Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
INFOLINIA:
42 637 11 22, pn. - pt. 10-18, sob 10-14
SKORZYSTAJ Z PORADY KONSULTANTA

Oferty letnie Obozy młodzieżowe Artystyczne Biuro Podróży Almatur

OFERTY LETNIE OBOZY MŁODZIEŻOWE POLECAMY WCZASY EGZOTYKA WYCIECZKI O NAS KONTAKT PROMOCJA LAST MINUTE
Obozy młodzieżowe
Wypoczynek i zwiedzanie
Oferta edukacyjna
Informacje

  Oferty Almatur Lato


Oferty dla młodzieży
Kierunek: dowolny Polska zagranica    Sortuj wg: liczby dni alfabetycznie    Pokazuj oferty: z wolnymi miejscami wszystkie

Obozy młodzieżowe
Polska
Dojazd autokarem Bocheniec - kolonia i obóz rysowników i twórców komiksów 11 dni wiek 7-16
Dojazd autokarem Byczyna - obóz artystyczny 11 dni wiek 7-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz warsztaty wokalne 11 dni wiek 10-18
Dojazd autokarem Dąbki - obóz taneczny 11 dni wiek 10-18
Dojazd autokarem Dźwirzyno - Letnie Warsztaty Filmowe 11 dni wiek 11-19
Dojazd autokarem Dźwirzyno - obóz plastyczny 11 dni wiek
Dojazd autokarem Dźwirzyno - obóz zumba 11 dni wiek 11-19
Dojazd autokarem Jastrzębia Góra - akademia tańca i stylu 10, 11 dni wiek 10-18
Dojazd autokarem Jastrzębia Góra - warsztaty fotograficzne 10, 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - Obóz "Wakacje z gitarą" 11 dni wiek 12-17
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - Obóz kinomaniaka 11 dni wiek 12-17
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - Obóz reżysersko-filmowy 11 dni wiek 12-17
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - Warsztaty plastyczno-malarskie 11 dni wiek 12-17
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - Warsztaty teatralno-aktorskie z Teatrem "Syrena" 11 dni wiek 11-12
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - Warsztaty teatralno-aktorskie z Teatrem "Syrena" 11 dni wiek 13-17
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - Warsztaty wokalne 11 dni wiek 12-17
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - Wszechstronne warsztaty artystyczne 11 dni wiek 12-17
Dojazd autokarem Kołobrzeg - Plastyka 11 dni wiek 12-19
Dojazd autokarem Kołobrzeg - Taneczny 11 dni wiek 7-19
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - aktorsko-filmowy 10, 11 dni wiek 13-19
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - fotografia 10, 11 dni wiek 11-19
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - musicalowy 10, 11 dni wiek 11-19
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - taniec nowoczesny 10, 11 dni wiek 11-19
Dojazd autokarem Lesko SKI - Pracownia artystyczno-projektowa 11 dni wiek 8-19
Dojazd autokarem Lesko SKI - Pracownia Fotograficzna 11 dni wiek 8-19
Dojazd autokarem Międzyzdroje - Obóz plastyczny 11 dni wiek 8-19
Dojazd autokarem Mrzeżyno - Przygoda z zumbą 11 dni wiek 9-16
Dojazd autokarem Murzasichle - obóz plastyczny 11 dni wiek 8-19
Dojazd autokarem Murzasichle - obóz ZUMBA 11 dni wiek 8-19
Dojazd autokarem Murzasichle - warsztaty fotograficzne 11 dni wiek 11-19
Dojazd autokarem Murzasichle - warsztaty wokalne 11 dni wiek 9-19
Dojazd autokarem Poddąbie - Obóz "Taneczne wakacje" 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Pokrzywna - Świat Fotografii 11 dni wiek 12-17
Dojazd autokarem Rowy - obóz plastyczny 11 dni wiek 8-18
Dojazd autokarem Szklarska Poręba - obóz plastyczny 11 dni wiek 9-18
Dojazd autokarem Szklarska Poręba - obóz taneczny 11 dni wiek 9-18
Dojazd autokarem Świnoujście - Taniec nowoczesny 11 dni wiek 8-19

Zagranica
Dojazd autokarem Chorwacja - Crikvenica - Obóz zumba 12 dni wiek 14-18
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - kolonia taneczna - zumba 10, 11 dni wiek 8-14
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - obóz taneczny - zumba 10, 11 dni wiek 13-19

Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.