Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
INFOLINIA:
42 637 11 22, pn. - pt. 10-18, sob 10-14
SKORZYSTAJ Z PORADY KONSULTANTA

Oferty letnie Obozy młodzieżowe Biuro Podróży Almatur

OFERTY LETNIE I ZIMOWE OBOZY MŁODZIEŻOWE WCZASY EGZOTYKA WYCIECZKI O NAS KONTAKT PROMOCJA LAST MINUTE
Obozy młodzieżowe
Wypoczynek i zwiedzanie
Informacje

  Oferty Almatur Lato


Oferty dla młodzieży
Kierunek: dowolny Polska zagranica    Sortuj wg: liczby dni alfabetycznie    Pokazuj oferty: z wolnymi miejscami wszystkie

Obozy młodzieżowe
Polska
Dojazd autokarem Bachorze - kolonia Komandos Junior 11 dni wiek
Dojazd autokarem Bachorze - kolonia plastyczna 11 dni wiek
Dojazd autokarem Bachorze - kolonia sportów wodnych 11 dni wiek
Dojazd autokarem Bachorze - kurs na patent żeglarza jachtowego 11 dni wiek
Dojazd autokarem Bachorze - obóz artystyczny 11 dni wiek
Dojazd autokarem Bachorze - obóz fitness 11 dni wiek
Dojazd autokarem Bachorze - obóz kajakowo-rowerowy 11 dni wiek
Dojazd autokarem Bachorze - obóz sportów wodnych 11 dni wiek
Dojazd autokarem Bachorze - obóz windsurfingowy 11 dni wiek
Dojazd autokarem Berezka - Detektywistyczny "Bieszczadzki Tropiciel" 11 dni wiek
Dojazd autokarem Berezka - Jazda konna 11 dni wiek
Dojazd autokarem Berezka - odchudzająco - kondycyjny 11 dni wiek
Dojazd autokarem Berezka - Pracownia artystyczno-projektowa 11 dni wiek
Dojazd autokarem Berezka - Zumba 11 dni wiek
Dojazd autokarem Bocheniec - kolonia i obóz podróżników i poszukiwaczy przygód 11 dni wiek
Dojazd autokarem Bocheniec - kolonia i obóz rysowników i twórców komiksów 11 dni wiek
Dojazd autokarem Bocheniec - kolonia i obóz szalonych naukowców 11 dni wiek
Dojazd autokarem Borek - akademia kartingowa 11 dni wiek
Dojazd autokarem Borek - Aktywne wakacje 11 dni wiek
Dojazd autokarem Borne Sulinowo - obóz ASG 11 dni wiek
Dojazd autokarem Borne Sulinowo - obóz ASG Zielony Garnizon 11 dni wiek
Dojazd autokarem Borne Sulinowo - obóz kajakowo-rowerowy 11 dni wiek
Dojazd autokarem Borne Sulinowo - obóz na patent sternika motorowodnego 11 dni wiek
Dojazd autokarem Brenna - Beskidzki rajd konny 8, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Brenna - Górski survival 8, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Brenna - Jeździeckie wakacje w Beskidach 8, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Brenna - Rolkowe Szaleństwo 8, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Byczyna - obóz archeologiczny 11 dni wiek
Dojazd autokarem Byczyna - obóz artystyczny 11 dni wiek
Dojazd autokarem Byczyna - obóz RPG 11 dni wiek
Dojazd autokarem Byczyna - obóz rycerski 11 dni wiek
Dojazd autokarem Cetniewo - fitness, aqua aerobic, taniec 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Cetniewo - koszykówka 11 dni wiek
Dojazd autokarem Cetniewo - piłka nożna 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Cetniewo - pływanie 11 dni wiek
Dojazd autokarem Cetniewo - rekreacja 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Cetniewo - siatkówka 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Ciechocinek - pobyt leczniczo-profilaktyczny dla dzieci i młodzieży z problemami górnych dróg oddechowych 11 dni wiek
Dojazd autokarem Ciechocinek - pobyt odchudzająco-rehabilitacyjny 11 dni wiek
Dojazd autokarem Ciechocinek - pobyt rehabilitacyjno-leczniczy dotyczący wad postawy i narządów ruchu 11 dni wiek
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz Freestyle Football 11 dni wiek
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz interdyscyplinarny 11 dni wiek
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz multisportowy 11 dni wiek
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz piłka nożna 11 dni wiek
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz przygodowy 11 dni wiek
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz rekreacyjny 11 dni wiek
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz siatkówka plażowa 11 dni wiek
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz warsztaty wokalne 11 dni wiek
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz windsurfingowy 11 dni wiek
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz Wodna przygoda 11 dni wiek
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz żeglarski 11 dni wiek
Dojazd autokarem Częstochowa - obóz robotyki Techno Camp 11 dni wiek
Dojazd autokarem Częstochowa - obóz siatkarski Volleyball Camp 11 dni wiek
Dojazd autokarem Częstochowa - obóz taneczny Dance Camp 11 dni wiek
Dojazd autokarem Dąbki - obóz Fitness i Sport 11 dni wiek
Dojazd autokarem Dąbki - obóz Japońska Przygoda 11 dni wiek
Dojazd autokarem Dąbki - obóz odlotowy 11 dni wiek
Dojazd autokarem Dąbki - obóz paintballowo-dywersyjny 11 dni wiek
Dojazd autokarem Dąbki - obóz ratowniczy z kursem PCK 11 dni wiek
Dojazd autokarem Dąbki - obóz rekreacyjny 11 dni wiek
Dojazd autokarem Dąbki - obóz taneczny 11 dni wiek
Dojazd autokarem Dąbki - obóz windsurfingowy 11 dni wiek
Dojazd autokarem Dziwnówek - kolonia Adventure i Survival Kids 11 dni wiek
Dojazd autokarem Dziwnówek - obóz ASG 11 dni wiek
Dojazd autokarem Dziwnówek - obóz fabularny 11 dni wiek
Dojazd autokarem Dziwnówek - obóz rekreacyjny 11 dni wiek
Dojazd autokarem Dźwirzyno - Letnie Warsztaty Filmowe 11 dni wiek
Dojazd autokarem Dźwirzyno - obóz plastyczny 11 dni wiek
Dojazd autokarem Dźwirzyno - obóz rekreacyjny 11 dni wiek
Dojazd autokarem Dźwirzyno - obóz zumba 11 dni wiek
Dojazd autokarem Dźwirzyno - paintball 11 dni wiek
Dojazd autokarem Dźwirzyno - rekreacja 11 dni wiek
Dojazd autokarem Dźwirzyno - tenis 11 dni wiek
Dojazd autokarem Dźwirzyno - warsztaty dziennikarskie 11 dni wiek
Dojazd autokarem Dźwirzyno - warsztaty fotograficzne 11 dni wiek
Dojazd autokarem Dźwirzyno - windsurfing 11 dni wiek
Dojazd autokarem Dźwirzyno - ZUMBA FITNESS 11 dni wiek
Dojazd autokarem Dźwirzyno - żeglarstwo 11 dni wiek
Dojazd autokarem Giby - Świat Przygód 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Janów Lubelski - Jazda konna 11 dni wiek
Dojazd autokarem Janów Lubelski - Jazda konna 11 dni wiek
Dojazd autokarem Janów Lubelski - Kolonia 11 dni wiek
Dojazd autokarem Janów Lubelski - Krav-Maga 11 dni wiek
Dojazd autokarem Janów Lubelski - Motocross 11 dni wiek
Dojazd autokarem Janów Lubelski - Paintball 11 dni wiek
Dojazd autokarem Janów Lubelski - Paintball i Survival 11 dni wiek
Dojazd autokarem Janów Lubelski - Pływacki, Aqua-aerobic 11 dni wiek
Dojazd autokarem Janów Lubelski - Rowerowo - kajakowy 11 dni wiek
Dojazd autokarem Janów Lubelski - Wakeboarding 11 dni wiek
Dojazd autokarem Jarosławiec - ABC żeglarstwa 11 dni wiek
Dojazd autokarem Jarosławiec - Jazda Konna 11 dni wiek
Dojazd autokarem Jarosławiec - Komandos Junior 11 dni wiek
Dojazd autokarem Jarosławiec - Paintball 11 dni wiek
Dojazd autokarem Jarosławiec - Rekreacja 11 dni wiek
Dojazd autokarem Jarosławiec - Szkółka piłkarska 11 dni wiek
Dojazd autokarem Jarosławiec - Szkółka pływacka 11 dni wiek
Dojazd autokarem Jarosławiec - Żeglarsko-Paintballowy 11 dni wiek
Dojazd autokarem Jastrzębia Góra - akademia języka angielskiego 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Jastrzębia Góra - akademia tańca i stylu 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Jastrzębia Góra - rekreacja 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Jastrzębia Góra - warsztaty fotograficzne 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Karpacz - obóz Karkonoskie Parki Wodne 11 dni wiek
Dojazd autokarem Karpacz - obóz Karkonosze Adventure 11 dni wiek
Dojazd autokarem Karpacz - obóz piłka ręczna 11 dni wiek
Dojazd autokarem Karpacz - obóz rekreacyjny 11 dni wiek
Dojazd autokarem Karpacz - obóz siatkówki 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - Akademia tańca 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - Język angielski 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - Obóz "Wakacje z gitarą" 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - Obóz kinomaniaka 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - Obóz reżysersko-filmowy 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - Warsztaty blogersko-literackie 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - Warsztaty dziennikarsko-fotoreporterskie 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - Warsztaty fotografii artystycznej 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - Warsztaty plastyczno-malarskie 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - Warsztaty teatralno-aktorskie z Teatrem "Syrena" 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - Warsztaty teatralno-aktorskie z Teatrem "Syrena" 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - Warsztaty wokalne 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - Wszechstronne warsztaty artystyczne 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kołobrzeg - Jazda konna 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kołobrzeg - Język angielski 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kołobrzeg - Kolonia 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kołobrzeg - Laboratorium Logiki 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kołobrzeg - Piłka nożna 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kołobrzeg - Plastyka 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kołobrzeg - Pływacki 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kołobrzeg - Rekreacja 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kołobrzeg - Sportowy 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kołobrzeg - Taneczny 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kołobrzeg - Tenis ziemny 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kołobrzeg - Wychowawca Kolonijny 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kołobrzeg - Zachodniopomorskie Parki Wodne 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - aktorsko-filmowy 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - fotografia 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - gitarowy 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - jazda konna 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - język angielski 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - koszykówka 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - Master Cook 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - musicalowy 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - piłka nożna 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - rekreacja 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - rolki 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - siatkówka 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - survival i paintball 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - taniec nowoczesny 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - tenis 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - zdrowie i ruch 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Krasiejów - obóz rekreacyjny 11 dni wiek
Dojazd autokarem Krasiejów - wakacje młodego odkrywcy 11 dni wiek
Dojazd autokarem Krasiejów - wakacje programisty i konstruktora LEGO 11 dni wiek
Dojazd autokarem Krynica Morska - kolonia 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Krynica Morska - obóz przygody 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Krynica Morska - rekreacja 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Krynica Morska - survival i paintball 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Lesko SKI - Pracownia artystyczno-projektowa 11 dni wiek
Dojazd autokarem Lesko SKI - Konwent Mangi i Anime 11 dni wiek
Dojazd autokarem Lesko SKI - Paintball 11 dni wiek
Dojazd autokarem Lesko SKI - Pracownia Fotograficzna 11 dni wiek
Dojazd autokarem Lesko SKI - Projekt Przygoda 11 dni wiek
Dojazd autokarem Lesko SKI - Survivalowo - Militarny 11 dni wiek
Dojazd autokarem Lesko SKI - Szybowcowy 11 dni wiek
Dojazd autokarem Lesko Zamek - Kolonia 11 dni wiek
Dojazd autokarem Lesko Zamek - Rekreacja 11 dni wiek
Dojazd autokarem Lesko Zamek - Szkółka piłkarska 11 dni wiek
Dojazd autokarem Lesko Zamek - Szkółka pływacka 11 dni wiek
Dojazd autokarem Lesko Zamek -Konwent Mangi i Anime 11 dni wiek
Dojazd autokarem Lądek Zdrój - obóz jazdy konnej 11 dni wiek
Dojazd autokarem Lądek Zdrój - piłka nożna 11 dni wiek
Dojazd autokarem Lądek Zdrój - rekreacja 11 dni wiek
Dojazd autokarem Łeba - kolonie rekreacyjne Łebskie wakacje 11 dni wiek
Dojazd autokarem Łeba - kolonie rekreacyjne Wypoczynek Bez Kitu 11 dni wiek
Dojazd autokarem Łeba - obóz rekreacyjny Wypoczynek Bez Kitu 11 dni wiek
Dojazd autokarem Malutkie - obóz jeździecki 11 dni wiek
Dojazd autokarem Malutkie - obóz Multisport 11 dni wiek
Dojazd autokarem Malutkie - obóz tenisowy 11 dni wiek
Dojazd autokarem Mierzyn - kolonia i obóz jazdy konnej 11 dni wiek
Dojazd autokarem Mierzyn - kolonia i obóz przygodowo - survivalowy 11 dni wiek
Dojazd autokarem Mierzyn - kolonia i obóz rowerowo - kajakowy 11 dni wiek
Dojazd autokarem Mierzyn - kolonia i obóz siatkarski 11 dni wiek
Dojazd autokarem Mierzyn - kolonia i obóz wędkarski 11 dni wiek
Dojazd autokarem Mierzyn - kolonie i obóz rekreacyjno-przygodowy 11 dni wiek
Dojazd autokarem Międzyzdroje - Język angielski 11 dni wiek
Dojazd autokarem Międzyzdroje - Kolonia 11 dni wiek
Dojazd autokarem Międzyzdroje - Obóz plastyczny 11 dni wiek
Dojazd autokarem Międzyzdroje - Rekreacja 11 dni wiek
Dojazd autokarem Międzyzdroje - Survivalowo - Militarny 11 dni wiek
Dojazd autokarem Międzyzdroje - Wychowawca kolonijny 11 dni wiek
Dojazd autokarem Międzyzdroje - Zumba 11 dni wiek
Dojazd autokarem Mrzeżyno - Obóz rekreacyjny 11 dni wiek
Dojazd autokarem Mrzeżyno - Przygoda z zumbą 11 dni wiek
Dojazd autokarem Mrzeżyno militarne - Militarna przygoda 11 dni wiek
Dojazd autokarem Mrzeżyno militarne - Młody Komandos 11 dni wiek
Dojazd autokarem Mrzeżyno militarne - Obóz ASG "Delta Force" 11 dni wiek
Dojazd autokarem Mrzeżyno militarne - Obóz fabularny "Counter Strike" 11 dni wiek
Dojazd autokarem Mrzeżyno militarne - Obóz fabularny ASG "Wojownicy pustkowi" 11 dni wiek
Dojazd autokarem Mrzeżyno militarne - Obóz paintballowy 11 dni wiek
Dojazd autokarem Mrzeżyno militarne - Obóz snajperski 11 dni wiek
Dojazd autokarem Mrzeżyno militarne - Oddział Weteranów 11 dni wiek
Dojazd autokarem Murzasichle - akademia kulinarna i zdrowego trybu życia 11 dni wiek
Dojazd autokarem Murzasichle - kolonia rekreacyjna 11 dni wiek
Dojazd autokarem Murzasichle - obóz ADVENTURE 11 dni wiek
Dojazd autokarem Murzasichle - obóz paintballowy 11 dni wiek
Dojazd autokarem Murzasichle - obóz plastyczny 11 dni wiek
Dojazd autokarem Murzasichle - obóz rekreacyjny 11 dni wiek
Dojazd autokarem Murzasichle - obóz survivalowa przygoda 11 dni wiek
Dojazd autokarem Murzasichle - obóz tenisowy 11 dni wiek
Dojazd autokarem Murzasichle - obóz ZUMBA 11 dni wiek
Dojazd autokarem Murzasichle - warsztaty fotograficzne 11 dni wiek
Dojazd autokarem Murzasichle - warsztaty JUMPING FROG 11 dni wiek
Dojazd autokarem Murzasichle - warsztaty wokalne 11 dni wiek
Dojazd autokarem Muszyna - obóz Fabryka Adrenaliny 11 dni wiek
Dojazd autokarem Muszyna - obóz Fabryka Adrenaliny Plus 11 dni wiek
Dojazd autokarem Muszyna - obóz Military Camp 11 dni wiek
Dojazd autokarem Muszyna - obóz tenisowy 11 dni wiek
Dojazd autokarem Niechorze - Fitwakacje I turnus 11 dni wiek
Dojazd autokarem Niechorze- Skate Rolki I turnus 11 dni wiek
Dojazd autokarem Niechorze-kolonie,obóz młodzieżowy I turnus 11 dni wiek
Dojazd autokarem Niedzica-Wakacyjna Akademia Języka Angielskiego English 4 U 11 dni wiek
Dojazd autokarem Niedzica-Wakacyjna Akademia Malowania i Rzeźby - Art Camp 11 dni wiek
Dojazd autokarem Niedzica-Wakacyjna Akademia Relaksu 11 dni wiek
Dojazd autokarem Opolszczyzna - rajd konny 11 dni wiek
Dojazd autokarem Pasym - amerykańskie sporty drużynowe 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Pasym - gracza 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Pasym - interdyscyplinarny 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Poddąbie - kolonie Akademia Rozmaitości 11 dni wiek
Dojazd autokarem Poddąbie - Obóz "Taneczne wakacje" 11 dni wiek
Dojazd autokarem Poddąbie - obóz "Wakacyjny active" 11 dni wiek
Dojazd autokarem Poddąbie - obóz młodzieżowy "Wakacje na luzie..:)" 11 dni wiek
Dojazd autokarem Pokrzywna - Świat ASG 11 dni wiek
Dojazd autokarem Pokrzywna - Świat cyrku i magii 11 dni wiek
Dojazd autokarem Pokrzywna - Świat dziennikarstwa 11 dni wiek
Dojazd autokarem Pokrzywna - Świat e-przygody 11 dni wiek
Dojazd autokarem Pokrzywna - Świat FIT&FUN 11 dni wiek
Dojazd autokarem Pokrzywna - Świat Fotografii 11 dni wiek
Dojazd autokarem Pokrzywna - Świat krawiectwa 11 dni wiek
Dojazd autokarem Pokrzywna - Świat Małego Paintballa 11 dni wiek
Dojazd autokarem Pokrzywna - Świat Paintballa 11 dni wiek
Dojazd autokarem Pokrzywna - Świat Paintballa&ASG 11 dni wiek
Dojazd autokarem Pokrzywna - Świat Przygody 11 dni wiek
Dojazd autokarem Pokrzywna - Świat wodnej przygody 11 dni wiek
Dojazd autokarem Pokrzywna - Świat Wyzwań 11 dni wiek
Dojazd autokarem Pokrzywna - Świat Zumby 11 dni wiek
Dojazd autokarem Pokrzywna - Świat Żywiołów 11 dni wiek
Dojazd autokarem Ponik - Extreme Camp 11 dni wiek
Dojazd autokarem Ponik - Jura Adventure Camp 11 dni wiek
Dojazd autokarem Ponik - Mania 4x4 OFF ROAD 11 dni wiek
Dojazd autokarem Ponik - Mania poznawania 11 dni wiek
Dojazd autokarem Ponik - Mania przetrwania 11 dni wiek
Dojazd autokarem Ponik - Mania strzelania 11 dni wiek
Dojazd autokarem Ponik - Mania wspinania 11 dni wiek
Dojazd autokarem Ponik - Mini Adventure Camp 11 dni wiek
Dojazd autokarem Ponik - Quadowi maniacy 11 dni wiek
Dojazd autokarem Ponik - Sztuka samoobrony 11 dni wiek
Dojazd autokarem Poronin - Akademia języka angielskiego 11 dni wiek
Dojazd autokarem Poronin - Dance Camp 11 dni wiek
Dojazd autokarem Poronin - DIY Zrób to sam 11 dni wiek
Dojazd autokarem Poronin - English Wave Summer 11 dni wiek
Dojazd autokarem Poronin - Fashion Camp 11 dni wiek
Dojazd autokarem Poronin obóz aktorsko - wokalny 11 dni wiek
Dojazd autokarem Puck - windsurfing 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Rewal - fitwakacje II turnus 11 dni wiek
Dojazd autokarem Rewal - Fitwakacje IV-VI turnus 11 dni wiek
Dojazd autokarem Rewal - kolonie, obóz młodzieżowy II turnus 11 dni wiek
Dojazd autokarem Rewal - kolonie, obóz młodzieżowy IV - VI turnus 11 dni wiek
Dojazd autokarem Rewal - skate rolki II turnus 11 dni wiek
Dojazd autokarem Rewal - Skate Rolki IV - VI turnus 11 dni wiek
Dojazd autokarem Rowy - obóz Bałtyckie Aquaparki 11 dni wiek
Dojazd autokarem Rowy - obóz plastyczny 11 dni wiek
Dojazd autokarem Rowy - obóz rekreacyjny 11 dni wiek
Dojazd autokarem Rowy - TechCamp Drony i Hoverboard 11 dni wiek
Dojazd autokarem Rowy - TechCamp Drony i Konsole 11 dni wiek
Dojazd autokarem Rowy - TechCamp Roboty Lego i Drony 11 dni wiek
Dojazd autokarem Rowy - TechCamp Roboty Lego i Hoverboard 11 dni wiek
Dojazd autokarem Rowy - TechCamp Roboty Lego i Konsola 11 dni wiek
Dojazd autokarem Rowy - Świat Gier 11 dni wiek
Dojazd autokarem Sandomierz - Obóz detektywistyczny 11 dni wiek
Dojazd autokarem Sandomierz - Obóz kulinarny 11 dni wiek
Dojazd autokarem Sandomierz - Obóz z wyobraźnią - RPG, gry miejskie i strategiczne 11 dni wiek
Dojazd autokarem Sandomierz - Obóz zwiadowcy 11 dni wiek
Dojazd autokarem Spała - obóz ASG 11 dni wiek
Dojazd autokarem Spała - obóz przygodowy 11 dni wiek
Dojazd autokarem Srebrna Góra - kolonia fabularna Hobbici 11 dni wiek
Dojazd autokarem Srebrna Góra - kolonia naukowa Młodego Einsteina 11 dni wiek
Dojazd autokarem Srebrna Góra - kolonia przygodowa "Skarby Gór Sowich" 11 dni wiek
Dojazd autokarem Srebrna Góra - kolonia z Przygodą 11 dni wiek
Dojazd autokarem Srebrna Góra - obóz "pierwsze kroki wspinacza" 11 dni wiek
Dojazd autokarem Srebrna Góra - obóz Silver Adventure 11 dni wiek
Dojazd autokarem Srebrna Góra - rowerowy MTB 11 dni wiek
Dojazd autokarem Srebrna Góra - Tylko dla dziewczyn 11 dni wiek
Dojazd autokarem Szklarska Poręba - obóz języka angielskiego 11 dni wiek
Dojazd autokarem Szklarska Poręba - obóz języka niemieckiego 11 dni wiek
Dojazd autokarem Szklarska Poręba - obóz plastyczny 11 dni wiek
Dojazd autokarem Szklarska Poręba - obóz rekreacyjny 11 dni wiek
Dojazd autokarem Szklarska Poręba - obóz taneczny 11 dni wiek
Dojazd autokarem Trójmiasto - obóz podróżnika 11 dni wiek
Dojazd autokarem Uniejów - obóz gamingowy 11 dni wiek
Dojazd autokarem Uniejów - obóz gier planszowych 11 dni wiek
Dojazd autokarem Uniejów - obóz Gwiezdny 11 dni wiek
Dojazd autokarem Uniejów - obóz naukowy - kosmiczne podboje 11 dni wiek
Dojazd autokarem Uniejów - obóz rekreacyjny 11 dni wiek
Dojazd autokarem Uniejów - obóz z Minecraftem 11 dni wiek
Dojazd autokarem Uniejów - Roboty i Spółka 11 dni wiek
Dojazd autokarem Ustka - kolonie, obóz rekreacyjny 11 dni wiek
Dojazd autokarem Ustka - piłka nożna 11 dni wiek
Dojazd autokarem Ustka - siatkówka 11 dni wiek
Dojazd autokarem Ustka - wakacje z zumbą 11 dni wiek
Dojazd autokarem Ustka - Wakacyjna Akademia Języka Angielskiego 11 dni wiek
Dojazd autokarem Ustroń - MISTRZ GRY CAERBANNOG 11 dni wiek
Dojazd autokarem Ustroń - Młody detektyw 11 dni wiek
Dojazd autokarem Ustroń - Młodzi odkrywcy 11 dni wiek
Dojazd autokarem Ustroń - Obóz Fantasy 11 dni wiek
Dojazd autokarem Ustroń - obóz fitness 11 dni wiek
Dojazd autokarem Ustroń - Obóz Magii i Czarów 11 dni wiek
Dojazd autokarem Ustroń - Obóz rekreacyjny 11 dni wiek
Dojazd autokarem Ustroń - Parki Rozrywki 11 dni wiek
Dojazd autokarem Ustroń - RPG CAERBANNOG 11 dni wiek
Dojazd autokarem Węgierska Górka - Mali Pasjonaci ASG 11 dni wiek
Dojazd autokarem Węgierska Górka - Mali pasjonaci paintballa 11 dni wiek
Dojazd autokarem Węgierska Górka - Mali pasjonaci przygód 11 dni wiek
Dojazd autokarem Węgierska Górka - Mali pasjonaci wyzwań 11 dni wiek
Dojazd autokarem Węgierska Górka - Pasjonaci wodnej zabawy 11 dni wiek
Dojazd autokarem Węgierska Górka - Pasjonaci zabawy 11 dni wiek
Dojazd autokarem Wiączyń Dolny - obóz jeździecki 9, 11 dni wiek
Dojazd własny Wiączyń Dolny - półkolonie 7, 9 dni wiek
Dojazd autokarem Zakopane - kolonie Tatrzańskie Parki Wodne 11 dni wiek
Dojazd autokarem Zakopane - obóz Tatrzańska Przygoda 11 dni wiek
Dojazd autokarem Zakopane - obóz Tatrzańskie Parki Wodne 11 dni wiek
Dojazd autokarem Zakopane - obóz Tatrzańskie Parki Wodne 11 dni wiek
Dojazd autokarem Zakopane - Tatrzańskie Wędrówki 11 dni wiek
Dojazd autokarem Zamrzenica - Mały Farmer 11 dni wiek
Dojazd autokarem Zamrzenica - Mały Strzelec 11 dni wiek
Dojazd autokarem Zamrzenica - Mały Traper 11 dni wiek
Dojazd autokarem Zamrzenica - obóz ASG 11 dni wiek
Dojazd autokarem Zamrzenica - obóz paintballowo - survivalowy 11 dni wiek
Dojazd autokarem Zamrzenica - obóz wędkarski 11 dni wiek
Dojazd autokarem Zamrzenica - Sztuka Przetrwania 11 dni wiek
Dojazd autokarem Zawoja - Przygoda 11 dni wiek
Dojazd autokarem Zawoja - Rekreacja 11 dni wiek
Dojazd autokarem Zawoja - Zdobywcy Górskich Szczytów 11 dni wiek
Dojazd autokarem Zbrosławice - angielski w siodle 11 dni wiek
Dojazd autokarem Zbrosławice - kurs jeździectwa 11 dni wiek
Dojazd autokarem Zbrosławice - obóz muzyczno konny 11 dni wiek
Dojazd autokarem Złoty Stok - Akademia Piłkarska 11 dni wiek
Dojazd autokarem Złoty Stok - Przygoda i paintball w Kopalni Złota 11 dni wiek
Dojazd autokarem Złoty Stok - Przygoda w Kopalni Złota 11 dni wiek
Dojazd autokarem Świnoujście - Język niemiecki 11 dni wiek
Dojazd autokarem Świnoujście - Kolonia 11 dni wiek
Dojazd autokarem Świnoujście - MultiSPORT 11 dni wiek
Dojazd autokarem Świnoujście - Odkrywamy Japonię 11 dni wiek
Dojazd autokarem Świnoujście - Ratownik WOPR 11 dni wiek
Dojazd autokarem Świnoujście - Rekreacja 11 dni wiek
Dojazd autokarem Świnoujście - Surfingowy 11 dni wiek
Dojazd autokarem Świnoujście - Taniec nowoczesny 11 dni wiek
Dojazd autokarem Świnoujście - Świat Mangi 11 dni wiek

Zagranica
Dojazd autokarem Albania - Saranda - obóz rekreacyjny 11 dni wiek
Dojazd autokarem Austria - Villach - przygoda rowerowa 8 dni wiek
Dojazd autokarem Austria - Villach - przygoda sportowa 8 dni wiek
Dojazd autokarem Austria, Węgry, Słowacja - Okolice Wiednia/Budapeszt - obóz języka angielskiego 11 dni wiek
Dojazd autokarem Austria, Węgry, Słowacja - Okolice Wiednia/Budapeszt - obóz języka niemieckiego 11 dni wiek
Dojazd autokarem Austria, Węgry, Słowacja - Okolice Wiednia/Budapeszt - obóz rekreacyjny 11 dni wiek
Dojazd autokarem Bułgaria - Złote Piaski - Obóz Fit&Fun 12 dni wiek
Transport samolotem Bułgaria - Złote Piaski - Obóz FIT&FUN - Wylot Katowice 11, 12 dni wiek
Transport samolotem Bułgaria - Złote Piaski - Obóz FIT&FUN - Wylot Warszawa 11, 12 dni wiek
Dojazd autokarem Bułgaria - Złote Piaski - Obóz Fun&Dance - Rekreacja (16-18 lat) 12 dni wiek
Transport samolotem Bułgaria - Złote Piaski - Obóz Rekreacyjny - Wylot Katowice 11, 12 dni wiek
Transport samolotem Bułgaria - Złote Piaski - Obóz Rekreacyjny - Wylot Warszawa 11, 12 dni wiek
Dojazd autokarem Bułgaria - Złote Piaski - Obóz Sun&Fun - Rekreacja (13-15 lat) 12 dni wiek
Dojazd autokarem Chorwacja - Crikvenica - Obóz aktywny 12 dni wiek
Dojazd autokarem Chorwacja - Crikvenica - Obóz rekreacyjny 12 dni wiek
Dojazd autokarem Chorwacja - Crikvenica - Obóz zumba 12 dni wiek
Dojazd autokarem Czarnogóra - Ulcinj - Obóz rekreacyjny 12 dni wiek
Dojazd autokarem Czechy, Niemcy, Austria - Żelezna Ruda - obóz języka niemieckiego 12 dni wiek
Dojazd autokarem Czechy, Niemcy, Austria - Żelezna Ruda - obóz rekreacyjny 12 dni wiek
Dojazd autokarem Francja - Cannes - obóz ABC nurkowania 10 dni wiek
Dojazd autokarem Francja - Cannes - obóz fotograficzny 10 dni wiek
Dojazd autokarem Francja - Cannes - obóz Poznaj Francję 10 dni wiek
Dojazd autokarem Francja - Cannes - obóz rekreacyjny 10 dni wiek
Dojazd autokarem Francja - Paryż - obóz rekreacyjny 8 dni wiek
Dojazd autokarem Grecja - Skotina - j. angielski 13 dni wiek
Dojazd autokarem Grecja - Skotina - Rekreacja 13 dni wiek
Transport samolotem Hiszpania - Lloret de Mar - obóz ABC nurkowania 10 dni wiek
Dojazd autokarem Hiszpania - Lloret de Mar - obóz ABC nurkowania 10 dni wiek
Transport samolotem Hiszpania - Lloret de Mar - obóz hiszpańskiego 10 dni wiek
Dojazd autokarem Hiszpania - Lloret de Mar - obóz rekreacyjny 10 dni wiek
Transport samolotem Hiszpania - Lloret de Mar - obóz rekreacyjny 10 dni wiek
Transport samolotem Hiszpania - Lloret de Mar - obóz siatkówki 10 dni wiek
Dojazd autokarem Hiszpania - Lloret de Mar - obóz siatkówki 10 dni wiek
Dojazd autokarem Macedonia - Ochryda - obóz rekreacyjny 11 dni wiek
Dojazd autokarem Macedonia - Ochryda - obóz rekreacyjny 11 dni wiek
Transport samolotem Malta - Gzira - obóz rekreacyjny 8 dni wiek
Dojazd autokarem Niemcy - Saksonia - obóz języka angielskiego 9 dni wiek
Dojazd autokarem Niemcy - Saksonia - obóz języka niemieckiego 9 dni wiek
Dojazd autokarem Niemcy - Saksonia - obóz rekreacyjny 9 dni wiek
Dojazd autokarem Słowacja - Rużomberok -Tatralandia- obóz rekreacyjny 10 dni wiek
Dojazd autokarem Węgry - Hajduszoboszlo Obóz Wodna rekreacja 11 dni wiek
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - kolonia rekreacyjna 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - kolonia język angielski 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - kolonia język włoski 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - kolonia piłkarska 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - kolonia plastyczna 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - kolonia taneczna - zumba 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - kolonia windsurfing 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - obóz rekreacyjny 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - obóz język angielski 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - obóz język włoski 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - obóz piłkarski 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - obóz plastyczny 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - obóz taneczny - zumba 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - obóz windsurfing 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Włochy - Kampania i Rzym - obóz rekreacyjny 10 dni wiek
Dojazd autokarem Włochy - Rimini - kolonia rekreacyjna 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Włochy - Rimini - obóz rekreacyjny 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Włochy - Toskania i Liguria - obóz rekreacyjny 10 dni wiek

Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.