Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
Almatur kolonie i obozy
INFOLINIA ALMATUR:
42 637 11 22, pn. - pt. 10-17
OBOZY MŁODZIEŻOWE I KOLONIE ALMATUR

Oferty letnie Obozy młodzieżowe Biuro Podróży Almatur

OFERTY LETNIE OBOZY MŁODZIEŻOWE WCZASY EGZOTYKA WYCIECZKI O NAS KONTAKT PROMOCJA LAST MINUTE
Skorzystaj z wyszukiwarki
Obozy młodzieżowe
Wypoczynek i zwiedzanie
Oferta edukacyjna
Informacje

  Oferty Almatur Lato


Oferty dla młodzieży
Kierunek: dowolny Polska zagranica    Sortuj wg: liczby dni alfabetycznie    Pokazuj oferty: z wolnymi miejscami wszystkie

Obozy młodzieżowe
Polska
Dojazd autokarem Berezka - obóz detektywistyczny Bieszczadzki Tropiciel 8 dni wiek 8-18
Dojazd autokarem Berezka - obóz jazdy konnej 8 dni wiek 9-18
Dojazd autokarem Berezka - obóz odchudzająco-kondycyjny 8 dni wiek 10-18
Dojazd autokarem Dąbki - obóz fitness i sport 8 dni wiek 10-18
Dojazd autokarem Dąbki - obóz rekreacyjny 8 dni wiek 10-18
Dojazd autokarem Dąbki - obóz taneczny 8 dni wiek 10-18
Dojazd autokarem Dźwirzyno - kolonia plastyczna 8 dni wiek 7-11
Dojazd autokarem Dźwirzyno - kolonia rekreacyjna 8 dni wiek 7-11
Dojazd autokarem Dźwirzyno - obóz plastyczny 8 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Dźwirzyno - obóz rekreacyjny 8 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Janów Lubelski - Pływacki, Aquaaerobic 8 dni wiek 7-17
Dojazd autokarem Jarosławiec - obóz Jazdy Konnej 9 dni wiek 7-18
Dojazd autokarem Jarosławiec - obóz Rekreacyjny 9 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Jarosławiec - Szkółka Pływacka 9 dni wiek 7-18
Dojazd autokarem Kołobrzeg - Kolonia rekreacyjna 9 dni wiek 7-13
Dojazd autokarem Kołobrzeg - obóz Jazdy Konnej 9 dni wiek 8-18
Dojazd autokarem Kołobrzeg - obóz Rekreacyjny 9 dni wiek 13-18
Dojazd autokarem Kołobrzeg - obóz Sportowy 9 dni wiek 10-18
Dojazd autokarem Kołobrzeg - obóz Zachodniopomorskie Parki Wodne 9 dni wiek 7-18
Dojazd autokarem Lesko SKI - 9 Przygód w 9 dni 8 dni wiek 8-18
Dojazd autokarem Lesko SKI - Konwent Mangi i Anime 8 dni wiek 10-18
Dojazd autokarem Lesko SKI - Paintball 8 dni wiek 10-18
Dojazd autokarem Lesko SKI - Survival 8 dni wiek 10-18
Dojazd autokarem Lesko SKI - Z artystyczną duszą 8 dni wiek 8-18
Dojazd autokarem Łazy Mielno - obóz rekreacyjny 8 dni wiek 10-18
Dojazd autokarem Murzasichle - kolonia języka angielskiego 8 dni wiek 7-11
Dojazd autokarem Murzasichle - kolonia plastyczna 8 dni wiek 7-11
Dojazd autokarem Murzasichle - kolonia rekreacyjna 8 dni wiek 7-11
Dojazd autokarem Murzasichle - obóz Adventure 8 dni wiek
Dojazd autokarem Murzasichle - obóz języka angielskiego 8 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Murzasichle - obóz plastyczny 8 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Murzasichle - obóz rekreacyjny 8 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Muszyna - obóz Fabryka Adrenaliny - 8 dni 8 dni wiek 10-18
Dojazd autokarem Muszyna - obóz tenisowy 8 dni wiek 10-18
Dojazd autokarem Opolszczyzna Bory Niemodlińskie - rajd konny - 8 dni 8 dni wiek 13-18
Dojazd autokarem Pokrzywna - kolonia Świat Małego Paintballa 8 dni wiek 10-13
Dojazd autokarem Pokrzywna - obóz Świat ASG 8 dni wiek 13-17
Dojazd autokarem Pokrzywna - obóz Świat Paintballa 8 dni wiek 13-17
Dojazd autokarem Pokrzywna - obóz Świat Paintballa&ASG 8 dni wiek 12-17
Dojazd autokarem Pokrzywna - obóz Świat Przygody 8 dni wiek 9-16
Dojazd autokarem Pokrzywna - obóz Świat Żywiołów 8 dni wiek 10-17
Dojazd autokarem Świnoujście - obóz Odkrywamy Japonię 9 dni wiek 7-18
Dojazd autokarem Świnoujście - obóz Rekreacyjny 9 dni wiek 14-18
Dojazd autokarem Świnoujście - obóz Świat Mangi 9 dni wiek 7-18
Dojazd autokarem Uniejów - obóz gamingowy 8, 11 dni wiek 8-16
Dojazd autokarem Uniejów - obóz rekreacyjny 8, 11 dni wiek 8-16
Dojazd autokarem Uniejów - obóz z Minecraftem 8, 11 dni wiek 8-16
Dojazd autokarem Wiączyń Dolny - obóz jazdy konnej 8, 11 dni wiek 10-17
Dojazd autokarem Zakopane - obóz Parki Wodne turnus VI 8 dni wiek 7-18
Dojazd autokarem Zamrzenica - kolonia 10 szalonych przygód 8 dni wiek 8-13
Dojazd autokarem Zamrzenica - obóz wędkarski 8 dni wiek 10-18
Dojazd autokarem Zamrzenica - Sztuka Przetrwania 8 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Zbrosławice - kurs jeździectwa 8 dni wiek 10-18

Zagranica
Transport samolotem Malta - Gzira - Obóz rekreacyjny 8 dni wiek 12-19
Transport samolotem Malta - Gzira - obóz rekreacyjny z językiem angielskim 8 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - kolonia rekreacyjna 10 dni wiek 8-13
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - kolonia windsurfingowe ABC 10 dni wiek 11-13
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - obóz rekreacyjny 10 dni wiek 14-18
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - obóz windsurfing 10 dni wiek 14-18

Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.