Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
INFOLINIA:
42 637 11 22, pn. - pt. 10-18, sob 10-14
SKORZYSTAJ Z PORADY KONSULTANTA

Promocje Biuro Podróży Almatur

OFERTY LETNIE I ZIMOWE OBOZY MŁODZIEŻOWE WCZASY EGZOTYKA WYCIECZKI O NAS KONTAKT PROMOCJA LAST MINUTE
Obozy młodzieżowe
Wypoczynek i zwiedzanie
Informacje
Promocje
Oferty dla młodzieży dorosłych   Sortowanie wg ceny daty liczby dni alfabetycznie

Obozy młodzieżowe
Polska
Dojazd autokarem Pokrzywna - obóz przygodowy Multifun 1099 zł 1199 zł 02.02.2019 (8 dni) wiek 9-16
Dojazd autokarem Ustroń - zimowa przygoda 1099 zł 1199 zł 09.02.2019 (8 dni) wiek 11-15
Dojazd autokarem Ustroń - zimowisko magia i czary 1149 zł 1249 zł 09.02.2019 (8 dni) wiek 9-14
Dojazd autokarem Zakopane - obóz narciarski 1149 zł 1199 zł 09.02.2019 (8 dni) wiek 8-18
Dojazd autokarem Zakopane - obóz snowboardowy 1149 zł 1199 zł 26.01.2019 (8 dni) wiek 8-18
Dojazd autokarem Brenna - adventure camp 1199 zł 1299 zł 09.02.2019 (8 dni) wiek 10-16
Dojazd autokarem Pokrzywna - obóz zumby 1199 zł 1299 zł 16.02.2019 (8 dni) wiek 9-16
Dojazd autokarem Poronin - zimowisko i obóz snowboardowy 1199 zł 1299 zł 09.02.2019 (8 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Giby-Świat Przygód 1249 zł 1449 zł 12.08.2019 (10 dni) wiek 9-18
Dojazd autokarem Poronin - zimowisko i obóz narciarsko-taneczny 1249 zł 1349 zł 19.01.2019 (8 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Poronin -zimowisko i obóz snowboardowo - taneczny 1249 zł 1349 zł 12.01.2019 (8 dni) wiek 7-18
Dojazd autokarem Brenna - obóz jeździecki 1299 zł 1399 zł 02.02.2019 (8 dni) wiek 10-16
Dojazd autokarem Brenna - obóz paintballowy extreme camp 1299 zł 1399 zł 02.02.2019 (8 dni) wiek 12-16
Dojazd autokarem Pokrzywna - obóz paintball i ASG 1299 zł 1399 zł 09.02.2019 (8 dni) wiek 9-16
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - Obóz artystyczny 1349 zł 1449 zł 26.01.2019 (8 dni) wiek 12-17
Dojazd autokarem Zakopane - obóz narciarsko-językowy - English Snow 1449 zł 1499 zł 09.02.2019 (8 dni) wiek 11-18
Dojazd autokarem Zakopane - obóz snowboardowo-językowy - English Snow 1449 zł 1499 zł 09.02.2019 (8 dni) wiek 11-18

Zagranica
Dojazd autokarem Słowacja - Chopok - obóz narciarski 1374 zł 1449 zł 19.01.2019 (8 dni) wiek 11-18
Dojazd autokarem Słowacja - Chopok - obóz snowboardowy 1374 zł 1449 zł 12.01.2019 (8 dni) wiek 11-18
Dojazd autokarem Słowenia - Bled - obóz narciarski 1799 zł 1949 zł 25.01.2019 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Słowenia - Bled - obóz snowboardowy 1799 zł 1949 zł 25.01.2019 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Austria - Villach - obóz narciarski 1849 zł 1999 zł 25.01.2019 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Austria - Villach - obóz snowboardowy 1849 zł 1999 zł 25.01.2019 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Hiszpania - Lloret de Mar - H. Don Juan Center** - obóz rekreacyjny 1909 zł 2099 zł 30.06.2019 (10 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Włochy - Val di Fiemme - obóz narciarski 1999 zł 2199 zł 25.01.2019 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Włochy - Val di Fiemme - obóz snowboardowy 1999 zł 2199 zł 25.01.2019 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Włochy - Val di Fiemme - obóz narciarski RACE 2049 zł 2249 zł 25.01.2019 (10 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Włochy - Val di Fiemme - obóz snowboardowy Freestyle 2049 zł 2249 zł 25.01.2019 (10 dni) wiek 12-18
Transport samolotem Malta - Gzira - obóz rekreacyjny 2214 zł 2499 zł 15.06.2019 (8 dni) wiek 12-19
Transport samolotem Malta - Gzira - zimowy obóz rekreacyjny 3514 zł 3599 zł 26.01.2019 (8 dni) wiek 12-18

Klub Urwisa
Polska
Dojazd autokarem Giby - Klub Urwisa "Zostań Odkrywcą" 1299 zł 1499 zł 12.08.2019 (10 dni) wiek 7-11
Dojazd autokarem Zakopane - Klub Urwisa Zimowisko "za rękę z Yeti" 1399 zł 1499 zł 16.02.2019 (8 dni) wiek 7-11

Wycieczki
Polska
Dojazd autokarem Polska - Bajkowa Opolszczyzna 486 zł 649 zł 28.06.2019 (3 dni)
Dojazd autokarem Polska - Kraków i okolice 486 zł 649 zł 09.08.2019 (3 dni)
Dojazd autokarem Polska - Pętla Beskidzka 486 zł 649 zł 30.08.2019 (3 dni)
Dojazd autokarem Polska - Szlakiem Orlich Gniazd 486 zł 649 zł 26.07.2019 (3 dni)
Dojazd autokarem Polska - Śląsk - inny niż myślisz 486 zł 649 zł 26.07.2019 (3 dni)
Dojazd autokarem Polska, Słowacja - Przez Małopolskę na Orawę 486 zł 649 zł 17.05.2019 (3 dni)
Dojazd autokarem Polska - Bieszczadzkim szlakiem 599 zł 799 zł 04.07.2019 (4 dni)
Dojazd autokarem Polska, Słowacja - Tatrzańskie uroki 599 zł 799 zł 30.05.2019 (4 dni)
Dojazd autokarem Polska, Ukraina - Bieszczadzkim szlakiem do Lwowa 599 zł 799 zł 30.05.2019 (4 dni)
Dojazd autokarem Polska, Niemcy - Urokliwy Szprewald 615 zł 820 zł 17.05.2019 (3 dni)
Dojazd autokarem Polska - Krzyżackim szlakiem 674 zł 899 zł 15.08.2019 (4 dni)
Dojazd autokarem Polska - Magiczna Łemkowszczyzna 674 zł 899 zł 01.08.2019 (4 dni)
Dojazd autokarem Polska - Mazurskie opowieści 674 zł 899 zł 15.08.2019 (4 dni)
Dojazd autokarem Polska - Między Wisłą a Bugiem 674 zł 899 zł 22.08.2019 (4 dni)
Dojazd autokarem Polska - Podlasia czar 674 zł 899 zł 06.06.2019 (4 dni)
Dojazd autokarem Polska - Sen o Warszawie 674 zł 899 zł 15.08.2019 (4 dni)
Dojazd autokarem Polska - Szlak Piastowski 674 zł 899 zł 29.08.2019 (4 dni)
Dojazd autokarem Polska - Ukryte skarby Karkonoszy 674 zł 899 zł 22.08.2019 (4 dni)
Dojazd autokarem Polska - Śladami Kopernika 674 zł 899 zł 29.08.2019 (4 dni)
Dojazd autokarem Polska, Czechy - Tajemniczy Dolny Śląsk 674 zł 899 zł 30.05.2019 (4 dni)
Dojazd autokarem Polska, Litwa - Augustowskie noce 824 zł 1099 zł 29.08.2019 (4 dni)
Dojazd autokarem Polska - Bieszczady - Nie licząc godzin i lat 1099 zł 1465 zł 02.09.2019 (5 dni)
Dojazd autokarem Polska - Czarujące Świętokrzyskie 1099 zł 1465 zł 03.06.2019 (5 dni)
Dojazd autokarem Polska - Wielkopolska - Spotkajmy się na fyrtlu, tej! 1099 zł 1465 zł 02.09.2019 (5 dni)
Dojazd autokarem Polska - Odkrywamy Jurę 1199 zł 1598 zł 03.06.2019 (5 dni)
Dojazd autokarem Polska - Malinowe Miejsce Mrzeżyno - Babciu! Dziadku! Jedźmy razem 1299 zł 1732 zł 17.08.2019 (11 dni)

Zagranica
Dojazd autokarem Słowacja - Weekend na Słowacji 599 zł 799 zł 28.06.2019 (3 dni)
Dojazd autokarem Czechy - Weekend w Pradze 636 zł 849 zł 17.05.2019 (3 dni)
Dojazd autokarem Węgry - Weekend w Budapeszcie 674 zł 886 zł 17.05.2019 (3 dni)
Dojazd autokarem Ukraina - Lwów i Złota Podkowa 711 zł 949 zł 27.04.2019 (4 dni)
Dojazd autokarem Czechy - Nie tylko Praga 749 zł 999 zł 27.04.2019 (4 dni)
Dojazd autokarem Czechy - Czeskie grody i zamki 799 zł 1066 zł 04.07.2019 (4 dni)
Dojazd autokarem Austria - Panorama Salzburga 824 zł 1086 zł 11.07.2019 (4 dni)
Dojazd autokarem Austria, Słowacja - Wiedeń i okolice 824 zł 1086 zł 27.04.2019 (4 dni)
Dojazd autokarem Niemcy - Malownicza Saksonia 824 zł 1099 zł 01.05.2019 (4 dni)
Dojazd autokarem Węgry - Nie tylko Budapeszt 824 zł 1086 zł 27.04.2019 (4 dni)
Dojazd autokarem Węgry, Austria, Słowacja - Trzy stolice 824 zł 1086 zł 27.04.2019 (4 dni)
Dojazd autokarem Serbia - Serbia na weekend 834 zł 1099 zł 01.05.2019 (4 dni)
Dojazd autokarem Węgry - Tokaj, czardasz i termy 889 zł 1186 zł 30.05.2019 (4 dni)
Dojazd autokarem Niemcy - Królewskie rezydencje 899 zł 1199 zł 01.05.2019 (5 dni)
Dojazd autokarem Czechy - Smaki Czech 987 zł 1317 zł 30.05.2019 (4 dni)
Transport pociągiem Ukraina - Kozacka wyprawa 1009 zł 1332 zł 20.04.2019 (7 dni)
Dojazd autokarem Słowenia - Zachwycająca Słowenia 1059 zł 1399 zł 20.06.2019 (4 dni)
Dojazd autokarem Włochy - Garda i Iseo 1059 zł 1399 zł 30.04.2019 (6 dni)
Dojazd autokarem Włochy - Toscana Tour 1059 zł 1399 zł 30.04.2019 (6 dni)
Dojazd autokarem Włochy - Venezia Tour 1059 zł 1399 zł 30.04.2019 (6 dni)
Dojazd autokarem Francja - Paryż nie może czekać 1096 zł 1449 zł 01.05.2019 (5 dni)
Dojazd autokarem Francja - Paryż, Disneyland - Paryż na wesoło 1096 zł 1449 zł 30.04.2019 (6 dni)
Dojazd autokarem Niemcy, Dania, Szwecja - Skandynawski weekend 1104 zł 1459 zł 01.05.2019 (5 dni)
Dojazd autokarem Niemcy - Bawarskie klejnoty 1124 zł 1499 zł 01.05.2019 (5 dni)
Dojazd autokarem Węgry - Smaki Węgier 1124 zł 1486 zł 30.05.2019 (4 dni)
Dojazd autokarem Włochy - Italia na wesoło 1134 zł 1499 zł 29.06.2019 (7 dni)
Dojazd autokarem Włochy - Roma Tour 1134 zł 1499 zł 27.04.2019 (7 dni)
Dojazd autokarem Włochy - Viva Italia 1134 zł 1499 zł 27.04.2019 (7 dni)
Dojazd autokarem Chorwacja - Chorwacja w Pigułce 1189 zł 1586 zł 28.05.2019 (6 dni)
Dojazd autokarem Ukraina - Podróż na kresy 1199 zł 1599 zł 27.04.2019 (9 dni)
Dojazd autokarem Włochy - Giro di Italia 1209 zł 1599 zł 08.06.2019 (14 dni)
Dojazd autokarem Dania, Niemcy - Legoland - Kraina Radości 1246 zł 1648 zł 01.05.2019 (5 dni)
Dojazd autokarem Chorwacja - Smaki Chorwacji 1249 zł 1652 zł 15.06.2019 (7 dni)
Dojazd autokarem Rumunia - Śladami Drakuli 1299 zł 1719 zł 13.07.2019 (7 dni)
Dojazd autokarem Słowenia, Chorwacja - Powiew Adriatyku 1349 zł 1786 zł 27.04.2019 (7 dni)
Dojazd autokarem Hiszpania - Flamenco show 1434 zł 1899 zł 27.04.2019 (10 dni)
Dojazd autokarem Chorwacja, Włochy - Wokół Istrii 1499 zł 1986 zł 27.04.2019 (7 dni)
Dojazd autokarem Francja - Paryż i zamki 1499 zł 1986 zł 27.04.2019 (7 dni)
Dojazd autokarem Litwa, Łotwa, Estonia - Baltic Tour 1499 zł 1986 zł 28.04.2019 (8 dni)
Dojazd autokarem Luksemburg, Belgia, Holandia - Podbój Beneluxu 1499 zł 1986 zł 27.04.2019 (7 dni)
Dojazd autokarem Rumunia - Perły Karpat 1499 zł 1986 zł 27.04.2019 (9 dni)
Dojazd autokarem Szwajcaria, Francja, Niemcy - Wzdłuż Renu i Mozeli 1499 zł 1986 zł 27.07.2019 (7 dni)
Dojazd autokarem Włochy - Toskania i Cinque Terre 1509 zł 1999 zł 27.04.2019 (9 dni)
Dojazd autokarem Włochy - Capri Tour 1584 zł 2099 zł 27.04.2019 (9 dni)
Dojazd autokarem Chorwacja - Wyspy południowej Chorwacji 1597 zł 2117 zł 11.05.2019 (9 dni)
Dojazd autokarem Chorwacja, Bośnia i Hercegowina - Adriatyk Tour 1597 zł 2117 zł 04.05.2019 (9 dni)
Dojazd autokarem Słowenia - Barwy Słowenii 1604 zł 2126 zł 27.04.2019 (7 dni)
Dojazd autokarem Włochy - Italia z temperamentem 1659 zł 2199 zł 27.04.2019 (9 dni)
Dojazd autokarem Serbia, Czarnogóra, Macedonia, Albania - Egzotyczne Bałkany 1699 zł 2253 zł 25.05.2019 (9 dni)
Dojazd autokarem Słowenia, Chorwacja - Uroki chorwackich wysp 1699 zł 2253 zł 08.06.2019 (9 dni)
Dojazd autokarem Bośnia i Hercegowina, Serbia - Bałkański Orient 1734 zł 2299 zł 27.04.2019 (9 dni)
Dojazd autokarem Austria, Niemcy - Zamki Ludwika II 1762 zł 2336 zł 13.07.2019 (7 dni)
Dojazd autokarem Austria - Smaki Austrii 1799 zł 2386 zł 13.07.2019 (7 dni)
Dojazd autokarem Włochy - Na kraniec włoskiego obcasa 1809 zł 2399 zł 27.04.2019 (9 dni)
Dojazd autokarem Włochy dla seniora 1809 zł 2399 zł 25.05.2019 (9 dni)
Dojazd autokarem Włochy, Francja - Liguria i Lazurowe wybrzeże 1809 zł 2399 zł 27.04.2019 (9 dni)
Dojazd autokarem Grecja - Akropolis Tour 1899 zł 2519 zł 27.04.2019 (9 dni)
Dojazd autokarem Białoruś - Białoruski rekonesans 1909 zł 2399 zł 21.07.2019 (8 dni)
Dojazd autokarem Litwa, Łotwa, Estonia, Finlandia - Bałtyckie białe noce 1939 zł 2586 zł 22.06.2019 (9 dni)
Dojazd autokarem Hiszpania dla seniora 1959 zł 2599 zł 25.05.2019 (9 dni)
Dojazd autokarem Włochy, Francja, Hiszpania - Śródziemnomorskie perły 1959 zł 2599 zł 27.04.2019 (11 dni)
Dojazd autokarem Serbia, Bułgaria, Rumunia - Czarnomorska mozaika 1996 zł 2649 zł 22.08.2019 (11 dni)
Dojazd autokarem Chorwacja, Bośnia i Hercegowina - Skarby Adriatyku dla seniora 1999 zł 2652 zł 25.05.2019 (9 dni)
Dojazd autokarem Lichtenstein, Szwajcaria, Francja - Alpejska kraina 1999 zł 2653 zł 27.04.2019 (7 dni)
Dojazd autokarem Serbia, Czarnogóra, Macedonia, Albania - Słoneczne Bałkany 1999 zł 2653 zł 05.09.2019 (11 dni)
Dojazd autokarem Litwa, Łotwa, Estonia, Finlandia , Rosja - Nadbałtycka przygoda 2058 zł 2265 zł 14.09.2019 (8 dni)
Transport samolotem Hiszpania - Długi weekend w Barcelonie 2089 zł 2599 zł 18.09.2019 (5 dni)
Dojazd autokarem Grecja - Grecja dla seniora 2099 zł 2786 zł 25.05.2019 (9 dni)
Dojazd autokarem Rumunia - Tajemnicza Rumunia 2099 zł 2786 zł 05.09.2019 (11 dni)
Dojazd autokarem Białoruś - Białoruskie sentymenty 2109 zł 2666 zł 31.08.2019 (9 dni)
Dojazd autokarem Bułgaria, Serbia, Węgry - Wzdłuż bułgarskiego wybrzeża 2109 zł 2799 zł 12.09.2019 (11 dni)
Dojazd autokarem Francja, Hiszpania, Portugalia - Słoneczna Iberiada 2174 zł 2886 zł 27.04.2019 (16 dni)
Dojazd autokarem Serbia, Bułgaria, Turcja, Rumunia - Czarnomorskie skarby 2194 zł 2799 zł 05.09.2019 (11 dni)
Dojazd autokarem Mołdawia, Rumunia - W krainie monastyrów i wina 2249 zł 2986 zł 13.07.2019 (9 dni)
Dojazd autokarem Grecja - Zorba, wino i Ty! 2299 zł 3052 zł 20.06.2019 (11 dni)
Dojazd autokarem Rosja - Rosyjskie Perły: Petersburg i Moskwa 2328 zł 2625 zł 27.04.2019 (9 dni)
Dojazd autokarem Turcja - Odkrywamy Turcję 2344 zł 2999 zł 06.07.2019 (14 dni)
Transport samolotem Hiszpania - Barcelona i Madryt - Gorące metropolie 2436 zł 3249 zł 18.09.2019 (5 dni)
Dojazd autokarem Wielka Brytania - Whisky, zamki i Beatlesi 2549 zł 3386 zł 06.07.2019 (9 dni)
Dojazd autokarem Szwajcaria - Szwajcarskie specjały 2624 zł 3486 zł 15.06.2019 (9 dni)
Dojazd autokarem Szwecja, Norwegia, Dania - Kraina fiordów 3009 zł 3199 zł 31.05.2019 (9 dni)

Kursy językowe
Zagranica
Transport samolotem Malta - kurs j. angielskiego MA Adult Residence 2999 zł 3299 zł 31.08.2019 (8 dni) wiek 18-99
Transport samolotem Malta - kurs j. angielskiego MA Adult Family 3214 zł 3499 zł 31.08.2019 (8 dni) wiek 18-99
Transport samolotem Malta - kurs j. angielskiego Junior Family IELS 3499 zł 3899 zł 24.08.2019 (8 dni) wiek 14-18
Transport samolotem Malta - zimowy kurs j. angielskiego Junior Family IELS 4014 zł 4099 zł 26.01.2019 (8 dni) wiek 14-18
Transport samolotem Malta - kurs j. angielskiego Junior Residence IELS 4114 zł 4399 zł 24.08.2019 (8 dni) wiek 13-18
Transport samolotem Malta - zimowy kurs j. angielskiego Junior Residence IELS 4214 zł 4299 zł 26.01.2019 (8 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Anglia - Brighton - kurs j. angielskiego Adult Family LSI 5309 zł 5599 zł 29.06.2019 (17 dni) wiek 16-99
Transport samolotem Anglia - Oxford - kurs j. angielskiego Adult Family CES 5309 zł 5599 zł 04.08.2019 (15 dni) wiek 16-99
Transport samolotem Malta - kurs j. angielskiego NSTS Adult Campus 5414 zł 5699 zł 24.08.2019 (15 dni) wiek 18-99
Dojazd autokarem Anglia - Hastings - obóz j. angielskiego First Step to English EFL 5509 zł 5799 zł 29.06.2019 (17 dni) wiek 10-14
Transport samolotem Malta - kurs j. angielskiego NSTS Junior Campus 5614 zł 5899 zł 27.07.2019 (15 dni) wiek 14-19
Dojazd autokarem Anglia - Hastings - kurs j. angielskiego Junior Family EFL 5709 zł 5999 zł 29.06.2019 (17 dni) wiek 13-17
Transport samolotem Malta - kurs j. angielskiego Junior Family ESL 5714 zł 5999 zł 29.06.2019 (15 dni) wiek 14-18
Dojazd autokarem Anglia - Londyn - kurs j. angielskiego Adult Family CES 5809 zł 6099 zł 29.06.2019 (17 dni) wiek 16-99
Transport samolotem Malta - kurs j. angielskiego Adult Family NSTS 5814 zł 6099 zł 24.08.2019 (15 dni) wiek 18-99
Transport samolotem Szkocja - Edynburg - kurs j. angielskiego Adult Family CES 5909 zł 6199 zł 30.06.2019 (15 dni) wiek 17-99
Dojazd autokarem Anglia - Brighton - intensywny kurs j. angielskiego Junior Family BLC 6009 zł 6299 zł 29.06.2019 (17 dni) wiek 12-17
Transport samolotem Cypr - kurs j. angielskiego Junior Residence EIC 6009 zł 6299 zł 26.07.2019 (16 dni) wiek 10-17
Transport samolotem Malta - kurs j. angielskiego Junior Residence ESL 6214 zł 6499 zł 29.06.2019 (15 dni) wiek 12-18
Transport samolotem Malta - kurs j. angielskiego Kids Residence IELS 6514 zł 6799 zł 06.07.2019 (15 dni) wiek 10-13
Transport samolotem Anglia - Oxford - kurs j. angielskiego Junior Family CES 6609 zł 6899 zł 23.06.2019 (15 dni) wiek 14-18
Transport samolotem Szkocja - Edynburg - kurs j. angielskiego Junior Family CES 6709 zł 6999 zł 30.06.2019 (15 dni) wiek 14-18
Transport samolotem Anglia - Oxford - kurs j. angielskiego Junior Residence CES 8309 zł 8599 zł 23.06.2019 (15 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Anglia - Brighton - kurs j. angielskiego Junior Campus LAL 8809 zł 9099 zł 29.06.2019 (17 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Anglia - Londyn - kurs j. angielskiego Junior Family LAL 9009 zł 9299 zł 29.06.2019 (17 dni) wiek 15-18
Transport samolotem Szkocja - Edynburg - kurs j. angielskiego Junior Residence CES 9009 zł 9299 zł 30.06.2019 (15 dni) wiek 12-18
Dojazd autokarem Anglia - Londyn - kurs j. angielskiego Junior Campus LAL 9409 zł 9699 zł 29.06.2019 (17 dni) wiek 12-18
Transport samolotem USA - Nowy Jork - kurs j. angielskiego Junior Campus LAL 15899 zł 16399 zł 03.07.2019 (16 dni) wiek 13-18
Transport samolotem USA - Los Angeles - kurs j. angielskiego Junior Campus PLUS 17599 zł 17999 zł 10.07.2019 (16 dni) wiek 13-18

Kursy językowe indywidualne
Zagranica
Dojazd własny Irlandia - Dublin - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family CES - wiek 16+ 3496 zł 3799 zł 23.12.2018 (15 dni)
Dojazd własny Anglia - Londyn - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family CES - wiek 16+ 3596 zł 3899 zł 06.01.2019 (15 dni)
Dojazd własny Anglia - Oxford - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family CES - wiek 16+ 3596 zł 3899 zł 23.12.2018 (15 dni)
Dojazd własny Szkocja - Edynburg - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family CES - wiek 16+ 3896 zł 4199 zł 23.12.2018 (15 dni)
Dojazd własny Kanada - Montreal - indywidualny kurs j. francuskiego/angielskiego Adult Family EC - wiek 16+ 5299 zł 5599 zł 23.12.2018 (15 dni)
Dojazd własny Kanada - Toronto - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+ 5599 zł 5899 zł 23.12.2018 (15 dni)
Dojazd własny Kanada - Vancouver - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+ 5599 zł 5899 zł 23.12.2018 (15 dni)
Dojazd własny Anglia - Cambridge - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+ 5996 zł 6299 zł 23.12.2018 (15 dni)
Dojazd własny USA - Washington DC - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 18+ 7299 zł 7599 zł 23.12.2018 (15 dni)
Dojazd własny USA - Los Angeles - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+ 7499 zł 7799 zł 23.12.2018 (15 dni)
Dojazd własny USA - Boston - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+ 7699 zł 7999 zł 23.12.2018 (15 dni)
Dojazd własny USA - San Francisco - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+ 7699 zł 7999 zł 23.12.2018 (15 dni)
Dojazd własny USA - Miami - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+ 8599 zł 8899 zł 23.12.2018 (15 dni)
Dojazd własny USA - Nowy Jork - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+ 8599 zł 8899 zł 23.12.2018 (15 dni)

Egzotyka
Zagranica
Transport samolotem Gruzja - Morze Czarne i Kaukaz 3212 zł 3999 zł 24.09.2019 (11 dni)
Transport samolotem Gruzja, Armenia - Piękno Zakaukazia 3212 zł 3999 zł 10.06.2019 (10 dni)
Transport samolotem Indie - Pięć pereł Indii 5192 zł 5999 zł 25.04.2019 (11 dni)
Transport samolotem Japonia - Japoński wachlarz 5972 zł 7449 zł 19.08.2019 (8 dni)
Transport samolotem Singapur, Malezja, Tajlandia - Tercet egzotyczny 5972 zł 7449 zł 25.10.2019 (14 dni)
Transport samolotem Uzbekistan - Na jedwabnym szlaku 6662 zł 7999 zł 16.09.2019 (14 dni)
Transport samolotem Rosja - Kolej na Syberię 6746 zł 7979 zł 30.07.2019 (11 dni)
Transport samolotem Kazachstan, Kirgistan - W stepach szerokich 7196 zł 8979 zł 12.08.2019 (11 dni)
Transport samolotem Tajwan, Filipiny, Hongkong - 101 dalekowschodnich kontrastów 7932 zł 9899 zł 03.11.2019 (15 dni)
Transport samolotem Rosja - Kamczatka - wulkany i niedźwiedzie 8000 zł 9984 zł 13.07.2019 (8 dni)
Transport samolotem Tajlandia, Wietnam, Kambodża, Malezja, Singapur, Indonezja - Sześć krajów Azji 8012 zł 9999 zł 07.11.2019 (18 dni)
Transport samolotem Japonia - Pięć pięter pagody 8372 zł 10449 zł 13.07.2019 (14 dni)
Transport samolotem Birma, Laos, Wietnam - Trójkąt buddyjski 8652 zł 10799 zł 07.11.2019 (14 dni)
Transport samolotem Rosja - Rejs rzeką Wołgą 8722 zł 10449 zł 24.09.2019 (12 dni)
Transport samolotem Japonia - Dwie wyspy Samurajów 8772 zł 10949 zł 28.04.2019 (14 dni)
Transport samolotem USA, Meksyk - W sombrero po Kalifornii 8812 zł 10999 zł 25.04.2019 (18 dni)
Transport samolotem Turkmenistan - Niezwykły Turkmenistan 9172 zł 11449 zł 13.09.2019 (11 dni)
Transport samolotem Uzbekistan i Kirgistan - Na szlaku starożytnych karawan 9422 zł 11449 zł 24.08.2019 (15 dni)
Transport samolotem Uganda, Kenia - Dwie czarne perły 9452 zł 11799 zł 16.08.2019 (15 dni)
Transport samolotem Nepal - Bhutan - Indie - Cztery himalajskie światy 10056 zł 11979 zł 26.10.2019 (17 dni)
Transport samolotem Chiny, Korea Południowa, Japonia - Trzy tygrysy Azji 10462 zł 12449 zł 25.04.2019 (17 dni)
Transport samolotem Mongolia, Rosja - Jurty na Gobi 10622 zł 12449 zł 10.08.2019 (16 dni)
Transport samolotem RPA, Suazi, Mozambik, Zambia, Zimbabwe, Botswana - Sześć krajów Afryki 10812 zł 13499 zł 05.11.2019 (16 dni)
Transport samolotem Boliwia, Peru, Ekwador - Trzy skarby Inków 10852 zł 13549 zł 15.05.2019 (17 dni)
Transport samolotem Chile, Argentyna, Urugwaj, Paragwaj, Brazylia - Pięć krajów Ameryki Południowej 11212 zł 13999 zł 21.11.2019 (16 dni)
Transport samolotem Kanada, USA - Dwie strony Ameryki Północnej 11212 zł 13999 zł 03.04.2019 (17 dni)
Transport samolotem Chile, Argentyna - Jeden kraniec Ameryki Południowej 11612 zł 14499 zł 11.10.2019 (14 dni)
Transport samolotem Nowa Zelandia, Australia - Po drugiej stronie Ziemi 14412 zł 17999 zł 17.11.2019 (19 dni)

Wczasy
Zagranica
Dojazd autokarem Węgry - Hajduszoboszlo - Ośrodek Wypoczynkowy Siesta*** 1129 zł 1399 zł 25.06.2019 (10 dni)
Dojazd autokarem Węgry - Hajduszoboszlo - Hotel Victoria** 1593 zł 1979 zł 12.08.2019 (10 dni)
Dojazd autokarem Węgry - Hajduszoboszlo - Hotel Delibab**** 2249 zł 2799 zł 25.06.2019 (10 dni)
Dojazd autokarem Węgry - Hajduszoboszlo - Hotel Hungarospa*** 2699 zł 3362 zł 25.06.2019 (10 dni)

Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.