Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
Almatur kolonie i obozy
INFOLINIA ALMATUR:
42 637 11 22, pn. - pt. 10-17
OBOZY MŁODZIEŻOWE I KOLONIE ALMATUR

Obozy młodzieżowe Sporty wodne Biuro Podróży Almatur

OFERTY LETNIE OBOZY MŁODZIEŻOWE WCZASY EGZOTYKA WYCIECZKI O NAS KONTAKT PROMOCJA LAST MINUTE
Skorzystaj z wyszukiwarki
Obozy młodzieżowe
Wypoczynek i zwiedzanie
Oferta edukacyjna
Informacje

  Oferty Almatur


Oferty
Kierunek: dowolny Polska zagranica    Sortuj wg: liczby dni alfabetycznie    Pokazuj oferty: z wolnymi miejscami wszystkie

Obozy młodzieżowe
Polska
Dojazd autokarem Bachorze - kolonia sportów wodnych 11 dni wiek
Dojazd autokarem Bachorze - kurs na patent żeglarza jachtowego 11 dni wiek
Dojazd autokarem Bachorze - obóz kajakowo-rowerowy 11 dni wiek
Dojazd autokarem Bachorze - obóz sportów wodnych 11 dni wiek
Dojazd autokarem Bachorze - obóz windsurfingowy 11 dni wiek
Dojazd autokarem Borne Sulinowo - obóz kajakowo-rowerowy 9, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Borne Sulinowo - obóz na patent sternika motorowodnego 9, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Cetniewo - obóz pływacki 11 dni wiek
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz survivalowo-kajakowy 9, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz windsurfingowy 9, 11 dni wiek 10-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz wodna przygoda 9, 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz żeglarski 9, 11 dni wiek 10-18
Dojazd autokarem Darłówko - szkółka pływacka 11 dni wiek
Dojazd autokarem Dąbki - obóz Aqua przygoda 9, 11 dni wiek 10-18
Dojazd autokarem Dąbki - obóz windsurfingowy 9, 11 dni wiek 10-18
Dojazd autokarem Dźwirzyno - obóz sportów wodnych 9, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Gierłoż - Mazury Water Camp 10, 11 dni wiek 8-18
Dojazd autokarem Janów Lubelski - obóz pływacki i aqua-aerobic 10, 11 dni wiek 7-17
Dojazd autokarem Janów Lubelski - obóz rowerowo-kajakowy 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Jarosławiec - Obóz Pływacki 10, 11 dni wiek 7-18
Dojazd autokarem Kołobrzeg - Obóz Pływacki 10, 11 dni wiek 7-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz sportów wodnych 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia pływania 11 dni wiek 8-11
Dojazd autokarem Kudowa-Zdrój - szkółka pływacka 11 dni wiek
Dojazd autokarem Lesko Zamek - Obóz Pływacki 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Łeba - kolonie rekreacyjne Łebskie wakacje 11 dni wiek
Dojazd autokarem Łeba - kolonie rekreacyjne Wypoczynek Bez Kitu 9, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Łeba - obóz pływacki 11 dni wiek
Dojazd autokarem Łeba - obóz rekreacyjny Wypoczynek Bez Kitu 9, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Pogorzelica - obóz Bałtyckie Aquaparki 11 dni wiek
Dojazd autokarem Pogorzelica - obóz kajakowy 11 dni wiek
Dojazd autokarem Polańczyk - Obóz Żeglarski 11 dni wiek
Dojazd autokarem Puck - obóz windsurfingowy 11 dni wiek
Dojazd autokarem Ruciane Nida - Żeglarski 11 dni wiek
Dojazd autokarem Rzeka Rega - spływ kajakowy dla koneserów przygody 11 dni wiek
Dojazd autokarem Świnoujście - Obóz Ratownik WOPR 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Świnoujście - Obóz Surfingowy 10 dni wiek
Dojazd autokarem Węgierska Górka - obóz Wodna pasja 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Zamrzenica - Łowcy adrenaliny 9, 11 dni wiek 10-18

Zagranica
Dojazd autokarem Chorwacja - Crikvenica - Obóz Adriatyk Water Camp 11 dni wiek
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - kolonia windsurfingowe ABC 10 dni wiek
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - obóz windsurfing 10 dni wiek

Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Signal Iduna    Subwencja PFR