Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
Infolinia Almatur  +48 42 637 11 22  pn-pt  godz.10-17

Oferty letnie Obozy młodzieżowe Almatur Łódź

obozy młodzieżowe
wycieczki
OBOZY MŁODZIEŻOWE WYCIECZKI I WCZASY EGZOTYKA KONTAKT PROMOCJA LAST MINUTE
menuAlmatur obozy młodzieżowe
infoliniawyszukiwarka
Skorzystaj z wyszukiwarki

  Oferty Almatur Lato


Obozy młodzieżowe
Obozy młodzieżowe
Polska
Dojazd autokarem Kołobrzeg - Kolonia Rekreacyjna 11 dni wiek 7-12 lat
Dojazd autokarem Kołobrzeg - Obóz Jazdy Konnej 11 dni wiek 7-18 lat
Dojazd autokarem Kołobrzeg - Obóz Piłki Nożnej 11 dni wiek 7-18 lat
Dojazd autokarem Kołobrzeg - Obóz Pływacki 11 dni wiek 7-18 lat
Dojazd autokarem Kołobrzeg - Obóz Rekreacyjny 11 dni wiek 12-18 lat
Dojazd autokarem Kołobrzeg - Obóz Sportowy 11 dni wiek 7-18 lat
Dojazd autokarem Kołobrzeg - Obóz Street Dance 11 dni wiek 7-18 lat
Dojazd autokarem Kołobrzeg - Obóz Tenisa Ziemnego 11 dni wiek 7-18 lat
Dojazd autokarem Kołobrzeg - Obóz Zachodniopomorskie Parki Wodne 11 dni wiek 7-18 lat
Dojazd autokarem Międzywodzie - 10 Krajów w 10 Dni 11 dni wiek 7-18 lat
Dojazd autokarem Międzywodzie - 16 Przygód nad Morzem 11 dni wiek 7-18 lat
Dojazd autokarem Międzywodzie - Art Camp 11 dni wiek 7-18 lat
Dojazd autokarem Międzywodzie - English Camp 11 dni wiek 13-18 lat
Dojazd autokarem Międzywodzie - Kolonia Rekreacyjna 11 dni wiek 7-12 lat
Dojazd autokarem Międzywodzie - Obóz Rekreacyjny 11 dni wiek 12-18 lat
Dojazd autokarem Międzywodzie - Obóz Wychowawca Kolonijny 11 dni wiek 12-18 lat
Dojazd autokarem Międzywodzie - Taniec Nowoczesny 11 dni wiek 7-18 lat
Dojazd autokarem Międzyzdroje - Kolonia Rekreacyjna 11 dni wiek 7-12 lat
Dojazd autokarem Międzyzdroje - Obóz Języka Angielskiego 11 dni wiek 7-16 lat
Dojazd autokarem Międzyzdroje - Obóz Rekreacyjny 11 dni wiek 12-16 lat
Dojazd autokarem Świnoujście - Kolonia Rekreacyjna 11 dni wiek 7-12 lat
Dojazd autokarem Świnoujście - Manga 11 dni wiek 10-18 lat
Dojazd autokarem Świnoujście - Obóz Języka Hiszpańskiego 11 dni wiek 7-18 lat
Dojazd autokarem Świnoujście - Obóz MultiSPORT 11 dni wiek 12-18 lat
Dojazd autokarem Świnoujście - Obóz Odkrywamy Japonię 11 dni wiek 10-18 lat
Dojazd autokarem Świnoujście - Obóz Ratownik WOPR 11 dni wiek 7-18 lat
Dojazd autokarem Świnoujście - Obóz Rekreacyjny 11 dni wiek 12-18 lat

Zagranica
Transport samolotem Albania - Vlora - Bałkański chillout - wylot z Warszawy 8 dni wiek 10-18 lat
Transport samolotem Albania - Vlora - Bałkański chillout - wylot z Wrocławia 8 dni wiek 10-18 lat
Transport samolotem Bułgaria - Złote Piaski - Party Time - Wylot z Katowic 8 dni wiek 14-19 lat
Transport samolotem Bułgaria - Złote Piaski - Party Time - Wylot z Warszawy 8 dni wiek 14-19 lat
Transport samolotem Czarnogóra - Budva - Summer Camp - wylot z Warszawy 8 dni wiek 12-19 lat
Transport samolotem Czarnogóra - Budva - Summer Camp - wylot z Wrocławia 8 dni wiek 12-19 lat
Transport samolotem Grecja - Tolo - obóz rekreacyjny 8 dni wiek 13-18 lat
Transport samolotem Hiszpania - Lloret de Mar - obóz rekreacyjny 8 dni wiek 12-18 lat
Dojazd autokarem Hiszpania - Lloret de Mar - obóz rekreacyjny 10 dni wiek 12-18 lat
Transport samolotem Hiszpania - Lloret de Mar - obóz rekreacyjny z językiem hiszpańskim 8 dni wiek 12-18 lat
Dojazd autokarem Hiszpania - Lloret de Mar - obóz rekreacyjny z językiem hiszpańskim 10 dni wiek 12-18 lat
Transport samolotem Majorka - El Arenal - obóz rekreacyjny 8 dni wiek 12-19 lat
Transport samolotem Malta - Gzira - obóz rekreacyjny 8 dni wiek 12-18 lat
Transport samolotem Malta - Gzira - obóz rekreacyjny z językiem angielskim 8 dni wiek 12-18 lat

Obozy młodzieżowe są dla twojego nastolatka! Czas pełnego chillu, odpoczynku oraz integracji z innymi osobami. Obozy młodzieżowe tematyczne są super pomysłem, by nastolatek rozwijał swoje pasję i mógł szkolić się pod okiem profesjonalistów. Każdy dzień podczas obozu młodzieżowego będzie dla niego bardzo ciekawy i niezapomniany, przeżyje tu masę przygód, a także bardzo aktywnie może spędzić czas w te wakacje co poprawi jego kondycję oraz wymodeluje sylwetkę, a także pomoże zachować zdrową sprawność ruchową. Obozy młodzieżowe dla dzieci to miejsce gdzie można poznać masę wspaniałych osób, z którymi być może będzie miało kontakt nawet po zakończeniu turnusu na obozie!



Kolonie i obozy młodzieżowe
wycieczki
BPiT Almatur Łódź sp. z o.o.
90-417 Łódź, ul. Piotrkowska 59
tel. (42) 637 11 22
tel. (42) 632 93 73
fax. (42) 637 11 85
mail: lodz@almatur.pl
Biuro podróży Almatur Łódź to unikalne połączenie doświadczenia, pasji i bezpieczeństwa. Istniejemy już od 1956 roku, kiedy to stawialiśmy pierwsze kroki jako biuro obsługujące ruch turystyczny dla środowisk akademickich. Z czasem przekształciliśmy ofertę, poszerzając zakres usług m.in. o wycieczki krajowe i egzotyczne. Jednak od lat filarem naszej działalności są właśnie obozy młodzieżowe, studenckie, kolonie dla dzieci, letnie obozy rekreacyjne, żeglarskie, sportowe, windsurfingowe, taneczne, wokalne i pozostałe obozy i kolonie tematyczne.
Nie zamykamy się na nowe możliwości i stale rozwijamy ofertę. Aktualnie nasi klienci mogą wybrać zarówno obozy nad morzem, w górach, jak i kolonie nad jeziorem czy za granicą. Stawiamy na unikalne obozy dla dzieci i młodzieży, które są skupione wokół konkretnego celu. Takim celem może być np. aktywny wypoczynek, zawieranie nowych znajomości, zabawa w gronie rówieśników, rozwój zdolności i zainteresowań, czy znalezienie nowej pasji. Z biurem podróży Almatur wszystko jest możliwe!
Dlaczego Almatur Łódź to najlepszy wybór na wakacje?
Wakacje z biurem Almatur Łódź to idealny pomysł na udany wyjazd. Nasze letnie obozy i kolonie młodzieżowe, a także wycieczki krajowe i egzotyczne, zostały wyszukane spośród setek rozmaitych ofert. Dzięki temu, jak mało które biuro podróży, oferujemy niezwykle szeroki zakres kolonii tematycznych. Oryginalne propozycje takie jak obozy jeździeckie, przygodowe, narciarskie, snowboardowe, RPG, a także mangowe i zagraniczne, np. w słonecznej Hiszpanii, to zdecydowanie najmocniejsze atuty naszej oferty.
Poza tym wyróżnia nas dbałość o szczegóły i bezpieczeństwo. Wiemy, że najlepiej odpoczywa się z myślą, że wszystko zostało zorganizowane od A do Z. Dlatego zapewniamy uczestnikom wsparcie wykwalifikowanych opiekunów i przewodników oraz niezbędne pakiety ubezpieczeń. Wybierając wakacje letnie i zimowe z Almatur, poświęcisz swój czas na zabawę, gry sportowe, odpoczynek w otoczeniu przyrody, a także turystyczne zwiedzanie największych atrakcji okolicy. Całą resztą zajmie się nasz zespół!
Chcesz przeżyć niezapomniane wakacje? Zapoznaj się z naszymi wyjątkowymi ofertami wycieczek, obozów i kolonii dla dzieci oraz młodzieży. Postaw na biuro podróży, które od wielu lat specjalizuje się w dostarczaniu radości, zabawy i niezapomnianych przeżyć.

Klauzula informacyjna: Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.
pfr    Subwencja PFR