Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
Almatur kolonie i obozy
INFOLINIA ALMATUR:
42 637 11 22, pn. - pt. 10-17
OBOZY MŁODZIEŻOWE I KOLONIE ALMATUR

Obozy i kolonie Polska Biuro Podróży Almatur

OFERTY LETNIE OBOZY MŁODZIEŻOWE WCZASY EGZOTYKA WYCIECZKI O NAS KONTAKT PROMOCJA LAST MINUTE
Skorzystaj z wyszukiwarki
Obozy młodzieżowe
Wypoczynek i zwiedzanie
Oferta edukacyjna
Informacje

  Oferty Almatur   Polska


Oferty dla młodzieży
Kierunek: dowolny Polska zagranica    Sortuj wg: liczby dni alfabetycznie    Pokazuj oferty: z wolnymi miejscami wszystkie

Obozy młodzieżowe

Dojazd autokaremBachorze - kolonia Komandos Junior11 dniwiek 7-12
Dojazd autokaremBerezka - Obóz Jazdy Konnej10, 11 dniwiek 8-18
Dojazd autokaremBocheniec - kolonia i obóz komiksowy11 dniwiek 7-16
Dojazd autokaremBocheniec - kolonia i obóz podróżniczy11 dniwiek 7-16
Dojazd autokaremBocheniec - kolonia i obóz szaleni naukowcy11 dniwiek 7-16
Dojazd autokaremBorek - obóz rekreacyjny11 dniwiek 8-16
Dojazd autokaremBorne Sulinowo - obóz ASG komandos9, 11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremBorne Sulinowo - obóz ASG Zielony Garnizon9, 11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremBorne Sulinowo - obóz kajakowo-rowerowy9, 11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremBorne Sulinowo - obóz na patent sternika motorowodnego9, 11 dniwiek 14-18
Dojazd autokaremBorne Sulinowo - obóz paintballowy9, 11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremBorne Sulinowo - obóz wędkarski9, 11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremByczyna - obóz archeologiczny10, 11 dniwiek 8-17
Dojazd autokaremByczyna - obóz artystyczny10, 11 dniwiek 8-17
Dojazd autokaremByczyna - obóz RPG10, 11 dniwiek 8-17
Dojazd autokaremByczyna - obóz rycerski10, 11 dniwiek 8-17
Dojazd autokaremCetniewo - obóz fitness, aqua aerobic, taniec11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremCetniewo - obóz pływacki11 dniwiek 9-12
Dojazd autokaremCetniewo - obóz rekreacyjny11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremCetniewo - obóz siatkówki11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremCzaplinek - kolonia przygodowa9, 11 dniwiek 8-12
Dojazd autokaremCzaplinek - obóz multisportowy9, 11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremCzaplinek - obóz piłki nożnej9, 11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremCzaplinek - obóz rekreacyjny9, 11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremCzaplinek - obóz survivalowo-kajakowy9, 11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremCzaplinek - obóz warsztaty literackie9, 11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremCzaplinek - obóz warsztaty musicalowe9, 11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremCzaplinek - obóz warsztaty wokalne9, 11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremCzaplinek - obóz windsurfingowy9, 11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremCzaplinek - obóz wodna przygoda9, 11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremCzaplinek - obóz żeglarski9, 11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremCzęstochowa - obóz siatkarski VolleyballCamp10, 11 dniwiek 10-19
Dojazd autokaremDąbki - obóz Aqua przygoda9, 11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremDąbki - obóz fitness i sport9, 11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremDąbki - obóz paintballowo-survivalowy9, 11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremDąbki - obóz rekreacyjny9, 11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremDąbki - obóz taneczny9, 11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremDąbki - obóz windsurfingowy9, 11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremDąbki - obóz zakręcone wakacje9, 11 dniwiek 8-16
Dojazd autokaremDębogóra - Kolonia Wakacje nad Rozlewiskiem11 dniwiek 7-11
Dojazd autokaremDziwnówek - kolonia Adventure i Survival Kids9, 11 dniwiek
Dojazd autokaremDziwnówek - obóz rekreacyjny9, 11 dniwiek
Dojazd autokaremDźwirzyno - kolonia języka angielskiego9, 11 dniwiek 7-11
Dojazd autokaremDźwirzyno - kolonia języka polskiego9, 11 dniwiek 7-11
Dojazd autokaremDźwirzyno - kolonia plastyczna9, 11 dniwiek 7-11
Dojazd autokaremDźwirzyno - kolonia rekreacyjna9, 11 dniwiek 7-11
Dojazd autokaremDźwirzyno - kolonia Zumba Fitness9, 11 dniwiek 7-11
Dojazd autokaremDźwirzyno - obóz fotograficzny9, 11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremDźwirzyno - obóz języka angielskiego9, 11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremDźwirzyno - obóz języka polskiego9, 11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremDźwirzyno - obóz paintballowy9, 11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremDźwirzyno - obóz plastyczny9, 11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremDźwirzyno - obóz rekreacyjny9, 11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremDźwirzyno - obóz sportów wodnych9, 11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremDźwirzyno - obóz Zumba Fitness9, 11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremGiby - obóz Świat 5 Przygód10, 11 dniwiek 9-18
Dojazd autokaremGierłoż - Mazury Adventure Camp10, 11 dniwiek 8-18
Dojazd autokaremGierłoż - Mazury Quad Camp10, 11 dniwiek 8-18
Dojazd autokaremGierłoż - Mazury Water Camp10, 11 dniwiek 8-18
Dojazd autokaremJanów Lubelski - jazda konna10, 11 dniwiek 12-17
Dojazd autokaremJanów Lubelski - kolonia motocross10, 11 dniwiek 7-12
Dojazd autokaremJanów Lubelski - kolonia rekreacyjna10, 11 dniwiek 7-12
Dojazd autokaremJanów Lubelski - obóz fitness10, 11 dniwiek 13-17
Dojazd autokaremJanów Lubelski - obóz j.polskiego i kultury polskiej10, 11 dniwiek 8-17
Dojazd autokaremJanów Lubelski - obóz Krav-Maga10, 11 dniwiek 12-17
Dojazd autokaremJanów Lubelski - obóz paintball i survival10, 11 dniwiek 13-17
Dojazd autokaremJanów Lubelski - obóz pływacki i aqua-aerobic10, 11 dniwiek 7-17
Dojazd autokaremJanów Lubelski - obóz rowerowo-kajakowy10, 11 dniwiek 14-17
Dojazd autokaremJanów Lubelski - obóz tenisowy10, 11 dniwiek 14-17
Dojazd autokaremJanów Lubelski - Rolki10, 11 dniwiek 7-17, 7-12
Dojazd autokaremJarosławiec - Kolonia Rekreacyjna10, 11 dniwiek 7-11
Dojazd autokaremJarosławiec - Obóz Archery Tag i Paintball10, 11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremJarosławiec - Obóz Jazdy Konnej10, 11 dniwiek 7-18
Dojazd autokaremJarosławiec - Obóz Komandos Junior10, 11 dniwiek 9-18
Dojazd autokaremJarosławiec - Obóz Piłki Nożnej10, 11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremJarosławiec - Obóz Pływacki10, 11 dniwiek 7-18
Dojazd autokaremJarosławiec - Obóz Rekreacyjny10, 11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremJarosławiec - Wicie - Obóz Archery Tag i Paintball - Domki10, 11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremJarosławiec - Wicie - Kolonia Rekreacyjna - Domki10, 11 dniwiek 7-12
Dojazd autokaremJarosławiec - Wicie - Koreański POP - Domki10, 11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremJarosławiec - Wicie - Obóz Komandos Junior - Domki10, 11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremJarosławiec - Wicie - Obóz Rekreacyjny - Domki10, 11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremJastrzębia Góra - Active Chillout 14+11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremJastrzębia Góra - Dance, Beauty, Fitness11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremKazimierz Dolny - obóz detektywistyczny11 dniwiek 12-17
Dojazd autokaremKazimierz Dolny - obóz kinomaniaka11 dniwiek 13-17
Dojazd autokaremKazimierz Dolny - obóz reżysersko-filmowy11 dniwiek 12-17
Dojazd autokaremKazimierz Dolny - obóz Wakacje z gitarą (elektryczną)11 dniwiek 12-17
Dojazd autokaremKazimierz Dolny - obóz Wakacje z gitarą (klasyczną lub akustyczną)11 dniwiek 12-17
Dojazd autokaremKazimierz Dolny - warsztaty fotografii artystycznej11 dniwiek 12-17
Dojazd autokaremKazimierz Dolny - warsztaty plastyczno-malarskie11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremKazimierz Dolny - wszechstronne warsztaty artystyczne11 dniwiek 12-17
Dojazd autokaremKąty Rybackie - braterstwo broni11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremKąty Rybackie - wakacje na maxa11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremKołobrzeg - Kolonia Rekreacyjna10, 11 dniwiek 7-12
Dojazd autokaremKołobrzeg - Obóz Jazdy Konnej10, 11 dniwiek 8-18
Dojazd autokaremKołobrzeg - Obóz Piłki Nożnej10, 11 dniwiek 7-18
Dojazd autokaremKołobrzeg - Obóz Pływacki10, 11 dniwiek 7-18
Dojazd autokaremKołobrzeg - Obóz Rekreacyjny10, 11 dniwiek 13-18
Dojazd autokaremKołobrzeg - Obóz Sportowy10, 11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremKołobrzeg - Obóz Taneczny10, 11 dniwiek 7-18
Dojazd autokaremKołobrzeg - Obóz Tenisa Ziemnego10, 11 dniwiek 8-18
Dojazd autokaremKołobrzeg - Obóz Zachodniopomorskie Parki Wodne10, 11 dniwiek 7-18
Dojazd autokaremKołobrzeg - Survival i Bushcraft CAMP10, 11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz aktorsko-filmowy11 dniwiek 14-18
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz fotograficzny11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz gier planszowych i PS11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz jazdy konnej11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz języka angielskiego11 dniwiek 14-18
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz koszykówki11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz kulinarny11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz musicalowy11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz piłki nożnej11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz rekreacyjny11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz samoobrony i sportów walki11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz siatkówki11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz sportów wodnych11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz survival i paintball11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz tańca nowoczesnego11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz tenisa ziemnego11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz zdrowie i ruch11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremKortowo - kolonia kulinarna11 dniwiek 8-11
Dojazd autokaremKortowo - kolonia pływania11 dniwiek 8-11
Dojazd autokaremKortowo - kolonia przygodowa11 dniwiek 8-11
Dojazd autokaremKortowo - kolonia rekreacyjna11 dniwiek 8-11
Dojazd autokaremKortowo - kolonia samoobrony i sportów walki11 dniwiek 8-11
Dojazd autokaremKraków - Przygoda po krakowsku NAD JEZIOREM11 dniwiek 8-18
Dojazd autokaremKraków - Studencki Kraków11 dniwiek 15-18
Dojazd autokaremKrasiejów - obóz Minecraft11 dniwiek 10-14
Dojazd autokaremKrasiejów - obóz młodego odkrywcy11 dniwiek 10-14
Dojazd autokaremKrasiejów - obóz programisty i konstruktora lego11 dniwiek 10-14
Dojazd autokaremKrasiejów - obóz rekreacyjny11 dniwiek 10-14
Dojazd autokaremKrynica Morska - kolonia rekreacyjna11 dniwiek 8-11
Dojazd autokaremKrynica Morska - obóz przygody11 dniwiek 8-15
Dojazd autokaremKrynica Morska - obóz rekreacyjny11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremKrynica Morska - obóz survival i paintball11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremLądek Zdrój - hulajnoga11 dniwiek 7-17
Dojazd autokaremLądek Zdrój - kolonia i obóz jazdy konnej11 dniwiek 7-17
Dojazd autokaremLądek Zdrój - kolonia i obóz rekreacyjny11 dniwiek 7-17
Dojazd autokaremLesko SKI - Z Artystyczną Duszą10, 11 dniwiek 8-18
Dojazd autokaremLesko SKI - 9 Przygód w 9 Dni10, 11 dniwiek 8-18
Dojazd autokaremLesko SKI - Bieszczadzkie Wędrówki10, 11 dniwiek 8-18
Dojazd autokaremLesko SKI - Konwent Mangi i Anime10, 11 dniwiek 8-18
Dojazd autokaremLesko SKI - Obóz Odchudzająco - Kondycyjny10, 11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremLesko SKI - Obóz Paintballowy10, 11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremLesko SKI - Obóz Survivalowy10, 11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremLesko SKI - Obóz Szybowcowy10, 11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremLesko SKI - Pracownia Fotograficzna10, 11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremLesko Zamek - Obóz Detektywistyczny Bieszczadzki Tropiciel10, 11 dniwiek 8-18
Dojazd autokaremLesko Zamek - Obóz Pływacki10, 11 dniwiek 7-18
Dojazd autokaremLesko Zamek - Obóz Rekreacyjny10, 11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremŁazy Mielno - kolonia detektywistyczna Świat Zagadek9, 11 dniwiek 8-13
Dojazd autokaremŁazy Mielno - obóz rekreacyjny9, 11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremŁazy Mielno - przygoda w Hogwarcie9, 11 dniwiek 8-13
Dojazd autokaremŁazy Mielno - warsztaty musicalowe9, 11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremMielno - kolonia z przygodą9, 11 dniwiek 8-13
Dojazd autokaremMielno - słońce, morze i przygoda9, 11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremMierzyn - Aktywne kolonie11 dniwiek 7-11
Dojazd autokaremMierzyn - kolonie i obóz wędkarski11 dniwiek 7-18
Dojazd autokaremMierzyn - obóz Aktywna Rekreacja11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremMierzyn- kolonie i obóz survival i paintball11 dniwiek 7-18
Dojazd autokaremMiędzyrzec Podlaski - 17 Przygód nad Jeziorem11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremMiędzywodzie - 15 Przygód nad Morzem10, 11 dniwiek 7-18
Dojazd autokaremMiędzywodzie - English Camp10, 11 dniwiek 8-18
Dojazd autokaremMiędzywodzie - Kolonia Rekreacyjna10, 11 dniwiek 8-12
Dojazd autokaremMiędzywodzie - Obóz Rekreacyjny10, 11 dniwiek 13-18
Dojazd autokaremMiędzywodzie - Obóz Wychowawca Kolonijny10, 11 dniwiek 13-18
Dojazd autokaremMiędzywodzie - W 9 Dni Dookoła Świata10, 11 dniwiek 7-18
Dojazd autokaremMiędzyzdroje - Obóz Rekreacyjny11 dniwiek
Dojazd autokaremMrzeżyno - obóz fabularny ASG Wojownicy Pustkowi9, 11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremMrzeżyno - obóz militarny ASG - Oddział Elitarny9, 11 dniwiek 15-18
Dojazd autokaremMrzeżyno - obóz militarny ASG Delta Force9, 11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremMrzeżyno - obóz militarny Młody Komandos9, 11 dniwiek 8-13
Dojazd autokaremMrzeżyno - obóz rekreacyjny11 dniwiek 8-17
Dojazd autokaremMrzeżyno obóz militarny Ranger Camp9, 11 dniwiek 13-18
Dojazd autokaremMrzeżyno- obóz fabularny Counter Strike9, 11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremMrzeżyno- obóz militarny snajperski9, 11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremMurzasichle - akademia kulinarna i zdrowego stylu życia10, 11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremMurzasichle - kolonia języka angielskiego10, 11 dniwiek 7-11
Dojazd autokaremMurzasichle - kolonia języka polskiego10, 11 dniwiek 7-11
Dojazd autokaremMurzasichle - kolonia plastyczna10, 11 dniwiek 7-11
Dojazd autokaremMurzasichle - kolonia rekreacyjna10, 11 dniwiek 7-11
Dojazd autokaremMurzasichle - kolonia Zumba Fitness10, 11 dniwiek 7-11
Dojazd autokaremMurzasichle - obóz Adventure10, 11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremMurzasichle - obóz języka angielskiego10, 11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremMurzasichle - obóz języka polskiego10, 11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremMurzasichle - obóz paintballowy10, 11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremMurzasichle - obóz plastyczny10, 11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremMurzasichle - obóz rekreacyjny10, 11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremMurzasichle - obóz Zumba Fitness10, 11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremMurzasichle - warsztaty fotograficzne10, 11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremMurzasichle - warsztaty wokalne10, 11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremMuszyna - Fabryka Adrenaliny Plus10, 11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremMuszyna - obóz Fabryka Adrenaliny10, 11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremMuszyna - obóz Fabryka Adrenaliny - domki10, 11 dniwiek 12-16
Dojazd autokaremMuszyna - obóz Military Camp11 dniwiek 13-18
Dojazd autokaremMuszyna - obóz tenisowy10, 11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremNiechorze - kolonie i obóz Fitwakacje11 dniwiek 7-18
Dojazd autokaremNiechorze - kolonie i obóz hulajnoga11 dniwiek 7-18
Dojazd autokaremNiechorze - kolonie i obóz rekreacyjny11 dniwiek 7-18
Dojazd autokaremNiechorze- kolonie i obóz skate rolki11 dniwiek 7-18
Dojazd autokaremNiedzica - kolonia i obóz Akademia Relaksu11 dniwiek 7-17
Dojazd autokaremNiedzica - kolonia i obóz języka angielskiego11 dniwiek 7-18, 7-17
Dojazd autokaremNiedzica - kolonia i obóz malowanie i rzeźba11 dniwiek 7-17
Dojazd autokaremOpole-Krasiejów - Wakacje z Dinozaurami - półkolonie5 dniwiek 6-12
Dojazd autokaremOpole-Przysiecz - Wakacje na Wsi - półkolonie5 dniwiek 6-12
Dojazd autokaremOpolszczyzna Bory Niemodlińskie - rajd konny - 11 dni11 dniwiek
Dojazd autokaremPoddąbie - Taneczne wakacje kolonie,obóz9, 11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremPoddąbie - obóz młodzieżowy Wakacje na luzie..:)9, 11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremPoddąbie - obóz Wakacyjny active9, 11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremPogorzelica - obóz Bałtyckie Aquaparki11 dniwiek
Dojazd autokaremPogorzelica - obóz paintballowy11 dniwiek
Dojazd autokaremPogorzelica - obóz rekreacyjny11 dniwiek
Dojazd autokaremPokrzywna - obóz Świat ASG10, 11 dniwiek 13-17
Dojazd autokaremPokrzywna - obóz Świat Paintballa10, 11 dniwiek 13-17
Dojazd autokaremPokrzywna - obóz Świat Paintballa&ASG10, 11 dniwiek 12-17
Dojazd autokaremPokrzywna - obóz Świat Przygody10, 11 dniwiek 8-16
Dojazd autokaremPokrzywna - obóz Świat Wyzwań10, 11 dniwiek 10-17
Dojazd autokaremPokrzywna - obóz Świat Żywiołów10, 11 dniwiek 10-17
Dojazd autokaremPolańczyk - Obóz Żeglarski11 dniwiek 14-18
Dojazd autokaremPonik na Jurze - Extreme Camp10, 11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremPonik na Jurze - MultiMania10, 11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremPonik na Jurze - Off Road10, 11 dniwiek 14-18
Dojazd autokaremPonik na Jurze - Quadowi maniacy10, 11 dniwiek 14-18
Dojazd autokaremPoznań - Kolonia w Stumilowym Lesie11 dniwiek 7-11
Dojazd autokaremPoznań - Koreański POP11 dniwiek 10-18, 9-18
Dojazd autokaremPoznań - Obóz Rekreacyjny11 dniwiek 11-18
Dojazd własnyPoznań - Półkolonie5 dniwiek 9-19
Dojazd autokaremPoznań - Skate ( Hulajnoga, Rolki, Deska i inne )11 dniwiek 8-18
Dojazd autokaremPrzysiecz - kolonia ABC jazdy konnej10, 11 dniwiek 7-14
Dojazd autokaremPrzysiecz - kolonia kulinarna10, 11 dniwiek 7-14
Dojazd autokaremPrzysiecz - kolonia plastyczna10, 11 dniwiek 7-14
Dojazd autokaremPrzysiecz - Kolonie w Gościnnej Zagrodzie10, 11 dniwiek 7-14
Dojazd autokaremPuck - obóz windsurfingowy11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremRabka Zdrój - kolonia pełna zdrowia11 dniwiek 9-14
Dojazd autokaremRabka Zdrój - kolonia rekreacyjna11 dniwiek 9-14
Dojazd autokaremRowy - obóz Bałtyckie Aquaparki9, 11 dniwiek 9-17
Dojazd autokaremRowy - obóz Minecraft9, 11 dniwiek 9-17
Dojazd autokaremRowy - obóz plastyczny9, 11 dniwiek 9-17
Dojazd autokaremRowy - obóz rekreacyjny9, 11 dniwiek 9-17
Dojazd autokaremRowy - obóz świat gier9, 11 dniwiek 9-17
Dojazd autokaremRowy - TechCamp9, 11 dniwiek 9-17
Dojazd autokaremRuciane Nida - Jazda Konna11 dniwiek 12-17
Dojazd autokaremRuciane Nida - Leśna FITosfera11 dniwiek 12-17
Dojazd autokaremSpała - kolonia przygodowa11 dniwiek 7-11
Dojazd autokaremSpała - obóz ASG11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremSpała - obóz jazdy konnej11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremSpała - obóz z adrenaliną11 dniwiek 10-16
Dojazd autokaremŚwinoujście - Obóz MultiSPORT11 dniwiek
Dojazd autokaremŚwinoujście - Obóz Odkrywamy Japonię10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremŚwinoujście - Obóz Rekreacyjny10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremŚwinoujście - Obóz Świat Mangi10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremUniejów - obóz gamingowy10, 11 dniwiek 8-16
Dojazd autokaremUniejów - obóz rekreacyjny10, 11 dniwiek 8-16
Dojazd autokaremUniejów - obóz Retro10, 11 dniwiek 8-16
Dojazd autokaremUniejów - obóz Roboty i Spółka10, 11 dniwiek 8-16
Dojazd autokaremUniejów - obóz Wyścigi RC+10, 11 dniwiek 8-16
Dojazd autokaremUniejów - obóz z Minecraftem10, 11 dniwiek 8-16
Dojazd autokaremUniejów - obóz Zostań Youtuberem10, 11 dniwiek 10-16
Dojazd autokaremUstroń - Magia i czary10, 11 dniwiek 9-14
Dojazd autokaremUstroń - obóz rekreacyjny10, 11 dniwiek 9-14
Dojazd autokaremUstroń - Parki rozrywki10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremUstroń - RPG Caerbannog10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremWisła - obóz języka angielskiego11 dniwiek 12-17
Dojazd autokaremWisła - obóz rowerowy11 dniwiek 12-17
Dojazd autokaremWisła - obóz rozmaitości "Skocz do Wisły!"11 dniwiek 12-17
Dojazd autokaremZakopane - kolonia i obóz aktorsko-wokalny10, 11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremZakopane - kolonia i obóz D.I.Y.10, 11 dniwiek 7-18
Dojazd autokaremZakopane - kolonia i obóz Dance Camp10, 11 dniwiek 7-18
Dojazd autokaremZakopane - kolonia i obóz English Camp10, 11 dniwiek 7-18
Dojazd autokaremZakopane - kolonia i obóz Fashion Camp10, 11 dniwiek 7-18
Dojazd autokaremZakopane - kolonia i obóz Lego Camp10, 11 dniwiek 7-18
Dojazd autokaremZakopane - kolonie Parki Wodne10, 11 dniwiek 7-11
Dojazd autokaremZakopane - kolonie Tatrzański Luz10, 11 dniwiek 7-11
Dojazd autokaremZakopane - obóz Parki Wodne10, 11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremZakopane - obóz Tatrzańska Przygoda11 dniwiek 7-18
Dojazd autokaremZakopane - obóz Tatrzański Luz10, 11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremZamrzenica - kolonia 10 szalonych przygód9, 11 dniwiek 8-13
Dojazd autokaremZamrzenica - kolonia Mały Farmer9, 11 dniwiek 8-13
Dojazd autokaremZamrzenica - kolonia Mały Traper9, 11 dniwiek 8-13
Dojazd autokaremZamrzenica - Łowcy adrenaliny9, 11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremZamrzenica - obóz ASG9, 11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremZamrzenica - obóz wędkarski9, 11 dniwiek 10-18
Dojazd autokaremZamrzenica - Sztuka Przetrwania9, 11 dniwiek 12-18
Dojazd autokaremZbrosławice - kurs jeździectwa10, 11 dniwiek
Dojazd autokaremZbrosławice - obóz angielski w siodle11 dniwiek

Klub Urwisa

Dojazd autokaremDębogóra - Klub Urwisa Wakacje nad Rozlewiskiem11 dniwiek 7-11
Dojazd autokaremDźwirzyno - Klub Urwisa kolonia rekreacyjna9, 11 dniwiek 7-11
Dojazd autokaremJarosławiec - Klub Urwisa Kolonia Plastyczna10, 11 dniwiek 7-11
Dojazd autokaremJarosławiec - Klub Urwisa Kolonia Rekreacyjna10, 11 dniwiek 7-11
Dojazd autokaremJarosławiec - Klub Urwisa Piłka Nożna10, 11 dniwiek 7-11
Dojazd autokaremJarosławiec - Wicie - Klub Urwisa Kolonia Rekreacyjna - Domki10, 11 dniwiek 7-11
Dojazd autokaremKrasiejów - Klub Urwisa kolonia kreatywne wakacje11 dniwiek 7-11
Dojazd autokaremMurzasichle - Klub Urwisa kolonia rekreacyjna10, 11 dniwiek 7-11
Dojazd autokaremPoznań - Klub Urwisa Kolonia w Stumilowym Lesie11 dniwiek 7-11
Dojazd autokaremPrzysiecz - Klub Urwisa Kolonie ze zwierzętami10, 11 dniwiek 7-11
Dojazd autokaremRabka Zdrój - Urwis na wakacjach11 dniwiek 8-11
Dojazd autokaremZakopane - Klub Urwisa kolonia Mini Przygoda10, 11 dniwiek 7-11
Dojazd autokaremZakopane - Klub Urwisa kolonia Parki Wodne10, 11 dniwiek

Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Signal Iduna    Subwencja PFR