Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
INFOLINIA:
42 637 11 22, pn. - pt. 10-17
SKORZYSTAJ Z PORADY KONSULTANTA

USA - Nowy Jork - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+ Biuro Podróży Almatur

ZIMA 2020 OBOZY MŁODZIEŻOWE WCZASY EGZOTYKA WYCIECZKI O NAS KONTAKT PROMOCJA LAST MINUTE
Skorzystaj z wyszukiwarki
Obozy młodzieżowe
Wypoczynek i zwiedzanie
Oferta edukacyjna
Informacje
USA - Nowy Jork - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+
Informacje
Galeria


» przejdź do galerii

USA - Nowy Jork - Szkoła EC
Wiek uczestników od 16 lat

Nowy Jork - "miasto, które nigdy nie zasypia" - to jedno z najpopularniejszych i najchętniej odwiedzanych miejsc na świecie. Statua Wolności, Empire State Building, Rockefeller Center, Times Square, Radio City Music Hall, Ellis Island, Wall Street, siedziba ONZ, Katedra św. Patryka, most Brooklyński, dzielnica SoHo, Greenwich Willage, Broadway, Central Park, muzea, galerie, bary, kafejki… jakiekolwiek masz plany na spędzenie tutaj czasu, otwierają one tylko tysiące kolejnych możliwości. Nowy Jork jest fascynujący, ogromny, ruchliwy, wielokulturowy i tętniący życiem. NYC to znak jakości i najbardziej pojemne miasto-hasło, zawierające w sobie wszystko, co można znaleźć w wielkiej metropolii. Dzięki nauce języka angielskiego w szkole mieszczącej się na Broadway`u, w samym centrum Manhattanu, niedaleko Grand Central Stadion - poczujesz niezwykłą atmosferę i staniesz się częścią "Wielkiego Jabłka".

EC to szkoła o międzynarodowej renomie, działająca nieprzerwanie od 1991 roku, specjalizująca się w nauczaniu języka angielskiego młodzieży oraz dorosłych. Co roku obsługuje ok 45.000 studentów z ponad 145 krajów całego świata, prowadząc zajęcia w 18 różnych lokalizacjach (UK, Malta, USA, Kanada, Australia, RPA). Szkoła zrzeszona jest w ENGLISH US (The American Association of Intensive English Programs) i ACCET (Accrediting Council for Continuing Education and Training). Dodatkowym atutem szkoły jest również posiadany certyfikat ISO 9001:2000.

Kursy są organizowane przez cały rok i rozpoczynają się w każdy poniedziałek.

Dostępne rodzaje kursów:
• Kurs standardowy: 20 lekcji/tydzień
• Kurs intensywny: 30 lekcji/tydzień (wymagany formularz I-20 i płatność za SEVIS)

Program

20 lub 30* lekcji (po 45 minut) języka angielskiego tygodniowo (standardowo zajęcia odbywają się od poniedziałku do piątku - lekcje w godzinach porannych lub popołudniowych: zwykle kurs standardowy - 08:30-11:45, zwykle kurs intensywny – 8:30 – 14:00); grupy o mieszanych narodowościach; maksymalnie 13-15 studentów w grupie; grupy o zróżnicowanych poziomach nauczania od elementary do advanced; wykwalifikowani nauczyciele; test kwalifikacyjny w poniedziałek na rozpoczęcie kursu; materiały edukacyjne; certyfikat ukończenia kursu.

* Dopłata za kurs intensywny (30 lekcji/tydzień) - 450 PLN/tydzień (w przypadku kursu intensywnego wymagany jest formularz I-20 i opłata dodatkowa SEVIS 200 USD).

Bogaty program zajęć kulturalnych, rozrywkowych (dyskoteki) i sportowych oraz wycieczek fakultatywnych dodatkowo płatnych.

Aby pobyt w zagranicznej szkole językowej był jak najbardziej efektywny, należy dokładnie zastanowić się i wybrać odpowiedni kurs, który spełni nasze oczekiwania.

Najpopularniejszym rodzajem są kursy standardowe (General English), które podnoszą ogólny poziom umiejętności językowych, mówienia i rozumienia w danym języku jak również zwiększają zasoby słownictwa. Dla osób poszukujących innego rodzaju kursów, na indywidualne zapytanie przygotujemy ofertę kursu językowego dostosowanego do konkretnych potrzeb i wymagań.

W ramach naszej oferty możemy zaproponować Państwu kursy: intensywne, kursy indywidualne (one to one z nauczycielem), kursy przygotowujące do egzaminów np. FCE - First Certificate in English, CEA - Certificate in Advanced English, CPE - Certificate of Proficiency in English, TOEFL - Test of English as a Foreign Language, IELTS - International English Language Testing System i wiele innych, jak również kursy specjalistyczne w zakresie zarządzania, marketingu, administracji, hotelarstwa, turystyki, prawa, medycyny, mediów, kursy dla nauczycieli i inne. Czas trwania kursów uzależniony jest tylko i wyłącznie od Państwa potrzeb.

Świadczenia

Zakwaterowanie:
U rodzin goszczących w pokojach 1 - osobowych, jeden uczestnik polskojęzyczny w rodzinie (gwarantowane przy rezerwacji min. 4 tygodnie przed rozpoczęciem kursu). Rodziny goszczące rozlokowane są blisko przystanków autobusowych lub stacji metra w odległości maksymalnie do 75 min jazdy od szkoły (średnio 45-60 min jazdy busem, pociągiem bądź metrem). Rodziny na Manhattanie (opcja dodatkowo płatna - 400 PLN/tydzień) rozlokowane 15-25 min od szkoły. Rodziny przez kilka pierwszych dni pomagają studentom w przystosowaniu się do nowego miejsca :)

Wyżywienie: Rodziny goszczące: Śniadania i obiadokolacje.

Transport: Dojazd własny.

Ubezpieczenie: Signal Iduna S.A.

Opieka przedstawicieli szkoły EC na miejscu.

CENA OBEJMUJE: Zakwaterowanie: 1-52 tygodni pobytu. Kurs zgodnie z wybraną ofertą. Wyżywienie: zgodnie z wybraną ofertą. Transport: dojazd własny. Ubezpieczenie: Signal Iduna S.A.

CENA NIE OBEJMUJE: opłaty wizowej (160 USD) i opłaty SEVIS - przy kursie intensywnym (200 USD), transportu, transferu z/na lotnisko, dodatkowo płatnego programu fakultatywnego, transportu lokalnego, dopłat do nadbagażu.

- Dzięki kilkudziesięcioletniemu doświadczeniu w organizacji wyjazdów naszych klientów do USA oferujemy pełne wsparcie merytoryczne przy ubieganiu się o wizę i organizacji podróży.
- Oferujemy pomoc przy wyborze najbardziej dogodnego przelotu i ceny - kasa lotnicza Almaturu - tel. 22 826 62 21
- Za dodatkową opłatą szkoła oferuje transfer z/na lotnisko. Prosimy o podanie szczegółowego przelotu w celu zarezerwowania transferu.

Informacje praktyczne

- Potwierdzenie przyjęcia uczestnika na kurs następuje do 72 godzin od zgłoszenia (po dokonanej rezerwacji należy wypełnić i odesłać do biura Almatur Booking Form),
- Zajęcia odbywają się od poniedziałku do piątku (z wyjątkiem świąt narodowych i lokalnych),
- Uczestnik jest zobowiązany podać w jak najszybszym terminie szczegółowe informacje o przelocie tzn: nazwę linii lotniczych, numery rejsu i godziny przelotu,
- Uczestnik jest zobowiązany podać orientacyjną godzinę przyjazdu do rodziny goszczącej najpóźniej 5 dni przed rozpoczęciem kursu,
- Zalecane kieszonkowe - ok. 200-300 USD/tydzień (na wydatki własne, wyżywienie i transport na miejscu),
- Odległość od szkoły - max 60 minut transportem publicznym,
- W celu ułatwienia kontaktu prosimy o podawanie konsultantom sprzedaży adresów poczty elektronicznej (e-mail),
- Konieczny ważny paszport i wiza (160 USD).
- Przy kursie intensywnym 30 lekcji/tydzień niezbędne złożenie formularza I-20 (otrzymany za pośrednictwem Almaturu ze szkoły) oraz dokonanie opłaty SEVIS (200 USD), które są wymagane przy procedurze wizowej w Ambasadzie USA.
- Przykładowe ceny:
Big Mac - 3.5 USD
Sandwich - 6 USD
Can of Coke - 1 USD
Coffee in a café - 3 USD
1 litre of milk - 1.35 USD
2 litres of water - 2.69 USD
A loaf of bread - 2 USD
Two course meal in average restaurant - 15 - 25 USD
Cost of sim card - 29 USD
Cinema - 12 USD

Świadczenia dodatkowo płatne:
- Dopłata za kurs intensywny * (30 lekcji/tydzień) - 450 PLN/tydzień,
- Dopłata za transfer z lotniska do szkoły – 750 PLN (one way),
- Dopłata za każdy dodatkowy tydzień pobytu zakwaterowanie+kurs - 3000 PLN/tydzień,
- Dopłata za zakwaterowanie u rodziny goszczącej na Manhattanie ze śniadaniami BB - 400 pln/tydzień.

Obowiązkowa dopłata na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (13 zł).

» Warunki uczestnictwa i Informacje dodatkowe     » Warunki promocji     » OWU Signal Iduna     » Obowiązek informacyjny    

Terminy i ceny:   USA - Nowy Jork - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+   (skrót: IND NYC HF EC PAX HB)
01.12 - 15.12.2019
 15 dni / PCNY1201
Impreza w trakcie realizacji
08.12 - 22.12.2019
 15 dni / PCNY1208
Impreza w trakcie realizacji
15.12 - 29.12.2019
 15 dni / PCNY1215
8912 zł   8712 zł Promocja  Dzwoń  
22.12.2019 - 05.01.2020
 15 dni / PCNY1222
8912 zł   8712 zł PromocjaRezerwuj
29.12.2019 - 12.01.2020
 15 dni / PCNY1229
8912 zł   8712 zł PromocjaRezerwuj
05.01 - 19.01.2020
 15 dni / PCNY0105
8912 zł   8712 zł PromocjaRezerwuj
12.01 - 26.01.2020
 15 dni / PCNY0112
8912 zł   8712 zł PromocjaRezerwuj
19.01 - 02.02.2020
 15 dni / PCNY0119
8912 zł   8712 zł PromocjaRezerwuj
26.01 - 09.02.2020
 15 dni / PCNY0126
8912 zł   8712 zł PromocjaRezerwuj
02.02 - 16.02.2020
 15 dni / PCNY0202
8912 zł   8712 zł PromocjaRezerwuj
09.02 - 23.02.2020
 15 dni / PCNY0209
8912 zł   8712 zł PromocjaRezerwuj
16.02 - 01.03.2020
 15 dni / PCNY0216
8912 zł   8712 zł PromocjaRezerwuj
23.02 - 08.03.2020
 15 dni / PCNY0223
8912 zł   8712 zł PromocjaRezerwuj
01.03 - 15.03.2020
 15 dni / PCNY0301
8912 zł   8712 zł PromocjaRezerwuj
08.03 - 22.03.2020
 15 dni / PCNY0308
8912 zł   8712 zł PromocjaRezerwuj
15.03 - 29.03.2020
 15 dni / PCNY0315
8912 zł   8712 zł PromocjaRezerwuj
22.03 - 05.04.2020
 15 dni / PCNY0322
8912 zł   8712 zł PromocjaRezerwuj
29.03 - 12.04.2020
 15 dni / PCNY0329
8912 zł   8712 zł PromocjaRezerwuj
05.04 - 19.04.2020
 15 dni / PCNY0405
8912 zł   8712 zł PromocjaRezerwuj
12.04 - 26.04.2020
 15 dni / PCNY0412
8912 zł   8712 zł PromocjaRezerwuj
19.04 - 03.05.2020
 15 dni / PCNY0419
8912 zł   8712 zł PromocjaRezerwuj
26.04 - 10.05.2020
 15 dni / PCNY0426
8912 zł   8712 zł PromocjaRezerwuj
03.05 - 17.05.2020
 15 dni / PCNY0503
8912 zł   8712 zł PromocjaRezerwuj
10.05 - 24.05.2020
 15 dni / PCNY0510
8912 zł   8712 zł PromocjaRezerwuj
17.05 - 31.05.2020
 15 dni / PCNY0517
8912 zł   8712 zł PromocjaRezerwuj
24.05 - 07.06.2020
 15 dni / PCNY0524
8912 zł   8712 zł PromocjaRezerwuj
31.05 - 14.06.2020
 15 dni / PCNY0531
8912 zł   8712 zł PromocjaRezerwuj
07.06 - 21.06.2020
 15 dni / PCNY0607
8912 zł   8712 zł PromocjaRezerwuj
14.06 - 28.06.2020
 15 dni / PCNY0614
8912 zł   8712 zł PromocjaRezerwuj
21.06 - 05.07.2020
 15 dni / PCNY0621
8912 zł   8712 zł PromocjaRezerwuj
28.06 - 12.07.2020
 15 dni / PCNY0628
8912 zł   8712 zł PromocjaRezerwuj
05.07 - 19.07.2020
 15 dni / PCNY0705
8912 zł   8712 zł PromocjaRezerwuj
12.07 - 26.07.2020
 15 dni / PCNY0712
8912 zł   8712 zł PromocjaRezerwuj
19.07 - 02.08.2020
 15 dni / PCNY0719
8912 zł   8712 zł PromocjaRezerwuj
26.07 - 09.08.2020
 15 dni / PCNY0726
8912 zł   8712 zł PromocjaRezerwuj
02.08 - 16.08.2020
 15 dni / PCNY0802
8912 zł   8712 zł PromocjaRezerwuj
09.08 - 23.08.2020
 15 dni / PCNY0809
8912 zł   8712 zł PromocjaRezerwuj
16.08 - 30.08.2020
 15 dni / PCNY0816
8912 zł   8712 zł PromocjaRezerwuj
23.08 - 06.09.2020
 15 dni / PCNY0823
8912 zł   8712 zł PromocjaRezerwuj
30.08 - 13.09.2020
 15 dni / PCNY0830
8912 zł   8712 zł PromocjaRezerwuj
06.09 - 20.09.2020
 15 dni / PCNY0906
8912 zł   8712 zł PromocjaRezerwuj
13.09 - 27.09.2020
 15 dni / PCNY0913
8912 zł   8712 zł PromocjaRezerwuj
20.09 - 04.10.2020
 15 dni / PCNY0920
8912 zł   8712 zł PromocjaRezerwuj
27.09 - 11.10.2020
 15 dni / PCNY0927
8912 zł   8712 zł PromocjaRezerwuj
04.10 - 18.10.2020
 15 dni / PCNY1004
8912 zł   8712 zł PromocjaRezerwuj
11.10 - 25.10.2020
 15 dni / PCNY1011
8912 zł   8712 zł PromocjaRezerwuj

Terminy i ceny:   USA - Nowy Jork - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+   (skrót: IND NYC HF EC PAX HB)
24.11 - 15.12.2019
 22 dni / PCNY1124
Impreza w trakcie realizacji
01.12 - 22.12.2019
 22 dni / PCNY1201
Impreza w trakcie realizacji
08.12 - 29.12.2019
 22 dni / PCNY1208
Impreza w trakcie realizacji
15.12.2019 - 05.01.2020
 22 dni / PCNY1215
12412 zł   12212 zł Promocja  Dzwoń  
22.12.2019 - 12.01.2020
 22 dni / PCNY1222
12412 zł   12212 zł PromocjaRezerwuj
29.12.2019 - 19.01.2020
 22 dni / PCNY1229
12412 zł   12212 zł PromocjaRezerwuj
05.01 - 26.01.2020
 22 dni / PCNY0105
12412 zł   12212 zł PromocjaRezerwuj
12.01 - 02.02.2020
 22 dni / PCNY0112
12412 zł   12212 zł PromocjaRezerwuj
19.01 - 09.02.2020
 22 dni / PCNY0119
12412 zł   12212 zł PromocjaRezerwuj
26.01 - 16.02.2020
 22 dni / PCNY0126
12412 zł   12212 zł PromocjaRezerwuj
02.02 - 23.02.2020
 22 dni / PCNY0202
12412 zł   12212 zł PromocjaRezerwuj
09.02 - 01.03.2020
 22 dni / PCNY0209
12412 zł   12212 zł PromocjaRezerwuj
16.02 - 08.03.2020
 22 dni / PCNY0216
12412 zł   12212 zł PromocjaRezerwuj
23.02 - 15.03.2020
 22 dni / PCNY0223
12412 zł   12212 zł PromocjaRezerwuj
01.03 - 22.03.2020
 22 dni / PCNY0301
12412 zł   12212 zł PromocjaRezerwuj
08.03 - 29.03.2020
 22 dni / PCNY0308
12412 zł   12212 zł PromocjaRezerwuj
15.03 - 05.04.2020
 22 dni / PCNY0315
12412 zł   12212 zł PromocjaRezerwuj
22.03 - 12.04.2020
 22 dni / PCNY0322
12412 zł   12212 zł PromocjaRezerwuj
29.03 - 19.04.2020
 22 dni / PCNY0329
12412 zł   12212 zł PromocjaRezerwuj
05.04 - 26.04.2020
 22 dni / PCNY0405
12412 zł   12212 zł PromocjaRezerwuj
12.04 - 03.05.2020
 22 dni / PCNY0412
12412 zł   12212 zł PromocjaRezerwuj
19.04 - 10.05.2020
 22 dni / PCNY0419
12412 zł   12212 zł PromocjaRezerwuj
26.04 - 17.05.2020
 22 dni / PCNY0426
12412 zł   12212 zł PromocjaRezerwuj
03.05 - 24.05.2020
 22 dni / PCNY0503
12412 zł   12212 zł PromocjaRezerwuj
10.05 - 31.05.2020
 22 dni / PCNY0510
12412 zł   12212 zł PromocjaRezerwuj
17.05 - 07.06.2020
 22 dni / PCNY0517
12412 zł   12212 zł PromocjaRezerwuj
24.05 - 14.06.2020
 22 dni / PCNY0524
12412 zł   12212 zł PromocjaRezerwuj
31.05 - 21.06.2020
 22 dni / PCNY0531
12412 zł   12212 zł PromocjaRezerwuj
07.06 - 28.06.2020
 22 dni / PCNY0607
12412 zł   12212 zł PromocjaRezerwuj
14.06 - 05.07.2020
 22 dni / PCNY0614
12412 zł   12212 zł PromocjaRezerwuj
21.06 - 12.07.2020
 22 dni / PCNY0621
12412 zł   12212 zł PromocjaRezerwuj
28.06 - 19.07.2020
 22 dni / PCNY0628
12412 zł   12212 zł PromocjaRezerwuj
05.07 - 26.07.2020
 22 dni / PCNY0705
12412 zł   12212 zł PromocjaRezerwuj
12.07 - 02.08.2020
 22 dni / PCNY0712
12412 zł   12212 zł PromocjaRezerwuj
19.07 - 09.08.2020
 22 dni / PCNY0719
12412 zł   12212 zł PromocjaRezerwuj
26.07 - 16.08.2020
 22 dni / PCNY0726
12412 zł   12212 zł PromocjaRezerwuj
02.08 - 23.08.2020
 22 dni / PCNY0802
12412 zł   12212 zł PromocjaRezerwuj
09.08 - 30.08.2020
 22 dni / PCNY0809
12412 zł   12212 zł PromocjaRezerwuj
16.08 - 06.09.2020
 22 dni / PCNY0816
12412 zł   12212 zł PromocjaRezerwuj
23.08 - 13.09.2020
 22 dni / PCNY0823
12412 zł   12212 zł PromocjaRezerwuj
30.08 - 20.09.2020
 22 dni / PCNY0830
12412 zł   12212 zł PromocjaRezerwuj
06.09 - 27.09.2020
 22 dni / PCNY0906
12412 zł   12212 zł PromocjaRezerwuj
13.09 - 04.10.2020
 22 dni / PCNY0913
12412 zł   12212 zł PromocjaRezerwuj
20.09 - 11.10.2020
 22 dni / PCNY0920
12412 zł   12212 zł PromocjaRezerwuj
27.09 - 18.10.2020
 22 dni / PCNY0927
12412 zł   12212 zł PromocjaRezerwuj

kod imprezy: PCNY~IND_NYC_HF_EC_PAX_HB
Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.