Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
Infolinia Almatur  +48 42 637 11 22  pn-pt  godz.10-17

Obozy i kolonie Artystyczne Biuro Podróży Almatur

obozy młodzieżowe
wycieczki
OBOZY MŁODZIEŻOWE WYCIECZKI I WCZASY EGZOTYKA KONTAKT PROMOCJA LAST MINUTE
menuAlmatur obozy młodzieżowe
infoliniawyszukiwarka
Skorzystaj z wyszukiwarki
Kolonie i Obozy młodzieżowe
Wypoczynek i zwiedzanie
Oferta edukacyjna

  Oferty Almatur


Oferty dla młodzieży
Kierunek: dowolny Polska zagranica    Sortuj wg: liczby dni alfabetycznie    Pokazuj oferty: z wolnymi miejscami wszystkie

Obozy młodzieżowe
Polska
Dojazd autokarem Bachorze - kolonia plastyczna 11 dni wiek 8-12 lat
Dojazd autokarem Bachorze - obóz artystyczny 11 dni wiek 12-18 lat
Dojazd autokarem Bieszczady - Lesko SKI - Z Artystyczną Duszą 11 dni wiek 8-18 lat
Dojazd autokarem Bocheniec - kolonia i obóz komiksowy 11 dni wiek 7-16 lat
Dojazd autokarem Byczyna - obóz Artystyczna Przygoda 11 dni wiek 8-17 lat
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz warsztaty literackie 11 dni wiek 12-18 lat
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz warsztaty musicalowe 11 dni wiek 12-18 lat
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz warsztaty wokalne 11 dni wiek 10-18 lat
Dojazd autokarem Dąbki - obóz taneczny 11 dni wiek 10-18 lat
Dojazd autokarem Dźwirzyno - kolonia plastyczna 11 dni wiek 7-11 lat
Dojazd autokarem Dźwirzyno - obóz fotograficzny 11 dni wiek 12-18 lat
Dojazd autokarem Dźwirzyno - obóz plastyczny 11 dni wiek 12-18 lat
Dojazd autokarem Dźwirzyno - obóz rowerowy 11 dni wiek 12-18 lat
Dojazd autokarem Jarosławiec - Kolonia Plastyczna 11 dni wiek 7-13 lat
Dojazd autokarem Jastrzębia Góra - Akademia tańca i stylu 11 dni wiek 12-18 lat
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - warsztaty aktorskie 11 dni wiek 12-18 lat
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - warsztaty fotografii artystycznej 11 dni wiek 12-18 lat
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - warsztaty gitarowe 11 dni wiek 12-18 lat
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - warsztaty plastyczno-malarskie 11 dni wiek 12-18 lat
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - warsztaty reżysersko-filmowe 11 dni wiek 12-18 lat
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - wszechstronne warsztaty artystyczne 11 dni wiek 12-18 lat
Dojazd autokarem Kołobrzeg - Obóz Street Dance 11 dni wiek 7-18 lat
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz aktorsko-filmowy 11 dni wiek 12-18 lat
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz fotograficzny 11 dni wiek 12-18 lat
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz musicalowy 11 dni wiek 12-18 lat
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz tańca nowoczesnego 11 dni wiek 12-18 lat
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia taneczna 11 dni wiek 8-11 lat
Dojazd autokarem Międzywodzie - Art Camp 11 dni wiek 7-18 lat
Dojazd autokarem Międzywodzie - Taniec Nowoczesny 11 dni wiek 7-18 lat
Dojazd autokarem Murzasichle - obóz fotografia 11 dni wiek 12-18 lat
Dojazd autokarem Murzasichle - obóz plastyczny 11 dni wiek 12-18 lat
Dojazd autokarem Murzasichle - obóz wokalny 11 dni wiek 10-18 lat
Dojazd autokarem Niedzica - kolonia i obóz malowanie i rzeźba 11 dni wiek 7-17 lat
Dojazd autokarem Poddąbie - Taneczne wakacje kolonie,obóz 11 dni wiek 9-18 lat
Dojazd autokarem Przysiecz - kolonia plastyczna 9, 11 dni wiek 7-14 lat
Dojazd autokarem Rowy - obóz plastyczny 11 dni wiek 9-17 lat
Dojazd autokarem Szklarska Poręba - obóz plastyczny 11 dni wiek 10-17 lat
Dojazd autokarem Zakopane - kolonia i obóz Dance Camp 11 dni wiek 7-18 lat
Dojazd autokarem Zbrosławice - muzyczno- konny 11 dni wiek 10-18 lat

Zagranica
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - kolonia plastyczne inspiracje 10, 11 dni wiek 9-13 lat
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - kolonia Taneczne pasje 10, 11 dni wiek 9-13 lat
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - obóz Plastyczne inspiracje 10, 11 dni wiek 14-18 lat
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - obóz Taneczne pasje 10, 11 dni wiek 14-18 lat

Klub Urwisa
Polska
Dojazd autokarem Jarosławiec - Klub Urwisa Kolonia Plastyczna 11 dni wiek 7-13 lat
Dojazd autokarem Zakopane - Klub Urwisa kolonia z artystyczną duszą 11 dni wiek 7-11 lat




NASZA OFERTA
POLECAMY
DLA KLIENTA
INFORMACJE
Biuro Podróży Almatur
BPiT Almatur Łódź sp. z o.o.
90-417 Łódź, ul. Piotrkowska 59
tel. (42) 637 11 22
tel. (42) 632 93 73
fax. (42) 637 11 85
mail: lodz@almatur.pl
Biuro Podróży Almatur powstał w 1956 r jako biuro wyspecjalizowane w obsłudze ruchu turystycznego środowiska akademickiego. Do dziś głównymi Klientami naszego biura jest młodzież szkolna, dzieci i studenci, chociaż w swojej ofercie mamy oczywiście propozycje dla wszystkich. Mamy bardzo szeroką ofertę na obozy, kolonie, obozy młodzieżowe i wycieczki objazdowe. Biuro Podróży Almatur propaguje aktywne, rekreacyjne oraz sportowe formy wypoczynku, choć nie brakuje nam imprez o innym charakterze. Nie zapomnieliśmy również o tych, którzy w wakacje wypoczywając, chcieliby odpoczywać na obozach młodzieżowych czy koloniach dla dzieci. Bogata oferta kolonii i obozów młodzieżowych na naszych stronach to już tradycja - do wyboru, obozy sportowe w Polsce i za granicą. Bogate obozy rekreacyjne, sportowe, kolonie dla dzieci to bezstresowe wakacje. Obozy młodzieżowe i kolonie dla dzieci to klucz do sukcesu naszych imprez! Zainteresowanym obozami młodzieżowymi i koloniami letnimi polecamy nasz dział obozy młodzieżowe i kolonie dla dzieci oraz wycieczki objazdowe. Zapraszamy na obozy i kolonie letnie.

Klauzula informacyjna: Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.
pfr    Subwencja PFR