Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
Almatur kolonie i obozy
INFOLINIA ALMATUR:
42 637 11 22, pn. - pt. 10-17
OBOZY MŁODZIEŻOWE I KOLONIE ALMATUR

Opole-Krasiejów - Wakacje z Dinozaurami - półkolonie Biuro Podróży Almatur

OFERTY LETNIE OBOZY MŁODZIEŻOWE WCZASY EGZOTYKA WYCIECZKI O NAS KONTAKT PROMOCJA LAST MINUTE
Skorzystaj z wyszukiwarki
Obozy Krasiejów
Obozy młodzieżowe
Wypoczynek i zwiedzanie
Oferta edukacyjna
Informacje
Opole-Krasiejów - Wakacje z Dinozaurami - półkolonie (wiek 6-12)
Informacje
Galeria


» przejdź do galerii

Półkolonie - wiek uczestników 6-12 lat

WAKACJE Z DINOZAURAMI: Znakomita zabawa i moc przygód
Prehistoryczne stwory na wyciągnięcie ręki.

Zapraszamy do magicznego JuraParku Krasiejów koło Opola na półkolonie w krainie Dinozaurów. Oferta skierowana do prawdziwych poszukiwaczy przygód! Tutaj znajdziesz najlepsze warunki do zabawy i wypoczynku! Super opcja na aktywne spędzenie czasu na świeżym powietrzu. Do dyspozycji będzie szereg atrakcji znajdujących się na kilkunastu hektarach ekologicznie czystego terenu JuraParku w Krasiejowie.

Program

• Na pokładzie Kapsuły Czasu przemierzającej 300-metrowy tunel udasz się w podróż przez miliardy lat istnienia wszechświata,
• Niezapomnianych emocji dostarczy Ci wizyta w Cinema 5D,
• Fascynuje Cię świat nauki? Zapraszamy na zajęcia w Parku Nauki i Ewolucji Człowieka,
• Dzięki ekscytującym doświadczeniom udowodnimy, że nauka nie musi być nudna,
• Chcesz poznać zaginiony świat dinozaurów - w Krasiejowie masz je na wyciągnięcie ręki..


5 dni w JuraParku Krasiejów. Zapewniamy nielimitowane korzystanie ze wszystkich atrakcji w JuraParka, a wśród nich.: Ścieżka Edukacyjna, Prehistoryczne Oceanarium, Tunel Czasu, Pawilon Paleontologiczny, Kino 5D, warsztaty paleontologiczne, zajęcia z paleontologiem na stanowisku paleontologicznym, plac zabaw. Program uzupełnią: plażowanie, piesze wycieczki, turnieje sportowe, pieczenie kiełbasek, gry i zabawy integracyjne. Na deszczowe dni mamy plan awaryjny: zajęcia plastyczne i filmowe, gry planszowe i na konsolach XBOX oraz karaoke. Nuda nie ma szans!
Cały program realizowany będzie zgodnie z aktualnymi wytycznymi Głównego Inspektora Sanitarnego odnoszącymi się do realizacji wypoczynku dzieci i młodzieży i regulaminów funkcjonowania parków rozrywki.




Program fakultatywny

Możliwość zamówienia fotorelacji – wspomnienia z wakacji w formie zdjęć zapisanych na płycie – 40 PLN.

Świadczenia

Wyżywienie: codziennie śniadanie i obiad (możliwa dieta wegetariańska – zgłoszenie przy zapisie ). Zapewniamy dostęp do wody pitnej dla uczestników półkolonii – prosimy o zabranie ze sobą bidonu,
Ubezpieczenie NNW,
Opieka pedagogiczna i realizacja ciekawego programu zajęć i animacji,
Dojazd: codzienne dojazdy mikrobusem z Opola do Krasiejowa i z powrotem lub dowozy we własnym zakresie (w zależności od wykupionej opcji).
Transport zorganizowany




Wyjazd


Przystanek


Powrót




7.20


Opole, parking przy ul. Prószkowska 7,


ok. 17.00




7.30


Opole, Rondo ul. Sienkiewicza 36 (naprzeciwko przedszkola)


ok. 16.45




7.40


Opole, parking przy stacji benzynowej ORLEN ul. Ozimska 206


ok. 16.30




8.00


Ozimek, parking przed budynkiem ul. Hutnicza 5


ok. 16.10




8.15


Krasiejów – wejście główne do JuraParku


ok. 16.00




Dowóz własny dziecka do JuraParku w Krasiejowie - parking przed Parkiem Nauki i Ewolucji
w godzinach 8.15 – 9.15, odbiór dziecka do godziny 16.00.






W celu wyboru konkretnego miejsca wyjazdu z Opola prosimy, po założeniu rezerwacji, o kontakt telefoniczny (tel. 77 423 28 33) lub mailowy (opole@almatur.pl).




Informacje praktyczne

Uczestnik musi posiadać: uzupełnioną kartę kwalifikacyjną (otrzymaną podczas rezerwacji, a w pierwszym dniu jest oddawana kierownikowi półkolonii/wychowawcy); w ciepłe dni - strój kąpielowy i ręcznik plażowy, nakrycie głowy, okulary przeciwsłoneczne, krem z filtrem do opalania; w chłodniejsze i/lub deszczowe dni – cieplejszą bluzę, kurtkę lub płaszcz przeciwdeszczowy oraz bidon.




Informacje o cenie


» Warunki uczestnictwa i Informacje dodatkowe     » Warunki promocji     » OWU Signal Iduna     » Obowiązek informacyjny    

Terminy i ceny:   Opole-Krasiejów - Wakacje z Dinozaurami - półkolonie   (skrót: KRASIEJOW PARK NAUKI POLKOLONIE PAX HB)
17.08 - 21.08.2020
 5 dni / OPJP0817
Sprzedaż zakończonaPlan podróży

kod imprezy: OPJP~KRASIEJOW_PARK_NAUKI_POLKOLONIE_PAX_HB
Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.