Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
Infolinia Almatur  +48 42 637 11 22  pn-pt  godz.10-17

Świeradów Zdrój - Hotel Krasicki Resort & Spa*** - Wczasy (NA ZAPYTANIE) Biuro Podróży Almatur

obozy młodzieżowe
wycieczki
OBOZY MŁODZIEŻOWE WYCIECZKI I WCZASY EGZOTYKA KONTAKT PROMOCJA LAST MINUTE
menuAlmatur obozy młodzieżowe
infoliniawyszukiwarka
Skorzystaj z wyszukiwarki
Kolonie i Obozy młodzieżowe
Wypoczynek i zwiedzanie
Oferta edukacyjna
Świeradów Zdrój - Hotel Krasicki Resort & Spa*** - Wczasy (NA ZAPYTANIE)
Informacje layout
Galeria
Świeradów Zdrój - Hotel Krasicki Resort & Spa*** - Wczasy (NA ZAPYTANIE)
» przejdź do galerii

Świeradów Zdrój, w którym unikatowy, podgórski klimat, sieć szlaków turystycznych i rowerowych, zasoby naturalnych surowców leczniczych: wody mineralne, wody radonowe, złoża borowiny umożliwiające leczenie chorób reumatycznych i narządów ruchu, przyciągają turystów od XVII wieku. Nazywane jest perłą uzdrowisk dolnośląskich.

Program
Krasicki Hotel Resort & SPA to wyjątkowy obiekt oferujący swoim Gościom wielowymiarowy relaks i wypoczynek. Znajdujący się w centrum Świeradowa Zdroju cieszy się popularnością nie tylko ze względu na świetną lokalizację, ale także wyśmienitą kuchnię, bogatą ofertę MED & WELLNESS SPA oraz jedyną w okolicy kręgielnię. Hotel jest doskonałą bazą wypadową na piesze wędrówki i rowerowe wycieczki. Zimą natomiast idealny jest ze względu na bliskość stoków narciarskich i tras narciarstwa biegowego.

Do dyspozycji gości: bezpłatny parking. Dostęp do części rekreacyjnej: baseny, jacuzzi, sauny, siłownia. Dostęp do kortów tenisowych, boiska do piłki nożnej i koszykówki. Wypożyczalnia rowerów na terenie hotelu i dostęp do Strefy Rowerzysty (miejsce do przechowywania i umycia roweru, podstawowe narzędzia do naprawy rowerów).
Zakwaterowanie

Pokój typu STANDARD to komfortowy i nowoczesny pokój dwuosobowy o średniej powierzchni 17 m2. Wszystkie pokoje wyposażone są w wygodne łoża małżeńskie lub dwa pojedyncze łóżka (z możliwością złączenia). W każdym pokoju znajduje się płaski telewizor z dostępem do telewizji naziemnej oraz szafa, biurko, telefon i bezpłatny dostęp do Wi-Fi. Ponadto każdy pokój posiada łazienkę z kabiną prysznicową, suszarką do włosów, ręcznikami i zestawem kosmetyków oraz podgrzewaną podłogą. Można także zgłosić wcześniej chęć wypożyczenia ręczników kąpielowych na basen oraz szlafroków.

Świadczenia


Nocleg: 7 noclegów w pokoju typu Standard
Wyżywienie: 7 śniadań w formie bufetu (z możliwością wykupienia obiadokolacji)

Informacje praktyczne

Zakwaterowanie od godz. 15:00, wykwaterowanie do godz. 11:00.
W cenę nie jest wliczona opłata klimatyczna płatna gotówką w recepcji hotelowej.
W cenie pokoju bezpłatny dostęp do części rekreacyjnej.
Bezpłatne miejsce parkingowe.
Dodatkowo płatny dostęp do Kręgielni w hotelu.
Pobyt zwierząt w Strefie Pupila (po wcześniejszej rezerwacji) – 20 zł/doba.
Transport: dojazd własny
Inne terminy dostępne na zapytanie
UWAGA: OFERTA NA ZAPYTANIE! Rezerwacja w systemie nie jest równoznaczna z rezerwacją miejsc w hotelu, po założeniu rezerwacji prosimy o oczekiwanie na potwierdzenie.

» Warunki uczestnictwa i Informacje dodatkowe     » Warunki promocji     » OWU Signal Iduna     » Obowiązek informacyjny    

Terminy i ceny:   Świeradów Zdrój - Hotel Krasicki Resort & Spa*** - Wczasy (NA ZAPYTANIE)   (skrót: SWIERADOW ZDROJ - HOTEL KRASICKI - WCZASY DBL BB)
02.07 - 09.07.2022
 8 dni / APWK0702
Impreza w trakcie realizacji
09.07 - 16.07.2022
 8 dni / APWK0709
1320 zł Rezerwuj
16.07 - 23.07.2022
 8 dni / APWK0716
1370 zł Rezerwuj
23.07 - 30.07.2022
 8 dni / APWK0723
1370 zł Rezerwuj
30.07 - 06.08.2022
 8 dni / APWK0730
1370 zł Rezerwuj
06.08 - 13.08.2022
 8 dni / APWK0806
1370 zł Rezerwuj
13.08 - 20.08.2022
 8 dni / APWK0813
1370 zł Rezerwuj
20.08 - 26.08.2022
 7 dni / APWK0820
1123 zł Rezerwuj
20.08 - 27.08.2022
 8 dni / APWK0820
1310 zł Rezerwuj
27.08 - 03.09.2022
 8 dni / APWK0827
1300 zł Rezerwuj
03.09 - 10.09.2022
 8 dni / APWK0903
1240 zł Rezerwuj
10.09 - 17.09.2022
 8 dni / APWK0910
1230 zł Rezerwuj
17.09 - 24.09.2022
 8 dni / APWK0917
1230 zł Rezerwuj
24.09 - 01.10.2022
 8 dni / APWK0924
1230 zł Rezerwuj
01.10 - 08.10.2022
 8 dni / APWK1001
1230 zł Rezerwuj
08.10 - 15.10.2022
 8 dni / APWK1008
1200 zł Rezerwuj
15.10 - 22.10.2022
 8 dni / APWK1015
1200 zł Rezerwuj
22.10 - 29.10.2022
 8 dni / APWK1022
1200 zł Rezerwuj
29.10 - 05.11.2022
 8 dni / APWK1029
1170 zł Rezerwuj
03.12 - 10.12.2022
 8 dni / APWK1203
1160 zł Rezerwuj
10.12 - 17.12.2022
 8 dni / APWK1210
1160 zł Rezerwuj

kod imprezy: APWK~SWIERADOW_ZDROJ_-_HOTEL_KRASICKI_-_WCZASY_DBL_BB



NASZA OFERTA
POLECAMY
DLA KLIENTA
INFORMACJE
Biuro Podróży Almatur
BPiT Almatur Łódź sp. z o.o.
90-417 Łódź, ul. Piotrkowska 59
tel. (42) 637 11 22
tel. (42) 632 93 73
fax. (42) 637 11 85
mail: lodz@almatur.pl
Biuro Podróży Almatur powstał w 1956 r jako biuro wyspecjalizowane w obsłudze ruchu turystycznego środowiska akademickiego. Do dziś głównymi Klientami naszego biura jest młodzież szkolna, dzieci i studenci, chociaż w swojej ofercie mamy oczywiście propozycje dla wszystkich. Mamy bardzo szeroką ofertę na obozy, kolonie, obozy młodzieżowe i wycieczki objazdowe. Biuro Podróży Almatur propaguje aktywne, rekreacyjne oraz sportowe formy wypoczynku, choć nie brakuje nam imprez o innym charakterze. Nie zapomnieliśmy również o tych, którzy w wakacje wypoczywając, chcieliby odpoczywać na obozach młodzieżowych czy koloniach dla dzieci. Bogata oferta kolonii i obozów młodzieżowych na naszych stronach to już tradycja - do wyboru, obozy sportowe w Polsce i za granicą. Bogate obozy rekreacyjne, sportowe, kolonie dla dzieci to bezstresowe wakacje. Obozy młodzieżowe i kolonie dla dzieci to klucz do sukcesu naszych imprez! Zainteresowanym obozami młodzieżowymi i koloniami letnimi polecamy nasz dział obozy młodzieżowe i kolonie dla dzieci oraz wycieczki objazdowe. Zapraszamy na obozy i kolonie letnie.

Klauzula informacyjna: Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.
pfr    Subwencja PFR