Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
INFOLINIA:
42 637 11 22, pn. - pt. 10-18, sob 10-14
SKORZYSTAJ Z PORADY KONSULTANTA

Obozy i kolonie Polska Biuro Podróży Almatur

OFERTY LETNIE I ZIMOWE OBOZY MŁODZIEŻOWE WCZASY EGZOTYKA WYCIECZKI O NAS KONTAKT PROMOCJA LAST MINUTE
Obozy młodzieżowe
Wypoczynek i zwiedzanie
Informacje

  Oferty Almatur   Polska


Oferty dla młodzieży
Kierunek: dowolny Polska zagranica    Sortuj wg: liczby dni alfabetycznie    Pokazuj oferty: z wolnymi miejscami wszystkie

Obozy młodzieżowe

Dojazd autokaremBachorze - kolonia Komandos Junior11 dni
Dojazd autokaremBachorze - kolonia plastyczna11 dni
Dojazd autokaremBachorze - kolonia sportów wodnych11 dni
Dojazd autokaremBachorze - kurs na patent żeglarza jachtowego11 dni
Dojazd autokaremBachorze - obóz artystyczny11 dni
Dojazd autokaremBachorze - obóz kajakowo-rowerowy11 dni
Dojazd autokaremBachorze - obóz sportów wodnych11 dni
Dojazd autokaremBachorze - obóz windsurfingowy11 dni
Dojazd autokaremBerezka - Detektywistyczny "Bieszczadzki Tropiciel"11 dni
Dojazd autokaremBerezka - Jazda konna11 dni
Dojazd autokaremBerezka - odchudzająco - kondycyjny11 dni
Dojazd autokaremBerezka - Zumba11 dni
Dojazd autokaremBesiekierz Rudny - obóz jeździecki9, 10, 11 dni
Dojazd autokaremBorek - obóz kartingowy11 dni
Dojazd autokaremBorek - obóz rekreacyjny11 dni
Dojazd autokaremBorne Sulinowo - obóz ASG komandos11 dni
Dojazd autokaremBorne Sulinowo - obóz ASG Zielony Garnizon11 dni
Dojazd autokaremBorne Sulinowo - obóz kajakowo-rowerowy11 dni
Dojazd autokaremBorne Sulinowo - obóz na patent sternika motorowodnego11 dni
Dojazd autokaremBorne Sulinowo - obóz wędkarski11 dni
Dojazd autokaremBrenna - Beskidzki rajd konny11 dni
Dojazd autokaremBrenna - Górski survival11 dni
Dojazd autokaremBrenna - Jeździeckie wakacje w Beskidach11 dni
Dojazd autokaremBrenna - Rolkowe Szaleństwo11 dni
Dojazd autokaremByczyna - obóz archeologiczny11 dni
Dojazd autokaremByczyna - obóz artystyczny11 dni
Dojazd autokaremByczyna - obóz RPG11 dni
Dojazd autokaremByczyna - obóz rycerski11 dni
Dojazd autokaremCetniewo - fitness, aqua aerobic, taniec10, 11 dni
Dojazd autokaremCetniewo - koszykówka10, 11 dni
Dojazd autokaremCetniewo - piłka nożna10, 11 dni
Dojazd autokaremCetniewo - pływanie10, 11 dni
Dojazd autokaremCetniewo - rekreacja10, 11 dni
Dojazd autokaremCetniewo - siatkówka10, 11 dni
Dojazd autokaremCiechocinek - pobyt sanatoryjny odchudzająco-rehabilitacyjny11 dni
Dojazd autokaremCiechocinek - pobyt sanatoryjny wady postawy i narządów ruchu11 dni
Dojazd autokaremCiechocinek - pobyt sanatoryjny z problemami górnych dróg oddechowych11 dni
Dojazd autokaremCzaplinek - obóz Freestyle Football11 dni
Dojazd autokaremCzaplinek - obóz interdyscyplinarny11 dni
Dojazd autokaremCzaplinek - obóz multisportowy11 dni
Dojazd autokaremCzaplinek - obóz piłka nożna11 dni
Dojazd autokaremCzaplinek - obóz przygodowy11 dni
Dojazd autokaremCzaplinek - obóz rekreacyjny11 dni
Dojazd autokaremCzaplinek - obóz survivalowo kajakowy11 dni
Dojazd autokaremCzaplinek - obóz warsztaty wokalne11 dni
Dojazd autokaremCzaplinek - obóz windsurfingowy11 dni
Dojazd autokaremCzaplinek - obóz Wodna przygoda11 dni
Dojazd autokaremCzaplinek - obóz żeglarski11 dni
Dojazd autokaremCzęstochowa - obóz robotyki Techno Camp11 dni
Dojazd autokaremCzęstochowa - obóz siatkarski Volleyball Camp11 dni
Dojazd autokaremDąbki - obóz Fitness i Sport11 dni
Dojazd autokaremDąbki - obóz japoński11 dni
Dojazd autokaremDąbki - obóz joga11 dni
Dojazd autokaremDąbki - obóz paintballowo-survivalowy11 dni
Dojazd autokaremDąbki - obóz rekreacyjny11 dni
Dojazd autokaremDąbki - obóz taneczny11 dni
Dojazd autokaremDąbki - obóz windsurfingowy11 dni
Dojazd autokaremDąbki - obóz zakręcone wakacje11 dni
Dojazd autokaremDziwnówek - kolonia Adventure i Survival Kids11 dni
Dojazd autokaremDziwnówek - obóz ASG11 dni
Dojazd autokaremDziwnówek - obóz rekreacyjny11 dni
Dojazd autokaremDźwirzyno - kolonia języka angielskiego11 dni
Dojazd autokaremDźwirzyno - kolonia plastyczna11 dni
Dojazd autokaremDźwirzyno - kolonia rekreacyjna11 dni
Dojazd autokaremDźwirzyno - kolonia zumba11 dni
Dojazd autokaremDźwirzyno - obóz filmowy11 dni
Dojazd autokaremDźwirzyno - obóz języka angielskiego11 dni
Dojazd autokaremDźwirzyno - obóz paintballowy11 dni
Dojazd autokaremDźwirzyno - obóz plastyczny11 dni
Dojazd autokaremDźwirzyno - obóz rekreacyjny11 dni
Dojazd autokaremDźwirzyno - obóz windsurfingowy11 dni
Dojazd autokaremDźwirzyno - obóz zumba11 dni
Dojazd autokaremGiby-Świat Przygód10, 11 dni
Dojazd autokaremJanów Lubelski - Jazda konna11 dni
Dojazd autokaremJanów Lubelski - Kolonia11 dni
Dojazd autokaremJanów Lubelski - Krav-Maga11 dni
Dojazd autokaremJanów Lubelski - Motocross11 dni
Dojazd autokaremJanów Lubelski - Paintball i Survival11 dni
Dojazd autokaremJanów Lubelski - Pływacki, Aqua-aerobic11 dni
Dojazd autokaremJanów Lubelski - Rowerowo - kajakowy11 dni
Dojazd autokaremJarosławiec - Archery Tag i Paintball11 dni
Dojazd autokaremJarosławiec - Jazda Konna11 dni
Dojazd autokaremJarosławiec - Kolonia11 dni
Dojazd autokaremJarosławiec - Komandos Junior11 dni
Dojazd autokaremJarosławiec - Rekreacja11 dni
Dojazd autokaremJarosławiec - Szkółka piłkarska11 dni
Dojazd autokaremJarosławiec - Szkółka pływacka11 dni
Dojazd autokaremJastrzębia Góra - akademia języka angielskiego10, 11 dni
Dojazd autokaremJastrzębia Góra - akademia tańca i stylu10, 11 dni
Dojazd autokaremJastrzębia Góra - rekreacja10, 11 dni
Dojazd autokaremKarpacz - obóz języka niemieckiego11 dni
Dojazd autokaremKarpacz - obóz Karkonoskie Parki Wodne11 dni
Dojazd autokaremKarpacz - obóz Karkonosze Adventure11 dni
Dojazd autokaremKarpacz - obóz rekreacyjny11 dni
Dojazd autokaremKazimierz Dolny - Akademia tańca11 dni
Dojazd autokaremKazimierz Dolny - Język angielski11 dni
Dojazd autokaremKazimierz Dolny - Klub miłośników sztuki11 dni
Dojazd autokaremKazimierz Dolny - Klub Włóczykija - obóz krajoznawczy11 dni
Dojazd autokaremKazimierz Dolny - Obóz "Wakacje z gitarą" (elektryczną)11 dni
Dojazd autokaremKazimierz Dolny - Obóz "Wakacje z gitarą" (klasyczną lub akustyczną)11 dni
Dojazd autokaremKazimierz Dolny - obóz cyrkowy11 dni
Dojazd autokaremKazimierz Dolny - Obóz kinomaniaka11 dni
Dojazd autokaremKazimierz Dolny - Obóz reżysersko-filmowy11 dni
Dojazd autokaremKazimierz Dolny - Warsztaty fotografii artystycznej11 dni
Dojazd autokaremKazimierz Dolny - Warsztaty literackie11 dni
Dojazd autokaremKazimierz Dolny - Warsztaty plastyczno-malarskie11 dni
Dojazd autokaremKazimierz Dolny - Warsztaty teatralno-aktorskie z Teatrem "Syrena"11 dni
Dojazd autokaremKazimierz Dolny - Warsztaty teatralno-aktorskie z Teatrem "Syrena"11 dni
Dojazd autokaremKazimierz Dolny - Warsztaty wokalne11 dni
Dojazd autokaremKazimierz Dolny - Wszechstronne warsztaty artystyczne11 dni
Dojazd autokaremKołobrzeg - Archery Tag i Paintball11 dni
Dojazd autokaremKołobrzeg - Jazda konna11 dni
Dojazd autokaremKołobrzeg - Kolonia11 dni
Dojazd autokaremKołobrzeg - Komandos Junior11 dni
Dojazd autokaremKołobrzeg - Piłka nożna11 dni
Dojazd autokaremKołobrzeg - Pływacki11 dni
Dojazd autokaremKołobrzeg - Rekreacja11 dni
Dojazd autokaremKołobrzeg - Sportowy11 dni
Dojazd autokaremKołobrzeg - Taneczny11 dni
Dojazd autokaremKołobrzeg - Tenis ziemny11 dni
Dojazd autokaremKołobrzeg - Zachodniopomorskie Parki Wodne11 dni
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - aktorsko-filmowy10, 11 dni
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - fotografia10, 11 dni
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - gitarowy10, 11 dni
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - jazda konna10, 11 dni
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - język angielski10, 11 dni
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - koszykówka10, 11 dni
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - kulinarny10, 11 dni
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - musicalowy10, 11 dni
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - piłka nożna10, 11 dni
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - rekreacja10, 11 dni
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - samoobrona i sporty walki10, 11 dni
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - siatkówka10, 11 dni
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - survival i paintball10, 11 dni
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - taniec nowoczesny10, 11 dni
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - tenis10, 11 dni
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - YouTuberski10, 11 dni
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - zdrowie i ruch10, 11 dni
Dojazd autokaremKortowo - kolonia - język angielski10, 11 dni
Dojazd autokaremKortowo - kolonia - kulinarny10, 11 dni
Dojazd autokaremKortowo - kolonia - piłka nożna10, 11 dni
Dojazd autokaremKortowo - kolonia - pływanie10, 11 dni
Dojazd autokaremKortowo - kolonia - rekreacja10, 11 dni
Dojazd autokaremKortowo - kolonia - samoobrona i sporty walki10, 11 dni
Dojazd autokaremKortowo - kolonia - taniec10, 11 dni
Dojazd autokaremKortowo - kolonia - tenis10, 11 dni
Dojazd autokaremKortowo - kolonia - YouTuberski10, 11 dni
Dojazd autokaremKrasiejów - obóz młodego odkrywcy11 dni
Dojazd autokaremKrasiejów - obóz programisty i konstruktora lego11 dni
Dojazd autokaremKrasiejów - obóz rekreacyjny11 dni
Dojazd autokaremKrasnobród - obóz rekreacyjny11 dni
Dojazd autokaremKrasnobród - Kolonia11 dni
Dojazd autokaremKrynica Morska - kolonia10, 11 dni
Dojazd autokaremKrynica Morska - obóz przygody10, 11 dni
Dojazd autokaremKrynica Morska - rekreacja10, 11 dni
Dojazd autokaremKrynica Morska - survival i paintball10, 11 dni
Dojazd autokaremLesko SKI - Pracownia artystyczno-projektowa11 dni
Dojazd autokaremLesko SKI - Konwent Mangi i Anime11 dni
Dojazd autokaremLesko SKI - Paintball11 dni
Dojazd autokaremLesko SKI - Pracownia Fotograficzna11 dni
Dojazd autokaremLesko SKI - Projekt Przygoda11 dni
Dojazd autokaremLesko SKI - Survivalowo - Militarny11 dni
Dojazd autokaremLesko SKI - Szybowcowy11 dni
Dojazd autokaremLesko Zamek - Kolonia11 dni
Dojazd autokaremLesko Zamek - Rekreacja11 dni
Dojazd autokaremLesko Zamek - Szkółka piłkarska11 dni
Dojazd autokaremLesko Zamek - Szkółka pływacka11 dni
Dojazd autokaremŁazy Mielno - obóz Akademia Pani Kleks11 dni
Dojazd autokaremŁazy Mielno - obóz Eco Zakręceni11 dni
Dojazd autokaremŁazy Mielno - obóz indiańska przygoda11 dni
Dojazd autokaremŁazy Mielno - obóz rekreacyjny11 dni
Dojazd autokaremŁeba - kolonie rekreacyjne Łebskie wakacje11 dni
Dojazd autokaremŁeba - kolonie rekreacyjne Wypoczynek Bez Kitu11 dni
Dojazd autokaremŁeba - obóz rekreacyjny Wypoczynek Bez Kitu11 dni
Dojazd autokaremMiędzyzdroje - Język angielski11 dni
Dojazd autokaremMiędzyzdroje - Kolonia11 dni
Dojazd autokaremMiędzyzdroje - Obóz plastyczny11 dni
Dojazd autokaremMiędzyzdroje - Rekreacja11 dni
Dojazd autokaremMiędzyzdroje - Survivalowo - Militarny11 dni
Dojazd autokaremMiędzyzdroje - Wychowawca kolonijny11 dni
Dojazd autokaremMiędzyzdroje - Zumba11 dni
Dojazd autokaremMrzeżyno - Obóz rekreacyjny11 dni
Dojazd autokaremMrzeżyno militarne - ASG - Oddział Elitarny11 dni
Dojazd autokaremMrzeżyno militarne - Militarna przygoda11 dni
Dojazd autokaremMrzeżyno militarne - Młody Komandos11 dni
Dojazd autokaremMrzeżyno militarne - Obóz ASG "Delta Force"11 dni
Dojazd autokaremMrzeżyno militarne - Obóz fabularny "Counter Strike"11 dni
Dojazd autokaremMrzeżyno militarne - Obóz fabularny ASG "Wojownicy pustkowi"11 dni
Dojazd autokaremMrzeżyno militarne - Obóz snajperski11 dni
Dojazd autokaremMrzeżyno- Babciu! Dziadku! Jedźmy razem11 dni
Dojazd autokaremMurzasichle - akademia kulinarna i zdrowego trybu życia11 dni
Dojazd autokaremMurzasichle - kolonia języka angielskiego11 dni
Dojazd autokaremMurzasichle - kolonia plastyczna11 dni
Dojazd autokaremMurzasichle - kolonia rekreacyjna11 dni
Dojazd autokaremMurzasichle - kolonia zumba11 dni
Dojazd autokaremMurzasichle - obóz Adventure11 dni
Dojazd autokaremMurzasichle - obóz języka angielskiego11 dni
Dojazd autokaremMurzasichle - obóz paintballowy11 dni
Dojazd autokaremMurzasichle - obóz plastyczny11 dni
Dojazd autokaremMurzasichle - obóz rekreacyjny11 dni
Dojazd autokaremMurzasichle - obóz zumba11 dni
Dojazd autokaremMurzasichle - warsztaty fotograficzne11 dni
Dojazd autokaremMurzasichle - warsztaty wokalne11 dni
Dojazd autokaremMuszyna - obóz Fabryka Adrenaliny11 dni
Dojazd autokaremMuszyna - obóz Fabryka Adrenaliny Plus11 dni
Dojazd autokaremMuszyna - obóz Military Camp11 dni
Dojazd autokaremMuszyna - obóz tenisowy11 dni
Dojazd autokaremNagawki - kolonia Akademia Pani Kleks11 dni
Dojazd autokaremNagawki - kolonia Indiańska Przygoda11 dni
Dojazd autokaremNagawki - kolonia Recyklingowa Fabryka11 dni
Dojazd autokaremOpolszczyzna - Bory Niemodlińskie - rajd konny11 dni
Dojazd autokaremPogorzelica - obóz Bałtyckie Aquaparki11 dni
Dojazd autokaremPogorzelica - obóz jazdy konnej11 dni
Dojazd autokaremPogorzelica - obóz języka angielskiego11 dni
Dojazd autokaremPogorzelica - obóz paintballowy11 dni
Dojazd autokaremPogorzelica - obóz rekreacyjny11 dni
Dojazd autokaremPogorzelica - obóz taneczny11 dni
Dojazd autokaremPogorzelica - szkółka pływacka11 dni
Dojazd autokaremPokrzywna - w świecie zwierząt11 dni
Dojazd autokaremPokrzywna - Wodna przygoda11 dni
Dojazd autokaremPokrzywna - Świat ASG11 dni
Dojazd autokaremPokrzywna - Świat FIT&FUN11 dni
Dojazd autokaremPokrzywna - Świat Fotografii11 dni
Dojazd autokaremPokrzywna - Świat Małego Paintballa11 dni
Dojazd autokaremPokrzywna - Świat Paintballa11 dni
Dojazd autokaremPokrzywna - Świat Paintballa&ASG11 dni
Dojazd autokaremPokrzywna - Świat Przygody11 dni
Dojazd autokaremPokrzywna - Świat Wyzwań11 dni
Dojazd autokaremPokrzywna - Świat Zumby11 dni
Dojazd autokaremPokrzywna - Świat Żywiołów11 dni
Dojazd autokaremPolańczyk - Obóz Żeglarski11 dni
Dojazd autokaremPonik - Extreme Camp11 dni
Dojazd autokaremPonik - Jura Adventure Camp11 dni
Dojazd autokaremPonik - Mania Przetrwania11 dni
Dojazd autokaremPonik - Mania Strzelania11 dni
Dojazd autokaremPonik - Mania Wspinania11 dni
Dojazd autokaremPonik - Mini Adventure Camp11 dni
Dojazd autokaremPonik - MultiMania11 dni
Dojazd autokaremPonik - Off Road11 dni
Dojazd autokaremPonik - Qudowi Maniacy11 dni
Dojazd autokaremPonik - Sztuka Samoobrony11 dni
Dojazd autokaremPoronin - Akademia języka angielskiego11 dni
Dojazd autokaremPoronin - English Wave Summer11 dni
Dojazd autokaremPuck - windsurfing10, 11 dni
Dojazd autokaremRadków - obóz górskie wędrówki11 dni
Dojazd autokaremRadków - obóz paintballowy11 dni
Dojazd autokaremRadków - obóz rekreacyjny11 dni
Dojazd autokaremRadków - obóz warsztaty filmowe YouTube11 dni
Dojazd autokaremRadków - obóz webmaster11 dni
Dojazd autokaremRadków - obóz zumba11 dni
Dojazd autokaremRadków - szkółka pływacka11 dni
Dojazd autokaremRowy - obóz Bałtyckie Aquaparki11 dni
Dojazd autokaremRowy - obóz plastyczny11 dni
Dojazd autokaremRowy - obóz rekreacyjny11 dni
Dojazd autokaremRowy - obóz świat gier11 dni
Dojazd autokaremRowy - TechCamp drony i hoverboard11 dni
Dojazd autokaremRowy - TechCamp drony i konsole11 dni
Dojazd autokaremRowy - TechCamp hoverboard i konsole11 dni
Dojazd autokaremRowy - TechCamp roboty lego i drony11 dni
Dojazd autokaremRowy - TechCamp roboty lego i hoverboard11 dni
Dojazd autokaremRowy - TechCamp roboty lego i konsole11 dni
Dojazd autokaremSpała - kolonia przygodowa11 dni
Dojazd autokaremSpała - obóz ASG11 dni
Dojazd autokaremSpała - obóz z adrenaliną11 dni
Dojazd autokaremStara Jedlanka - Fit fish11 dni
Dojazd autokaremStara Jedlanka - naukowe akwarium11 dni
Dojazd autokaremStara Jedlanka - rekiny sportu11 dni
Dojazd autokaremSzklarska Poręba - obóz języka angielskiego11 dni
Dojazd autokaremSzklarska Poręba - obóz plastyczny11 dni
Dojazd autokaremSzklarska Poręba - obóz rekreacyjny11 dni
Dojazd autokaremSzklarska Poręba - obóz taneczny11 dni
Dojazd autokaremTrójmiasto - obóz podróżnika11 dni
Dojazd autokaremUniejów - obóz gamingowy11 dni
Dojazd autokaremUniejów - obóz gier planszowych11 dni
Dojazd autokaremUniejów - obóz Gwiezdny11 dni
Dojazd autokaremUniejów - obóz majsterkowicza11 dni
Dojazd autokaremUniejów - obóz rekreacyjny11 dni
Dojazd autokaremUniejów - obóz z Minecraftem11 dni
Dojazd autokaremUniejów - obóz Zostań Youtuberem11 dni
Dojazd autokaremUniejów - Roboty i Spółka11 dni
Dojazd autokaremUstroń - Dookoła świata11 dni
Dojazd autokaremUstroń - Fitnessowe szaleństwo11 dni
Dojazd autokaremUstroń - Magia i czary11 dni
Dojazd autokaremUstroń - Młody Detektyw11 dni
Dojazd autokaremUstroń - Obóz rekreacyjny11 dni
Dojazd autokaremUstroń - Parki rozrywki11 dni
Dojazd autokaremUstroń - RPG Caerbannog11 dni
Dojazd autokaremWęgierska Górka - Pasjonaci ASG11 dni
Dojazd autokaremWęgierska Górka - Pasjonaci kosmosu11 dni
Dojazd autokaremWęgierska Górka - Pasjonaci paintballa11 dni
Dojazd autokaremWęgierska Górka - Pasjonaci przygód11 dni
Dojazd autokaremWęgierska Górka - Pasjonaci Rekreacji11 dni
Dojazd autokaremWęgierska Górka - Pasjonaci wyzwań11 dni
Dojazd autokaremWęgierska Górka - Piłkarska pasja11 dni
Dojazd autokaremWęgierska Górka - Wodna pasja11 dni
Dojazd autokaremWilkasy - multisport11 dni
Dojazd autokaremWilkasy - multiwodnik11 dni
Dojazd autokaremWilkasy - tenisowy11 dni
Dojazd autokaremWilkasy - żeglarski11 dni
Dojazd autokaremWiączyń Dolny - obóz jeździecki11 dni
Dojazd własnyWiączyń Dolny - półkolonie9 dni
Dojazd autokaremZamrzenica - Mały Farmer11 dni
Dojazd autokaremZamrzenica - Mały Strzelec11 dni
Dojazd autokaremZamrzenica - Mały Traper11 dni
Dojazd autokaremZamrzenica - obóz ASG11 dni
Dojazd autokaremZamrzenica - obóz paintballowo - survivalowy11 dni
Dojazd autokaremZamrzenica - obóz wędkarski11 dni
Dojazd autokaremZamrzenica - Sztuka Przetrwania11 dni
Dojazd autokaremZawoja - Przygoda11 dni
Dojazd autokaremZawoja - Rekreacja11 dni
Dojazd autokaremZawoja - Zdobywcy Górskich Szczytów11 dni
Dojazd autokaremZbrosławice - angielski w siodle11 dni
Dojazd autokaremZbrosławice - kurs jeździectwa11 dni
Dojazd autokaremZbrosławice - obóz muzyczno konny11 dni
Dojazd autokaremZłoty Stok - Akademia Piłkarska11 dni
Dojazd autokaremZłoty Stok - przygoda i paintball w Kopalni Złota11 dni
Dojazd autokaremZłoty Stok - Przygoda w Kopalni Złota11 dni
Dojazd autokaremŚwinoujście - Język hiszpański11 dni
Dojazd autokaremŚwinoujście - Język włoski11 dni
Dojazd autokaremŚwinoujście - Kolonia11 dni
Dojazd autokaremŚwinoujście - MultiSPORT11 dni
Dojazd autokaremŚwinoujście - Odkrywamy Japonię11 dni
Dojazd autokaremŚwinoujście - Ratownik WOPR11 dni
Dojazd autokaremŚwinoujście - Rekreacja11 dni
Dojazd autokaremŚwinoujście - Surfingowy11 dni
Dojazd autokaremŚwinoujście - Taniec nowoczesny11 dni
Dojazd autokaremŚwinoujście - Świat Mangi11 dni

Klub Urwisa

Dojazd autokaremBałtów - Kolonie Klub Urwisa jeździeckie - Kraina przygód11 dni
Dojazd autokaremBałtów - Kolonie Klub Urwisa Odkrywanie świata11 dni
Dojazd autokaremBałtów - Kolonie Klub Urwisa z dinozaurami - Kraina przygód11 dni
Dojazd autokaremDębogóra - Klub Urwisa - Wakacje nad rozlewiskiem11 dni
Dojazd autokaremDźwirzyno - Klub Urwisa - rekreacja11 dni
Dojazd autokaremGiby - Klub Urwisa "Zostań Odkrywcą"10, 11 dni
Dojazd autokaremJarosławiec - Klub Urwisa Kolonia11 dni
Dojazd autokaremJarosławiec - Klub Urwisa Obóz piłkarski11 dni
Dojazd autokaremJarosławiec - Klub Urwisa Plastyczny11 dni
Dojazd autokaremJastrzębia Góra - Klub Urwisa - kolonia rozmaitości10, 11 dni
Dojazd autokaremKołobrzeg - Klub Urwisa - Plastyka11 dni
Dojazd autokaremKołobrzeg - Klub Urwisa - Szkółka piłkarska11 dni
Dojazd autokaremKołobrzeg - Klub Urwisa Kolonia11 dni
Dojazd autokaremKrasiejów - Klub Urwisa - kreatywne wakacje11 dni
Dojazd autokaremLesko Zamek - Klub Urwisa "Eko Zuchy"11 dni
Dojazd autokaremŁeba - Klub Urwisa Łebskie wakacje11 dni
Dojazd autokaremMurzasichle - Klub Urwisa - rekreacja11 dni
Dojazd autokaremPokrzywna - Klub urwisa - Kolonie w parku atrakcji11 dni
Dojazd autokaremPokrzywna - Klub urwisa - Kolonie w świecie przygód11 dni
Dojazd autokaremSzklarska Poręba - Klub Urwisa - rekreacja11 dni
Dojazd autokaremUstroń - Klub Urwisa Wesoła kolonia11 dni

Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.