Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
INFOLINIA:
42 637 11 22, pn. - pt. 10-17
SKORZYSTAJ Z PORADY KONSULTANTA

Obozy dla dzieci kolonie wycieczki Biuro Podróży Almatur

ZIMA 2020 OBOZY MŁODZIEŻOWE WCZASY EGZOTYKA WYCIECZKI O NAS KONTAKT PROMOCJA LAST MINUTE
Skorzystaj z wyszukiwarki
Obozy młodzieżowe
Wypoczynek i zwiedzanie
Oferta edukacyjna
Informacje

  Oferty Almatur


Oferty
Kierunek: dowolny Polska zagranica    Sortuj wg: liczby dni alfabetycznie    Pokazuj oferty: z wolnymi miejscami wszystkie

Obozy młodzieżowe
Polska
Dojazd autokarem Białka Tatrzańska - Obóz Paintball i Archery Tag 8 dni wiek 10-19
Dojazd autokarem Białka Tatrzańska - Obóz narciarsko-paintballowy + Archery Tag 8 dni wiek 10-19
Dojazd autokarem Białka Tatrzańska - Obóz snowboardowo-paintballowy + Archery Tag 8 dni wiek 10-18
Dojazd autokarem Białka Tatrzańska - Stoprocent Rekreacja 8 dni wiek 10-19
Dojazd autokarem BiałkaTatrzańska - Szkółka Narciarska 8 dni wiek 7-19
Dojazd autokarem BiałkaTatrzańska - Szkółka Snowboardowa 8 dni wiek 7-19
Dojazd autokarem BiałkaTatrzańska - Termalny Relaks 8 dni wiek 7-19
Dojazd autokarem BiałkaTatrzańska - Warsztaty Artystyczno- Projektowe 8 dni wiek 7-19
Dojazd autokarem Bieszczady - Lesko - Obóz narciarski z Bieszczadzką Adrenaliną 8 dni wiek 7-18
Dojazd autokarem Bieszczady - Lesko - Obóz rekreacyjny Bieszczadzką Adrenalina 8 dni wiek 7-18
Dojazd autokarem Bieszczady - Lesko - Obóz snowboardowy z Bieszczadzką Adrenaliną 8 dni wiek 7-18
Dojazd autokarem Brenna - obóz Extreme Camp 8 dni wiek 12-16
Dojazd autokarem Brenna - obóz Jeździecka zima w Beskidach 8 dni wiek 10-16
Dojazd autokarem Brenna - obóz przygodowy - 7 przygód 8 dni wiek 10-14
Dojazd autokarem Czarna Góra - Obóz narciarski grupa początkująca 8 dni wiek 7-19
Dojazd autokarem Czarna Góra - Obóz snowboardowy grupa początkująca 8 dni wiek 7-19
Dojazd autokarem Czarna Góra - Konwent Mangi i Anime 8 dni wiek 10-19
Dojazd autokarem Czarna Góra - Obóz narciarski grupa średniozaawansowana i zaawansowana 8 dni wiek 7-19
Dojazd autokarem Czarna Góra - Obóz snowboardowy grupa średniozaawansowana i zaawansowana 8 dni wiek 7-19
Dojazd autokarem Janów Lubelski - Jazda Konna 8 dni wiek 12-17
Dojazd autokarem Janów Lubelski - Paintball - Survival 8 dni wiek 9-17
Dojazd autokarem Janów Lubelski - Pływacki, Aquaaerobic 8 dni wiek 7-17
Dojazd autokarem Janów Lubelski - Zimowisko 8 dni wiek 7-12
Dojazd autokarem Krynica Zdrój - obóz snowboardowy 8 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Krynica Zdrój- obóz narciarski 8 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Kudowa-Zdrój - zimowisko Aktywny Relaks 8 dni wiek 8-15
Dojazd autokarem Kudowa-Zdrój - zimowisko Konstruktora i Programisty Lego 8 dni wiek 8-15
Dojazd autokarem Kudowa-Zdrój - zimowisko Kulinarne Fit 8 dni wiek 8-15
Dojazd autokarem Kudowa-Zdrój - zimowisko Szkółka Pływacka 8 dni wiek 8-15
Dojazd autokarem Pokrzywna - obóz paintball i ASG 8 dni wiek 9-16
Dojazd autokarem Pokrzywna - obóz przygodowy Multifun 8 dni wiek 10-16
Dojazd autokarem Pokrzywna - obóz Świat zumby 8 dni wiek 9-15
Dojazd autokarem Pokrzywna - Zimowisko Urwisów 8 dni wiek 7-11
Dojazd autokarem Poronin - zimowisko i obóz snowboardowy 8 dni wiek 6-19
Dojazd autokarem Poronin - zimowisko i obóz narciarski 8 dni wiek 7-19
Dojazd autokarem Poronin - zimowisko i obóz narciarsko-taneczny 8 dni wiek 6-18
Dojazd autokarem Poronin - zimowisko i obóz tańca nowoczesnego 8 dni wiek 6-18
Dojazd autokarem Poronin -zimowisko i obóz snowboardowo - taneczny 8 dni wiek 7-18
Dojazd autokarem Szczyrk - freestyle football 8 dni wiek 10-19
Dojazd autokarem Szczyrk - obóz gamingowy 8 dni wiek 8-18
Dojazd autokarem Szczyrk - obóz narciarski 8 dni wiek 8-19
Dojazd autokarem Szczyrk - obóz snowboardowy 8 dni wiek 8-19
Dojazd autokarem Szczyrk - obóz z Minecraftem 8 dni wiek 8-16
Dojazd autokarem Szczyrk - warsztaty wokalne 8 dni wiek 10-19
Dojazd autokarem Węgierska Górka - obóz wodna zima 8 dni wiek 10-14
Dojazd autokarem Węgierska Górka - obóz Zimowa przygoda 8 dni wiek 10-14
Dojazd autokarem Węgierska Górka - Zimowisko Urwisów 8 dni wiek 8-11
Dojazd własny Wiączyń Dolny - obóz jeździecki 8 dni wiek 10-18
Dojazd autokarem Wisła - obóz fotograficzny 8 dni wiek 12-17
Dojazd autokarem Wisła - obóz narciarski grupa początkujących 8 dni wiek 11-17
Dojazd autokarem Wisła - obóz narciarski grupa średniozaawansowanych 8 dni wiek 11-17
Dojazd autokarem Wisła - obóz rekreacyjny 8 dni wiek 11-17
Dojazd autokarem Wisła - obóz reżysersko-filmowy 8 dni wiek 12-17
Dojazd autokarem Wisła - obóz siatkarsko-narciarski (narciarze początkujący) 8 dni wiek 12-17
Dojazd autokarem Wisła - obóz siatkarsko-narciarski (narciarze średniozaawansowani) 8 dni wiek 12-17
Dojazd autokarem Wisła - obóz siatkówki i gier halowych 8 dni wiek 13-17
Dojazd autokarem Wisła - obóz taneczno-narciarski (narciarze początkujący) 8 dni wiek 12-17
Dojazd autokarem Wisła - obóz taneczno-narciarski (narciarze średniozaawansowani) 8 dni wiek 12-17
Dojazd autokarem Zakopane - obóz narciarski 8 dni wiek 8-18
Dojazd autokarem Zakopane - obóz narciarsko-językowy - English Snow 8 dni wiek 11-18
Dojazd autokarem Zakopane - obóz narciarsko-YouTuberski 8 dni wiek 8-18
Dojazd autokarem Zakopane - obóz snowboardowo-językowy - English Snow 8 dni wiek 11-18
Dojazd autokarem Zakopane - obóz snowboardowy 8 dni wiek 8-18
Dojazd autokarem Zakopane - obóz snowbordowo-YouTuberski 8 dni wiek 8-18

Zagranica
Dojazd autokarem Słowenia - Bled - obóz narciarski 10 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Słowenia - Bled - obóz snowboardowy 10 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Włochy - Val di Fiemme - obóz narciarski 10 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Włochy - Val di Fiemme - obóz narciarski RACE 10 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Włochy - Val di Fiemme - obóz snowboardowy 10 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Włochy - Val di Fiemme - obóz snowboardowy Freestyle 10 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Austria - Wildschonau - obóz narciarski 9 dni wiek 12-20
Dojazd autokarem Austria - Wildschonau - obóz snowboardowy 9 dni wiek 12-20
Dojazd autokarem Słowacja - Chopok - obóz narciarski 8 dni wiek 11-18
Dojazd autokarem Słowacja - Chopok - obóz snowboardowy 8 dni wiek 11-18

Klub Urwisa
Polska
Dojazd autokarem Bałtów - Zimowisko narciarskie Klub Urwisa 7 dni wiek 7-11
Dojazd autokarem Bałtów - Zimowisko rozmaitości Klub Urwisa 7 dni wiek 7-11

Wycieczki
Zagranica
Dojazd autokarem Francja, Hiszpania, Portugalia - Słoneczna Iberiada 16 dni
Dojazd autokarem Turcja - Odkrywamy Turcję 14 dni
Dojazd autokarem Włochy - Giro di Italia 14 dni
Dojazd autokarem Bośnia i Hercegowina, Serbia, Czarnogóra - Bałkańska natura 11 dni
Dojazd autokarem Bułgaria, Serbia, Węgry - Wzdłuż bułgarskiego wybrzeża 11 dni
Dojazd autokarem Grecja - Zorba, wino i Ty! 11 dni
Dojazd autokarem Rumunia - Tajemnicza Rumunia 11 dni
Dojazd autokarem Serbia, Bułgaria, Rumunia - Czarnomorska mozaika 11 dni
Dojazd autokarem Serbia, Bułgaria, Turcja, Rumunia - Czarnomorskie skarby 11 dni
Dojazd autokarem Serbia, Czarnogóra, Macedonia, Albania - Słoneczne Bałkany 11 dni
Dojazd autokarem Turcja - Bajkowa Kapadocja 11 dni
Dojazd autokarem Białoruś - Białoruskie sentymenty 9 dni
Dojazd autokarem Chorwacja - Dalmatyńskie wyspy 9 dni
Dojazd autokarem Chorwacja, Bośnia i Hercegowina - Adriatyk Tour 9 dni
Dojazd autokarem Grecja - Akropolis Tour 9 dni
Dojazd autokarem Grecja - Grecja dla seniora 9 dni
Dojazd autokarem Hiszpania dla seniora 9 dni
Dojazd autokarem Litwa, Łotwa, Estonia, Finlandia - Bałtyckie białe noce 9 dni
Dojazd autokarem Mołdawia, Rumunia - (W)inna Mołdawia 9 dni
Dojazd autokarem Rumunia - Perły Karpat 9 dni
Dojazd autokarem Serbia, Czarnogóra, Macedonia, Albania - Egzotyczne Bałkany 9 dni
Dojazd autokarem Słowenia, Chorwacja - Adriatyk Tour dla wygodnych 9 dni
Dojazd autokarem Szwajcaria - Szwajcarskie specjały 9 dni
Dojazd autokarem Szwecja, Norwegia, Dania - Kraina fiordów 9 dni
Dojazd autokarem Ukraina - Podróż na kresy 9 dni
Dojazd autokarem Wielka Brytania - Whisky, zamki i Beatlesi 9 dni
Dojazd autokarem Włochy - Capri Tour 9 dni
Dojazd autokarem Włochy - Na kraniec włoskiego obcasa 9 dni
Dojazd autokarem Włochy - Toskania i Cinque Terre 9 dni
Dojazd autokarem Włochy, Francja - Liguria i Lazurowe wybrzeże 9 dni
Dojazd autokarem Białoruś - Białoruski rekonesans 8 dni
Dojazd autokarem Grecja - Litochoro - Sylwester 8 dni
Dojazd autokarem Litwa, Łotwa, Estonia - Baltic Tour 8 dni
Dojazd autokarem Austria - Smaki Tyrolu 7 dni
Dojazd autokarem Austria, Niemcy - Zamki Ludwika II 7 dni
Dojazd autokarem Chorwacja - Smaki Dalmacji 7 dni
Dojazd autokarem Chorwacja, Włochy - Wokół Istrii 7 dni
Dojazd autokarem Francja - Paryż i zamki 7 dni
Dojazd autokarem Lichtenstein, Szwajcaria, Francja - Alpejska kraina 7 dni
Dojazd autokarem Luksemburg, Belgia, Holandia - Podbój Beneluxu 7 dni
Dojazd autokarem Rumunia - Śladami Drakuli 7 dni
Dojazd autokarem Słowenia - Barwy Słowenii 7 dni
Dojazd autokarem Słowenia, Chorwacja - Powiew Adriatyku 7 dni
Dojazd autokarem Szwajcaria, Francja, Niemcy - Wzdłuż Renu i Mozeli 7 dni
Dojazd autokarem Wielka Brytania - Angielska esencja 7 dni
Dojazd autokarem Włochy - Alpejskie jeziora 7 dni
Dojazd autokarem Włochy - Roma Tour 7 dni
Dojazd autokarem Włochy - Toscana Tour 7 dni
Dojazd autokarem Włochy - Viva Italia 7 dni
Dojazd autokarem Włochy - Venezia Tour 6 dni
Transport samolotem Hiszpania - Długi weekend w Barcelonie 5 dni
Dojazd autokarem Austria - Panorama Salzburga 4 dni
Dojazd autokarem Austria, Słowacja - Wiedeń i okolice 4 dni
Dojazd autokarem Czechy - Czeskie perełki 4 dni
Dojazd autokarem Czechy - Nie tylko Praga 4 dni
Dojazd autokarem Niemcy - Malownicza Saksonia 4 dni
Dojazd autokarem Serbia - Serbia na weekend 4 dni
Dojazd autokarem Słowenia - Zachwycająca Słowenia 4 dni
Dojazd autokarem Ukraina - Lwów i Złota Podkowa 4 dni
Transport samolotem Ukraina, Turcja - Dwa kroki na Wschód 4 dni
Dojazd autokarem Węgry - Nie tylko Budapeszt 4 dni
Dojazd autokarem Węgry - Tokaj, czardasz i termy 4 dni
Dojazd autokarem Węgry, Austria, Słowacja - Trzy stolice 4 dni
Dojazd autokarem Czechy - Weekend w Pradze 3 dni
Dojazd autokarem Słowacja - Weekend na Słowacji 3 dni
Dojazd autokarem Węgry - Weekend w Budapeszcie 3 dni
Dojazd autokarem Polska - Z wizytą na Morawach 2 dni

Polska
Dojazd autokarem Polska - Bieszczady dla aktywnych 4 dni
Dojazd autokarem Polska - Bieszczadzkim szlakiem 4 dni
Dojazd autokarem Polska - Karkonosze dla aktywnych 4 dni
Dojazd autokarem Polska - Mazurskie opowieści 4 dni
Dojazd autokarem Polska - Między Wisłą a Bugiem 4 dni
Dojazd autokarem Polska - Podlasia czar 4 dni
Dojazd autokarem Polska - Sen o Warszawie 4 dni
Dojazd autokarem Polska - Szlak Piastowski 4 dni
Dojazd autokarem Polska - Śladami Kopernika 4 dni
Dojazd autokarem Polska - Ukryte skarby Karkonoszy 4 dni
Dojazd autokarem Polska - Warmia dla aktywnych 4 dni
Dojazd autokarem Polska, Czechy - Tajemniczy Dolny Śląsk 4 dni
Dojazd autokarem Polska, Litwa - Augustowskie noce 4 dni
Dojazd autokarem Polska, Słowacja - Tatrzańskie uroki 4 dni
Dojazd autokarem Polska - Kraków i okolice 3 dni
Dojazd autokarem Polska - Magiczna Łemkowszczyzna 3 dni
Dojazd autokarem Polska, Niemcy - Urokliwy Szprewald 3 dni
Dojazd autokarem Polska - Z wizytą w Krakowie 2 dni
Dojazd autokarem Polska - Z wizytą w południowej Małopolsce 2 dni
Dojazd autokarem Polska - Z wizytą we Wrocławiu 2 dni

Egzotyczne wycieczki
Zagranica
Transport samolotem Nowa Zelandia, Australia - Po drugiej stronie Ziemi 19 dni
Transport samolotem Tajlandia, Wietnam, Kambodża, Malezja, Singapur, Indonezja - Sześć krajów Azji 18 dni
Transport samolotem Boliwia, Peru, Ekwador - Trzy skarby Inków 17 dni
Transport samolotem Kanada, USA - Dwie strony Ameryki Północnej 17 dni
Transport samolotem Chile, Argentyna, Urugwaj, Paragwaj, Brazylia - Pięć krajów Ameryki Południowej 16 dni
Transport samolotem RPA, Suazi, Mozambik, Zambia, Zimbabwe, Botswana - Sześć krajów Afryki 16 dni
Transport samolotem Tajwan, Filipiny, Hongkong - 101 dalekowschodnich kontrastów 15 dni
Transport samolotem Japonia - Dwie wyspy Samurajów 14 dni
Transport samolotem Japonia - Japoński wachlarz 8 dni

Wczasy
Zagranica
Dojazd autokarem Włochy - Mezzana - Hotel Val di Sole*** 9 dni
Dojazd własny Włochy - Val di Sole - Family Hotel Michela***S (NA ZAPYTANIE) 8 dni
Dojazd własny Włochy - Val di Sole - Liberty Hotel Male***S (NA ZAPYTANIE) 7, 8 dni

Polska
Dojazd własny Bieszczady - Lesko Zamek - Boże Narodzenie i Sylwester 14 dni
Dojazd własny Bieszczady - Lesko Zamek - Boże Narodzenie 8 dni
Dojazd własny Karpacz - Hotel Sadyba SPA (NA ZAPYTANIE) 8 dni
Dojazd własny Kołobrzeg - Hotel Doris SPA - Wczasy (NA ZAPYTANIE) 8 dni
Dojazd własny Mielno - Hotel Medical SPA UNITRAL - Wczasy (NA ZAPYTANIE) 8 dni
Dojazd własny Mielno - Hotel Baltivia**** - Wczasy (NA ZAPYTANIE) 8 dni
Dojazd własny Bieszczady - Lesko Zamek - Pobyt Sylwestrowy 7 dni
Dojazd własny Jarosławiec - Bursztynowy Szlak - Wczasy (NA ZAPYTANIE) 7 dni
Dojazd własny Białka Tatrzańska - Hotel Bania Thermal & Ski - Wczasy (NA ZAPYTANIE) 6 dni
Dojazd własny Bieszczady - Hotel Chutor Kozacki*** - Wczasy (NA ZAPYTANIE) 6 dni
Dojazd własny Kraków - Szary Residence (NA ZAPYTANIE) 5, 6 dni

Kursy językowe
Zagranica
Transport samolotem USA - Los Angeles - kurs j. angielskiego Junior Campus PLUS 16 dni wiek 13-18
Transport samolotem USA - Nowy Jork - kurs j. angielskiego Junior Campus LAL 16 dni wiek 12-18
Transport samolotem Anglia - Crowthorne - kurs j. angielskiego Exclusive Junior Residence + Sport Academy PLUS 15 dni wiek 12-18
Transport samolotem Anglia - Oxford - kurs j. angielskiego Adult Family CES 15, 22 dni wiek 16-99
Transport samolotem Anglia - Oxford - kurs j. angielskiego Junior Family CES 15, 22 dni wiek 14-18
Transport samolotem Anglia - Oxford - kurs j. angielskiego Junior Residence CES 15 dni wiek 12-18
Transport samolotem Malta - Mosta - kurs j. angielskiego Junior Residence ESL 15 dni wiek 12-18
Transport samolotem Szkocja - Edynburg - kurs j. angielskiego Adult Family CES 15 dni wiek 17-99
Transport samolotem Szkocja - Edynburg - kurs j. angielskiego Junior Family CES 15 dni wiek 14-18
Transport samolotem Szkocja - Stirling - kurs j. angielskiego Exclusive Junior Residence PLUS 15 dni wiek 12-18

Kursy językowe indywidualne
Zagranica
Dojazd własny Anglia - Londyn - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family CES - wiek 16+ 15, 22 dni
Dojazd własny Irlandia - Dublin - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family CES - wiek 16+ 15, 22 dni
Dojazd własny Kanada - Toronto - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+ 15, 22 dni
Dojazd własny Szkocja - Edynburg - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family CES - wiek 16+ 15, 22 dni
Dojazd własny USA - Los Angeles - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+ 15, 22 dni
Dojazd własny USA - Miami - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+ 15, 22 dni
Dojazd własny USA - Nowy Jork - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+ 15, 22 dni
Dojazd własny USA - San Francisco - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+ 15, 22 dni
Dojazd własny Austria - Wiedeń - indywidualny kurs j. niemieckiego rodziny ACTILINGUA - wiek: 16+ 14, 21, 28 dni
Dojazd własny Francja - Rouen - indywidualny kurs j. francuskiego rodziny FRENCH IN NORMANDY-wiek: 16+ 14, 21, 28 dni
Dojazd własny Hiszpania - Barcelona - indywidualny kurs j. hiszpańskiego rodziny ENFOREX - wiek: 16+ 14, 21, 28 dni
Dojazd własny Hiszpania - Madryt - indywidualny kurs j. hiszpańskiego rodziny ENFOREX - wiek: 16+ 14, 21, 28 dni
Dojazd własny Hiszpania - Sewilla - indywidualny kurs j. hiszpańskiego rodziny ENFOREX - wiek: 16+ 14, 21, 28 dni
Dojazd własny Hiszpania - Walencja - indywidualny kurs j. hiszpańskiego rodziny ENFOREX- wiek: 16+ 14, 21, 28 dni
Dojazd własny Łotwa - Ryga - indywidualny kurs j. rosyjskiego rodziny LIDEN&DENZ - wiek: 16+ 14, 21, 28 dni
Dojazd własny Niemcy - Berlin - indywidualny kurs j. niemieckiego rodziny BWS - wiek: 16+ 14, 21, 28 dni
Dojazd własny Niemcy - Kolonia - indywidualny kurs j. niemieckiego rodziny BWS - wiek: 16+ 14, 21, 28 dni
Dojazd własny Niemcy - Monachium - indywidualny kurs j. niemieckiego rodziny BWS - wiek: 16+ 14, 21, 28 dni
Dojazd własny Rosja - Moskwa - indywidualny kurs j. rosyjskiego rodziny LIDEN&DENZ - wiek: 16+ 14, 21, 28 dni
Dojazd własny Rosja - Sankt Petersburg - indywidualny kurs j. rosyjskiego rodziny LIDEN&DENZ - wiek: 16+ 14, 21, 28 dni
Dojazd własny Włochy - Florencja - indywidualny kurs j. włoskiego rodziny LEONARDO - wiek: 16+ 14, 21, 28 dni
Dojazd własny Włochy - Mediolan - indywidualny kurs j. włoskiego rodziny LEONARDO - wiek: 16+ 14, 21, 28 dni
Dojazd własny Włochy - Rzym - indywidualny kurs j. włoskiego rodziny LEONARDO - wiek: 16+ 14, 21, 28 dni
Dojazd własny Malta - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Residence IELS - wiek 18+ 8, 15, 22 dni

Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.