Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
INFOLINIA:
42 637 11 22, pn. - pt. 10-17
SKORZYSTAJ Z PORADY KONSULTANTA

Obozy i kolonie Polska Biuro Podróży Almatur

OFERTY LETNIE OBOZY MŁODZIEŻOWE POLECAMY WCZASY EGZOTYKA WYCIECZKI O NAS KONTAKT PROMOCJA LAST MINUTE
Skorzystaj z wyszukiwarki
Obozy młodzieżowe
Wypoczynek i zwiedzanie
Oferta edukacyjna
Informacje

  Oferty Almatur   Polska


Oferty dla młodzieży
Kierunek: dowolny Polska zagranica    Sortuj wg: liczby dni alfabetycznie    Pokazuj oferty: z wolnymi miejscami wszystkie

Obozy młodzieżowe

Dojazd autokaremBachorze - kolonia Komandos Junior11 dniwiek
Dojazd autokaremBachorze - kolonia plastyczna11 dniwiek
Dojazd autokaremBachorze - kolonia sportów wodnych11 dniwiek
Dojazd autokaremBachorze - kurs na patent żeglarza jachtowego11 dniwiek
Dojazd autokaremBachorze - obóz artystyczny11 dniwiek
Dojazd autokaremBachorze - obóz kajakowo-rowerowy11 dniwiek
Dojazd autokaremBachorze - obóz sportów wodnych11 dniwiek
Dojazd autokaremBachorze - obóz windsurfingowy11 dniwiek
Dojazd autokaremBerezka - obóz detektywistyczny Bieszczadzki Tropiciel11 dniwiek
Dojazd autokaremBerezka - obóz jazdy konnej11 dniwiek
Dojazd autokaremBerezka - obóz odchudzająco-kondycyjny11 dniwiek
Dojazd autokaremBerezka - obóz zumba11 dniwiek
Dojazd autokaremBesiekierz Rudny - obóz jeździecki9, 10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremBocheniec - kolonia i obóz komiksowy11 dniwiek
Dojazd autokaremBocheniec - kolonia i obóz podróżniczy11 dniwiek
Dojazd autokaremBocheniec - kolonia i obóz szaleni naukowcy11 dniwiek
Dojazd autokaremBorek - obóz kartingowy11 dniwiek
Dojazd autokaremBorek - obóz rekreacyjny11 dniwiek
Dojazd autokaremBorne Sulinowo - obóz ASG komandos11 dniwiek
Dojazd autokaremBorne Sulinowo - obóz ASG Zielony Garnizon11 dniwiek
Dojazd autokaremBorne Sulinowo - obóz kajakowo-rowerowy11 dniwiek
Dojazd autokaremBorne Sulinowo - obóz na patent sternika motorowodnego11 dniwiek
Dojazd autokaremBorne Sulinowo - obóz wędkarski11 dniwiek
Dojazd autokaremBrenna - beskidzki rajd konny11 dniwiek
Dojazd autokaremBrenna - obóz górski survival11 dniwiek
Dojazd autokaremBrenna - obóz jeździeckie wakacje w Beskidach11 dniwiek
Dojazd autokaremBrenna - obóz rolkowe szaleństwo11 dniwiek
Dojazd autokaremByczyna - obóz archeologiczny11 dniwiek
Dojazd autokaremByczyna - obóz artystyczny11 dniwiek
Dojazd autokaremByczyna - obóz RPG11 dniwiek
Dojazd autokaremByczyna - obóz rycerski11 dniwiek
Dojazd autokaremCetniewo - obóz fitness, aqua aerobic, taniec10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremCetniewo - obóz koszykówki10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremCetniewo - obóz piłki nożnej10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremCetniewo - obóz pływacki10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremCetniewo - obóz rekreacyjny10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremCetniewo - obóz siatkówki10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremCiechocinek - pobyt sanatoryjny odchudzająco-rehabilitacyjny11 dniwiek
Dojazd autokaremCiechocinek - pobyt sanatoryjny wady postawy i narządów ruchu11 dniwiek
Dojazd autokaremCiechocinek - pobyt sanatoryjny z problemami górnych dróg oddechowych11 dniwiek
Dojazd autokaremCzaplinek - obóz Freestyle Football11 dniwiek
Dojazd autokaremCzaplinek - obóz interdyscyplinarny11 dniwiek
Dojazd autokaremCzaplinek - obóz multisportowy11 dniwiek
Dojazd autokaremCzaplinek - obóz piłki nożnej11 dniwiek
Dojazd autokaremCzaplinek - obóz przygodowy11 dniwiek
Dojazd autokaremCzaplinek - obóz rekreacyjny11 dniwiek
Dojazd autokaremCzaplinek - obóz survivalowo-kajakowy11 dniwiek
Dojazd autokaremCzaplinek - obóz warsztaty wokalne11 dniwiek
Dojazd autokaremCzaplinek - obóz windsurfingowy11 dniwiek
Dojazd autokaremCzaplinek - obóz wodna przygoda11 dniwiek
Dojazd autokaremCzaplinek - obóz żeglarski11 dniwiek
Dojazd autokaremCzęstochowa - obóz robotyki Techno Camp11 dniwiek
Dojazd autokaremCzęstochowa - obóz siatkarski Volleyball Camp11 dniwiek
Dojazd autokaremDąbki - obóz fitness i sport11 dniwiek
Dojazd autokaremDąbki - obóz japoński11 dniwiek
Dojazd autokaremDąbki - obóz joga11 dniwiek
Dojazd autokaremDąbki - obóz paintballowo-survivalowy11 dniwiek
Dojazd autokaremDąbki - obóz rekreacyjny11 dniwiek
Dojazd autokaremDąbki - obóz taneczny11 dniwiek
Dojazd autokaremDąbki - obóz windsurfingowy11 dniwiek
Dojazd autokaremDąbki - obóz zakręcone wakacje11 dniwiek
Dojazd autokaremDębogóra - Kolonia - Wakacje nad rozlewiskiem11 dniwiek
Dojazd autokaremDziwnówek - kolonia Adventure i Survival Kids11 dniwiek
Dojazd autokaremDziwnówek - obóz ASG11 dniwiek
Dojazd autokaremDziwnówek - obóz rekreacyjny11 dniwiek
Dojazd autokaremDźwirzyno - kolonia języka angielskiego11 dniwiek
Dojazd autokaremDźwirzyno - kolonia plastyczna11 dniwiek
Dojazd autokaremDźwirzyno - kolonia rekreacyjna11 dniwiek
Dojazd autokaremDźwirzyno - kolonia zumba11 dniwiek
Dojazd autokaremDźwirzyno - obóz filmowy11 dniwiek
Dojazd autokaremDźwirzyno - obóz języka angielskiego11 dniwiek
Dojazd autokaremDźwirzyno - obóz paintballowy11 dniwiek
Dojazd autokaremDźwirzyno - obóz plastyczny11 dniwiek
Dojazd autokaremDźwirzyno - obóz rekreacyjny11 dniwiek
Dojazd autokaremDźwirzyno - obóz windsurfingowy11 dniwiek
Dojazd autokaremDźwirzyno - obóz zumba11 dniwiek
Dojazd autokaremGiby - obóz Świat 6 Przygód10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremJanów Lubelski - kolonia motocross11 dniwiek
Dojazd autokaremJanów Lubelski - kolonia motocross, zakwaterowanie w domkach11 dniwiek
Dojazd autokaremJanów Lubelski - kolonia rekreacyjna11 dniwiek
Dojazd autokaremJanów Lubelski - kolonia rekreacyjna, zakwaterowanie w domkach11 dniwiek
Dojazd autokaremJanów Lubelski - obóz jazdy konnej11 dniwiek
Dojazd autokaremJanów Lubelski - obóz Krav-Maga11 dniwiek
Dojazd autokaremJanów Lubelski - obóz paintball i survival11 dniwiek
Dojazd autokaremJanów Lubelski - obóz pływacki i aqua-aerobic11 dniwiek
Dojazd autokaremJanów Lubelski - obóz pływacki i aqua-aerobic11 dniwiek
Dojazd autokaremJanów Lubelski - obóz rowerowo-kajakowy11 dniwiek
Dojazd autokaremJarosławiec - kolonia rekreacyjna11 dniwiek
Dojazd autokaremJarosławiec - obóz archery tag i paintball11 dniwiek
Dojazd autokaremJarosławiec - obóz jazdy konnej11 dniwiek
Dojazd autokaremJarosławiec - obóz Komandos Junior11 dniwiek
Dojazd autokaremJarosławiec - obóz rekreacyjny11 dniwiek
Dojazd autokaremJarosławiec - szkółka piłkarska11 dniwiek
Dojazd autokaremJarosławiec - szkółka pływacka11 dniwiek
Dojazd autokaremJastrzębia Góra - akademia języka angielskiego10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremJastrzębia Góra - akademia tańca i stylu10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremJastrzębia Góra - obóz rekreacyjny10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremKarpacz - obóz języka niemieckiego11 dniwiek
Dojazd autokaremKarpacz - obóz Karkonoskie Parki Wodne11 dniwiek
Dojazd autokaremKarpacz - obóz Karkonosze Adventure11 dniwiek
Dojazd autokaremKarpacz - obóz rekreacyjny11 dniwiek
Dojazd autokaremKazimierz Dolny - akademia tańca11 dniwiek
Dojazd autokaremKazimierz Dolny - klub miłośników sztuki11 dniwiek
Dojazd autokaremKazimierz Dolny - obóz cyrkowy11 dniwiek
Dojazd autokaremKazimierz Dolny - obóz detektywistyczny11 dniwiek
Dojazd autokaremKazimierz Dolny - obóz języka angielskiego11 dniwiek
Dojazd autokaremKazimierz Dolny - obóz kinomaniaka11 dniwiek
Dojazd autokaremKazimierz Dolny - obóz krajoznawczy Klub Włóczykija11 dniwiek
Dojazd autokaremKazimierz Dolny - obóz reżysersko-filmowy11 dniwiek
Dojazd autokaremKazimierz Dolny - obóz Wakacje z gitarą (elektryczną)11 dniwiek
Dojazd autokaremKazimierz Dolny - obóz Wakacje z gitarą (klasyczną lub akustyczną)11 dniwiek
Dojazd autokaremKazimierz Dolny - warsztaty fotografii artystycznej11 dniwiek
Dojazd autokaremKazimierz Dolny - warsztaty literackie11 dniwiek
Dojazd autokaremKazimierz Dolny - warsztaty plastyczno-malarskie11 dniwiek
Dojazd autokaremKazimierz Dolny - warsztaty teatralno-aktorskie z Teatrem "Syrena"11 dniwiek
Dojazd autokaremKazimierz Dolny - warsztaty teatralno-aktorskie z Teatrem "Syrena"11 dniwiek
Dojazd autokaremKazimierz Dolny - warsztaty wokalne11 dniwiek
Dojazd autokaremKazimierz Dolny - wszechstronne warsztaty artystyczne11 dniwiek
Dojazd autokaremKołobrzeg - kolonia rekreacyjna11 dniwiek
Dojazd autokaremKołobrzeg - obóz archery tag i paintball11 dniwiek
Dojazd autokaremKołobrzeg - obóz jazdy konnej11 dniwiek
Dojazd autokaremKołobrzeg - obóz piłki nożnej11 dniwiek
Dojazd autokaremKołobrzeg - obóz pływacki11 dniwiek
Dojazd autokaremKołobrzeg - obóz rekreacyjny11 dniwiek
Dojazd autokaremKołobrzeg - obóz sportowy11 dniwiek
Dojazd autokaremKołobrzeg - obóz taneczny11 dniwiek
Dojazd autokaremKołobrzeg - obóz tenisa ziemnego11 dniwiek
Dojazd autokaremKołobrzeg - obóz Zachodniopomorskie Parki Wodne11 dniwiek
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz aktorsko-filmowy10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz fotograficzny10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz gitarowy10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz jazdy konnej10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz języka angielskiego10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz koszykówki10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz kulinarny10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz musicalowy10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz piłki nożnej10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz rekreacyjny10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz samoobrony i sportów walki11 dniwiek
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz siatkówki10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz survival i paintball10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz tańca nowoczesnego10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz tenisa ziemnego10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz YouTuberski10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz zdrowie i ruch11 dniwiek
Dojazd autokaremKortowo - kolonia języka angielskiego11 dniwiek
Dojazd autokaremKortowo - kolonia kulinarna10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremKortowo - kolonia piłki nożnej11 dniwiek
Dojazd autokaremKortowo - kolonia pływania11 dniwiek
Dojazd autokaremKortowo - kolonia rekreacyjna11 dniwiek
Dojazd autokaremKortowo - kolonia samoobrony i sportów walki11 dniwiek
Dojazd autokaremKortowo - kolonia taneczna11 dniwiek
Dojazd autokaremKortowo - kolonia tenisa ziemnego11 dniwiek
Dojazd autokaremKortowo - kolonia YouTuberska10, 11 dniwiek
Dojazd własnyKortowo - półkolonie5 dniwiek
Dojazd autokaremKrasiejów - obóz młodego odkrywcy11 dniwiek
Dojazd autokaremKrasiejów - obóz programisty i konstruktora lego11 dniwiek
Dojazd autokaremKrasiejów - obóz rekreacyjny11 dniwiek
Dojazd autokaremKrasnobród - obóz rekreacyjny11 dniwiek
Dojazd autokaremKrasnobród - kolonia rekreacyjna11 dniwiek
Dojazd autokaremKrynica Morska - kolonia rekreacyjna10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremKrynica Morska - obóz przygody10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremKrynica Morska - obóz rekreacyjny10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremKrynica Morska - obóz survival i paintball10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremLądek Zdrój - kolonia i obóz jazdy konnej11 dniwiek
Dojazd autokaremLądek Zdrój - kolonia i obóz piłki nożnej11 dniwiek
Dojazd autokaremLądek Zdrój - kolonia i obóz rekreacyjny11 dniwiek
Dojazd autokaremLesko SKI - pracownia artystyczno-projektowa11 dniwiek
Dojazd autokaremLesko SKI - obóz konwent Mangi i Anime11 dniwiek
Dojazd autokaremLesko SKI - obóz paintballowy11 dniwiek
Dojazd autokaremLesko SKI - obóz Projekt Przygoda11 dniwiek
Dojazd autokaremLesko SKI - obóz survivalowo-militarny11 dniwiek
Dojazd autokaremLesko SKI - obóz szybowcowy11 dniwiek
Dojazd autokaremLesko SKI - pracownia fotograficzna11 dniwiek
Dojazd autokaremLesko Zamek - kolonia rekreacyjna11 dniwiek
Dojazd autokaremLesko Zamek - obóz rekreacyjny11 dniwiek
Dojazd autokaremLesko Zamek - szkółka piłkarska11 dniwiek
Dojazd autokaremLesko Zamek - szkółka pływacka11 dniwiek
Dojazd autokaremŁazy Mielno - obóz Akademia Pani Kleks11 dniwiek
Dojazd autokaremŁazy Mielno - obóz Eco Zakręceni11 dniwiek
Dojazd autokaremŁazy Mielno - obóz indiańska przygoda11 dniwiek
Dojazd autokaremŁazy Mielno - obóz rekreacyjny11 dniwiek
Dojazd autokaremŁeba - kolonie rekreacyjne Łebskie wakacje11 dniwiek
Dojazd autokaremŁeba - kolonie rekreacyjne Wypoczynek Bez Kitu11 dniwiek
Dojazd autokaremŁeba - obóz rekreacyjny Wypoczynek Bez Kitu11 dniwiek
Dojazd autokaremMierzyn - kolonia i obóz rowerowo-kajakowy11 dniwiek
Dojazd autokaremMierzyn - kolonia i obóz wędkarski11 dniwiek
Dojazd autokaremMierzyn- kolonia i obóz rekreacyjny11 dniwiek
Dojazd autokaremMierzyn- kolonia i obóz survival i paintball11 dniwiek
Dojazd autokaremMiędzyzdroje - kolonia rekreacyjna11 dniwiek
Dojazd autokaremMiędzyzdroje - obóz języka angielskiego11 dniwiek
Dojazd autokaremMiędzyzdroje - obóz plastyczny11 dniwiek
Dojazd autokaremMiędzyzdroje - obóz rekreacyjny11 dniwiek
Dojazd autokaremMiędzyzdroje - obóz survivalowo-militarny11 dniwiek
Dojazd autokaremMiędzyzdroje - obóz wychowawca kolonijny11 dniwiek
Dojazd autokaremMiędzyzdroje - obóz zumba11 dniwiek
Dojazd autokaremMrzeżyno - obóz fabularny ASG Wojownicy Pustkowi11 dniwiek
Dojazd autokaremMrzeżyno - obóz militarny ASG Delta Force11 dniwiek
Dojazd autokaremMrzeżyno - obóz militarny ASG Oddział Elitarny11 dniwiek
Dojazd autokaremMrzeżyno - obóz militarny Młody Komandos11 dniwiek
Dojazd autokaremMrzeżyno - obóz rekreacyjny11 dniwiek
Dojazd autokaremMrzeżyno obóz militarny Militarna Przygoda11 dniwiek
Dojazd autokaremMrzeżyno- obóz fabularny Counter Strike11 dniwiek
Dojazd autokaremMrzeżyno- obóz militarny snajperski11 dniwiek
Dojazd autokaremMurzasichle - akademia kulinarna i zdrowego trybu życia11 dniwiek
Dojazd autokaremMurzasichle - kolonia języka angielskiego11 dniwiek
Dojazd autokaremMurzasichle - kolonia plastyczna11 dniwiek
Dojazd autokaremMurzasichle - kolonia rekreacyjna11 dniwiek
Dojazd autokaremMurzasichle - kolonia zumba11 dniwiek
Dojazd autokaremMurzasichle - obóz Adventure11 dniwiek
Dojazd autokaremMurzasichle - obóz języka angielskiego11 dniwiek
Dojazd autokaremMurzasichle - obóz paintballowy11 dniwiek
Dojazd autokaremMurzasichle - obóz plastyczny11 dniwiek
Dojazd autokaremMurzasichle - obóz rekreacyjny11 dniwiek
Dojazd autokaremMurzasichle - obóz zumba11 dniwiek
Dojazd autokaremMurzasichle - warsztaty fotograficzne11 dniwiek
Dojazd autokaremMurzasichle - warsztaty wokalne11 dniwiek
Dojazd autokaremMuszyna - obóz Fabryka Adrenaliny11 dniwiek
Dojazd autokaremMuszyna - obóz Fabryka Adrenaliny Plus11 dniwiek
Dojazd autokaremMuszyna - obóz Military Camp11 dniwiek
Dojazd autokaremMuszyna - obóz tenisowy11 dniwiek
Dojazd autokaremNagawki - kolonia Akademia Pani Kleks11 dniwiek
Dojazd autokaremNagawki - kolonia Indiańska Przygoda11 dniwiek
Dojazd autokaremNagawki - kolonia Recyklingowa Fabryka11 dniwiek
Dojazd autokaremNiechorze - kolonia i obóz Fitwakacje11 dniwiek
Dojazd autokaremNiechorze - kolonia i obóz militarna przygoda11 dniwiek
Dojazd autokaremNiechorze - kolonia i obóz rekreacyjny11 dniwiek
Dojazd autokaremNiechorze- kolonia i obóz skate rolki11 dniwiek
Dojazd autokaremNiedzica - kolonia i obóz Akademia Relaksu11 dniwiek
Dojazd autokaremNiedzica - kolonia i obóz języka angielskiego11 dniwiek
Dojazd autokaremNiedzica - kolonia i obóz malowanie i rzeźba11 dniwiek
Dojazd autokaremOpolszczyzna Bory Niemodlińskie - rajd konny11 dniwiek
Dojazd autokaremPoddąbie - kolonie Akademia Rozmaitości11 dniwiek
Dojazd autokaremPoddąbie - obóz młodzieżowy Wakacje na luzie..:)11 dniwiek
Dojazd autokaremPoddąbie - obóz Taneczne wakacje11 dniwiek
Dojazd autokaremPoddąbie - obóz Wakacyjny active11 dniwiek
Dojazd autokaremPogorzelica - obóz Bałtyckie Aquaparki11 dniwiek
Dojazd autokaremPogorzelica - obóz jazdy konnej11 dniwiek
Dojazd autokaremPogorzelica - obóz języka angielskiego11 dniwiek
Dojazd autokaremPogorzelica - obóz paintballowy11 dniwiek
Dojazd autokaremPogorzelica - obóz rekreacyjny11 dniwiek
Dojazd autokaremPogorzelica - obóz taneczny11 dniwiek
Dojazd autokaremPogorzelica - szkółka pływacka11 dniwiek
Dojazd autokaremPokrzywna - kolonia Świat Małego Paintballa11 dniwiek
Dojazd autokaremPokrzywna - kolonia w świecie zwierząt11 dniwiek
Dojazd autokaremPokrzywna - obóz Świat ASG11 dniwiek
Dojazd autokaremPokrzywna - obóz Świat FIT&FUN11 dniwiek
Dojazd autokaremPokrzywna - obóz Świat Fotografii11 dniwiek
Dojazd autokaremPokrzywna - obóz Świat Paintballa11 dniwiek
Dojazd autokaremPokrzywna - obóz Świat Paintballa&ASG11 dniwiek
Dojazd autokaremPokrzywna - obóz Świat Przygody11 dniwiek
Dojazd autokaremPokrzywna - obóz Świat Wyzwań11 dniwiek
Dojazd autokaremPokrzywna - obóz Świat Zumby11 dniwiek
Dojazd autokaremPokrzywna - obóz Świat Żywiołów11 dniwiek
Dojazd autokaremPokrzywna - obóz Wodna przygoda11 dniwiek
Dojazd autokaremPolańczyk - obóz żeglarski11 dniwiek
Dojazd autokaremPonik - Extreme Camp11 dniwiek
Dojazd autokaremPonik - kolonia Mini Adventure Camp11 dniwiek
Dojazd autokaremPonik - Mania Przetrwania11 dniwiek
Dojazd autokaremPonik - Mania Strzelania11 dniwiek
Dojazd autokaremPonik - Mania Wspinania11 dniwiek
Dojazd autokaremPonik - MultiMania11 dniwiek
Dojazd autokaremPonik - obóz Jura Adventure Camp11 dniwiek
Dojazd autokaremPonik - obóz Sztuka Samoobrony11 dniwiek
Dojazd autokaremPonik - Off Road11 dniwiek
Dojazd autokaremPonik - Qudowi Maniacy11 dniwiek
Dojazd autokaremPoronin - akademia języka angielskiego11 dniwiek
Dojazd autokaremPoronin - English Wave Summer11 dniwiek
Dojazd autokaremPoronin - kolonia i obóz aktorsko-wokalny11 dniwiek
Dojazd autokaremPoronin - kolonia i obóz D.I.Y.11 dniwiek
Dojazd autokaremPoronin - kolonia i obóz Dance Camp11 dniwiek
Dojazd autokaremPoronin - kolonia i obóz Fashion Camp11 dniwiek
Dojazd autokaremPuck - obóz windsurfingowy10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremRadków - obóz górskie wędrówki11 dniwiek
Dojazd autokaremRadków - obóz paintballowy11 dniwiek
Dojazd autokaremRadków - obóz rekreacyjny11 dniwiek
Dojazd autokaremRadków - obóz warsztaty filmowe YouTube11 dniwiek
Dojazd autokaremRadków - obóz webmaster11 dniwiek
Dojazd autokaremRadków - obóz zumba11 dniwiek
Dojazd autokaremRadków - szkółka pływacka11 dniwiek
Dojazd autokaremRowy - obóz Bałtyckie Aquaparki11 dniwiek
Dojazd autokaremRowy - obóz plastyczny11 dniwiek
Dojazd autokaremRowy - obóz rekreacyjny11 dniwiek
Dojazd autokaremRowy - obóz świat gier11 dniwiek
Dojazd autokaremRowy - TechCamp obóz drony i hoverboard11 dniwiek
Dojazd autokaremRowy - TechCamp obóz drony i konsole11 dniwiek
Dojazd autokaremRowy - TechCamp obóz hoverboard i konsole11 dniwiek
Dojazd autokaremRowy - TechCamp obóz roboty lego i drony11 dniwiek
Dojazd autokaremRowy - TechCamp obóz roboty lego i hoverboard11 dniwiek
Dojazd autokaremRowy - TechCamp obóz roboty lego i konsole11 dniwiek
Dojazd autokaremSpała - kolonia przygodowa11 dniwiek
Dojazd autokaremSpała - obóz ASG11 dniwiek
Dojazd autokaremSpała - obóz z adrenaliną11 dniwiek
Dojazd autokaremStara Jedlanka - obóz Fit fish11 dniwiek
Dojazd autokaremStara Jedlanka - obóz naukowe akwarium11 dniwiek
Dojazd autokaremStara Jedlanka - obóz rekiny sportu11 dniwiek
Dojazd autokaremSzklarska Poręba - obóz języka angielskiego11 dniwiek
Dojazd autokaremSzklarska Poręba - obóz plastyczny11 dniwiek
Dojazd autokaremSzklarska Poręba - obóz rekreacyjny11 dniwiek
Dojazd autokaremSzklarska Poręba - obóz taneczny11 dniwiek
Dojazd autokaremŚwinoujście - kolonia rekreacyjna11 dniwiek
Dojazd autokaremŚwinoujście - obóz języka hiszpańskiego11 dniwiek
Dojazd autokaremŚwinoujście - obóz języka włoskiego11 dniwiek
Dojazd autokaremŚwinoujście - obóz MultiSPORT11 dniwiek
Dojazd autokaremŚwinoujście - obóz Odkrywamy Japonię11 dniwiek
Dojazd autokaremŚwinoujście - obóz Ratownik WOPR11 dniwiek
Dojazd autokaremŚwinoujście - obóz rekreacyjny11 dniwiek
Dojazd autokaremŚwinoujście - obóz surfingowy11 dniwiek
Dojazd autokaremŚwinoujście - obóz Świat Mangi11 dniwiek
Dojazd autokaremŚwinoujście - obóz tańca nowoczesnego11 dniwiek
Dojazd autokaremTrójmiasto - obóz podróżnika11 dniwiek
Dojazd autokaremUniejów - obóz gamingowy11 dniwiek
Dojazd autokaremUniejów - obóz gier planszowych11 dniwiek
Dojazd autokaremUniejów - obóz Gwiezdny11 dniwiek
Dojazd autokaremUniejów - obóz majsterkowicza11 dniwiek
Dojazd autokaremUniejów - obóz rekreacyjny11 dniwiek
Dojazd autokaremUniejów - obóz Roboty i Spółka11 dniwiek
Dojazd autokaremUniejów - obóz z Minecraftem11 dniwiek
Dojazd autokaremUniejów - obóz Zostań Youtuberem11 dniwiek
Dojazd autokaremUstka - kolonia i obóz rekreacyjny11 dniwiek
Dojazd autokaremUstka - kolonia i obóz wakacje z zumbą11 dniwiek
Dojazd autokaremUstka - obóz piłki nożnej11 dniwiek
Dojazd autokaremUstka - obóz siatkówki11 dniwiek
Dojazd autokaremUstka - Wakacyjna Akademia Języka Angielskiego11 dniwiek
Dojazd autokaremUstroń - Dookoła świata11 dniwiek
Dojazd autokaremUstroń - Magia i czary11 dniwiek
Dojazd autokaremUstroń - Młody Detektyw11 dniwiek
Dojazd autokaremUstroń - obóz Fitnessowe szaleństwo11 dniwiek
Dojazd autokaremUstroń - obóz Parki rozrywki11 dniwiek
Dojazd autokaremUstroń - Obóz rekreacyjny11 dniwiek
Dojazd autokaremUstroń - RPG Caerbannog11 dniwiek
Dojazd autokaremWęgierska Górka - obóz Pasjonaci ASG11 dniwiek
Dojazd autokaremWęgierska Górka - obóz Pasjonaci kosmosu11 dniwiek
Dojazd autokaremWęgierska Górka - obóz Pasjonaci paintballa11 dniwiek
Dojazd autokaremWęgierska Górka - obóz Pasjonaci przygód11 dniwiek
Dojazd autokaremWęgierska Górka - obóz Pasjonaci Rekreacji11 dniwiek
Dojazd autokaremWęgierska Górka - obóz Pasjonaci wyzwań11 dniwiek
Dojazd autokaremWęgierska Górka - obóz Piłkarska pasja11 dniwiek
Dojazd autokaremWęgierska Górka - obóz Wodna pasja11 dniwiek
Dojazd autokaremWiączyń Dolny - obóz jeździecki11 dniwiek
Dojazd własnyWiączyń Dolny - półkolonie9 dniwiek
Dojazd autokaremWilkasy - multiwodnik11 dniwiek
Dojazd autokaremWilkasy - obóz multisport11 dniwiek
Dojazd autokaremWilkasy - obóz tenisa ziemnego11 dniwiek
Dojazd autokaremWilkasy - obóz żeglarski11 dniwiek
Dojazd autokaremWisła - obóz narciarski grupa początkujących8 dniwiek 11-17
Dojazd autokaremWisła - obóz narciarski grupa średniozaawansowanych8 dniwiek 11-17
Dojazd autokaremZakopane - kolonie Tatrzańskie Parki Wodne11 dniwiek
Dojazd autokaremZakopane - kolonie Tatrzańskie Parki Wodne 7-1111 dniwiek
Dojazd autokaremZakopane - obóz Parki Wodne turnus VI11 dniwiek
Dojazd autokaremZakopane - obóz Tatrzańska Przygoda11 dniwiek
Dojazd autokaremZakopane - obóz Tatrzańskie Parki Wodne11 dniwiek
Dojazd autokaremZakopane - obóz Tatrzańskie Wędrówki11 dniwiek
Dojazd autokaremZamrzenica - kolonia Mały Farmer11 dniwiek
Dojazd autokaremZamrzenica - kolonia Mały Strzelec11 dniwiek
Dojazd autokaremZamrzenica - kolonia Mały Traper11 dniwiek
Dojazd autokaremZamrzenica - obóz ASG11 dniwiek
Dojazd autokaremZamrzenica - obóz paintballowo - survivalowy11 dniwiek
Dojazd autokaremZamrzenica - obóz wędkarski11 dniwiek
Dojazd autokaremZamrzenica - Sztuka Przetrwania11 dniwiek
Dojazd autokaremZawoja - obóz przygodowy11 dniwiek
Dojazd autokaremZawoja - obóz rekreacyjny11 dniwiek
Dojazd autokaremZawoja - obóz Zdobywcy Górskich Szczytów11 dniwiek
Dojazd autokaremZbrosławice - kurs jeździectwa11 dniwiek
Dojazd autokaremZbrosławice - obóz angielski w siodle11 dniwiek
Dojazd autokaremZbrosławice - obóz muzyczno-konny11 dniwiek
Dojazd autokaremZłoty Stok - akademia piłkarska11 dniwiek
Dojazd autokaremZłoty Stok - przygoda i paintball w Kopalni Złota11 dniwiek
Dojazd autokaremZłoty Stok - Przygoda w Kopalni Złota11 dniwiek

Klub Urwisa

Dojazd autokaremBałtów - Klub Urwisa kolonie jeździeckie11 dniwiek
Dojazd autokaremBałtów - Kolonie Klub Urwisa z dinozaurami - Kraina przygód11 dniwiek
Dojazd autokaremBałtów - Zimowisko narciarskie Klub Urwisa7 dniwiek
Dojazd autokaremDębogóra - Klub Urwisa kolonia Wakacje nad rozlewiskiem11 dniwiek
Dojazd autokaremDźwirzyno - Klub Urwisa kolonia rekreacyjna11 dniwiek
Dojazd autokaremGiby - Klub Urwisa kolonia "Zostań Odkrywcą"10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremJarosławiec - Klub Urwisa kolonia piłki nożnej11 dniwiek
Dojazd autokaremJarosławiec - Klub Urwisa kolonia plastyczna11 dniwiek
Dojazd autokaremJarosławiec - Klub Urwisa kolonia rekreacyjna11 dniwiek
Dojazd autokaremJastrzębia Góra - Klub Urwisa kolonia rozmaitości10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremKrasiejów - Klub Urwisa kolonia kreatywne wakacje11 dniwiek
Dojazd autokaremLesko Zamek - Klub Urwisa kolonia "Eko Zuchy"11 dniwiek
Dojazd autokaremŁeba - Klub Urwisa kolonia Łebskie wakacje11 dniwiek
Dojazd autokaremMurzasichle - Klub Urwisa kolonia rekreacyjna11 dniwiek
Dojazd autokaremPoddąbie - Klub Urwisa kolonia Akademia Rozmaitości11 dniwiek
Dojazd autokaremPoddąbie - Klub Urwisa kolonia dla aktywnych11 dniwiek
Dojazd autokaremPoddąbie - Klub Urwisa kolonia taneczna11 dniwiek
Dojazd autokaremPokrzywna - Klub urwisa kolonia w parku atrakcji11 dniwiek
Dojazd autokaremPokrzywna - Klub urwisa kolonia w świecie przygód11 dniwiek
Dojazd autokaremPoronin - Klub Urwisa kolonia Akademia Rozmaitości11 dniwiek
Dojazd autokaremSzklarska Poręba - Klub Urwisa kolonia rekreacyjna11 dniwiek
Dojazd autokaremUstroń - Klub Urwisa Wesoła kolonia11 dniwiek
Dojazd autokaremZakopane - Klub Urwisa kolonia Mini Przygoda11 dniwiek
Dojazd autokaremZakopane - Klub Urwisa kolonia Parki Wodne11 dniwiek
Dojazd autokaremZakopane - Klub Urwisa kolonia z artystyczną duszą11 dniwiek

Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.