Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
INFOLINIA:
42 637 11 22, pn. - pt. 10-18, sob 10-14
SKORZYSTAJ Z PORADY KONSULTANTA

Włochy - Val di Sole - Liberty Hotel Male***S (NA ZAPYTANIE) Biuro Podróży Almatur

OFERTY LETNIE I ZIMOWE OBOZY MŁODZIEŻOWE WCZASY EGZOTYKA WYCIECZKI O NAS KONTAKT PROMOCJA LAST MINUTE
Obozy młodzieżowe
Wypoczynek i zwiedzanie
Informacje
Włochy - Val di Sole - Liberty Hotel Male***S (NA ZAPYTANIE)
Informacje
Galeria

» przejdź do galerii

FREESKI - KARNET W CENIE ZAKWATEROWANIA W TERMINACH:
8-15.12; 15-22.12; 05-12.01; 12-19.01; 16-23.03; 23-30.03; 30.03-6.04



Program

Liberty Hotel Male’ zaprasza Państwa do Val di Sole na niezapomniane wakacje. To miejsce gdzie sportowe szaleństwo i relaks dopełniają się wzajemnie dając nam zastrzyk energii i pozytywne wrażenia.

Obiekt znajduje się w samym centrum miejscowości Male’ – w bliskiej odległości infrastruktury komercyjnej, turystycznej i usługowej. Jest to idealny punkt wypadowy na wycieczki piesze do pobliskich lasów będących częścią Parku Narodowego Adamello-Brenta lub Parku Nardowego dello Stelvio. Zimą, pasjonaci białego szaleństwa mają do dyspozycji idealnie przygotowane trasy konsorcjum narciarskiego Skirama Dolomiti Adamello-Brenta i Pejo(takie miejscowości jak Madonna di Campiglio, Folgarida, Marilleva, Tonale, Pejo).

Zakwaterowanie

W hotelowych pokojach można poczuć się jak w domu – wszystkie urządzone są w przytulny sposób, wyposażone we wszystkie udogodnienia niezbędne dla komfortowego wypoczynku.

Pokój Economy

Pokój z łazienką o powierzchni 15-19m2 wyposażony w TV SAT, mały sejf, telefon.

Pokój Standard

Pokój z łazienką o powierzchni 17-21m2 wyposażony w TV SAT, mały sejf, telefon.

Pokój Comfort

Pokój z łazienką o powierzchni 21-24m2 wyposażony w TV SAT, mały sejf, telefon. Są to najnowsze i najbardziej przestronne pokoje hotelowe.



Świadczenia

Wyżywienie: Codzienne posiłki (śniadania i obiadokolacje) przygotowywane na bazie tradycyjnych włoskich i regionalnych składników zadowolą nawet najbardziej wybrednych. Śniadania w formie szwedzkiego buffetu: soki, jogurty, płatki, sery, wędliny, jajka, brioche itp. Obiadokolacje do wyboru z menu (codzienne inne potrawy). Możliwość specjalnej diety dla osób z nietolerancjami pokarmowymi. Raz w tygodniu kolacja tematyczna.

Wellness: W skład, którego wchodzą: sauna fińska, łaźnia parowa, hydromasaże, zimne prysznice basen kryty oraz zewnętrzny. Zbiegi kosmetyczne, masaże i solarium dodatkowo płatne.

Infrastruktura: Do dyspozycji gości również: Wi Fi, bezpłatny/prywatny busik dowożący do wyciągu, sala ćwiczeń, dyskoteka, stół do ping ponga, ogrzewany ski room, bar, garaż kryty (dodatkowo płatny) oraz parking zewnętrzny, winda. Hotel przystosowany do potrzeb osób niepełnosprawnych poruszających się na wózkach inwalidzkich oraz dla rodzin z dziećmi – posiada salę zabaw, łóżeczka dziecięce, w restauracji specjalne menu dla dzieci. Zwierzęta mile widziane (konieczna dopłata)




Informacje praktyczne

Zakwaterowanie w dniu przyjazdu od godziny 14:30. Wykwaterowanie w dniu wyjazdu od godziny 10:00.

W cenę nie jest wliczona opłata klimatyczna 1,50€/os dla osób powyżej 14 roku życia

UWAGA: OFERTA NA ZAPYTANIE!
Rezerwacja w systemie nie jest równoznaczna z rezerwacją miejsc w hotelu, po założeniu rezerwacji prosimy o oczekiwanie na potwierdzenie.



» Warunki uczestnictwa i Informacje dodatkowe     » OWU Signal Iduna     » Obowiązek informacyjny    

Terminy i ceny Włochy - Val di Sole - Liberty Hotel Male     (skrót: LIBERTY HOTEL MALE - POKOJ COMFORT DBL HB)
Nr grupy Data Cena 
AIVL120808.12 - 15.122450 złRezerwuj8 dni
AIVL121515.12 - 22.122450 złRezerwuj8 dni
AIVL122222.12 - 29.122050 złRezerwuj8 dni
AIVL122929.12 - 05.012875 złRezerwuj8 dni
AIVL010505.01 - 12.012550 złRezerwuj8 dni
AIVL011212.01 - 19.012650 złRezerwuj8 dni
AIVL011919.01 - 26.012000 złRezerwuj8 dni
AIVL012626.01 - 02.022050 złRezerwuj8 dni
AIVL020202.02 - 09.022050 złRezerwuj8 dni
AIVL020909.02 - 16.022350 złRezerwuj8 dni
AIVL021616.02 - 23.022350 złRezerwuj8 dni
AIVL022323.02 - 02.032050 złRezerwuj8 dni
AIVL030202.03 - 09.032050 złRezerwuj8 dni
AIVL030909.03 - 16.032050 złRezerwuj8 dni
AIVL031616.03 - 23.032700 złRezerwuj8 dni
AIVL032323.03 - 30.032700 złRezerwuj8 dni
AIVL033030.03 - 06.042450 złRezerwuj8 dni

Terminy i ceny Włochy - Val di Sole - Liberty Hotel Male***S     (skrót: LIBERTY HOTEL MALE - POKOJ ECONOMY HB)
Nr grupy Data Cena 
AIVL120808.12 - 15.121925 złRezerwuj8 dni
AIVL121515.12 - 22.121925 złRezerwuj8 dni
AIVL122222.12 - 29.121525 złRezerwuj8 dni
AIVL122929.12 - 05.012375 złRezerwuj8 dni
AIVL010505.01 - 12.012025 złRezerwuj8 dni
AIVL011212.01 - 19.012125 złRezerwuj8 dni
AIVL011919.01 - 26.011475 złRezerwuj8 dni
AIVL012626.01 - 02.021525 złRezerwuj8 dni
AIVL020202.02 - 09.021525 złRezerwuj8 dni
AIVL020909.02 - 16.021825 złRezerwuj8 dni
AIVL021616.02 - 23.021825 złRezerwuj8 dni
AIVL022323.02 - 02.031525 złRezerwuj8 dni
AIVL030202.03 - 09.031525 złRezerwuj8 dni
AIVL030909.03 - 16.031525 złRezerwuj8 dni
AIVL031616.03 - 23.032175 złRezerwuj8 dni
AIVL032323.03 - 30.032175 złRezerwuj8 dni
AIVL033030.03 - 06.041925 złRezerwuj8 dni

Terminy i ceny Włochy - Val di Sole - Liberty Hotel Male ***S     (skrót: LIBERTY HOTEL MALE - POKOJ STANDARD DBL HB)
Nr grupy Data Cena 
AIVL120808.12 - 15.122100 złRezerwuj8 dni
AIVL121515.12 - 22.122100 złRezerwuj8 dni
AIVL122222.12 - 29.121700 złRezerwuj8 dni
AIVL122929.12 - 05.012550 złRezerwuj8 dni
AIVL010505.01 - 12.012200 złRezerwuj8 dni
AIVL011212.01 - 19.012300 złRezerwuj8 dni
AIVL011919.01 - 26.011650 złRezerwuj8 dni
AIVL012626.01 - 02.021700 złRezerwuj8 dni
AIVL020202.02 - 09.021700 złRezerwuj8 dni
AIVL020909.02 - 16.022000 złRezerwuj8 dni
AIVL021616.02 - 23.022000 złRezerwuj8 dni
AIVL022323.02 - 02.031700 złRezerwuj8 dni
AIVL030202.03 - 09.031700 złRezerwuj8 dni
AIVL030909.03 - 16.031700 złRezerwuj8 dni
AIVL031616.03 - 23.032350 złRezerwuj8 dni
AIVL032323.03 - 30.032350 złRezerwuj8 dni
AIVL033030.03 - 06.042100 złRezerwuj8 dni

kod imprezy: AIVL~72
Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.