Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
INFOLINIA:
42 637 11 22, pn. - pt. 10-18, sob 10-14
SKORZYSTAJ Z PORADY KONSULTANTA

Promocje Biuro Podróży Almatur

OFERTY LETNIE I ZIMOWE OBOZY MŁODZIEŻOWE WCZASY EGZOTYKA WYCIECZKI O NAS KONTAKT PROMOCJA LAST MINUTE
Obozy młodzieżowe
Wypoczynek i zwiedzanie
Informacje
Promocje
Oferty dla młodzieży dorosłych   Sortowanie wg ceny daty liczby dni alfabetycznie

Obozy młodzieżowe
Polska
Dojazd autokarem Białka Tatrzańska - Obóz Archery Tag i Paintball 1249 zł 1349 zł 12.01.2019 (8 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Białka Tatrzańska - Obóz narciarsko-paintballowy + Archery Tag 1249 zł 1349 zł 12.01.2019 (8 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem Białka Tatrzańska - Obóz snowboardowo-paintballowy + Archery Tag 1249 zł 1349 zł 12.01.2019 (8 dni) wiek 10-18
Dojazd autokarem BiałkaTatrzańska - Obóz narciarski grupa początkująca 1149 zł 1249 zł 12.01.2019 (8 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem BiałkaTatrzańska - Obóz narciarski grupa średniozaawansowana i zaawansowana 1149 zł 1249 zł 12.01.2019 (8 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem BiałkaTatrzańska - Obóz snowboardowy grupa początkująca 1149 zł 1249 zł 19.01.2019 (8 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem BiałkaTatrzańska - Obóz snowboardowy grupa średniozaawansowana i zaawansowana 1149 zł 1249 zł 19.01.2019 (8 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem BiałkaTatrzańska - Termalny Relaks 1349 zł 1449 zł 12.01.2019 (8 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem BiałkaTatrzańska - Warsztaty Plastyczne 1199 zł 1299 zł 12.01.2019 (8 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Bieszczady - Lesko - Obóz narciarski z Bieszczadzką Adrenaliną 1099 zł 1199 zł 12.01.2019 (8 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Bieszczady - Lesko - Obóz rekreacyjny Bieszczadzka Adrenalina 1099 zł 1199 zł 12.01.2019 (8 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Bieszczady - Lesko - Obóz snowboardowy z Bieszczadzką Adrenaliną 1099 zł 1199 zł 12.01.2019 (8 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Brenna - adventure camp 1199 zł 1299 zł 02.02.2019 (8 dni) wiek 10-16
Dojazd autokarem Brenna - obóz jeździecki 1299 zł 1399 zł 02.02.2019 (8 dni) wiek 10-16
Dojazd autokarem Brenna - obóz paintballowy extreme camp 1299 zł 1399 zł 02.02.2019 (8 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Czarna Góra - Obóz narciarski grupa początkująca 1099 zł 1199 zł 12.01.2019 (8 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Czarna Góra - Obóz snowboardowy grupa początkująca 1099 zł 1199 zł 12.01.2019 (8 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Czarna Góra - Konwent Mangi i Anime 1099 zł 1199 zł 12.01.2019 (8 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Czarna Góra - Obóz narciarski grupa średniozaawansowana i zaawansowana 1099 zł 1199 zł 12.01.2019 (8 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Czarna Góra - Obóz snowboardowy grupa średniozaawansowana i zaawansowana 1099 zł 1199 zł 12.01.2019 (8 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - Obóz artystyczny 1349 zł 1449 zł 26.01.2019 (8 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - Obóz języka angielskiego 1299 zł 1399 zł 26.01.2019 (8 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - Obóz teatralno-aktorski 1299 zł 1399 zł 26.01.2019 (8 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Pokrzywna - obóz paintball i ASG 1299 zł 1399 zł 26.01.2019 (8 dni) wiek 9-15
Dojazd autokarem Pokrzywna - obóz przygodowy Multifun 1099 zł 1199 zł 26.01.2019 (8 dni) wiek 8-15
Dojazd autokarem Pokrzywna - obóz zumby 1199 zł 1299 zł 26.01.2019 (8 dni) wiek 8-15
Dojazd autokarem Poronin - kolonia i obóz narciarski 1199 zł 1299 zł 12.01.2019 (8 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Poronin - kolonia i obóz narciarsko-taneczny 1249 zł 1349 zł 12.01.2019 (8 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Poronin - kolonia i obóz snowboardowo - taneczny 1249 zł 1349 zł 12.01.2019 (8 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Poronin - kolonia i obóz snowboardowy 1199 zł 1299 zł 12.01.2019 (8 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Szczyrk - freestyle football 1349 zł 1499 zł 12.01.2019 (8 dni) wiek 8-19
Dojazd autokarem Szczyrk - obóz gamingowy 1449 zł 1599 zł 12.01.2019 (8 dni) wiek 8-16
Dojazd autokarem Szczyrk - obóz narciarski 1249 zł 1399 zł 12.01.2019 (8 dni) wiek 8-19
Dojazd autokarem Szczyrk - obóz narciarsko snowboardowy 1249 zł 1399 zł 12.01.2019 (8 dni) wiek 8-19
Dojazd autokarem Szczyrk - obóz snowboardowy 1249 zł 1399 zł 12.01.2019 (8 dni) wiek 8-19
Dojazd autokarem Szczyrk - obóz z Minecraftem 1449 zł 1599 zł 12.01.2019 (8 dni) wiek 8-16
Dojazd autokarem Szczyrk - warsztaty wokalne 1349 zł 1499 zł 12.01.2019 (8 dni) wiek 8-19
Dojazd autokarem Ustroń - magia i czary 1149 zł 1249 zł 09.02.2019 (8 dni) wiek 9-14
Dojazd autokarem Ustroń - zimowa przygoda 1099 zł 1199 zł 09.02.2019 (8 dni) wiek 11-15
Dojazd autokarem Wisła - obóz fotograficzny 1149 zł 1249 zł 19.01.2019 (8 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Wisła - obóz narciarski 1149 zł 1249 zł 19.01.2019 (8 dni) wiek 11-17
Dojazd autokarem Wisła - obóz plastyczny 1249 zł 1349 zł 19.01.2019 (8 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Wisła - obóz rekreacyjny 1049 zł 1149 zł 19.01.2019 (8 dni) wiek 11-17
Dojazd autokarem Wisła - obóz siatkarsko-narciarski 1149 zł 1249 zł 19.01.2019 (8 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Wisła - obóz siatkówki i gier halowych 1149 zł 1249 zł 19.01.2019 (8 dni) wiek 13-17
Dojazd autokarem Wisła - obóz teatralny 1199 zł 1299 zł 19.01.2019 (8 dni) wiek 11-17
Dojazd autokarem Zakopane - obóz narciarski 1099 zł 1199 zł 12.01.2019 (8 dni) wiek 11-18
Dojazd autokarem Zakopane - obóz narciarsko-językowy - English Snow 1399 zł 1499 zł 09.02.2019 (8 dni) wiek 11-18
Dojazd autokarem Zakopane - obóz snowboardowo-językowy - English Snow 1399 zł 1499 zł 09.02.2019 (8 dni) wiek 11-18
Dojazd autokarem Zakopane - obóz snowboardowy 1099 zł 1199 zł 12.01.2019 (8 dni) wiek 11-18

Zagranica
Dojazd autokarem Austria - Villach - obóz narciarski 1849 zł 1999 zł 25.01.2019 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Austria - Villach - obóz snowboardowy 1849 zł 1999 zł 25.01.2019 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Austria - Wildschonau - obóz narciarski 2009 zł 2149 zł 15.02.2019 (10 dni) wiek 12-20
Dojazd autokarem Austria - Wildschonau - obóz snowboardowy 2009 zł 2149 zł 11.01.2019 (10 dni) wiek 12-20
Transport samolotem Malta - Gzira - zimowy obóz rekreacyjny 3514 zł 3599 zł 26.01.2019 (8 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Słowacja - Chopok - obóz narciarski 1299 zł 1449 zł 02.02.2019 (8 dni) wiek 11-18
Dojazd autokarem Słowacja - Chopok - obóz snowboardowy 1299 zł 1449 zł 19.01.2019 (8 dni) wiek 11-18
Dojazd autokarem Słowenia - Bled - obóz narciarski 1799 zł 1949 zł 25.01.2019 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Słowenia - Bled - obóz snowboardowy 1799 zł 1949 zł 25.01.2019 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Włochy - Val di Fiemme - obóz narciarski 1999 zł 2199 zł 25.01.2019 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Włochy - Val di Fiemme - obóz narciarski RACE 2049 zł 2249 zł 25.01.2019 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Włochy - Val di Fiemme - obóz snowboardowy 1999 zł 2199 zł 25.01.2019 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Włochy - Val di Fiemme - obóz snowboardowy Freestyle 2049 zł 2249 zł 25.01.2019 (10 dni) wiek 12-18

Klub Urwisa
Polska
Dojazd autokarem Zakopane - Klub Urwisa "za rękę z Yeti" 1399 zł 1499 zł 12.01.2019 (8 dni) wiek 7-11

Wycieczki
Zagranica
Dojazd autokarem Austria - Wiedeń - Jarmark Bożonarodzeniowy 399 zł 489 zł 01.12.2018 (2 dni)
Dojazd autokarem Czechy - Praga - Jarmark Bożonarodzeniowy 349 zł 399 zł 01.12.2018 (2 dni)
Dojazd autokarem Niemcy - Polska - Drezno - Wrocław - Jarmark Bożonarodzeniowy 349 zł 449 zł 01.12.2018 (2 dni)

Kursy językowe
Zagranica
Transport samolotem Malta - zimowy kurs j. angielskiego Junior Family IELS 4014 zł 4099 zł 26.01.2019 (8 dni) wiek 14-18
Transport samolotem Malta - zimowy kurs j. angielskiego Junior Residence IELS 4214 zł 4299 zł 26.01.2019 (8 dni) wiek 12-18

Egzotyka
Zagranica
Transport samolotem Birma, Laos, Wietnam - Trójkąt buddyjski 8922 zł 9899 zł 10.01.2019 (14 dni)
Transport samolotem Chile, Argentyna - Na samym końcu świata 12612 zł 13999 zł 16.02.2019 (15 dni)
Transport samolotem Chile, Argentyna, Urugwaj, Paragwaj, Brazylia - Pięć krajów Ameryki Południowej 11712 zł 12999 zł 17.01.2019 (16 dni)
Transport samolotem Chiny, Korea Południowa, Japonia - Trzy tygrysy Azji 10862 zł 11699 zł 25.04.2019 (17 dni)
Transport samolotem Indie - Pięć pereł Indii 5582 zł 5799 zł 14.02.2019 (11 dni)
Transport samolotem Japonia - Dwie wyspy Samurajów 9012 zł 9999 zł 28.04.2019 (14 dni)
Transport samolotem Japonia - Japoński wachlarz 6312 zł 6999 zł 08.04.2019 (8 dni)
Transport samolotem Kanada, USA - Dwie strony Ameryki Północnej 11712 zł 12999 zł 03.04.2019 (16 dni)
Transport samolotem Nowa Zelandia, Australia - Po drugiej stronie Ziemi 15312 zł 16999 zł 03.03.2019 (19 dni)
Transport samolotem RPA, Suazi, Mozambik - Trzy oblicza Afryki 9462 zł 10499 zł 26.02.2019 (14 dni)
Transport samolotem Singapur, Malezja, Tajlandia - Tercet egzotyczny 6312 zł 6999 zł 14.01.2019 (14 dni)
Transport samolotem Tajlandia, Wietnam, Kambodża, Malezja, Singapur, Indonezja - Sześć krajów Azji 8922 zł 9899 zł 20.03.2019 (18 dni)
Transport samolotem USA, Meksyk - W sombrero po Kalifornii 9462 zł 10499 zł 25.04.2019 (18 dni)

Wczasy
Zagranica
Dojazd autokarem Włochy - Val di Sole*** 3099 zł 3299 zł 15.03.2019 (9 dni)

Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.