22.08.2021 (9 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz survivalowo-kajakowy od 1949 zł 2249 zł 22.08.2021 (9 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz warsztaty literackie od 1799 zł 2099 zł 22.08.2021 (9 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz warsztaty musicalowe od 1849 zł 2149 zł 22.08.2021 (9 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz warsztaty wokalne od 1799 zł 2099 zł 22.08.2021 (9 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz windsurfingowy od 1949 zł 2249 zł 22.08.2021 (9 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz wodna przygoda od 2049 zł 2349 zł 22.08.2021 (9 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz żeglarski od 1949 zł 2249 zł 22.08.2021 (9 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Częstochowa - obóz siatkarski VolleyballCamp od 1499 zł 1599 zł 09.08.2021 (11 dni) wiek 10-19
Dojazd autokarem Dziwnówek - kolonia Adventure i Survival Kids od 2149 zł 2449 zł 09.07.2021 (11 dni) wiek 8-13
Dojazd autokarem Dziwnówek - obóz rekreacyjny od 2049 zł 2349 zł 09.07.2021 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Giby - obóz Świat 5 Przygód od 1499 zł 1599 zł 15.08.2021 (10 dni) wiek 9-18
Dojazd autokarem Gierłoż - Mazury Adventure Camp od 2399 zł 2549 zł 15.08.2021 (10 dni) wiek 8-18
Dojazd autokarem Gierłoż - Mazury Quad Camp od 2399 zł 2549 zł 15.08.2021 (10 dni) wiek 8-18
Dojazd autokarem Gierłoż - Mazury Water Camp od 2399 zł 2549 zł 15.08.2021 (10 dni) wiek 8-18
Dojazd autokarem Jarosławiec - Wicie - Obóz Archery Tag i Paintball - Domki od 1749 zł 1849 zł 21.08.2021 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Jarosławiec - Wicie - Kolonia Rekreacyjna - Domki od 1649 zł 1749 zł 21.08.2021 (10 dni) wiek 7-12
Dojazd autokarem Jarosławiec - Wicie - Koreański POP - Domki od 1699 zł 1799 zł 21.08.2021 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Jarosławiec - Wicie - Obóz Komandos Junior - Domki od 1749 zł 1849 zł 21.08.2021 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Jarosławiec - Wicie - Obóz Rekreacyjny - Domki od 1649 zł 1749 zł 21.08.2021 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Jastrzębia Góra - Active Chillout 14+ od 1699 zł 1799 zł 12.08.2021 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Jastrzębia Góra - Dance, Beauty, Fitness od 1749 zł 1849 zł 12.08.2021 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz aktorsko-filmowy od 2049 zł 2149 zł 04.08.2021 (11 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz fotograficzny od 1899 zł 1999 zł 04.08.2021 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz gier planszowych i PS od 1849 zł 1949 zł 04.08.2021 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz jazdy konnej od 2249 zł 2349 zł 04.08.2021 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz języka angielskiego od 2049 zł 2149 zł 04.08.2021 (11 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz koszykówki od 1849 zł 1949 zł 04.08.2021 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz kulinarny od 1899 zł 1999 zł 04.08.2021 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz musicalowy od 1999 zł 2099 zł 04.08.2021 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz piłki nożnej od 1749 zł 1849 zł 04.08.2021 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz rekreacyjny od 1749 zł 1849 zł 04.08.2021 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz samoobrony i sportów walki od 1899 zł 1999 zł 04.08.2021 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz siatkówki od 1849 zł 1949 zł 04.08.2021 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz sportów wodnych od 1949 zł 2049 zł 04.08.2021 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz survival i paintball od 1949 zł 2049 zł 04.08.2021 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz tańca nowoczesnego od 1999 zł 2099 zł 04.08.2021 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz tenisa ziemnego od 1949 zł 2049 zł 24.07.2021 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz zdrowie i ruch od 1749 zł 1849 zł 04.08.2021 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia kulinarna od 1899 zł 1999 zł 04.08.2021 (11 dni) wiek 8-11
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia pływania od 1949 zł 2049 zł 02.07.2021 (11 dni) wiek 8-11
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia przygodowa od 1949 zł 2049 zł 04.08.2021 (11 dni) wiek 8-11
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia rekreacyjna od 1749 zł 1849 zł 02.07.2021 (11 dni) wiek 8-11
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia samoobrony i sportów walki od 1899 zł 1999 zł 04.08.2021 (11 dni) wiek 8-11
Dojazd autokarem Krynica Morska - kolonia rekreacyjna od 1599 zł 1699 zł 12.08.2021 (11 dni) wiek 8-11
Dojazd autokarem Krynica Morska - obóz przygody od 1699 zł 1799 zł 12.08.2021 (11 dni) wiek 8-15
Dojazd autokarem Krynica Morska - obóz rekreacyjny od 1599 zł 1699 zł 12.08.2021 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Krynica Morska - obóz survival i paintball od 1799 zł 1899 zł 12.08.2021 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Łazy Mielno - kolonia detektywistyczna Świat Zagadek od 1699 zł 1999 zł 22.08.2021 (9 dni) wiek 8-13
Dojazd autokarem Łazy Mielno - obóz rekreacyjny od 1599 zł 1899 zł 22.08.2021 (9 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Łazy Mielno - przygoda w Hogwarcie od 1699 zł 1999 zł 22.08.2021 (9 dni) wiek 8-13
Dojazd autokarem Łazy Mielno - warsztaty musicalowe od 1799 zł 2099 zł 22.08.2021 (9 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Mrzeżyno - obóz militarny ASG - Oddział Elitarny od 1999 zł 2199 zł 22.08.2021 (9 dni) wiek 15-18
Dojazd autokarem Mrzeżyno - obóz militarny ASG Delta Force od 1949 zł 2149 zł 22.08.2021 (9 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Mrzeżyno - obóz militarny Młody Komandos od 1799 zł 1999 zł 22.08.2021 (9 dni) wiek 8-13
Dojazd autokarem Mrzeżyno- obóz fabularny Counter Strike od 1899 zł 2099 zł 22.08.2021 (9 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Mrzeżyno- obóz militarny snajperski od 1949 zł 2149 zł 22.08.2021 (9 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Niechorze - kolonie i obóz hulajnoga od 1999 zł 2099 zł 31.07.2021 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Niechorze- kolonie i obóz skate rolki od 1999 zł 2099 zł 11.08.2021 (11 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Pokrzywna - obóz Świat Paintballa od 1799 zł 1999 zł 20.08.2021 (10 dni) wiek 13-17
Dojazd autokarem Pokrzywna - obóz Świat Paintballa&ASG od 1949 zł 2149 zł 20.08.2021 (10 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Pokrzywna - obóz Świat Przygody od 1699 zł 1799 zł 20.08.2021 (10 dni) wiek 8-16
Dojazd autokarem Pokrzywna - obóz Świat Żywiołów od 1799 zł 1999 zł 20.08.2021 (10 dni) wiek 10-17
Dojazd autokarem Ponik na Jurze - Extreme Camp od 1599 zł 1699 zł 20.08.2021 (10 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Ponik na Jurze - MultiMania od 1499 zł 1599 zł 20.08.2021 (10 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Ponik na Jurze - Off Road od 1699 zł 1799 zł 20.08.2021 (10 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Ponik na Jurze - Quadowi maniacy od 1699 zł 1799 zł 20.08.2021 (10 dni) wiek 14-18
Dojazd własny Poznań - Półkolonie od 699 zł 799 zł 12.07.2021 (5 dni) wiek 9-19
Dojazd autokarem Przysiecz - kolonia ABC jazdy konnej od 2349 zł 2449 zł 20.08.2021 (10 dni) wiek 7-14
Dojazd autokarem Przysiecz - kolonia kulinarna od 2199 zł 2299 zł 20.08.2021 (10 dni) wiek 7-14
Dojazd autokarem Przysiecz - kolonia plastyczna od 2099 zł 2199 zł 20.08.2021 (10 dni) wiek 7-14
Dojazd autokarem Przysiecz - Kolonie w Gościnnej Zagrodzie od 1999 zł 2099 zł 20.08.2021 (10 dni) wiek 7-14
Dojazd autokarem Ruciane Nida - Jazda Konna od 2249 zł 2349 zł 02.07.2021 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Ruciane Nida - Leśna FITosfera od 1749 zł 1849 zł 02.07.2021 (11 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Spała - kolonia przygodowa od 2099 zł 2399 zł 07.07.2021 (11 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Spała - obóz ASG od 2249 zł 2549 zł 09.08.2021 (11 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Spała - obóz jazdy konnej od 2799 zł 3099 zł 09.08.2021 (11 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Spała - obóz z adrenaliną od 2149 zł 2449 zł 07.07.2021 (11 dni) wiek 10-16
Dojazd autokarem Uniejów - obóz gamingowy od 2099 zł 2399 zł 20.08.2021 (10 dni) wiek 8-16
Dojazd autokarem Uniejów - obóz rekreacyjny od 1649 zł 1949 zł 20.08.2021 (10 dni) wiek 8-16
Dojazd autokarem Uniejów - obóz Retro od 2099 zł 2399 zł 20.08.2021 (10 dni) wiek 8-16
Dojazd autokarem Uniejów - obóz Roboty i Spółka od 2099 zł 2399 zł 20.08.2021 (10 dni) wiek 8-16
Dojazd autokarem Uniejów - obóz Wyścigi RC+ od 2099 zł 2399 zł 20.08.2021 (10 dni) wiek 8-16
Dojazd autokarem Uniejów - obóz z Minecraftem od 2099 zł 2399 zł 20.08.2021 (10 dni) wiek 8-16
Dojazd autokarem Uniejów - obóz Zostań Youtuberem od 2099 zł 2399 zł 20.08.2021 (10 dni) wiek 10-16
Dojazd autokarem Ustroń - obóz rekreacyjny od 1399 zł 1499 zł 20.08.2021 (10 dni) wiek 9-14
Dojazd autokarem Zamrzenica - kolonia 10 szalonych przygód od 1849 zł 1949 zł 22.08.2021 (9 dni) wiek 8-13
Dojazd autokarem Zamrzenica - kolonia Mały Farmer od 1849 zł 1949 zł 22.08.2021 (9 dni) wiek 8-13
Dojazd autokarem Zamrzenica - kolonia Mały Traper od 1699 zł 1799 zł 22.08.2021 (9 dni) wiek 8-13
Dojazd autokarem Zamrzenica - Łowcy adrenaliny od 1949 zł 2049 zł 22.08.2021 (9 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Zamrzenica - obóz ASG od 1949 zł 2049 zł 22.08.2021 (9 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Zamrzenica - obóz wędkarski od 1999 zł 2099 zł 22.08.2021 (9 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Zamrzenica - Sztuka Przetrwania od 1749 zł 1849 zł 22.08.2021 (9 dni) wiek 12-18

Zagranica
Dojazd autokarem Bułgaria - Złote Piaski - Obóz Fit&Fun od 2289 zł 2489 zł 01.08.2021 (11 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Bułgaria - Złote Piaski - Obóz Fun&Dance - Rekreacja od 2189 zł 2389 zł 01.08.2021 (11 dni) wiek 16-18
Dojazd autokarem Bułgaria - Złote Piaski - Obóz Sun&Fun - Rekreacja od 2189 zł 2389 zł 01.08.2021 (11 dni) wiek 13-15
Dojazd autokarem Chorwacja - Crikvenica - Adriatyk Camp od 2189 zł 2389 zł 06.08.2021 (11 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Chorwacja - Crikvenica - Adriatyk Kids Camp od 2289 zł 2389 zł 14.08.2021 (11 dni) wiek 10-13
Dojazd autokarem Chorwacja - Crikvenica - Obóz Adriatyk Water Camp od 2389 zł 2489 zł 14.08.2021 (11 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - kolonia rekreacyjna od 1949 zł 2249 zł 13.08.2021 (10 dni) wiek 8-13
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - kolonia język angielski od 2289 zł 2589 zł 29.07.2021 (11 dni) wiek 8-13
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - kolonia język włoski od 2289 zł 2589 zł 29.07.2021 (11 dni) wiek 8-13
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - kolonia plastyczne inspiracje od 2149 zł 2449 zł 13.08.2021 (10 dni) wiek 8-13
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - obóz rekreacyjny od 1949 zł 2249 zł 13.08.2021 (10 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - obóz język angielski od 2289 zł 2589 zł 29.07.2021 (11 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - obóz język włoski od 2289 zł 2589 zł 29.07.2021 (11 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - obóz plastyczne inspiracje od 2149 zł 2449 zł 13.08.2021 (10 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Włochy - Poznajemy Kampanię i Rzym - obóz od 2599 zł 2899 zł 27.07.2021 (10 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Włochy - Poznajemy Toskanię i Ligurię - obóz od 2799 zł 3099 zł 27.07.2021 (10 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Włochy - Rimini - kolonia języka angielskiego od 2139 zł 2439 zł 06.08.2021 (10 dni) wiek 11-14
Dojazd autokarem Włochy - Rimini - kolonia rekreacyjna Aktywny relaks od 1989 zł 2289 zł 20.08.2021 (10 dni) wiek 11-14
Dojazd autokarem Włochy - Rimini - obóz języka angielskiego od 2139 zł 2439 zł 20.08.2021 (10 dni) wiek 15-18
Dojazd autokarem Włochy - Rimini - obóz rekreacyjny W rytmach disco od 1989 zł 2289 zł 06.08.2021 (10 dni) wiek 15-18

Klub Urwisa
Polska
Dojazd autokarem Jarosławiec - Wicie - Klub Urwisa Kolonia Rekreacyjna - Domki od 1649 zł 1749 zł 21.08.2021 (10 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Przysiecz - Klub Urwisa Kolonie ze zwierzętami od 1999 zł 2099 zł 20.08.2021 (10 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Rabka Zdrój - Urwis na wakacjach od 1599 zł 1699 zł 09.08.2021 (11 dni) wiek 8-11

Wycieczki
Polska
Dojazd autokarem Polska - Bieszczadzkim szlakiem od 699 zł 999 zł 09.09.2021 (4 dni)
Dojazd autokarem Polska - Karkonosze dla aktywnych od 649 zł 927 zł 19.08.2021 (4 dni)
Dojazd autokarem Polska - Kraków i okolice od 499 zł 713 zł 22.04.2022 (3 dni)
Dojazd autokarem Polska - Krzyżackim szlakiem od 899 zł 1285 zł 11.11.2021 (4 dni)
Dojazd autokarem Polska - Łódź i Suntago od 599 zł 856 zł 17.09.2021 (3 dni)
Dojazd autokarem Polska - Mazurskie opowieści od 799 zł 1142 zł 11.11.2021 (4 dni)
Dojazd autokarem Polska - Między Wisłą a Bugiem od 749 zł 1070 zł 19.08.2021 (4 dni)
Dojazd własny Polska - Opolski bifyj - kulinarny szlak Śląska Opolskiego od 839 zł 1079 zł 13.08.2021 (3 dni)
Dojazd autokarem Polska - Podlasia czar od 749 zł 1070 zł 30.04.2022 (4 dni)
Dojazd autokarem Polska - Sen o Warszawie od 699 zł 999 zł 11.11.2021 (4 dni)
Dojazd autokarem Polska - Skarby Karkonoszy od 649 zł 927 zł 09.09.2021 (4 dni)
Dojazd autokarem Polska - Spływ po Obrze od 699 zł 999 zł 27.08.2021 (3 dni)
Dojazd autokarem Polska - Szlak Piastowski od 749 zł 1070 zł 26.05.2022 (4 dni)
Dojazd autokarem Polska - Szlakiem zielonogórskich winnic od 839 zł 1199 zł 16.07.2021 (3 dni)
Dojazd autokarem Polska - Śladami Kopernika od 799 zł 1142 zł 11.11.2021 (4 dni)
Dojazd autokarem Polska - Z wizytą w Krakowie od 299 zł 427 zł 04.09.2021 (2 dni)
Dojazd autokarem Polska - Z wizytą w południowej Małopolsce od 449 zł 642 zł 04.09.2021 (2 dni)
Dojazd autokarem Polska - Z wizytą w Świętokrzyskiem od 399 zł 570 zł 18.09.2021 (2 dni)
Dojazd autokarem Polska - Z wizytą we Wrocławiu od 449 zł 642 zł 07.08.2021 (2 dni)
Dojazd własny Polska - Zasmakuj Kujaw - Niech Cię Zakole - kujawski szlak kulinarny od 999 zł 1260 zł 06.08.2021 (3 dni)
Dojazd autokarem Polska, Czechy - Tajemniczy Dolny Śląsk od 749 zł 1070 zł 11.11.2021 (4 dni)
Dojazd autokarem Polska, Litwa - Augustowskie noce od 999 zł 1427 zł 26.05.2022 (4 dni)
Dojazd autokarem Polska, Niemcy - Urokliwy Szprewald od 839 zł 1199 zł 17.09.2021 (3 dni)
Dojazd autokarem Polska, Słowacja - Tatrzańskie uroki od 699 zł 999 zł 09.06.2022 (4 dni)

Zagranica
Dojazd autokarem Austria - Panorama Salzburga od 989 zł 1413 zł 11.11.2021 (4 dni)
Dojazd autokarem Austria, Niemcy - Zamki Ludwika II od 1989 zł 2842 zł 07.08.2021 (7 dni)
Dojazd autokarem Austria, Słowacja - Wiedeń i okolice od 989 zł 1413 zł 11.11.2021 (4 dni)
Dojazd autokarem Bułgaria, Serbia, Węgry - Wzdłuż bułgarskiego wybrzeża od 2389 zł 3413 zł 09.09.2021 (11 dni)
Dojazd autokarem Chorwacja - Dalmatyńskie wyspy od 1889 zł 2699 zł 18.09.2021 (9 dni)
Dojazd autokarem Chorwacja - Smaki Dalmacji od 1389 zł 1985 zł 04.09.2021 (7 dni)
Dojazd autokarem Chorwacja, Bośnia i Hercegowina - Adriatyk Tour od 1889 zł 2699 zł 25.09.2021 (9 dni)
Dojazd autokarem Chorwacja, Włochy - Wokół Istrii od 1689 zł 2413 zł 11.09.2021 (7 dni)
Dojazd autokarem Czechy - Czeskie perełki od 1099 zł 1570 zł 09.09.2021 (4 dni)
Dojazd autokarem Czechy - Nie tylko Praga od 849 zł 1213 zł 11.11.2021 (4 dni)
Dojazd autokarem Czechy - Weekend w Pradze od 699 zł 999 zł 27.08.2021 (3 dni)
Dojazd autokarem Czechy - Z wizytą na Morawach od 399 zł 570 zł 18.09.2021 (2 dni)
Dojazd autokarem Francja - Paryż i zamki od 1689 zł 2599 zł 04.09.2021 (7 dni)
Dojazd autokarem Francja, Hiszpania, Portugalia - Słoneczna Iberiada od 2589 zł 3830 zł 04.09.2021 (16 dni)
Dojazd autokarem Grecja - Akropolis Tour od 2089 zł 3214 zł 18.09.2021 (9 dni)
Dojazd autokarem Grecja - Grecja dla seniora od 2489 zł 3556 zł 18.09.2021 (9 dni)
Dojazd autokarem Grecja - Zorba, wino i Ty! od 2589 zł 3830 zł 09.09.2021 (11 dni)
Transport samolotem Hiszpania - Długi weekend w Barcelonie od 2271 zł 2839 zł 22.09.2021 (5 dni)
Dojazd autokarem Hiszpania - Flamenco show od 1716 zł 2288 zł 18.09.2021 (10 dni)
Dojazd autokarem Hiszpania dla seniora od 2092 zł 2989 zł 18.09.2021 (9 dni)
Transport samolotem Islandia - Spektakle natury od 5436 zł 7248 zł 22.09.2021 (5 dni)
Dojazd autokarem Lichtenstein, Szwajcaria, Francja - Alpejska kraina od 2089 zł 2985 zł 04.09.2021 (7 dni)
Dojazd autokarem Litwa, Łotwa, Estonia - Baltic Tour od 1689 zł 2599 zł 15.08.2021 (8 dni)
Dojazd autokarem Litwa, Łotwa, Estonia, Rosja - Nadbałtycka przygoda od 1865 zł 2536 zł 05.09.2021 (6 dni)
Dojazd autokarem Luksemburg, Belgia, Holandia - Podbój Beneluxu od 1789 zł 2556 zł 04.09.2021 (7 dni)
Dojazd autokarem Łotwa - Estonia - Finlandia - Rosja - Rejs do Petersburga od 3038 zł 4340 zł 01.09.2021 (8 dni)
Dojazd autokarem Niemcy - Berlin i okolice od 1199 zł 1713 zł 11.11.2021 (4 dni)
Dojazd autokarem Niemcy - Malownicza Saksonia od 899 zł 1285 zł 11.11.2021 (4 dni)
Dojazd autokarem Rosja - Rosyjskie Perły: Petersburg i Moskwa od 2617 zł 3610 zł 23.07.2021 (9 dni)
Dojazd autokarem Rumunia - Perły Karpat od 1889 zł 2699 zł 04.09.2021 (9 dni)
Dojazd autokarem Serbia, Bułgaria, Rumunia - Czarnomorska mozaika od 2289 zł 3270 zł 19.08.2021 (11 dni)
Dojazd autokarem Serbia, Bułgaria, Turcja, Rumunia - Czarnomorskie skarby od 2439 zł 3485 zł 02.09.2021 (11 dni)
Dojazd autokarem Serbia, Czarnogóra, Macedonia, Albania - Egzotyczne Bałkany od 1989 zł 3060 zł 04.09.2021 (9 dni)
Dojazd autokarem Serbia, Czarnogóra, Macedonia, Albania - Słoneczne Bałkany od 2289 zł 3270 zł 09.09.2021 (11 dni)
Dojazd autokarem Słowacja - Weekend na Słowacji od 699 zł 999 zł 17.09.2021 (3 dni)
Dojazd autokarem Słowenia - Barwy Słowenii od 1939 zł 2770 zł 30.04.2022 (7 dni)
Dojazd autokarem Słowenia - Zachwycająca Słowenia od 1289 zł 1842 zł 30.04.2022 (4 dni)
Dojazd autokarem Słowenia, Chorwacja - Adriatyk Tour dla wygodnych od 2289 zł 3270 zł 18.09.2021 (9 dni)
Dojazd autokarem Słowenia, Chorwacja - Powiew Adriatyku od 1589 zł 2270 zł 30.04.2022 (7 dni)
Dojazd autokarem Szwajcaria - Szwajcarskie specjały od 2989 zł 4270 zł 11.06.2022 (9 dni)
Dojazd autokarem Szwajcaria, Francja, Niemcy - Wzdłuż Renu i Mozeli od 1819 zł 2599 zł 21.08.2021 (7 dni)
Dojazd autokarem Szwecja, Norwegia, Dania - Kraina fiordów od 3370 zł 4815 zł 13.08.2021 (9 dni)
Dojazd autokarem Turcja - Bajkowa Kapadocja od 2639 zł 3770 zł 19.08.2021 (11 dni)
Dojazd autokarem Turcja - Odkrywamy Turcję od 2489 zł 3556 zł 04.09.2021 (14 dni)
Transport pociągiem Ukraina - Kozacka wyprawa od 1609 zł 2299 zł 28.08.2021 (7 dni)
Dojazd autokarem Ukraina - Lwów i Złota Podkowa od 899 zł 1285 zł 09.09.2021 (4 dni)
Dojazd autokarem Ukraina - Podróż na kresy od 1399 zł 1999 zł 04.09.2021 (9 dni)
Transport pociągiem Ukraina - Zachwycające Zakarpacie od 1399 zł 1999 zł 25.09.2021 (7 dni)
Dojazd autokarem Węgry - Nie tylko Budapeszt od 989 zł 1413 zł 11.11.2021 (4 dni)
Dojazd autokarem Węgry - Tokaj, czardasz i termy od 989 zł 1413 zł 09.09.2021 (4 dni)
Dojazd autokarem Węgry - Weekend w Budapeszcie od 839 zł 1199 zł 27.08.2021 (3 dni)
Dojazd autokarem Węgry, Austria, Słowacja - Trzy stolice od 989 zł 1413 zł 11.11.2021 (4 dni)
Dojazd autokarem Włochy - Alpejskie jeziora od 1602 zł 2289 zł 21.08.2021 (7 dni)
Dojazd autokarem Włochy - Capri Tour od 1602 zł 2289 zł 21.08.2021 (9 dni)
Dojazd autokarem Włochy - Giro di Italia od 2862 zł 4089 zł 04.09.2021 (14 dni)
Dojazd autokarem Włochy - Na kraniec włoskiego obcasa od 2092 zł 2989 zł 24.07.2021 (9 dni)
Dojazd autokarem Włochy - Roma Tour od 1322 zł 1889 zł 21.08.2021 (7 dni)
Dojazd autokarem Włochy - Toscana Tour od 1392 zł 1989 zł 21.08.2021 (7 dni)
Dojazd autokarem Włochy - Toskania i Cinque Terre od 1812 zł 2589 zł 24.07.2021 (9 dni)
Dojazd autokarem Włochy - Venezia Tour od 1182 zł 1689 zł 07.09.2021 (6 dni)
Dojazd autokarem Włochy - Viva Italia od 1217 zł 1739 zł 21.08.2021 (7 dni)
Dojazd autokarem Włochy, Francja - Liguria i Lazurowe wybrzeże od 2092 zł 2989 zł 24.07.2021 (9 dni)

Kursy językowe
Zagranica
Transport samolotem Malta - Sliema - kurs j. angielskiego Junior Residence IELS od 4299 zł 4599 zł 21.08.2021 (8 dni) wiek 13-18
Transport samolotem Malta - Sliema - kurs j. angielskiego Adult Residence IELS - wiek 18+ od 3499 zł 3599 zł 18.09.2021 (8 dni) wiek 18+

Egzotyka
Zagranica
Transport samolotem Boliwia, Peru, Ekwador - Trzy skarby Inków od 11719 zł 14649 zł 16.09.2021 (17 dni)
Transport samolotem Chile, Argentyna, Urugwaj, Paragwaj, Brazylia - Pięć krajów Ameryki Południowej od 11999 zł 14999 zł 19.11.2021 (16 dni)
Transport samolotem Chiny, Korea Południowa, Japonia - Trzy tygrysy Azji od 11739 zł 14539 zł 07.04.2022 (17 dni)
Transport samolotem Gruzja - Morze Czarne i Kaukaz od 3199 zł 3999 zł 22.09.2021 (11 dni)
Transport samolotem Gruzja, Armenia - Piękno Zakaukazia od 3199 zł 3999 zł 07.09.2021 (10 dni)
Transport samolotem Indie - Nepal - Bhutan - Indie i dwa podniebne królestwa od 10029 zł 12429 zł 05.11.2021 (17 dni)
Transport samolotem Indie - Pięć pereł Indii od 5049 zł 6249 zł 03.02.2022 (11 dni)
Transport samolotem Japonia - Druga natura Japonii od 8479 zł 10599 zł 19.02.2022 (11 dni)
Transport samolotem Japonia - Dwie wyspy Samurajów od 9359 zł 11699 zł 05.09.2021 (14 dni)
Transport samolotem Japonia - Japoński wachlarz od 6399 zł 7999 zł 18.10.2021 (8 dni)
Transport samolotem Kanada, USA - Dwie strony Ameryki Północnej od 11999 zł 14999 zł 06.04.2022 (17 dni)
Transport samolotem Mongolia - Jurty na Gobi od 8399 zł 10399 zł 10.09.2021 (10 dni)
Transport samolotem Namibia - RPA - Druga twarz Afryki od 12089 zł 14989 zł 04.05.2022 (15 dni)
Transport samolotem Nowa Zelandia, Australia - Po drugiej stronie Ziemi od 15359 zł 19199 zł 14.11.2021 (19 dni)
Transport samolotem RPA, Eswatini, Mozambik, Zambia, Zimbabwe, Botswana - Sześć krajów Afryki od 11519 zł 14399 zł 22.02.2022 (16 dni)
Transport samolotem Singapur, Malezja, Tajlandia - Tercet egzotyczny od 6399 zł 7999 zł 22.10.2021 (14 dni)
Transport samolotem Tajlandia, Laos, Wietnam - Trzy kraje, sto krajobrazów od 7159 zł 8949 zł 05.11.2021 (16 dni)
Transport samolotem Tajlandia, Wietnam, Kambodża, Malezja, Singapur, Indonezja - Sześć krajów Azji od 8559 zł 10699 zł 03.11.2021 (18 dni)
Transport samolotem Tajwan, Filipiny, Hongkong - 101 dalekowschodnich kontrastów od 8479 zł 10599 zł 21.02.2022 (15 dni)
Transport samolotem USA - Dwa gorące stany od 11199 zł 13999 zł 15.03.2022 (11 dni)
Transport samolotem Uzbekistan - Na jedwabnym szlaku od 6399 zł 7999 zł 01.09.2021 (14 dni)

Obozy studenckie
Zagranica
Transport samolotem Malta - Gzira - obóz studencki - rezydencja studencka - wiek 18+ od 1899 zł 2199 zł 28.08.2021 (8 dni)

Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Signal Iduna    Subwencja PFR