Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
INFOLINIA:
42 637 11 22, pn. - pt. 10-17
SKORZYSTAJ Z PORADY KONSULTANTA

Oferty letnie Biuro Podróży Almatur

ZIMA 2020 OBOZY MŁODZIEŻOWE WCZASY EGZOTYKA WYCIECZKI O NAS KONTAKT PROMOCJA LAST MINUTE
Skorzystaj z wyszukiwarki
Obozy młodzieżowe
Wypoczynek i zwiedzanie
Oferta edukacyjna
Informacje

  Oferty Almatur Lato


Oferty dla młodzieży
Kierunek: dowolny Polska zagranica    Sortuj wg: liczby dni alfabetycznie    Pokazuj oferty: z wolnymi miejscami wszystkie

Obozy młodzieżowe
Polska
Dojazd autokarem Bachorze - kolonia Komandos Junior 11 dni wiek 7-12
Dojazd autokarem Bachorze - kolonia plastyczna 11 dni wiek 7-12
Dojazd autokarem Bachorze - kolonia sportów wodnych 11 dni wiek 7-12
Dojazd autokarem Bachorze - kurs na patent żeglarza jachtowego 11 dni wiek 14-18
Dojazd autokarem Bachorze - obóz artystyczny 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Bachorze - obóz kajakowo-rowerowy 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Bachorze - obóz sportów wodnych 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Bachorze - obóz windsurfingowy 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Bałtów - kolonie "Skarby Ziemi" - geologia. archeologia, paleontologia, przyroda 11 dni wiek 9-14
Dojazd autokarem Bałtów - kolonie detektywistyczne 11 dni wiek 10-14
Dojazd autokarem Bałtów - kolonie teatralne z aktorem Teatru Syrena 11 dni wiek 9-14
Dojazd autokarem Berezka - obóz detektywistyczny Bieszczadzki Tropiciel 8, 11 dni wiek 8-18
Dojazd autokarem Berezka - obóz jazdy konnej 8, 11 dni wiek 9-18
Dojazd autokarem Berezka - obóz odchudzająco-kondycyjny 8, 11 dni wiek 10-18
Dojazd autokarem Besiekierz Rudny - obóz jazdy konnej 8, 10, 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Bocheniec - kolonia i obóz komiksowy 11 dni wiek 7-16
Dojazd autokarem Bocheniec - kolonia i obóz podróżniczy 11 dni wiek 7-16
Dojazd autokarem Bocheniec - kolonia i obóz szaleni naukowcy 11 dni wiek 7-16
Dojazd autokarem Borek - obóz kartingowy 11 dni wiek 12-16
Dojazd autokarem Borek - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 8-16
Dojazd autokarem Borne Sulinowo - obóz ASG komandos 8, 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Borne Sulinowo - obóz ASG Zielony Garnizon 8, 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Borne Sulinowo - obóz kajakowo-rowerowy 8, 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Borne Sulinowo - obóz na patent sternika motorowodnego 8, 11 dni wiek 14-18
Dojazd autokarem Borne Sulinowo - obóz paintballowy 8, 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Borne Sulinowo - obóz wędkarski 8, 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Brenna - beskidzki rajd konny 11 dni wiek 12-17
Dojazd autokarem Brenna - jazda konna 11 dni wiek 10-16
Dojazd autokarem Brenna - MultiBrenna 11 dni wiek 10-16
Dojazd autokarem Brenna - obóz rolkowe szaleństwo 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Byczyna - obóz archeologiczny 8, 11 dni wiek 8-17
Dojazd autokarem Byczyna - obóz artystyczny 8, 11 dni wiek 8-17
Dojazd autokarem Byczyna - obóz RPG 8, 11 dni wiek 8-17
Dojazd autokarem Byczyna - obóz rycerski 8, 11 dni wiek 8-17
Dojazd autokarem Cetniewo - obóz fitness, aqua aerobic, taniec 10, 11 dni wiek 10-18
Dojazd autokarem Cetniewo - obóz koszykówki 10, 11 dni wiek 12-16
Dojazd autokarem Cetniewo - obóz piłki nożnej 10, 11 dni wiek 9-16
Dojazd autokarem Cetniewo - obóz pływacki 10, 11 dni wiek 9-12
Dojazd autokarem Cetniewo - obóz rekreacyjny 10, 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Cetniewo - obóz siatkówki 10, 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Ciechocinek - pobyt sanatoryjny odchudzająco-rehabilitacyjny 11 dni wiek 10-16
Dojazd autokarem Ciechocinek - pobyt sanatoryjny wady postawy i narządów ruchu 11 dni wiek 10-16
Dojazd autokarem Ciechocinek - pobyt sanatoryjny z problemami górnych dróg oddechowych 11 dni wiek 10-16
Dojazd autokarem Czaplinek - kurs na stopień żeglarza jachtowego 11 dni wiek 14-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz Freestyle Football 8, 11 dni wiek 10-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz interdyscyplinarny 8, 11 dni wiek 10-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz multisportowy 8, 11 dni wiek 10-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz piłki nożnej 8, 11 dni wiek 10-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz przygodowy 8, 11 dni wiek 8-12
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz rekreacyjny 8, 11 dni wiek 10-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz survivalowo-kajakowy 8, 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz warsztaty literackie 8, 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz warsztaty wokalne 8, 11 dni wiek 10-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz windsurfingowy 8, 11 dni wiek 10-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz wodna przygoda 8, 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz żeglarski 8, 11 dni wiek 10-18
Dojazd autokarem Częstochowa - obóz siatkarski VolleyballCamp 8, 11 dni wiek 10-19
Dojazd autokarem Dąbki - obóz Fantasy 8, 11 dni wiek 10-18
Dojazd autokarem Dąbki - obóz fitness i sport 8, 11 dni wiek 10-18
Dojazd autokarem Dąbki - obóz japoński 8, 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Dąbki - obóz paintballowo-survivalowy 8, 11 dni wiek 10-18
Dojazd autokarem Dąbki - obóz rekreacyjny 8, 11 dni wiek 10-18
Dojazd autokarem Dąbki - obóz taneczny 8, 11 dni wiek 10-18
Dojazd autokarem Dąbki - obóz windsurfingowy 8, 11 dni wiek 10-18
Dojazd autokarem Dąbki - obóz zakręcone wakacje 8, 11 dni wiek 8-16
Dojazd autokarem Dębogóra - Kolonia - Wakacje nad rozlewiskiem 11 dni wiek 7-11
Dojazd autokarem Dziwnówek - kolonia Adventure i Survival Kids 8, 11 dni wiek 8-13
Dojazd autokarem Dziwnówek - obóz ASG 8, 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Dziwnówek - obóz rekreacyjny 8, 11 dni wiek 10-18
Dojazd autokarem Dźwirzyno - kolonia fitness 8, 11 dni wiek 7-11
Dojazd autokarem Dźwirzyno - kolonia języka angielskiego 8, 11 dni wiek 7-11
Dojazd autokarem Dźwirzyno - kolonia plastyczna 8, 11 dni wiek 7-11
Dojazd autokarem Dźwirzyno - kolonia rekreacyjna 8, 11 dni wiek 7-11
Dojazd autokarem Dźwirzyno - kolonia Sportowy MIX 8, 11 dni wiek 7-11
Dojazd autokarem Dźwirzyno - obóz fitness 8, 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Dźwirzyno - obóz fotograficzny 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Dźwirzyno - obóz języka angielskiego 8, 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Dźwirzyno - obóz plastyczny 8, 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Dźwirzyno - obóz rekreacyjny 8, 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Dźwirzyno - obóz Sportowy MIX 8, 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Dźwirzyno - obóz sportów wodnych 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Giby - obóz Świat 6 Przygód 10, 11 dni wiek 9-18
Dojazd autokarem Janów Lubelski - jazda konna 11 dni wiek 12-17
Dojazd autokarem Janów Lubelski - kolonia motocross 11 dni wiek 7-12
Dojazd autokarem Janów Lubelski - kolonia rekreacyjna 11 dni wiek 7-12
Dojazd autokarem Janów Lubelski - obóz fitness 11 dni wiek 14-17
Dojazd autokarem Janów Lubelski - obóz j.polskiego i kultury polskiej 11 dni wiek 8-17
Dojazd autokarem Janów Lubelski - obóz Krav-Maga 11 dni wiek 12-17
Dojazd autokarem Janów Lubelski - obóz paintball i survival 11 dni wiek 14-17
Dojazd autokarem Janów Lubelski - obóz pływacki i aqua-aerobic 11 dni wiek 7-17
Dojazd autokarem Janów Lubelski - obóz rowerowo-kajakowy 11 dni wiek 14-17
Dojazd autokarem Janów Lubelski - obóz tenisowy 11 dni wiek 14-17
Dojazd autokarem Jarosławiec - Kolonia Rekreacyjna 9, 11 dni wiek 7-11
Dojazd autokarem Jarosławiec - obóz Archery Tag i Paintball 9, 11 dni wiek 10-18
Dojazd autokarem Jarosławiec - obóz Jazdy Konnej 9, 11 dni wiek 7-18
Dojazd autokarem Jarosławiec - obóz Komandos Junior 9, 11 dni wiek 10-18
Dojazd autokarem Jarosławiec - obóz Rekreacyjny 9, 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Jarosławiec - Szkółka Piłkarska 9, 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Jarosławiec - Szkółka Pływacka 9, 11 dni wiek 7-18
Dojazd autokarem Jastrzębia Góra - akademia języka angielskiego 10, 11 dni wiek 10-16
Dojazd autokarem Jastrzębia Góra - akademia tańca i stylu 10, 11 dni wiek 10-18
Dojazd autokarem Jastrzębia Góra - English Wave Summer 10, 11 dni wiek 12-16
Dojazd autokarem Jastrzębia Góra - kolonia rozmaitości 10, 11 dni wiek 7-11
Dojazd autokarem Jastrzębia Góra - obóz rekreacyjny 10, 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Jastrzębia Góra - obóz YouTuberski & TikTok 10, 11 dni wiek 10-16
Dojazd autokarem Jastrzębia Góra - warsztaty fotografii i social stories 10, 11 dni wiek 10-16
Dojazd autokarem Karpacz - obóz języka niemieckiego 11 dni wiek 10-17
Dojazd autokarem Karpacz - obóz Karkonoskie Parki Wodne 11 dni wiek 10-17
Dojazd autokarem Karpacz - obóz Karkonosze Adventure 11 dni wiek 10-17
Dojazd autokarem Karpacz - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 10-17
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - klub miłośników sztuki 11 dni wiek 12-17
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - obóz detektywistyczny 11 dni wiek 13-17
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - obóz kinomaniaka 11 dni wiek 13-17
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - obóz reżysersko-filmowy 11 dni wiek 12-17
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - obóz Wakacje z gitarą (elektryczną) 11 dni wiek 12-17
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - obóz Wakacje z gitarą (klasyczną lub akustyczną) 11 dni wiek 12-17
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - warsztaty fotografii artystycznej 11 dni wiek 12-17
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - warsztaty plastyczno-malarskie 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - warsztaty teatralno-aktorskie z Teatrem "Syrena" 11 dni wiek 12-17
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - warsztaty wokalne 11 dni wiek 12-17
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - wszechstronne warsztaty artystyczne 11 dni wiek 12-17
Dojazd autokarem Kołobrzeg - Kolonia rekreacyjna 9, 11 dni wiek 7-13
Dojazd autokarem Kołobrzeg - obóz Jazdy Konnej 9, 11 dni wiek 8-18
Dojazd autokarem Kołobrzeg - obóz Piłki Nożnej 9, 11 dni wiek 7-18
Dojazd autokarem Kołobrzeg - obóz Pływacki 9, 11 dni wiek 7-18
Dojazd autokarem Kołobrzeg - obóz Rekreacyjny 9, 11 dni wiek 13-18
Dojazd autokarem Kołobrzeg - obóz Sportowy 9, 11 dni wiek 10-18
Dojazd autokarem Kołobrzeg - obóz Taneczny 9, 11 dni wiek 7-18
Dojazd autokarem Kołobrzeg - obóz Tenisa Ziemnego 9, 11 dni wiek 8-18
Dojazd autokarem Kołobrzeg - obóz Zachodniopomorskie Parki Wodne 9, 11 dni wiek 7-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz aktorsko-filmowy 10, 11 dni wiek 14-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz fotograficzny 10, 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz jazdy konnej 10, 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz języka angielskiego 10, 11 dni wiek 14-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz Joga 10, 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz koszykówki 10, 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz kulinarny 10, 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz musicalowy 10, 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz muzyczny 10, 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz piłki nożnej 10, 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz rekreacyjny 10, 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz samoobrony i sportów walki 10, 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz siatkówki 10, 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz sportów wodnych 10, 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz survival i paintball 10, 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz tańca nowoczesnego 10, 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz tenisa ziemnego 10, 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz zdrowie i ruch 10, 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia języka angielskiego 10, 11 dni wiek 8-11
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia kulinarna 10, 11 dni wiek 8-11
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia piłki nożnej 10, 11 dni wiek 8-11
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia pływania 10, 11 dni wiek 8-11
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia przygodowa 10, 11 dni wiek 8-11
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia rekreacyjna 10, 11 dni wiek 8-11
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia samoobrony i sportów walki 10, 11 dni wiek 8-11
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia taneczna 10, 11 dni wiek 8-11
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia tenisa ziemnego 10, 11 dni wiek 8-11
Dojazd własny Kortowo - półkolonia angielski z przygodą 5 dni wiek 7-12
Dojazd własny Kortowo - półkolonia artystyczno-przygodowa 5 dni wiek 7-12
Dojazd własny Kortowo - półkolonia sportowo-przygodowa 5 dni wiek 7-12
Dojazd autokarem Krasiejów - obóz młodego odkrywcy 11 dni wiek 10-14
Dojazd autokarem Krasiejów - obóz programisty i konstruktora lego 11 dni wiek 10-14
Dojazd autokarem Krasiejów - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 10-14
Dojazd autokarem Krasnobród - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 13-18
Dojazd autokarem Krasnobród - kolonia rekreacyjna 11 dni wiek 7-12
Dojazd autokarem Krasnobród - obóz języka angielskiego 11 dni wiek 7-16
Dojazd autokarem Krynica Morska - kolonia rekreacyjna 10, 11 dni wiek 8-11
Dojazd autokarem Krynica Morska - obóz przygody 10, 11 dni wiek 8-15
Dojazd autokarem Krynica Morska - obóz rekreacyjny 10, 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Krynica Morska - obóz survival i paintball 10, 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Kudowa-Zdrój - obóz kulinarny Fit 11 dni wiek 8-15
Dojazd autokarem Kudowa-Zdrój - obóz Minecraft 11 dni wiek 8-15
Dojazd autokarem Kudowa-Zdrój - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 8-15
Dojazd autokarem Kudowa-Zdrój - obóz Roblox 11 dni wiek 8-15
Dojazd autokarem Kudowa-Zdrój - szkółka pływacka 11 dni wiek 8-15
Dojazd autokarem Lądek Zdrój - kolonia i obóz jazdy konnej 11 dni wiek 7-17
Dojazd autokarem Lądek Zdrój - kolonia i obóz piłki nożnej 11 dni wiek 7-17
Dojazd autokarem Lądek Zdrój - kolonia i obóz rekreacyjny 11 dni wiek 7-17
Dojazd autokarem Lesko SKI - 9 Przygód w 9 dni 8, 11 dni wiek 8-18
Dojazd autokarem Lesko SKI - Bieszczadzkie Wędrówki 8, 11 dni wiek 10-18
Dojazd autokarem Lesko SKI - Konwent Mangi i Anime 8, 11 dni wiek 10-18
Dojazd autokarem Lesko SKI - obóz szybowcowy 8, 11 dni wiek 10-18
Dojazd autokarem Lesko SKI - Paintball 8, 11 dni wiek 10-18
Dojazd autokarem Lesko SKI - Pracownia Fotograficzna 8, 11 dni wiek 8-18
Dojazd autokarem Lesko SKI - Survival 8, 11 dni wiek 10-18
Dojazd autokarem Lesko SKI - Z artystyczną duszą 8, 11 dni wiek 8-18
Dojazd autokarem Lesko Zamek - Eko Kolonia 8, 11 dni wiek 7-11
Dojazd autokarem Lesko Zamek - obóz rekreacyjny 8, 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Lesko Zamek - szkółka piłkarska 8, 11 dni wiek 8-18
Dojazd autokarem Lesko Zamek - szkółka pływacka 8, 11 dni wiek 8-18
Dojazd autokarem Lublin- Obóz j.polskiego i kultury polskiej 11 dni wiek 8-18
Dojazd autokarem Lublin- Obóz piłki ręcznej 11 dni wiek 8-18
Dojazd autokarem Łazy Mielno - obóz Akademia Pani Kleks 8, 11 dni wiek 8-13
Dojazd autokarem Łazy Mielno - obóz Eco Zakręceni 8, 11 dni wiek 10-18
Dojazd autokarem Łazy Mielno - obóz rekreacyjny 8, 11 dni wiek 10-18
Dojazd autokarem Łazy Mielno - przygoda w Hogwarcie 8, 11 dni wiek 8-13
Dojazd autokarem Łeba - Akademia urody 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Łeba - kolonie rekreacyjne Łebskie wakacje 11 dni wiek 12-15
Dojazd autokarem Łeba - kolonie rekreacyjne Wypoczynek Bez Kitu 8, 11 dni wiek 12-15
Dojazd autokarem Łeba - obóz język angielski 11 dni wiek 12-15
Dojazd autokarem Łeba - obóz pływacki 11 dni wiek 10-13
Dojazd autokarem Łeba - obóz rekreacyjny Wypoczynek Bez Kitu 8, 11 dni wiek 15-18
Dojazd autokarem Łeba - obóz robotyki 11 dni wiek 10-15
Dojazd autokarem Łeba - obóz taneczny 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Mierzyn - kolonia i obóz rowerowo-kajakowy 11 dni wiek 7-17
Dojazd autokarem Mierzyn - kolonia i obóz wędkarski 11 dni wiek 7-18
Dojazd autokarem Mierzyn- kolonia i obóz rekreacyjny 11 dni wiek 7-17
Dojazd autokarem Mierzyn- kolonia i obóz survival i paintball 11 dni wiek 7-18
Dojazd autokarem Międzyzdroje - Kolonia rekreacyjna 9, 11 dni wiek 7-12
Dojazd autokarem Międzyzdroje - obóz Języka Angielskiego 9, 11 dni wiek 7-18
Dojazd autokarem Międzyzdroje - obóz Języka Angielskiego pod namiotami 11 dni wiek 12-19
Dojazd autokarem Międzyzdroje - obóz Plastyczny 9, 11 dni wiek 7-18
Dojazd autokarem Międzyzdroje - obóz Rekreacyjny 9, 11 dni wiek 13-18
Dojazd autokarem Międzyzdroje - obóz Rekreacyjny pod namiotami 11 dni wiek 12-19
Dojazd autokarem Międzyzdroje - obóz Survivalowo-Militarny 9, 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Międzyzdroje - obóz Wychowawca Kolonijny 9, 11 dni wiek 14-18
Dojazd autokarem Międzyzdroje - obóz Wychowawca Kolonijny pod namiotami 11 dni wiek 14-19
Dojazd autokarem Międzyzdroje - obóz Zumba 9, 11 dni wiek 10-18
Dojazd autokarem Międzyzdroje - obóz Zumba pod namiotami 11 dni wiek 12-19
Dojazd autokarem Mrzeżyno - obóz fabularny ASG Wojownicy Pustkowi 8, 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Mrzeżyno - obóz militarny ASG - Oddział Elitarny 8, 11 dni wiek 14-18
Dojazd autokarem Mrzeżyno - obóz militarny ASG Delta Force 8, 11 dni wiek 10-13
Dojazd autokarem Mrzeżyno - obóz militarny Młody Komandos 8, 11 dni wiek 8-13
Dojazd autokarem Mrzeżyno - obóz Mrzeżyno na maxa 11 dni wiek 9-17
Dojazd autokarem Mrzeżyno - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 9-17
Dojazd autokarem Mrzeżyno militarne - paintball - Łowcy Adrenaliny 8, 11 dni wiek 10-18
Dojazd autokarem Mrzeżyno obóz militarny Ranger Camp 8, 11 dni wiek 13-18
Dojazd autokarem Mrzeżyno- obóz fabularny Counter Strike 8, 11 dni wiek 10-18
Dojazd autokarem Mrzeżyno- obóz militarny snajperski 8, 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Murzasichle - akademia kulinarna i zdrowego trybu życia 8, 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Murzasichle - kolonia Fitness 8, 11 dni wiek 7-11
Dojazd autokarem Murzasichle - kolonia języka angielskiego 8, 11 dni wiek 7-11
Dojazd autokarem Murzasichle - kolonia plastyczna 8, 11 dni wiek 7-11
Dojazd autokarem Murzasichle - kolonia rekreacyjna 8, 11 dni wiek 7-11
Dojazd autokarem Murzasichle - kolonia robotyczna 8, 11 dni wiek 8-11
Dojazd autokarem Murzasichle - obóz Adventure 8, 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Murzasichle - obóz Fitness 8, 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Murzasichle - obóz języka angielskiego 8, 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Murzasichle - obóz paintballowy 8, 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Murzasichle - obóz plastyczny 8, 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Murzasichle - obóz rekreacyjny 8, 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Murzasichle - obóz robotyczny 8, 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Murzasichle - warsztaty fotograficzne 8, 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Murzasichle - warsztaty wokalne 8, 11 dni wiek 10-18
Dojazd autokarem Muszyna - Fabryka Adrenaliny Plus - 11 dni 11 dni wiek 10-18
Dojazd autokarem Muszyna - Fabryka Adrenaliny Plus - 8 dni 8 dni wiek 10-18
Dojazd autokarem Muszyna - obóz Fabryka Adrenaliny - 11 dni 11 dni wiek 10-18
Dojazd autokarem Muszyna - obóz Fabryka Adrenaliny - 8 dni 8 dni wiek 10-18
Dojazd autokarem Muszyna - obóz Military Camp 11 dni wiek 13-18
Dojazd autokarem Muszyna - obóz tenisowy 8, 11 dni wiek 10-18
Dojazd autokarem Niechorze - kolonia i obóz Fitwakacje 11 dni wiek 7-18
Dojazd autokarem Niechorze - kolonia i obóz rekreacyjny 11 dni wiek 7-18
Dojazd autokarem Niechorze - kolonie i obóz hulajnoga 11 dni wiek 7-18
Dojazd autokarem Niechorze- kolonia i obóz skate rolki 11 dni wiek 7-17
Dojazd autokarem Niedzica - kolonia i obóz Akademia Relaksu 8, 11 dni wiek 7-17
Dojazd autokarem Niedzica - kolonia i obóz języka angielskiego 8, 11 dni wiek 7-17
Dojazd autokarem Niedzica - kolonia i obóz malowanie i rzeźba 8, 11 dni wiek 7-17
Dojazd autokarem Opolszczyzna Bory Niemodlińskie - rajd konny - 8 dni 8 dni wiek 13-18
Dojazd autokarem Poddąbie - kolonie Akademia Rozmaitości 8, 11 dni wiek 6-12
Dojazd autokarem Poddąbie - obóz młodzieżowy Wakacje na luzie..:) 8, 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Poddąbie - obóz Taneczne wakacje 8, 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Poddąbie - obóz Wakacyjny active 8, 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Pogorzelica - obóz ABC jazdy konnej 11 dni wiek 9-17
Dojazd autokarem Pogorzelica - obóz Bałtyckie Aquaparki 11 dni wiek 10-17
Dojazd autokarem Pogorzelica - obóz języka angielskiego 11 dni wiek 9-17
Dojazd autokarem Pogorzelica - obóz paintballowy 11 dni wiek 8-17
Dojazd autokarem Pogorzelica - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 8-17
Dojazd autokarem Pogorzelica - obóz survivalowy 11 dni wiek 10-17
Dojazd autokarem Pogorzelica - obóz taneczny 11 dni wiek 9-17
Dojazd autokarem Pokrzywna - kolonia Świat Małego Paintballa 8, 11 dni wiek 10-13
Dojazd autokarem Pokrzywna - kolonia w świecie zwierząt 8, 11 dni wiek 9-13
Dojazd autokarem Pokrzywna - obóz Świat ASG 8, 11 dni wiek 13-17
Dojazd autokarem Pokrzywna - obóz Świat FIT&FUN 8, 11 dni wiek 10-17
Dojazd autokarem Pokrzywna - obóz Świat Fotografii 8, 11 dni wiek 12-17
Dojazd autokarem Pokrzywna - obóz Świat Paintballa 8, 11 dni wiek 13-17
Dojazd autokarem Pokrzywna - obóz Świat Paintballa&ASG 8, 11 dni wiek 12-17
Dojazd autokarem Pokrzywna - obóz Świat Przygody 8, 11 dni wiek 9-16
Dojazd autokarem Pokrzywna - obóz Świat Wyzwań 8, 11 dni wiek 10-17
Dojazd autokarem Pokrzywna - obóz Świat Żywiołów 8, 11 dni wiek 10-17
Dojazd autokarem Pokrzywna - obóz Wodna przygoda 8, 11 dni wiek 10-17
Dojazd autokarem Polańczyk - obóz żeglarski 11 dni wiek 14-19
Dojazd autokarem Ponik - obóz Combat Camp Ośrodek Ponik 11 dni wiek 12-17
Dojazd autokarem Ponik - obóz Mini Extreme Camp Ośrodek Ponik 11 dni wiek 8-12
Dojazd autokarem Ponik na Jurze - Extreme Camp 8, 11 dni wiek 10-18
Dojazd autokarem Ponik na Jurze - Mania Przetrwania 8, 11 dni wiek 10-18
Dojazd autokarem Ponik na Jurze - Mania Strzelania 8, 11 dni wiek 10-18
Dojazd autokarem Ponik na Jurze - Mania Wspinania 8, 11 dni wiek 10-18
Dojazd autokarem Ponik na Jurze - MultiMania 8, 11 dni wiek 10-18
Dojazd autokarem Ponik na Jurze - Off Road 8, 11 dni wiek 14-18
Dojazd autokarem Ponik na Jurze - Qudowi Maniacy 8, 11 dni wiek 14-18
Dojazd autokarem Poronin - kolonia i obóz aktorsko-wokalny 11 dni wiek 10-18
Dojazd autokarem Poronin - kolonia i obóz D.I.Y. 11 dni wiek 7-18
Dojazd autokarem Poronin - kolonia i obóz Dance Camp 11 dni wiek 7-18
Dojazd autokarem Poronin - kolonia i obóz DJ Camp 11 dni wiek 7-18
Dojazd autokarem Poronin - kolonia i obóz Fashion Camp 11 dni wiek 7-18
Dojazd autokarem Poronin - kolonia i obóz Graffiti Camp 11 dni wiek 7-18
Dojazd autokarem Poronin - kolonia i obóz literacki 11 dni wiek 7-18
Dojazd autokarem Poznań - Kolonia w Stumilowym Lesie 11 dni wiek 7-11
Dojazd autokarem Poznań - Koreański POP 11 dni wiek 9-18
Dojazd autokarem Poznań - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 11-18
Dojazd autokarem Poznań - Skate ( Hulajnoga, Rolki, Deska i inne ) 11 dni wiek 8-18
Dojazd autokarem Puck - obóz windsurfingowy 10, 11 dni wiek 10-18
Dojazd autokarem Radków - obóz górskie wędrówki 11 dni wiek 10-17
Dojazd autokarem Radków - obóz języka angielskiego 11 dni wiek 8-17
Dojazd autokarem Radków - obóz plastyczny 11 dni wiek 8-17
Dojazd autokarem Radków - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 8-17
Dojazd autokarem Radków - obóz taneczny 11 dni wiek 10-17
Dojazd autokarem Radków - obóz warsztaty filmowe YouTube 11 dni wiek 8-17
Dojazd autokarem Rowy - obóz Bałtyckie Aquaparki 8, 11 dni wiek 9-17
Dojazd autokarem Rowy - obóz plastyczny 8, 11 dni wiek 9-17
Dojazd autokarem Rowy - obóz rekreacyjny 8, 11 dni wiek 9-17
Dojazd autokarem Rowy - obóz świat gier 8, 11 dni wiek 9-17
Dojazd autokarem Rowy - TechCamp 8, 11 dni wiek 9-17
Dojazd autokarem Ruciane Nida - Leśna EKOsfera 11 dni wiek 12-17
Dojazd autokarem Ruciane Nida - Leśna FITosfera 11 dni wiek 12-17
Dojazd autokarem Ruciane Nida - Leśne Laboratorium 11 dni wiek 12-17
Dojazd autokarem Ruciane Nida - Leśny Agent 11 dni wiek 12-17
Dojazd autokarem Ruciane Nida - Obóz żeglarski 11 dni wiek 12-17
Dojazd autokarem Selmęt - obóz gitarowy (gitara elektryczna) 11 dni wiek 12-17
Dojazd autokarem Selmęt - obóz gitarowy (gitara klasyczna) 11 dni wiek 12-17
Dojazd autokarem Selmęt - obóz multisport 11 dni wiek 12-17
Dojazd autokarem Selmęt - obóz multiwodnik 11 dni wiek 13-17
Dojazd autokarem Selmęt - obóz przygodowy 11 dni wiek 12-17
Dojazd autokarem Selmęt - obóz wokalny 11 dni wiek 12-17
Dojazd autokarem Spała - kolonia przygodowa 11 dni wiek 7-11
Dojazd autokarem Spała - obóz ASG 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Spała - obóz z adrenaliną 11 dni wiek 10-16
Dojazd autokarem Szklarska Poręba - obóz języka angielskiego 11 dni wiek 10-17
Dojazd autokarem Szklarska Poręba - obóz plastyczny 11 dni wiek 10-17
Dojazd autokarem Szklarska Poręba - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 10-17
Dojazd autokarem Szklarska Poręba - obóz taneczny 11 dni wiek 10-17
Dojazd autokarem Świnoujście - Kolonia rekreacyjna 9, 11 dni wiek 7-13
Dojazd autokarem Świnoujście - obóz Języka Hiszpańskiego 9, 11 dni wiek 7-18
Dojazd autokarem Świnoujście - obóz MultiSPORT 9, 11 dni wiek 13-18
Dojazd autokarem Świnoujście - obóz Odkrywamy Japonię 9, 11 dni wiek 7-18
Dojazd autokarem Świnoujście - obóz Ratownik WOPR 9, 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Świnoujście - obóz Rekreacyjny 9, 11 dni wiek 14-18
Dojazd autokarem Świnoujście - obóz Surfingowy 9, 11 dni wiek 13-18
Dojazd autokarem Świnoujście - obóz Świat Mangi 9, 11 dni wiek 7-18
Dojazd autokarem Świnoujście - obóz Tańca Nowoczesnego 9, 11 dni wiek 7-18
Dojazd autokarem Trójmiasto - obóz podróżnika 11 dni wiek 10-18
Dojazd autokarem Uniejów - obóz gamingowy 8, 11 dni wiek 8-16
Dojazd autokarem Uniejów - obóz rekreacyjny 8, 11 dni wiek 8-16
Dojazd autokarem Uniejów - obóz Retro 8, 11 dni wiek 8-16
Dojazd autokarem Uniejów - obóz Roboty i Spółka 8, 11 dni wiek 8-16
Dojazd autokarem Uniejów - obóz Wyścigi RC+ 8, 11 dni wiek 8-16
Dojazd autokarem Uniejów - obóz z Minecraftem 8, 11 dni wiek 8-16
Dojazd autokarem Uniejów - obóz Zostań Youtuberem 8, 11 dni wiek 10-16
Dojazd autokarem Ustka - kolonia i obóz rekreacyjny 11 dni wiek 7-17
Dojazd autokarem Ustka - kolonia i obóz wakacje z zumbą 11 dni wiek 7-17
Dojazd autokarem Ustka - obóz piłki nożnej 11 dni wiek 7-17
Dojazd autokarem Ustka - obóz siatkówki 11 dni wiek 7-17
Dojazd autokarem Ustka - Wakacyjna Akademia Języka Angielskiego 11 dni wiek 7-17
Dojazd autokarem Ustroń - Dookoła świata 11 dni wiek 9-14
Dojazd autokarem Ustroń - Magia i czary 11 dni wiek 9-14
Dojazd autokarem Ustroń - Młody detektyw Ondraszek 11 dni wiek 9-14
Dojazd autokarem Ustroń - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 9-14
Dojazd autokarem Ustroń - Parki rozrywki 11 dni wiek 9-14
Dojazd autokarem Ustroń - RPG Caerbannog 11 dni wiek 13-19
Dojazd autokarem Węgierska Górka - obóz Pasjonaci Adrenaliny 11 dni wiek 9-13
Dojazd autokarem Węgierska Górka - obóz Pasjonaci ASG 11 dni wiek 11-14
Dojazd autokarem Węgierska Górka - obóz Pasjonaci paintballa 11 dni wiek 9-13
Dojazd autokarem Węgierska Górka - obóz Pasjonaci Rekreacji 11 dni wiek 9-13
Dojazd autokarem Węgierska Górka - obóz Piłkarska pasja 11 dni wiek 9-13
Dojazd autokarem Węgierska Górka - obóz Wodna pasja 11 dni wiek 9-14
Dojazd autokarem Wiączyń Dolny - obóz jazdy konnej 8, 11 dni wiek 10-17
Dojazd własny Wiączyń Dolny - półkolonie 6, 9 dni wiek 11-18
Dojazd autokarem Wisła - obóz Akademia tańca 11 dni wiek 12-17
Dojazd autokarem Wisła - obóz języka angielskiego 11 dni wiek 12-17
Dojazd autokarem Wisła - Beskidzki Klub Włóczykija - obóz górski 11 dni wiek 12-17
Dojazd autokarem Wisła - obóz fotograficzny 11 dni wiek 12-17
Dojazd autokarem Wisła - obóz plastyczny 11 dni wiek 12-17
Dojazd autokarem Wisła - obóz reżysersko-filmowy 11 dni wiek 12-17
Dojazd autokarem Wisła - obóz rowerowy 11 dni wiek 12-17
Dojazd autokarem Wisła - obóz teatralno-aktorski 11 dni wiek 12-17
Dojazd autokarem Zakopane - kolonie Tatrzańskie Parki Wodne 11 dni wiek 7-13
Dojazd autokarem Zakopane - obóz Parki Wodne turnus VI 8 dni wiek 7-18
Dojazd autokarem Zakopane - obóz Tatrzańska Przygoda 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Zakopane - obóz Tatrzańska Rozrywka 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Zakopane - obóz Tatrzańskie Parki Wodne 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Zakopane - obóz Tatrzańskie Wędrówki 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Zamrzenica - kolonia 10 szalonych przygód 8, 11 dni wiek 8-13
Dojazd autokarem Zamrzenica - kolonia Laserowy Paintball 8, 11 dni wiek 10-18
Dojazd autokarem Zamrzenica - kolonia Mały Farmer 8, 11 dni wiek 8-13
Dojazd autokarem Zamrzenica - kolonia Mały Traper 8, 11 dni wiek 8-13
Dojazd autokarem Zamrzenica - obóz ASG 8, 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Zamrzenica - obóz wędkarski 8, 11 dni wiek 10-18
Dojazd autokarem Zamrzenica - Sztuka Przetrwania 8, 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Zawoja - obóz przygodowy 11 dni wiek 9-15
Dojazd autokarem Zawoja - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 9-15
Dojazd autokarem Zawoja - obóz Zdobywcy Górskich Szczytów 11 dni wiek 11-17
Dojazd autokarem Zawoja - parki atrakcji 11 dni wiek 10-17
Dojazd autokarem Zbrosławice - kurs jeździectwa 8, 11 dni wiek 10-18
Dojazd autokarem Zbrosławice - obóz angielski w siodle 11 dni wiek 10-18
Dojazd autokarem Zbrosławice - obóz muzyczno-konny 11 dni wiek 10-18

Zagranica
Dojazd autokarem Albania - Golem - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Anglia - London Trip 6, 8 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Bułgaria - Złote Piaski - Obóz Fit&Fun 11 dni wiek 14-18
Transport samolotem Bułgaria - Złote Piaski - Obóz FIT&FUN - Wylot Katowice 11, 12 dni wiek 14-18
Transport samolotem Bułgaria - Złote Piaski - Obóz FIT&FUN - Wylot Warszawa 8 dni wiek 14-18
Dojazd autokarem Bułgaria - Złote Piaski - Obóz Fun&Dance - Rekreacja 11 dni wiek 16-18
Transport samolotem Bułgaria - Złote Piaski - Obóz Rekreacyjny - Wylot Katowice 11, 12 dni wiek 14-18
Transport samolotem Bułgaria - Złote Piaski - Obóz Rekreacyjny - Wylot Warszawa 8 dni wiek 14-18
Dojazd autokarem Bułgaria - Złote Piaski - Obóz Sun&Fun - Rekreacja 11 dni wiek 13-15
Dojazd autokarem Chorwacja - Crikvenica - Adriatyk Camp 10, 11 dni wiek 14-18
Dojazd autokarem Chorwacja - Crikvenica - Adriatyk Fitness Camp 11 dni wiek 14-18
Dojazd autokarem Chorwacja - Crikvenica - Adriatyk Kids Camp 10, 11 dni wiek 10-13
Dojazd autokarem Chorwacja - Crikvenica - Obóz Adriatyk Water Camp 11 dni wiek 14-18
Transport samolotem Cypr - Episkopi - Obóz rekreacyjny 8 dni wiek 11-17
Transport samolotem Cypr - Pyla - Obóz rekreacyjny EQC 8 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Czarnogóra - Ulcinj - Obóz rekreacyjny 11 dni wiek 14-18
Dojazd autokarem Czechy, Niemcy, Austria - Czechy i Bawaria - obóz języka niemieckiego 11 dni wiek 10-18
Dojazd autokarem Czechy, Niemcy, Austria - Czechy i Bawaria - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 10-18
Dojazd autokarem Francja - Cap d'Esterel - obóz ABC nurkowania 10 dni wiek 13-18
Dojazd autokarem Francja - Cap d'Esterel - obóz fotograficzny 10 dni wiek 13-18
Dojazd autokarem Francja - Cap d'Esterel - obóz Poznaj Francję 10 dni wiek 13-18
Dojazd autokarem Francja - Cap d'Esterel - obóz rekreacyjny 10 dni wiek 13-18
Dojazd autokarem Francja - Paryż - obóz rekreacyjny 8 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Grecja - Peloponez - obóz rekreacyjno-objazdowy 13 dni wiek 13-18
Dojazd autokarem Grecja - Skotina - J. Angielski 13 dni wiek 14-17
Dojazd autokarem Grecja - Skotina - obóz rekreacyjny 13 dni wiek 13-18
Transport samolotem Grecja - Tolo - obóz rekreacyjny 8 dni wiek 13-18
Transport samolotem Hiszpania - Lloret de Mar - obóz ABC nurkowania 8 dni wiek 14-18
Dojazd autokarem Hiszpania - Lloret de Mar - obóz ABC nurkowania 10 dni wiek 14-18
Dojazd autokarem Hiszpania - Lloret de Mar - obóz fotograficzny 10 dni wiek 14-18
Dojazd autokarem Hiszpania - Lloret de Mar - obóz hiszpańskiego 8 dni wiek 14-18
Dojazd autokarem Hiszpania - Lloret de Mar - obóz hiszpańskiego 10 dni wiek 14-18
Transport samolotem Hiszpania - Lloret de Mar - obóz rekreacyjny 8 dni wiek 14-18
Dojazd autokarem Hiszpania - Lloret de Mar - obóz rekreacyjny 10 dni wiek 14-18
Transport samolotem Hiszpania - Lloret de Mar - obóz siatkówki 8 dni wiek 14-18
Dojazd autokarem Hiszpania - Lloret de Mar - obóz siatkówki plażowej 10 dni wiek 14-18
Dojazd autokarem Macedonia - Sveti Stefan - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 10-18
Transport samolotem Malta - Gzira - Obóz rekreacyjny 8 dni wiek 12-19
Transport samolotem Malta - Gzira - Obóz rekreacyjny - British School 8 dni wiek
Transport samolotem Malta - Gzira - obóz rekreacyjny z językiem angielskim 8 dni wiek 12-18
Transport samolotem USA - East Coast Trip 10 dni wiek 14-18
Dojazd autokarem Węgry - Hajduszoboszlo Węgierskie wakacje 10 dni wiek 10-14
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - kolonia rekreacyjna 10, 11 dni wiek 8-13
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - kolonia język angielski 10, 11 dni wiek 8-13
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - kolonia język włoski 10, 11 dni wiek 8-13
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - kolonia plastyczne inspiracje 10, 11 dni wiek 8-13
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - kolonia sport to zdrowie 10, 11 dni wiek 10-13
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - kolonia taneczne pasje 10, 11 dni wiek 8-13
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - kolonia windsurfingowe ABC 10, 11 dni wiek 11-13
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - obóz rekreacyjny 10, 11 dni wiek 14-18
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - obóz język angielski 10, 11 dni wiek 14-18
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - obóz język włoski 10, 11 dni wiek 14-18
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - obóz plastyczne inspiracje 10, 11 dni wiek 14-18
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - obóz sport to zdrowie 10, 11 dni wiek 14-18
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - obóz taneczne pasje 10, 11 dni wiek 14-18
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - obóz windsurfing 10, 11 dni wiek 14-18
Dojazd autokarem Włochy - Rimini - kolonia języka angielskiego 10, 11 dni wiek 11-14
Dojazd autokarem Włochy - Rimini - kolonia rekreacyjna Aktywny relaks 10, 11 dni wiek 11-14
Dojazd autokarem Włochy - Rimini - obóz języka angielskiego 10, 11 dni wiek 15-18
Dojazd autokarem Włochy - Rimini - obóz rekreacyjny W rytmach disco 10, 11 dni wiek 15-18

Klub Urwisa
Polska
Dojazd autokarem Bałtów - Klub Urwisa kolonie w świecie zwierząt 11 dni wiek 8-11
Dojazd autokarem Bałtów - Kolonie Klub Urwisa z dinozaurami - Kraina przygód 11 dni wiek 7-11
Dojazd autokarem Dębogóra - Klub Urwisa - Wakacje nad rozlewiskiem 11 dni wiek 7-11
Dojazd autokarem Dźwirzyno - Klub Urwisa kolonia rekreacyjna 8, 11 dni wiek 7-11
Dojazd autokarem Giby - Klub Urwisa kolonia "Zostań Odkrywcą" 10, 11 dni wiek 7-11
Dojazd autokarem Jarosławiec - Klub Urwisa Kolonia Plastyczna 9, 11 dni wiek 7-11
Dojazd autokarem Jarosławiec - Klub Urwisa Kolonia Rekreacyjna 9, 11 dni wiek 7-11
Dojazd autokarem Jarosławiec - Klub Urwisa Piłka Nożna 9, 11 dni wiek 7-11
Dojazd autokarem Krasiejów - Klub Urwisa kolonia kreatywne wakacje 11 dni wiek 7-11
Dojazd autokarem Lesko Zamek - Klub Urwisa "Eko Kolonia" 8, 11 dni wiek 7-11
Dojazd autokarem Łeba - Klub Urwisa kolonia Łebskie wakacje 11 dni wiek 7-12
Dojazd autokarem Murzasichle - Klub Urwisa kolonia rekreacyjna 8, 11 dni wiek 7-11
Dojazd autokarem Poddąbie - Klub Urwisa kolonia Akademia Rozmaitości 8, 11 dni wiek 6-12
Dojazd autokarem Poddąbie - Klub Urwisa kolonia dla aktywnych 8, 11 dni wiek 6-12
Dojazd autokarem Poddąbie - Klub Urwisa kolonia taneczna 8, 11 dni wiek 6-12
Dojazd autokarem Pokrzywna - Klub urwisa kolonia w parku atrakcji 11 dni wiek 7-11
Dojazd autokarem Pokrzywna - Klub urwisa kolonia w świecie przygód 11 dni wiek 7-11
Dojazd autokarem Poronin - Klub Urwisa kolonia Akademia Rozmaitości 11 dni wiek 7-11
Dojazd autokarem Poznań - Kolonia w Stumilowym Lesie 11 dni wiek 7-11
Dojazd autokarem Szklarska Poręba - Klub Urwisa kolonia rekreacyjna 11 dni wiek 7-11
Dojazd autokarem Ustroń - Klub Urwisa Wesoła kolonia 11 dni wiek 7-11
Dojazd autokarem Węgierska Górka - Klub Urwisa Wakacje z Pasją 11 dni wiek 7-11
Dojazd autokarem Zakopane - Klub Urwisa kolonia Mini Przygoda 8, 11 dni wiek 7-11
Dojazd autokarem Zakopane - Klub Urwisa kolonia Parki Wodne 8, 11 dni wiek 7-11
Dojazd autokarem Zakopane - Klub Urwisa kolonia z artystyczną duszą 8, 11 dni wiek 7-11

Klub Młodego Podróżnika
Zagranica
Dojazd autokarem Chorwacja - Klub Młodego Podróżnika - Poznajemy Chorwację - obóz 9 dni wiek 14-18
Dojazd autokarem Czarnogóra, Albania, Macedonia, Serbia - Klub Młodego Podróżnika - Poznajemy Bałkany - obóz 10 dni wiek 14-18
Dojazd autokarem Francja, Anglia - Klub Młodego Podróżnika - Poznajemy Europejskie Stolice - Paryż, Londyn - obóz 8 dni wiek 12-18
Transport samolotem Gruzja - Klub Młodego Podróżnika - Poznajemy Gruzję - Obóz 11 dni wiek 14-18
Dojazd autokarem Luksemburg, Belgia, Holandia, Niemcy - Poznajemy Europejskie Stolice obóz 8 dni wiek 14-18
Dojazd autokarem Turcja - Klub Młodego Podróżnika - Poznajemy Turcję - Obóz 14 dni wiek 14-18
Dojazd autokarem Węgry, Słowacja, Austria, Czechy - Klub Młodego Podróżnika - Poznajemy Europejskie Stolice - obóz języka angielskiego 10 dni wiek 14-18
Dojazd autokarem Węgry, Słowacja, Austria, Czechy - Klub Młodego Podróżnika - Poznajemy Europejskie Stolice - obóz języka niemieckiego 10 dni wiek 14-18
Dojazd autokarem Węgry, Słowacja, Austria, Czechy - Klub Młodego Podróżnika - Poznajemy Europejskie Stolice - obóz rekreacyjny 10 dni wiek 14-18
Dojazd autokarem Włochy - Klub Młodego Podróżnika - Poznajemy Kampanię i Rzym - obóz 10 dni wiek 14-18
Dojazd autokarem Włochy - Klub Młodego Podróżnika - Poznajemy Toskanię i Ligurię - obóz 10 dni wiek 14-18

Kursy językowe
Zagranica
Transport samolotem Anglia - Brighton - intensywny kurs j. angielskiego Junior Family BLC - Wylot z Katowic 15 dni wiek 14-17
Transport samolotem Anglia - Brighton - intensywny kurs j. angielskiego Junior Family BLC - Wylot z Poznania 15 dni wiek 14-17
Transport samolotem Anglia - Brighton - intensywny kurs j. angielskiego Junior Family BLC - Wylot z Warszawy 15, 22 dni wiek 14-17
Transport samolotem Anglia - Brighton - kurs j. angielskiego Adult Family BLC - Wylot z Katowic 15 dni wiek 17-99
Transport samolotem Anglia - Brighton - kurs j. angielskiego Adult Family BLC - Wylot z Poznania 15 dni wiek 17-99
Transport samolotem Anglia - Brighton - kurs j. angielskiego Adult Family BLC - Wylot z Warszawy 15, 22 dni wiek 17-99
Transport samolotem Anglia - Brighton - kurs j. angielskiego Adult Family LSI - Wylot z Katowic 15 dni wiek 16-99
Transport samolotem Anglia - Brighton - kurs j. angielskiego Adult Family LSI - Wylot z Poznania 15 dni wiek 16-99
Transport samolotem Anglia - Brighton - kurs j. angielskiego Adult Family LSI - wylot z Warszawy 15, 22 dni wiek 16-99
Transport samolotem Anglia - Brighton - kurs j. angielskiego Junior Campus LAL 15 dni wiek 12-18
Transport samolotem Anglia - Brighton - kurs j. angielskiego Junior Campus PLUS 15 dni wiek 12-18
Transport samolotem Anglia - Brighton - kurs j. angielskiego Junior Family BLC - Wylot z Katowic 15 dni wiek 12-17
Transport samolotem Anglia - Brighton - kurs j. angielskiego Junior Family BLC - Wylot z Poznania 15 dni wiek 12-17
Transport samolotem Anglia - Brighton - kurs j. angielskiego Junior Family BLC - Wylot z Warszawy 15, 22 dni wiek 12-17
Transport samolotem Anglia - Crowthorne - kurs j. angielskiego Exclusive Junior Residence + Sport Academy PLUS 15 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Anglia - Hastings - kurs j. angielskiego Junior Family EFL 8 dni wiek 12-17
Transport samolotem Anglia - Hastings - kurs j. angielskiego Junior Family EFL - Wylot z Katowic 15 dni wiek 12-18
Transport samolotem Anglia - Hastings - kurs j. angielskiego Junior Family EFL - Wylot z Warszawy 15 dni wiek 12-18
Transport samolotem Anglia - Londyn - kurs j. angielskiego Adult Family CES 15 dni wiek 16-99
Transport samolotem Anglia - Londyn - kurs j. angielskiego Junior Campus LAL 15 dni wiek 12-18
Transport samolotem Anglia - Londyn Kingston - kurs j. angielskiego Junior Campus PLUS 15, 22 dni wiek 13-18
Transport samolotem Anglia - Nottingham - kurs j. angielskiego Adult Family NLA 15 dni wiek 16-99
Transport samolotem Anglia - Nottingham - kurs j. angielskiego Junior Family NLA 15 dni wiek 12-17
Transport samolotem Anglia - Oxford - kurs j. angielskiego Adult Family CES - Wylot z Poznania 15 dni wiek 16-99
Transport samolotem Anglia - Oxford - kurs j. angielskiego Adult Family CES - Wylot z Warszawy 15, 22 dni wiek 16-99
Transport samolotem Anglia - Oxford - kurs j. angielskiego Junior Family CES - Wylot z Poznania 15 dni wiek 14-18
Transport samolotem Anglia - Oxford - kurs j. angielskiego Junior Family CES - Wylot z Warszawy 15, 22 dni wiek 14-18
Transport samolotem Anglia - Oxford - kurs j. angielskiego Junior Residence CES 15 dni wiek 12-18
Transport samolotem Anglia - Winchester - kurs j. angielskiego Junior Family EN 15 dni wiek 11-19
Dojazd autokarem Austria - Wiedeń - kurs języka angielskiego 10 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Austria - Wiedeń - kurs języka niemieckiego 10 dni wiek 12-18
Transport samolotem Cypr - Episkopi - kurs j. angielskiego Junior Residence EIC 8 dni wiek 11-17
Transport samolotem Cypr - Pyla - kurs j. angielskiego Junior Residence EQC 8 dni wiek 13-18
Transport samolotem Malta - Pembroke - kurs j. angielskiego Junior Residence IELS 8, 15, 22 dni wiek 13-18
Transport samolotem Malta - Gzira - kurs j. angielskiego NSTS Adult Campus 15 dni wiek 18-99
Transport samolotem Malta - Gzira - kurs j. angielskiego NSTS Junior Campus 15, 22 dni wiek 14-19
Transport samolotem Malta - Mosta - kurs j. angielskiego Junior Residence ESL 8, 15, 22 dni wiek 11-18
Transport samolotem Malta - Pembroke - kurs j. angielskiego Junior Family IELS 8, 15, 22 dni wiek 14-18
Transport samolotem Malta - Sliema - kurs j. angielskiego Kids Residence IELS 15 dni wiek 10-13
Transport samolotem Malta - St. Julians - kurs j. angielskiego MA Adult Family 8, 15, 22 dni wiek 18-99
Transport samolotem Malta - St. Julians - kurs j. angielskiego MA Adult Residence 8, 15, 22 dni wiek 18-99
Dojazd autokarem Niemcy - Berlin - kurs języka niemieckiego intensywny 14 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Niemcy - Berlin - kurs języka niemieckiego standardowy 14 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Niemcy - Berlin - kurs języka niemieckiego dla studentów 14 dni wiek 19-25
Dojazd autokarem Niemcy - Berlin - kurs języka niemieckiego maturalny 14 dni wiek 15-18
Transport samolotem Szkocja - Edynburg - kurs j. angielskiego Adult Family CES 15 dni wiek 17-99
Transport samolotem Szkocja - Edynburg - kurs j. angielskiego Junior Family CES 15 dni wiek 14-18
Transport samolotem Szkocja - Stirling - kurs j. angielskiego Exclusive Junior Residence PLUS 15 dni wiek 12-18
Transport samolotem USA - Los Angeles - kurs j. angielskiego Junior Campus PLUS 16 dni wiek 13-18
Transport samolotem USA - Nowy Jork - kurs j. angielskiego Junior Campus LAL 16 dni wiek 12-18

Kursy językowe indywidualne
Zagranica
Dojazd własny Anglia - Londyn - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family CES - wiek 16+ 15, 22 dni
Dojazd własny Austria - Wiedeń - indywidualny kurs j. niemieckiego akademik ACTILINGUA - wiek: 16-19 14, 21, 28 dni
Dojazd własny Austria - Wiedeń - indywidualny kurs j. niemieckiego campus ACTILINGUA - wiek: 12-17 14, 21 dni
Dojazd własny Austria - Wiedeń - indywidualny kurs j. niemieckiego rodziny ACTILINGUA - wiek: 16+ 14, 21, 28 dni
Dojazd własny Francja - Paryż - indywidualny kurs j. francuskiego rodziny SPRACHCAFFE - wiek: 15-21 lat 14, 21, 28 dni
Dojazd własny Francja - Rouen - indywidualny kurs j. francuskiego rodziny FRENCH IN NORMANDY-wiek: 16+ 14, 21, 28 dni
Dojazd własny Hiszpania - Barcelona - indywidualny kurs j. hiszpańskiego rodziny ENFOREX - wiek: 16+ 14, 21, 28 dni
Dojazd własny Hiszpania - Madryt - indywidualny kurs j. hiszpańskiego rodziny ENFOREX - wiek: 16+ 14, 21, 28 dni
Dojazd własny Hiszpania - Sewilla - indywidualny kurs j. hiszpańskiego rodziny ENFOREX - wiek: 16+ 14, 21, 28 dni
Dojazd własny Irlandia - Dublin - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family CES - wiek 16+ 15, 22, 29 dni
Dojazd własny Kanada - Montreal - indywidualny kurs j. francuskiego/angielskiego Adult Family EC - wiek 16+ 15, 22 dni
Dojazd własny Kanada - Toronto - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+ 15, 22 dni
Dojazd własny Kanada - Vancouver - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+ 15, 22 dni
Dojazd własny Łotwa - Ryga - indywidualny kurs j. rosyjskiego rodziny LIDEN&DENZ - wiek: 16+ 15, 22, 29 dni
Dojazd własny Niemcy - Augsburg - indywidualny wakacyjny kurs j. niemieckiego rezydencja ASTUR - wiek: 12-17 15, 22, 29 dni
Dojazd własny Niemcy - Augsburg - indywidualny wakacyjny kurs j. niemieckiego rodziny ASTUR - wiek: 12-17 15, 22, 29 dni
Dojazd własny Niemcy - Berlin - indywidualny kurs j. niemieckiego rodziny BWS - wiek: 16+ 14, 21, 28 dni
Dojazd własny Niemcy - Frankfurt - indywidualny kurs j. niemieckiego rodziny SPRACHCAFFE - wiek: 14-21 lat 14, 21, 28 dni
Dojazd własny Niemcy - Kolonia - indywidualny kurs j. niemieckiego rodziny BWS - wiek: 16+ 14, 21, 28 dni
Dojazd własny Niemcy - Monachium - indywidualny kurs j. niemieckiego rodziny BWS - wiek: 16+ 14, 21, 28 dni
Dojazd własny Rosja - Moskwa - indywidualny kurs j. rosyjskiego rodziny LIDEN&DENZ - wiek: 16+ 15, 22, 29 dni
Dojazd własny Rosja - Sankt Petersburg - indywidualny kurs j. rosyjskiego rodziny LIDEN&DENZ - wiek: 16+ 15, 22, 29 dni
Dojazd własny Szkocja - Edynburg - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family CES - wiek 16+ 15, 22 dni
Dojazd własny USA - Boston - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+ 15, 22 dni
Dojazd własny USA - Los Angeles - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+ 15, 22 dni
Dojazd własny USA - Miami - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+ 15, 22 dni
Dojazd własny USA - Nowy Jork - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+ 15, 22 dni
Dojazd własny USA - San Francisco - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 16+ 15, 22 dni
Dojazd własny USA - Washington DC - indywidualny kurs j. angielskiego Adult Family EC - wiek 18+ 15, 22 dni
Dojazd własny Włochy - Mediolan - indywidualny kurs j. włoskiego rodziny LEONARDO - wiek: 16+ 14, 21, 28 dni
Dojazd własny Włochy - Rzym - indywidualny kurs j. włoskiego rodziny LEONARDO - wiek: 16+ 14, 21, 28 dni

Obozy studenckie
Zagranica
Dojazd autokarem Bułgaria - Złote Piaski - Summertime 18+ 11 dni
Transport samolotem Bułgaria - Złote Piaski - Summertime 18+ Wylot Katowice 12 dni
Transport samolotem Bułgaria - Złote Piaski - Summertime 18+ Wylot Warszawa 8 dni
Dojazd autokarem Grecja - Skotina - Studencka 13 dni
Dojazd autokarem Hiszpania - Lloret de Mar - obóz studencki 10 dni
Dojazd autokarem Włochy - Rimini - obóz studencki 10, 11 dni

Polska
Dojazd autokarem Zbrosławice - kurs jeździectwa - obóz studencki 19+ 8 dni

Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.