Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
INFOLINIA:
42 637 11 22, pn. - pt. 10-17
SKORZYSTAJ Z PORADY KONSULTANTA

Obozy młodzieżowe Biuro Podróży Almatur

OFERTY LETNIE OBOZY MŁODZIEŻOWE POLECAMY WCZASY EGZOTYKA WYCIECZKI O NAS KONTAKT PROMOCJA LAST MINUTE
Skorzystaj z wyszukiwarki
Obozy młodzieżowe
Wypoczynek i zwiedzanie
Oferta edukacyjna
Informacje

  Oferty Almatur


Oferty
Kierunek: dowolny Polska zagranica    Sortuj wg: liczby dni alfabetycznie    Pokazuj oferty: z wolnymi miejscami wszystkie

Obozy młodzieżowe
Polska
Dojazd autokarem Bachorze - kolonia Komandos Junior 11 dni wiek
Dojazd autokarem Bachorze - kolonia plastyczna 11 dni wiek
Dojazd autokarem Bachorze - kolonia sportów wodnych 11 dni wiek
Dojazd autokarem Bachorze - kurs na patent żeglarza jachtowego 11 dni wiek
Dojazd autokarem Bachorze - obóz artystyczny 11 dni wiek
Dojazd autokarem Bachorze - obóz kajakowo-rowerowy 11 dni wiek
Dojazd autokarem Bachorze - obóz sportów wodnych 11 dni wiek
Dojazd autokarem Bachorze - obóz windsurfingowy 11 dni wiek
Dojazd autokarem Berezka - obóz detektywistyczny Bieszczadzki Tropiciel 11 dni wiek
Dojazd autokarem Berezka - obóz jazdy konnej 11 dni wiek
Dojazd autokarem Berezka - obóz odchudzająco-kondycyjny 11 dni wiek
Dojazd autokarem Berezka - obóz zumba 11 dni wiek
Dojazd autokarem Besiekierz Rudny - obóz jeździecki 9, 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Bocheniec - kolonia i obóz komiksowy 11 dni wiek
Dojazd autokarem Bocheniec - kolonia i obóz podróżniczy 11 dni wiek
Dojazd autokarem Bocheniec - kolonia i obóz szaleni naukowcy 11 dni wiek
Dojazd autokarem Borek - obóz kartingowy 11 dni wiek
Dojazd autokarem Borek - obóz rekreacyjny 11 dni wiek
Dojazd autokarem Borne Sulinowo - obóz ASG komandos 11 dni wiek
Dojazd autokarem Borne Sulinowo - obóz ASG Zielony Garnizon 11 dni wiek
Dojazd autokarem Borne Sulinowo - obóz kajakowo-rowerowy 11 dni wiek
Dojazd autokarem Borne Sulinowo - obóz na patent sternika motorowodnego 11 dni wiek
Dojazd autokarem Borne Sulinowo - obóz wędkarski 11 dni wiek
Dojazd autokarem Brenna - beskidzki rajd konny 11 dni wiek
Dojazd autokarem Brenna - obóz górski survival 11 dni wiek
Dojazd autokarem Brenna - obóz jeździeckie wakacje w Beskidach 11 dni wiek
Dojazd autokarem Brenna - obóz rolkowe szaleństwo 11 dni wiek
Dojazd autokarem Byczyna - obóz archeologiczny 11 dni wiek
Dojazd autokarem Byczyna - obóz artystyczny 11 dni wiek
Dojazd autokarem Byczyna - obóz RPG 11 dni wiek
Dojazd autokarem Byczyna - obóz rycerski 11 dni wiek
Dojazd autokarem Cetniewo - obóz fitness, aqua aerobic, taniec 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Cetniewo - obóz koszykówki 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Cetniewo - obóz piłki nożnej 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Cetniewo - obóz pływacki 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Cetniewo - obóz rekreacyjny 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Cetniewo - obóz siatkówki 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Ciechocinek - pobyt sanatoryjny odchudzająco-rehabilitacyjny 11 dni wiek
Dojazd autokarem Ciechocinek - pobyt sanatoryjny wady postawy i narządów ruchu 11 dni wiek
Dojazd autokarem Ciechocinek - pobyt sanatoryjny z problemami górnych dróg oddechowych 11 dni wiek
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz Freestyle Football 11 dni wiek
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz interdyscyplinarny 11 dni wiek
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz multisportowy 11 dni wiek
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz piłki nożnej 11 dni wiek
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz przygodowy 11 dni wiek
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz rekreacyjny 11 dni wiek
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz survivalowo-kajakowy 11 dni wiek
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz warsztaty wokalne 11 dni wiek
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz windsurfingowy 11 dni wiek
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz wodna przygoda 11 dni wiek
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz żeglarski 11 dni wiek
Dojazd autokarem Częstochowa - obóz robotyki Techno Camp 11 dni wiek
Dojazd autokarem Częstochowa - obóz siatkarski Volleyball Camp 11 dni wiek
Dojazd autokarem Dąbki - obóz fitness i sport 11 dni wiek
Dojazd autokarem Dąbki - obóz japoński 11 dni wiek
Dojazd autokarem Dąbki - obóz joga 11 dni wiek
Dojazd autokarem Dąbki - obóz paintballowo-survivalowy 11 dni wiek
Dojazd autokarem Dąbki - obóz rekreacyjny 11 dni wiek
Dojazd autokarem Dąbki - obóz taneczny 11 dni wiek
Dojazd autokarem Dąbki - obóz windsurfingowy 11 dni wiek
Dojazd autokarem Dąbki - obóz zakręcone wakacje 11 dni wiek
Dojazd autokarem Dębogóra - Kolonia - Wakacje nad rozlewiskiem 11 dni wiek
Dojazd autokarem Dziwnówek - kolonia Adventure i Survival Kids 11 dni wiek
Dojazd autokarem Dziwnówek - obóz ASG 11 dni wiek
Dojazd autokarem Dziwnówek - obóz rekreacyjny 11 dni wiek
Dojazd autokarem Dźwirzyno - kolonia języka angielskiego 11 dni wiek
Dojazd autokarem Dźwirzyno - kolonia plastyczna 11 dni wiek
Dojazd autokarem Dźwirzyno - kolonia rekreacyjna 11 dni wiek
Dojazd autokarem Dźwirzyno - kolonia zumba 11 dni wiek
Dojazd autokarem Dźwirzyno - obóz filmowy 11 dni wiek
Dojazd autokarem Dźwirzyno - obóz języka angielskiego 11 dni wiek
Dojazd autokarem Dźwirzyno - obóz paintballowy 11 dni wiek
Dojazd autokarem Dźwirzyno - obóz plastyczny 11 dni wiek
Dojazd autokarem Dźwirzyno - obóz rekreacyjny 11 dni wiek
Dojazd autokarem Dźwirzyno - obóz windsurfingowy 11 dni wiek
Dojazd autokarem Dźwirzyno - obóz zumba 11 dni wiek
Dojazd autokarem Giby - obóz Świat 6 Przygód 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Janów Lubelski - kolonia motocross 11 dni wiek
Dojazd autokarem Janów Lubelski - kolonia motocross, zakwaterowanie w domkach 11 dni wiek
Dojazd autokarem Janów Lubelski - kolonia rekreacyjna 11 dni wiek
Dojazd autokarem Janów Lubelski - kolonia rekreacyjna, zakwaterowanie w domkach 11 dni wiek
Dojazd autokarem Janów Lubelski - obóz jazdy konnej 11 dni wiek
Dojazd autokarem Janów Lubelski - obóz Krav-Maga 11 dni wiek
Dojazd autokarem Janów Lubelski - obóz paintball i survival 11 dni wiek
Dojazd autokarem Janów Lubelski - obóz pływacki i aqua-aerobic 11 dni wiek
Dojazd autokarem Janów Lubelski - obóz pływacki i aqua-aerobic 11 dni wiek
Dojazd autokarem Janów Lubelski - obóz rowerowo-kajakowy 11 dni wiek
Dojazd autokarem Jarosławiec - kolonia rekreacyjna 11 dni wiek
Dojazd autokarem Jarosławiec - obóz archery tag i paintball 11 dni wiek
Dojazd autokarem Jarosławiec - obóz jazdy konnej 11 dni wiek
Dojazd autokarem Jarosławiec - obóz Komandos Junior 11 dni wiek
Dojazd autokarem Jarosławiec - obóz rekreacyjny 11 dni wiek
Dojazd autokarem Jarosławiec - szkółka piłkarska 11 dni wiek
Dojazd autokarem Jarosławiec - szkółka pływacka 11 dni wiek
Dojazd autokarem Jastrzębia Góra - akademia języka angielskiego 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Jastrzębia Góra - akademia tańca i stylu 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Jastrzębia Góra - obóz rekreacyjny 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Karpacz - obóz języka niemieckiego 11 dni wiek
Dojazd autokarem Karpacz - obóz Karkonoskie Parki Wodne 11 dni wiek
Dojazd autokarem Karpacz - obóz Karkonosze Adventure 11 dni wiek
Dojazd autokarem Karpacz - obóz rekreacyjny 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - akademia tańca 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - klub miłośników sztuki 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - obóz cyrkowy 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - obóz detektywistyczny 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - obóz języka angielskiego 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - obóz kinomaniaka 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - obóz krajoznawczy Klub Włóczykija 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - obóz reżysersko-filmowy 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - obóz Wakacje z gitarą (elektryczną) 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - obóz Wakacje z gitarą (klasyczną lub akustyczną) 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - warsztaty fotografii artystycznej 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - warsztaty literackie 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - warsztaty plastyczno-malarskie 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - warsztaty teatralno-aktorskie z Teatrem "Syrena" 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - warsztaty teatralno-aktorskie z Teatrem "Syrena" 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - warsztaty wokalne 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - wszechstronne warsztaty artystyczne 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kołobrzeg - kolonia rekreacyjna 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kołobrzeg - obóz archery tag i paintball 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kołobrzeg - obóz jazdy konnej 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kołobrzeg - obóz piłki nożnej 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kołobrzeg - obóz pływacki 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kołobrzeg - obóz rekreacyjny 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kołobrzeg - obóz sportowy 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kołobrzeg - obóz taneczny 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kołobrzeg - obóz tenisa ziemnego 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kołobrzeg - obóz Zachodniopomorskie Parki Wodne 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz aktorsko-filmowy 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz fotograficzny 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz gitarowy 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz jazdy konnej 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz języka angielskiego 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz koszykówki 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz kulinarny 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz musicalowy 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz piłki nożnej 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz rekreacyjny 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz samoobrony i sportów walki 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz siatkówki 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz survival i paintball 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz tańca nowoczesnego 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz tenisa ziemnego 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz YouTuberski 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz zdrowie i ruch 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia języka angielskiego 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia kulinarna 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia piłki nożnej 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia pływania 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia rekreacyjna 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia samoobrony i sportów walki 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia taneczna 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia tenisa ziemnego 11 dni wiek
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia YouTuberska 10, 11 dni wiek
Dojazd własny Kortowo - półkolonie 5 dni wiek
Dojazd autokarem Krasiejów - obóz młodego odkrywcy 11 dni wiek
Dojazd autokarem Krasiejów - obóz programisty i konstruktora lego 11 dni wiek
Dojazd autokarem Krasiejów - obóz rekreacyjny 11 dni wiek
Dojazd autokarem Krasnobród - obóz rekreacyjny 11 dni wiek
Dojazd autokarem Krasnobród - kolonia rekreacyjna 11 dni wiek
Dojazd autokarem Krynica Morska - kolonia rekreacyjna 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Krynica Morska - obóz przygody 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Krynica Morska - obóz rekreacyjny 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Krynica Morska - obóz survival i paintball 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Lądek Zdrój - kolonia i obóz jazdy konnej 11 dni wiek
Dojazd autokarem Lądek Zdrój - kolonia i obóz piłki nożnej 11 dni wiek
Dojazd autokarem Lądek Zdrój - kolonia i obóz rekreacyjny 11 dni wiek
Dojazd autokarem Lesko SKI - pracownia artystyczno-projektowa 11 dni wiek
Dojazd autokarem Lesko SKI - obóz konwent Mangi i Anime 11 dni wiek
Dojazd autokarem Lesko SKI - obóz paintballowy 11 dni wiek
Dojazd autokarem Lesko SKI - obóz Projekt Przygoda 11 dni wiek
Dojazd autokarem Lesko SKI - obóz survivalowo-militarny 11 dni wiek
Dojazd autokarem Lesko SKI - obóz szybowcowy 11 dni wiek
Dojazd autokarem Lesko SKI - pracownia fotograficzna 11 dni wiek
Dojazd autokarem Lesko Zamek - kolonia rekreacyjna 11 dni wiek
Dojazd autokarem Lesko Zamek - obóz rekreacyjny 11 dni wiek
Dojazd autokarem Lesko Zamek - szkółka piłkarska 11 dni wiek
Dojazd autokarem Lesko Zamek - szkółka pływacka 11 dni wiek
Dojazd autokarem Łazy Mielno - obóz Akademia Pani Kleks 11 dni wiek
Dojazd autokarem Łazy Mielno - obóz Eco Zakręceni 11 dni wiek
Dojazd autokarem Łazy Mielno - obóz indiańska przygoda 11 dni wiek
Dojazd autokarem Łazy Mielno - obóz rekreacyjny 11 dni wiek
Dojazd autokarem Łeba - kolonie rekreacyjne Łebskie wakacje 11 dni wiek
Dojazd autokarem Łeba - kolonie rekreacyjne Wypoczynek Bez Kitu 11 dni wiek
Dojazd autokarem Łeba - obóz rekreacyjny Wypoczynek Bez Kitu 11 dni wiek
Dojazd autokarem Mierzyn - kolonia i obóz rowerowo-kajakowy 11 dni wiek
Dojazd autokarem Mierzyn - kolonia i obóz wędkarski 11 dni wiek
Dojazd autokarem Mierzyn- kolonia i obóz rekreacyjny 11 dni wiek
Dojazd autokarem Mierzyn- kolonia i obóz survival i paintball 11 dni wiek
Dojazd autokarem Międzyzdroje - kolonia rekreacyjna 11 dni wiek
Dojazd autokarem Międzyzdroje - obóz języka angielskiego 11 dni wiek
Dojazd autokarem Międzyzdroje - obóz plastyczny 11 dni wiek
Dojazd autokarem Międzyzdroje - obóz rekreacyjny 11 dni wiek
Dojazd autokarem Międzyzdroje - obóz survivalowo-militarny 11 dni wiek
Dojazd autokarem Międzyzdroje - obóz wychowawca kolonijny 11 dni wiek
Dojazd autokarem Międzyzdroje - obóz zumba 11 dni wiek
Dojazd autokarem Mrzeżyno - obóz fabularny ASG Wojownicy Pustkowi 11 dni wiek
Dojazd autokarem Mrzeżyno - obóz militarny ASG Delta Force 11 dni wiek
Dojazd autokarem Mrzeżyno - obóz militarny ASG Oddział Elitarny 11 dni wiek
Dojazd autokarem Mrzeżyno - obóz militarny Młody Komandos 11 dni wiek
Dojazd autokarem Mrzeżyno - obóz rekreacyjny 11 dni wiek
Dojazd autokarem Mrzeżyno obóz militarny Militarna Przygoda 11 dni wiek
Dojazd autokarem Mrzeżyno- obóz fabularny Counter Strike 11 dni wiek
Dojazd autokarem Mrzeżyno- obóz militarny snajperski 11 dni wiek
Dojazd autokarem Murzasichle - akademia kulinarna i zdrowego trybu życia 11 dni wiek
Dojazd autokarem Murzasichle - kolonia języka angielskiego 11 dni wiek
Dojazd autokarem Murzasichle - kolonia plastyczna 11 dni wiek
Dojazd autokarem Murzasichle - kolonia rekreacyjna 11 dni wiek
Dojazd autokarem Murzasichle - kolonia zumba 11 dni wiek
Dojazd autokarem Murzasichle - obóz Adventure 11 dni wiek
Dojazd autokarem Murzasichle - obóz języka angielskiego 11 dni wiek
Dojazd autokarem Murzasichle - obóz paintballowy 11 dni wiek
Dojazd autokarem Murzasichle - obóz plastyczny 11 dni wiek
Dojazd autokarem Murzasichle - obóz rekreacyjny 11 dni wiek
Dojazd autokarem Murzasichle - obóz zumba 11 dni wiek
Dojazd autokarem Murzasichle - warsztaty fotograficzne 11 dni wiek
Dojazd autokarem Murzasichle - warsztaty wokalne 11 dni wiek
Dojazd autokarem Muszyna - obóz Fabryka Adrenaliny 11 dni wiek
Dojazd autokarem Muszyna - obóz Fabryka Adrenaliny Plus 11 dni wiek
Dojazd autokarem Muszyna - obóz Military Camp 11 dni wiek
Dojazd autokarem Muszyna - obóz tenisowy 11 dni wiek
Dojazd autokarem Nagawki - kolonia Akademia Pani Kleks 11 dni wiek
Dojazd autokarem Nagawki - kolonia Indiańska Przygoda 11 dni wiek
Dojazd autokarem Nagawki - kolonia Recyklingowa Fabryka 11 dni wiek
Dojazd autokarem Niechorze - kolonia i obóz Fitwakacje 11 dni wiek
Dojazd autokarem Niechorze - kolonia i obóz militarna przygoda 11 dni wiek
Dojazd autokarem Niechorze - kolonia i obóz rekreacyjny 11 dni wiek
Dojazd autokarem Niechorze- kolonia i obóz skate rolki 11 dni wiek
Dojazd autokarem Niedzica - kolonia i obóz Akademia Relaksu 11 dni wiek
Dojazd autokarem Niedzica - kolonia i obóz języka angielskiego 11 dni wiek
Dojazd autokarem Niedzica - kolonia i obóz malowanie i rzeźba 11 dni wiek
Dojazd autokarem Opolszczyzna Bory Niemodlińskie - rajd konny 11 dni wiek
Dojazd autokarem Poddąbie - kolonie Akademia Rozmaitości 11 dni wiek
Dojazd autokarem Poddąbie - obóz młodzieżowy Wakacje na luzie..:) 11 dni wiek
Dojazd autokarem Poddąbie - obóz Taneczne wakacje 11 dni wiek
Dojazd autokarem Poddąbie - obóz Wakacyjny active 11 dni wiek
Dojazd autokarem Pogorzelica - obóz Bałtyckie Aquaparki 11 dni wiek
Dojazd autokarem Pogorzelica - obóz jazdy konnej 11 dni wiek
Dojazd autokarem Pogorzelica - obóz języka angielskiego 11 dni wiek
Dojazd autokarem Pogorzelica - obóz paintballowy 11 dni wiek
Dojazd autokarem Pogorzelica - obóz rekreacyjny 11 dni wiek
Dojazd autokarem Pogorzelica - obóz taneczny 11 dni wiek
Dojazd autokarem Pogorzelica - szkółka pływacka 11 dni wiek
Dojazd autokarem Pokrzywna - kolonia Świat Małego Paintballa 11 dni wiek
Dojazd autokarem Pokrzywna - kolonia w świecie zwierząt 11 dni wiek
Dojazd autokarem Pokrzywna - obóz Świat ASG 11 dni wiek
Dojazd autokarem Pokrzywna - obóz Świat FIT&FUN 11 dni wiek
Dojazd autokarem Pokrzywna - obóz Świat Fotografii 11 dni wiek
Dojazd autokarem Pokrzywna - obóz Świat Paintballa 11 dni wiek
Dojazd autokarem Pokrzywna - obóz Świat Paintballa&ASG 11 dni wiek
Dojazd autokarem Pokrzywna - obóz Świat Przygody 11 dni wiek
Dojazd autokarem Pokrzywna - obóz Świat Wyzwań 11 dni wiek
Dojazd autokarem Pokrzywna - obóz Świat Zumby 11 dni wiek
Dojazd autokarem Pokrzywna - obóz Świat Żywiołów 11 dni wiek
Dojazd autokarem Pokrzywna - obóz Wodna przygoda 11 dni wiek
Dojazd autokarem Polańczyk - obóz żeglarski 11 dni wiek
Dojazd autokarem Ponik - Extreme Camp 11 dni wiek
Dojazd autokarem Ponik - kolonia Mini Adventure Camp 11 dni wiek
Dojazd autokarem Ponik - Mania Przetrwania 11 dni wiek
Dojazd autokarem Ponik - Mania Strzelania 11 dni wiek
Dojazd autokarem Ponik - Mania Wspinania 11 dni wiek
Dojazd autokarem Ponik - MultiMania 11 dni wiek
Dojazd autokarem Ponik - obóz Jura Adventure Camp 11 dni wiek
Dojazd autokarem Ponik - obóz Sztuka Samoobrony 11 dni wiek
Dojazd autokarem Ponik - Off Road 11 dni wiek
Dojazd autokarem Ponik - Qudowi Maniacy 11 dni wiek
Dojazd autokarem Poronin - akademia języka angielskiego 11 dni wiek
Dojazd autokarem Poronin - English Wave Summer 11 dni wiek
Dojazd autokarem Poronin - kolonia i obóz aktorsko-wokalny 11 dni wiek
Dojazd autokarem Poronin - kolonia i obóz D.I.Y. 11 dni wiek
Dojazd autokarem Poronin - kolonia i obóz Dance Camp 11 dni wiek
Dojazd autokarem Poronin - kolonia i obóz Fashion Camp 11 dni wiek
Dojazd autokarem Puck - obóz windsurfingowy 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Radków - obóz górskie wędrówki 11 dni wiek
Dojazd autokarem Radków - obóz paintballowy 11 dni wiek
Dojazd autokarem Radków - obóz rekreacyjny 11 dni wiek
Dojazd autokarem Radków - obóz warsztaty filmowe YouTube 11 dni wiek
Dojazd autokarem Radków - obóz webmaster 11 dni wiek
Dojazd autokarem Radków - obóz zumba 11 dni wiek
Dojazd autokarem Radków - szkółka pływacka 11 dni wiek
Dojazd autokarem Rowy - obóz Bałtyckie Aquaparki 11 dni wiek
Dojazd autokarem Rowy - obóz plastyczny 11 dni wiek
Dojazd autokarem Rowy - obóz rekreacyjny 11 dni wiek
Dojazd autokarem Rowy - obóz świat gier 11 dni wiek
Dojazd autokarem Rowy - TechCamp obóz drony i hoverboard 11 dni wiek
Dojazd autokarem Rowy - TechCamp obóz drony i konsole 11 dni wiek
Dojazd autokarem Rowy - TechCamp obóz hoverboard i konsole 11 dni wiek
Dojazd autokarem Rowy - TechCamp obóz roboty lego i drony 11 dni wiek
Dojazd autokarem Rowy - TechCamp obóz roboty lego i hoverboard 11 dni wiek
Dojazd autokarem Rowy - TechCamp obóz roboty lego i konsole 11 dni wiek
Dojazd autokarem Spała - kolonia przygodowa 11 dni wiek
Dojazd autokarem Spała - obóz ASG 11 dni wiek
Dojazd autokarem Spała - obóz z adrenaliną 11 dni wiek
Dojazd autokarem Stara Jedlanka - obóz Fit fish 11 dni wiek
Dojazd autokarem Stara Jedlanka - obóz naukowe akwarium 11 dni wiek
Dojazd autokarem Stara Jedlanka - obóz rekiny sportu 11 dni wiek
Dojazd autokarem Szklarska Poręba - obóz języka angielskiego 11 dni wiek
Dojazd autokarem Szklarska Poręba - obóz plastyczny 11 dni wiek
Dojazd autokarem Szklarska Poręba - obóz rekreacyjny 11 dni wiek
Dojazd autokarem Szklarska Poręba - obóz taneczny 11 dni wiek
Dojazd autokarem Świnoujście - kolonia rekreacyjna 11 dni wiek
Dojazd autokarem Świnoujście - obóz języka hiszpańskiego 11 dni wiek
Dojazd autokarem Świnoujście - obóz języka włoskiego 11 dni wiek
Dojazd autokarem Świnoujście - obóz MultiSPORT 11 dni wiek
Dojazd autokarem Świnoujście - obóz Odkrywamy Japonię 11 dni wiek
Dojazd autokarem Świnoujście - obóz Ratownik WOPR 11 dni wiek
Dojazd autokarem Świnoujście - obóz rekreacyjny 11 dni wiek
Dojazd autokarem Świnoujście - obóz surfingowy 11 dni wiek
Dojazd autokarem Świnoujście - obóz Świat Mangi 11 dni wiek
Dojazd autokarem Świnoujście - obóz tańca nowoczesnego 11 dni wiek
Dojazd autokarem Trójmiasto - obóz podróżnika 11 dni wiek
Dojazd autokarem Uniejów - obóz gamingowy 11 dni wiek
Dojazd autokarem Uniejów - obóz gier planszowych 11 dni wiek
Dojazd autokarem Uniejów - obóz Gwiezdny 11 dni wiek
Dojazd autokarem Uniejów - obóz majsterkowicza 11 dni wiek
Dojazd autokarem Uniejów - obóz rekreacyjny 11 dni wiek
Dojazd autokarem Uniejów - obóz Roboty i Spółka 11 dni wiek
Dojazd autokarem Uniejów - obóz z Minecraftem 11 dni wiek
Dojazd autokarem Uniejów - obóz Zostań Youtuberem 11 dni wiek
Dojazd autokarem Ustka - kolonia i obóz rekreacyjny 11 dni wiek
Dojazd autokarem Ustka - kolonia i obóz wakacje z zumbą 11 dni wiek
Dojazd autokarem Ustka - obóz piłki nożnej 11 dni wiek
Dojazd autokarem Ustka - obóz siatkówki 11 dni wiek
Dojazd autokarem Ustka - Wakacyjna Akademia Języka Angielskiego 11 dni wiek
Dojazd autokarem Ustroń - Dookoła świata 11 dni wiek
Dojazd autokarem Ustroń - Magia i czary 11 dni wiek
Dojazd autokarem Ustroń - Młody Detektyw 11 dni wiek
Dojazd autokarem Ustroń - obóz Fitnessowe szaleństwo 11 dni wiek
Dojazd autokarem Ustroń - obóz Parki rozrywki 11 dni wiek
Dojazd autokarem Ustroń - Obóz rekreacyjny 11 dni wiek
Dojazd autokarem Ustroń - RPG Caerbannog 11 dni wiek
Dojazd autokarem Węgierska Górka - obóz Pasjonaci ASG 11 dni wiek
Dojazd autokarem Węgierska Górka - obóz Pasjonaci kosmosu 11 dni wiek
Dojazd autokarem Węgierska Górka - obóz Pasjonaci paintballa 11 dni wiek
Dojazd autokarem Węgierska Górka - obóz Pasjonaci przygód 11 dni wiek
Dojazd autokarem Węgierska Górka - obóz Pasjonaci Rekreacji 11 dni wiek
Dojazd autokarem Węgierska Górka - obóz Pasjonaci wyzwań 11 dni wiek
Dojazd autokarem Węgierska Górka - obóz Piłkarska pasja 11 dni wiek
Dojazd autokarem Węgierska Górka - obóz Wodna pasja 11 dni wiek
Dojazd autokarem Wiączyń Dolny - obóz jeździecki 11 dni wiek
Dojazd własny Wiączyń Dolny - półkolonie 9 dni wiek
Dojazd autokarem Wilkasy - multiwodnik 11 dni wiek
Dojazd autokarem Wilkasy - obóz multisport 11 dni wiek
Dojazd autokarem Wilkasy - obóz tenisa ziemnego 11 dni wiek
Dojazd autokarem Wilkasy - obóz żeglarski 11 dni wiek
Dojazd autokarem Wisła - obóz narciarski grupa początkujących 8 dni wiek 11-17
Dojazd autokarem Wisła - obóz narciarski grupa średniozaawansowanych 8 dni wiek 11-17
Dojazd autokarem Zakopane - kolonie Tatrzańskie Parki Wodne 11 dni wiek
Dojazd autokarem Zakopane - kolonie Tatrzańskie Parki Wodne 7-11 11 dni wiek
Dojazd autokarem Zakopane - obóz Parki Wodne turnus VI 11 dni wiek
Dojazd autokarem Zakopane - obóz Tatrzańska Przygoda 11 dni wiek
Dojazd autokarem Zakopane - obóz Tatrzańskie Parki Wodne 11 dni wiek
Dojazd autokarem Zakopane - obóz Tatrzańskie Wędrówki 11 dni wiek
Dojazd autokarem Zamrzenica - kolonia Mały Farmer 11 dni wiek
Dojazd autokarem Zamrzenica - kolonia Mały Strzelec 11 dni wiek
Dojazd autokarem Zamrzenica - kolonia Mały Traper 11 dni wiek
Dojazd autokarem Zamrzenica - obóz ASG 11 dni wiek
Dojazd autokarem Zamrzenica - obóz paintballowo - survivalowy 11 dni wiek
Dojazd autokarem Zamrzenica - obóz wędkarski 11 dni wiek
Dojazd autokarem Zamrzenica - Sztuka Przetrwania 11 dni wiek
Dojazd autokarem Zawoja - obóz przygodowy 11 dni wiek
Dojazd autokarem Zawoja - obóz rekreacyjny 11 dni wiek
Dojazd autokarem Zawoja - obóz Zdobywcy Górskich Szczytów 11 dni wiek
Dojazd autokarem Zbrosławice - kurs jeździectwa 11 dni wiek
Dojazd autokarem Zbrosławice - obóz angielski w siodle 11 dni wiek
Dojazd autokarem Zbrosławice - obóz muzyczno-konny 11 dni wiek
Dojazd autokarem Złoty Stok - akademia piłkarska 11 dni wiek
Dojazd autokarem Złoty Stok - przygoda i paintball w Kopalni Złota 11 dni wiek
Dojazd autokarem Złoty Stok - Przygoda w Kopalni Złota 11 dni wiek

Zagranica
Dojazd autokarem Albania - Golem - obóz rekreacyjny 11 dni wiek
Dojazd autokarem Albania, Macedonia - Golem, Struga - obóz rekreacyjny 11 dni wiek
Dojazd autokarem Austria, Węgry, Słowacja - Wiedeń, Budapeszt, Bratysława - obóz języka niemieckiego 10 dni wiek
Dojazd autokarem Austria, Węgry, Słowacja - Wiedeń, Budapeszt, Bratysława- obóz języka angielskiego 10 dni wiek
Dojazd autokarem Austria, Węgry, Słowacja - Wiednia, Budapeszt, Bratysława - obóz rekreacyjny 10 dni wiek
Dojazd autokarem Bułgaria - Złote Piaski - Obóz Fit&Fun 11 dni wiek
Transport samolotem Bułgaria - Złote Piaski - Obóz FIT&FUN - Wylot Katowice 11, 12 dni wiek
Transport samolotem Bułgaria - Złote Piaski - Obóz FIT&FUN - Wylot Warszawa 11, 12 dni wiek
Dojazd autokarem Bułgaria - Złote Piaski - Obóz Fun&Dance - Rekreacja 11 dni wiek
Transport samolotem Bułgaria - Złote Piaski - Obóz Rekreacyjny - Wylot Katowice 11, 12 dni wiek
Transport samolotem Bułgaria - Złote Piaski - Obóz Rekreacyjny - Wylot Warszawa 11, 12 dni wiek
Dojazd autokarem Bułgaria - Złote Piaski - Obóz Sun&Fun - Rekreacja 11 dni wiek
Dojazd autokarem Chorwacja - Crikvenica - Obóz aktywny 11 dni wiek
Dojazd autokarem Chorwacja - Crikvenica - Obóz rekreacyjny 11 dni wiek
Dojazd autokarem Chorwacja - Crikvenica - Obóz zumba 11 dni wiek
Dojazd autokarem Czarnogóra - Ulcinj - Obóz rekreacyjny 11 dni wiek
Dojazd autokarem Czechy, Niemcy, Austria - Czechy i Bawaria - obóz języka niemieckiego 12 dni wiek
Dojazd autokarem Czechy, Niemcy, Austria - Czechy i Bawaria - obóz rekreacyjny 12 dni wiek
Transport samolotem Dania - Billund - LEGOkraina 5 dni wiek
Dojazd autokarem Dąbki - obóz zakręcone wakacje plus 11 dni wiek
Dojazd autokarem Francja - Paryż - obóz rekreacyjny 8 dni wiek
Dojazd autokarem Francja, Anglia - Paryż, Londyn - obóz rekreacyjny 8 dni wiek
Dojazd autokarem Grecja - Skotina - j. angielski 13 dni wiek
Dojazd autokarem Grecja - Skotina - Rekreacja 13 dni wiek
Dojazd autokarem Hiszpania - Lloret de Mar - H. Caribe *** - obóz ABC nurkowania 10 dni wiek
Dojazd autokarem Hiszpania - Lloret de Mar - H. Caribe *** - obóz fotograficzny 10 dni wiek
Dojazd autokarem Hiszpania - Lloret de Mar - H. Caribe*** - obóz rekreacyjny 10 dni wiek
Dojazd autokarem Hiszpania - Lloret de Mar - H. Caribe***- obóz siatkówki plażowej 10 dni wiek
Dojazd autokarem Hiszpania - Lloret de Mar - H. Don Juan Center** - obóz ABC nurkowania 10 dni wiek
Dojazd autokarem Hiszpania - Lloret de Mar - H. Don Juan Center** - obóz fotograficzny 10 dni wiek
Dojazd autokarem Hiszpania - Lloret de Mar - H. Don Juan Center** - obóz rekreacyjny 10 dni wiek
Dojazd autokarem Hiszpania - Lloret de Mar - H. Don Juan Center**- obóz siatkówki plażowej 10 dni wiek
Transport samolotem Hiszpania - Lloret de Mar - obóz ABC nurkowania 8 dni wiek
Transport samolotem Hiszpania - Lloret de Mar - obóz fotograficzny 8 dni wiek
Transport samolotem Hiszpania - Lloret de Mar - obóz siatkówki plażowej 8 dni wiek
Dojazd autokarem Hiszpania - Lloret de Mar H. Caribe *** - obóz hiszpańskiego 10 dni wiek
Dojazd autokarem Hiszpania - Lloret de Mar H. Caribe *** - obóz hiszpańskiego 8 dni wiek
Dojazd autokarem Hiszpania - Lloret de Mar H. Don Juan Center ** - obóz hiszpańskiego 10 dni wiek
Transport samolotem Hiszpania - Lloret de Mar Hotel Caribe*** - obóz rekreacyjny 8 dni wiek
Dojazd autokarem Macedonia - Sveti Stefan - obóz rekreacyjny 11 dni wiek
Transport samolotem Malta - Gzira - obóz rekreacyjny 8 dni wiek
Transport samolotem Portugalia - Lizbona - obóz rekreacyjny 8 dni wiek
Transport samolotem Portugalia - Lizbona - obóz surfingowy 8 dni wiek
Dojazd autokarem Słowenia - Bled - obóz narciarski 10 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Słowenia - Bled - obóz snowboardowy 10 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Słowenia, Włochy - obóz rekreacyjny 10 dni wiek
Dojazd autokarem Turcja - Didim, Pamukkale, Istambuł - rekreacja - objazd 14 dni wiek
Dojazd autokarem Węgry - Hajduszoboszlo Węgierskie wakacje 10 dni wiek
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - kolonia rekreacyjna 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - kolonia język angielski 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - kolonia język włoski 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - kolonia plastyczne inspiracje 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - kolonia sport to zdrowie 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - kolonia taneczne pasje 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - kolonia windsurfingowe ABC 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - obóz rekreacyjny 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - obóz język angielski 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - obóz język włoski 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - obóz plastyczne inspiracje 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - obóz sport to zdrowie 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - obóz taneczny - zumba 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - obóz windsurfing 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Włochy - Kampania i Rzym - obóz rekreacyjny 10 dni wiek
Dojazd autokarem Włochy - Rimini - kolonia języka angielskiego 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Włochy - Rimini - kolonia rekreacyjna Aktywny relaks 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Włochy - Rimini - obóz języka angielskiego 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Włochy - Rimini - obóz rekreacyjny W rytmach disco 10, 11 dni wiek
Dojazd autokarem Włochy - Toskania i Liguria - obóz rekreacyjny 10 dni wiek
Dojazd autokarem Włochy - Val di Fiemme - obóz narciarski 10 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Włochy - Val di Fiemme - obóz narciarski RACE 10 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Włochy - Val di Fiemme - obóz snowboardowy 10 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Włochy - Val di Fiemme - obóz snowboardowy Freestyle 10 dni wiek 12-18

Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.