Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
Infolinia Almatur  +48 42 637 11 22  pn-pt  godz.10-17

Obozy młodzieżowe Polska Biuro Podróży Almatur

obozy młodzieżowe
wycieczki
OBOZY MŁODZIEŻOWE WYCIECZKI I WCZASY EGZOTYKA KONTAKT PROMOCJA LAST MINUTE
menuAlmatur obozy młodzieżowe
infoliniawyszukiwarka
Skorzystaj z wyszukiwarki
Kolonie i Obozy młodzieżowe
Wypoczynek i zwiedzanie
Oferta edukacyjna

  Oferty Almatur   Polska


Oferty dla młodzieży
Kierunek: dowolny Polska zagranica    Sortuj wg: liczby dni alfabetycznie    Pokazuj oferty: z wolnymi miejscami wszystkie

Obozy młodzieżowe

Dojazd autokaremBachorze - kolonia Komandos Junior11 dniwiek 8-12 lat
Dojazd autokaremBachorze - kolonia plastyczna11 dniwiek 8-12 lat
Dojazd autokaremBachorze - kolonia sportów wodnych11 dniwiek 8-12 lat
Dojazd autokaremBachorze - kurs na patent żeglarza jachtowego11 dniwiek 14-18 lat
Dojazd autokaremBachorze - obóz artystyczny11 dniwiek 12-18 lat
Dojazd autokaremBachorze - obóz kajakowo-rowerowy11 dniwiek 12-18 lat
Dojazd autokaremBachorze - obóz sportów wodnych11 dniwiek 12-18 lat
Dojazd autokaremBachorze - obóz windsurfingowy11 dniwiek 12-18 lat
Dojazd autokaremBieszczady - Berezka - Obóz Jazdy Konnej11 dniwiek 9-18 lat
Dojazd autokaremBieszczady - Lesko SKI - Z Artystyczną Duszą11 dniwiek 8-18 lat
Dojazd autokaremBieszczady - Lesko SKI - 9 Przygód w 9 Dni11 dniwiek 8-18 lat
Dojazd autokaremBieszczady - Lesko SKI - Bieszczadzkie Wędrówki11 dniwiek 10-18 lat
Dojazd autokaremBieszczady - Lesko SKI - Konwent Manga i Anime11 dniwiek 10-18 lat
Dojazd autokaremBieszczady - Lesko SKI - Obóz Paintballowy11 dniwiek 10-18 lat
Dojazd autokaremBieszczady - Lesko SKI - Obóz Survivalowy11 dniwiek 10-18 lat
Dojazd autokaremBieszczady - Lesko SKI - Obóz Zdrowe Aktywności11 dniwiek 10-18 lat
Dojazd autokaremBieszczady - Lesko Zamek - Klub Urwisa - Eko Kolonia11 dniwiek 7-13 lat
Dojazd autokaremBieszczady - Lesko Zamek - Obóz Detektywistyczny Bieszczadzki Tropiciel11 dniwiek 11-15, 8-18 lat
Dojazd autokaremBieszczady - Lesko Zamek - Obóz Piłki Nożnej11 dniwiek 8-18 lat
Dojazd autokaremBieszczady - Lesko Zamek - Obóz Pływacki11 dniwiek 8-18 lat
Dojazd autokaremBieszczady - Lesko Zamek - Obóz Rekreacyjny11 dniwiek 13-15, 13-18 lat
Dojazd autokaremBocheniec - kolonia i obóz komiksowy11 dniwiek 7-16 lat
Dojazd autokaremBocheniec - kolonia i obóz podróżniczy11 dniwiek 7-16 lat
Dojazd autokaremBocheniec - kolonia i obóz szaleni naukowcy11 dniwiek 7-16 lat
Dojazd autokaremBorek - obóz Akademia Kartingowa11 dniwiek 12-16 lat
Dojazd autokaremBorek - obóz Dziarskie Wakacje11 dniwiek 8-16 lat
Dojazd autokaremBorek - obóz Jazda konna11 dniwiek 8-16 lat
Dojazd autokaremBorne Sulinowo - obóz ASG komandos11 dniwiek 12-18 lat
Dojazd autokaremBorne Sulinowo - obóz ASG zielony garnizon11 dniwiek 12-18 lat
Dojazd autokaremBorne Sulinowo - obóz kajakowo-rowerowy11 dniwiek 12-18 lat
Dojazd autokaremBorne Sulinowo - obóz na patent sternika motorowodnego11 dniwiek 14-18 lat
Dojazd autokaremBorne Sulinowo - obóz paintballowy11 dniwiek 12-18 lat
Dojazd autokaremBorne Sulinowo - obóz wędkarski11 dniwiek 12-18 lat
Dojazd autokaremBrenna - Beskidzki rajd konny11 dniwiek 12-17 lat
Dojazd autokaremBrenna - Jazda konna11 dniwiek 10-16 lat
Dojazd autokaremByczyna - obóz Artystyczna Przygoda11 dniwiek 8-17 lat
Dojazd autokaremByczyna - obóz gry fabularne RPG11 dniwiek 8-17 lat
Dojazd autokaremByczyna - obóz Przygoda z Archeologią11 dniwiek 8-17 lat
Dojazd autokaremByczyna - obóz Rycerska Przygoda11 dniwiek 8-17 lat
Dojazd autokaremCzaplinek - kolonia przygodowa11 dniwiek 8-12 lat
Dojazd autokaremCzaplinek - kurs nurkowania OWSD11 dniwiek 12-18 lat
Dojazd autokaremCzaplinek - obóz multisportowy11 dniwiek 10-18 lat
Dojazd autokaremCzaplinek - obóz piłki nożnej11 dniwiek 10-18 lat
Dojazd autokaremCzaplinek - obóz rekreacyjny11 dniwiek 10-18 lat
Dojazd autokaremCzaplinek - obóz survivalowo-kajakowy11 dniwiek 12-18 lat
Dojazd autokaremCzaplinek - obóz warsztaty literackie11 dniwiek 12-18 lat
Dojazd autokaremCzaplinek - obóz warsztaty musicalowe11 dniwiek 12-18 lat
Dojazd autokaremCzaplinek - obóz warsztaty wokalne11 dniwiek 10-18 lat
Dojazd autokaremCzaplinek - obóz windsurfingowy11 dniwiek 10-18 lat
Dojazd autokaremCzaplinek - obóz wodna przygoda11 dniwiek 12-18 lat
Dojazd autokaremCzaplinek - obóz żeglarski11 dniwiek 10-18 lat
Dojazd autokaremCzęstochowa - obóz siatkarski VolleyballCamp11 dniwiek 10-19 lat
Dojazd autokaremDarłówko - obóz rekreacyjny11 dniwiek 8-17 lat
Dojazd autokaremDarłówko - obóz Wakacje z angielskim11 dniwiek 8-17 lat
Dojazd autokaremDąbki - obóz Aqua przygoda11 dniwiek 10-18 lat
Dojazd autokaremDąbki - obóz fitness i sport11 dniwiek 10-18 lat
Dojazd autokaremDąbki - obóz japoński11 dniwiek 12-18 lat
Dojazd autokaremDąbki - obóz paintballowo-survivalowy11 dniwiek 10-18 lat
Dojazd autokaremDąbki - obóz rekreacyjny11 dniwiek 10-18 lat
Dojazd autokaremDąbki - obóz taneczny11 dniwiek 10-18 lat
Dojazd autokaremDąbki - obóz windsurfingowy11 dniwiek 10-18 lat
Dojazd autokaremDąbki - obóz zakręcone wakacje11 dniwiek 8-16 lat
Dojazd autokaremDziwnówek - obóz Mali Agenci11 dniwiek 8-13 lat
Dojazd autokaremDziwnówek - obóz Małe Artystki11 dniwiek 8-13 lat
Dojazd autokaremDziwnówek - obóz rekreacyjny11 dniwiek 8-13 lat
Dojazd autokaremDźwirzyno - kolonia języka angielskiego11 dniwiek 7-11 lat
Dojazd autokaremDźwirzyno - kolonia plastyczna11 dniwiek 7-11 lat
Dojazd autokaremDźwirzyno - kolonia rekreacyjna11 dniwiek 7-11 lat
Dojazd autokaremDźwirzyno - kolonia Zumba Fitness11 dniwiek 7-11 lat
Dojazd autokaremDźwirzyno - obóz fotograficzny11 dniwiek 12-18 lat
Dojazd autokaremDźwirzyno - obóz języka angielskiego11 dniwiek 12-18 lat
Dojazd autokaremDźwirzyno - obóz paintballowy11 dniwiek 12-18 lat
Dojazd autokaremDźwirzyno - obóz plastyczny11 dniwiek 12-18 lat
Dojazd autokaremDźwirzyno - obóz rekreacyjny11 dniwiek 12-18 lat
Dojazd autokaremDźwirzyno - obóz rowerowy11 dniwiek 12-18 lat
Dojazd autokaremDźwirzyno - obóz Zumba Fitness11 dniwiek 12-18 lat
Dojazd autokaremGiby - obóz Leśne Laboratorium11 dniwiek 9-18 lat
Dojazd autokaremGiby - obóz Leśny Agent11 dniwiek 9-18 lat
Dojazd autokaremGiby - obóz Świat 5 Przygód11 dniwiek 9-18 lat
Dojazd autokaremGierłoż - kurs Ratownik WOPR11 dniwiek 12-18 lat
Dojazd autokaremGierłoż - obóz 8 przygód11 dniwiek 8-18 lat
Dojazd autokaremGierłoż - obóz aktywni i wygodni11 dniwiek 8-18 lat
Dojazd autokaremGierłoż - obóz dronowy11 dniwiek 11-18 lat
Dojazd autokaremGierłoż - obóz kaskada militarny11 dniwiek 13-18 lat
Dojazd autokaremGierłoż - obóz militarny ASG11 dniwiek 11-18 lat
Dojazd autokaremGierłoż - obóz paintballowo-gokartowy11 dniwiek 11-18 lat
Dojazd autokaremGierłoż - obóz paintballowy11 dniwiek 11-18 lat
Dojazd autokaremGierłoż - obóz quadowo-gokartowy11 dniwiek 11-18 lat
Dojazd autokaremGierłoż - obóz quadowo-paintballowy11 dniwiek 11-18 lat
Dojazd autokaremGierłoż - obóz quadowy11 dniwiek 11-18 lat
Dojazd autokaremGierłoż - obóz rowerowy11 dniwiek 13-18 lat
Dojazd autokaremGierłoż - obóz z psem11 dniwiek 12-18 lat
Dojazd autokaremGierłoż - quady&paintball&przygoda junior11 dniwiek 8-11 lat
Dojazd autokaremJanów Lubelski - jazda konna11 dniwiek 12-17 lat
Dojazd autokaremJanów Lubelski - kolonia motocross11 dniwiek 7-12 lat
Dojazd autokaremJanów Lubelski - kolonia rekreacyjna11 dniwiek 7-12 lat
Dojazd autokaremJanów Lubelski - obóz fitness11 dniwiek 14-17 lat
Dojazd autokaremJanów Lubelski - obóz j.polskiego i kultury polskiej11 dniwiek 8-17 lat
Dojazd autokaremJanów Lubelski - obóz Krav-Maga11 dniwiek 12-17 lat
Dojazd autokaremJanów Lubelski - obóz paintball i survival11 dniwiek 14-17 lat
Dojazd autokaremJanów Lubelski - obóz pływacki i aqua-aerobic11 dniwiek 7-17 lat
Dojazd autokaremJanów Lubelski - obóz rowerowo-kajakowy11 dniwiek 14-17 lat
Dojazd autokaremJanów Lubelski - obóz tenisowy11 dniwiek 10-17 lat
Dojazd autokaremJanów Lubelski - Rolki11 dniwiek 7-17 lat
Dojazd autokaremJantar - Bałtycki chillout 14+11 dniwiek 13-18 lat
Dojazd autokaremJantar - Beach volleyball !11 dniwiek 13-18 lat
Dojazd autokaremJarosławiec - Kolonia Piłkarska11 dniwiek 7-12 lat
Dojazd autokaremJarosławiec - Kolonia Plastyczna11 dniwiek 7-13 lat
Dojazd autokaremJarosławiec - Kolonia Rekreacyjna11 dniwiek 7-12 lat
Dojazd autokaremJarosławiec - Obóz Archery Tag i Paintball11 dniwiek 11-17 lat
Dojazd autokaremJarosławiec - Obóz Jazdy Konnej11 dniwiek 7-17, 7-16 lat
Dojazd autokaremJarosławiec - Obóz Komandos Junior11 dniwiek 9-17 lat
Dojazd autokaremJarosławiec - Obóz Piłki Nożnej11 dniwiek 13-17 lat
Dojazd autokaremJarosławiec - Obóz Pływacki11 dniwiek 8-17 lat
Dojazd autokaremJarosławiec - Obóz Rekreacyjny11 dniwiek 13-17 lat
Dojazd autokaremJarosławiec - Wicie - Kolonia Rekreacyjna - Domki11 dniwiek 7-13 lat
Dojazd autokaremJarosławiec - Wicie - Koreański POP - Domki11 dniwiek 9-16 lat
Dojazd autokaremJarosławiec - Wicie - Obóz Rekreacyjny - Domki11 dniwiek 13-18 lat
Dojazd autokaremJastrzębia Góra - Akademia tańca i stylu11 dniwiek 12-18 lat
Dojazd autokaremJastrzębia Góra - English Wave Summer9, 11 dniwiek 12-18 lat
Dojazd autokaremJastrzębia Góra - obóz rekreacyjny9, 11 dniwiek 12-18 lat
Dojazd autokaremKarpacz - obóz języka niemieckiego11 dniwiek 10-17 lat
Dojazd autokaremKarpacz - obóz Karkonosze Adventure11 dniwiek 10-17 lat
Dojazd autokaremKarpacz - obóz Parki Wodne11 dniwiek 10-17 lat
Dojazd autokaremKarpacz - obóz rekreacyjny11 dniwiek 10-17 lat
Dojazd autokaremKazimierz Dolny - obóz detektywistyczny11 dniwiek 12-18 lat
Dojazd autokaremKazimierz Dolny - warsztaty aktorskie11 dniwiek 12-18 lat
Dojazd autokaremKazimierz Dolny - warsztaty fotografii artystycznej11 dniwiek 12-18 lat
Dojazd autokaremKazimierz Dolny - warsztaty gitarowe11 dniwiek 12-18 lat
Dojazd autokaremKazimierz Dolny - warsztaty plastyczno-malarskie11 dniwiek 12-18 lat
Dojazd autokaremKazimierz Dolny - warsztaty reżysersko-filmowe11 dniwiek 12-18 lat
Dojazd autokaremKazimierz Dolny - wszechstronne warsztaty artystyczne11 dniwiek 12-18 lat
Dojazd autokaremKołobrzeg - Kolonia Rekreacyjna11 dniwiek 7-13 lat
Dojazd autokaremKołobrzeg - Obóz Jazdy Konnej11 dniwiek 7-18 lat
Dojazd autokaremKołobrzeg - Obóz Piłki Nożnej11 dniwiek 7-18 lat
Dojazd autokaremKołobrzeg - Obóz Pływacki11 dniwiek 7-18 lat
Dojazd autokaremKołobrzeg - Obóz Rekreacyjny11 dniwiek 13-18 lat
Dojazd autokaremKołobrzeg - Obóz Sportowy11 dniwiek 10-18 lat
Dojazd autokaremKołobrzeg - Obóz Street Dance11 dniwiek 7-18 lat
Dojazd autokaremKołobrzeg - Obóz Tenisa Ziemnego11 dniwiek 7-18 lat
Dojazd autokaremKołobrzeg - Obóz Zachodniopomorskie Parki Wodne11 dniwiek 7-18 lat
Dojazd autokaremKołobrzeg - Survival i Bushcraft CAMP11 dniwiek 13-18 lat
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz aktorsko-filmowy11 dniwiek 12-18 lat
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz fotograficzny11 dniwiek 12-18 lat
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz gier planszowych i PS11 dniwiek 12-18 lat
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz jazdy konnej11 dniwiek 12-18 lat
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz języka angielskiego11 dniwiek 14-18 lat
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz koszykówki11 dniwiek 12-18 lat
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz kulinarny11 dniwiek 12-18 lat
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz musicalowy11 dniwiek 12-18 lat
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz piłki nożnej11 dniwiek 12-18 lat
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz rekreacyjny11 dniwiek 12-18 lat
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz samoobrony i sportów walki11 dniwiek 12-18 lat
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz siatkówki11 dniwiek 12-18 lat
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz sportów wodnych11 dniwiek 12-18 lat
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz survival i paintball11 dniwiek 12-18 lat
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz tańca nowoczesnego11 dniwiek 12-18 lat
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz tenisa ziemnego11 dniwiek 12-18 lat
Dojazd autokaremKortowo - FunFestival - obóz zdrowie i ruch11 dniwiek 12-18 lat
Dojazd autokaremKortowo - kolonia kulinarna11 dniwiek 8-11 lat
Dojazd autokaremKortowo - kolonia piłki nożnej11 dniwiek 8-11 lat
Dojazd autokaremKortowo - kolonia pływania11 dniwiek 8-11 lat
Dojazd autokaremKortowo - kolonia przygodowa11 dniwiek 8-11 lat
Dojazd autokaremKortowo - kolonia rekreacyjna11 dniwiek 8-11 lat
Dojazd autokaremKortowo - kolonia taneczna11 dniwiek 8-11 lat
Dojazd autokaremKortowo - kolonia tenisa ziemnego11 dniwiek 8-11 lat
Dojazd autokaremKraków - Przygoda po krakowsku NAD JEZIOREM11 dniwiek 8-18 lat
Dojazd autokaremKrasiejów - obóz Minecraft11 dniwiek 10-14 lat
Dojazd autokaremKrasiejów - obóz Przygoda z LEGO11 dniwiek 10-14 lat
Dojazd autokaremKrasiejów - obóz Świat Młodego Odkrywcy11 dniwiek 10-14 lat
Dojazd autokaremKrasiejów - obóz Świat Przygód11 dniwiek 10-14 lat
Dojazd autokaremKrynica Morska - kolonia rekreacyjna11 dniwiek 8-11 lat
Dojazd autokaremKrynica Morska - obóz przygody11 dniwiek 8-15 lat
Dojazd autokaremKrynica Morska - obóz rekreacyjny11 dniwiek 12-18 lat
Dojazd autokaremKrynica Morska - obóz survival i paintball11 dniwiek 12-18 lat
Dojazd autokaremKudowa-Zdrój - obóz Minecraft11 dniwiek 8-16 lat
Dojazd autokaremKudowa-Zdrój - obóz rekreacyjny11 dniwiek 8-16 lat
Dojazd autokaremLądek Zdrój - kolonia i obóz jazdy konnej11 dniwiek 7-14 lat
Dojazd autokaremLądek Zdrój - kolonia i obóz piłki nożnej11 dniwiek 7-17 lat
Dojazd autokaremLądek Zdrój - kolonia i obóz rekreacyjny11 dniwiek 7-17 lat
Dojazd autokaremLewin Kłodzki - obóz jazdy konnej11 dniwiek 8-16 lat
Dojazd autokaremLewin Kłodzki - obóz języka angielskiego11 dniwiek 8-16 lat
Dojazd autokaremLewin Kłodzki - obóz Minecraft11 dniwiek 8-16 lat
Dojazd autokaremLewin Kłodzki - obóz rekreacyjny11 dniwiek 8-16 lat
Dojazd autokaremŁazy Mielno - kolonia detektywistyczna Świat Zagadek11 dniwiek 8-13 lat
Dojazd autokaremŁazy Mielno - obóz rekreacyjny11 dniwiek 8-18 lat
Dojazd autokaremŁazy Mielno - przygoda w Hogwarcie11 dniwiek 8-13 lat
Dojazd autokaremŁeba - obóz rekreacyjny. Wypoczynek Bez Kitu11 dniwiek 14-18 lat
Dojazd autokaremŁeba - Kolonie Łebskie wakacje11 dniwiek 8-12 lat
Dojazd autokaremŁeba - kolonie rekreacyjne. Wypoczynek Bez Kitu11 dniwiek 12-14 lat
Dojazd autokaremMielno - kolonia Nadmorska Przygoda11 dniwiek 8-13 lat
Dojazd autokaremMielno - obóz Słoneczne Wakacje11 dniwiek 12-18 lat
Dojazd autokaremMielno - obóz Wakacje na Maxa11 dniwiek 13-18 lat
Dojazd autokaremMierzyn - kolonie11 dniwiek 7-11 lat
Dojazd autokaremMierzyn - kolonia i obóz rowerowo-kajakowy11 dniwiek 12-18 lat
Dojazd autokaremMierzyn - kolonie i obóz wędkarski11 dniwiek 7-18 lat
Dojazd autokaremMierzyn - rekreacja11 dniwiek 12-18 lat
Dojazd autokaremMierzyn- kolonie i obóz survival i paintball11 dniwiek 7-18 lat
Dojazd autokaremMierzyn-jazda konna11 dniwiek 7-13 lat
Dojazd autokaremMiędzybrodzie Żywieckie - Chill&fun - rekreacja11 dniwiek 12-17 lat
Dojazd autokaremMiędzybrodzie Żywieckie - Karaibskie klimaty11 dniwiek 12-17 lat
Dojazd autokaremMiędzybrodzie Żywieckie - Mega przygoda11 dniwiek 12-17 lat
Dojazd autokaremMiędzyrzec Podlaski - 17 Przygód nad Jeziorem11 dniwiek 12-18, 10-18, 11-18 lat
Dojazd autokaremMiędzywodzie - 10 Krajów w 10 Dni11 dniwiek 7-18 lat
Dojazd autokaremMiędzywodzie - 15 Przygód nad Morzem11 dniwiek 7-18 lat
Dojazd autokaremMiędzywodzie - Art Camp11 dniwiek 7-18 lat
Dojazd autokaremMiędzywodzie - English Camp11 dniwiek 7-18 lat
Dojazd autokaremMiędzywodzie - Kolonia Rekreacyjna11 dniwiek 7-13 lat
Dojazd autokaremMiędzywodzie - Obóz Rekreacyjny11 dniwiek 13-18 lat
Dojazd autokaremMiędzywodzie - Obóz Zumba11 dniwiek 7-18 lat
Dojazd autokaremMiędzywodzie - Taniec Nowoczesny11 dniwiek 7-18 lat
Dojazd autokaremMiędzyzdroje - Kolonia Rekreacyjna11 dniwiek 7-13 lat
Dojazd autokaremMiędzyzdroje - Obóz Języka Angielskiego11 dniwiek 7-18 lat
Dojazd autokaremMiędzyzdroje - Obóz Rekreacyjny11 dniwiek 13-18 lat
Dojazd autokaremMiędzyzdroje - Obóz Wychowawca Kolonijny11 dniwiek 7-18 lat
Dojazd autokaremMrzeżyno - ASG Counter Strike11 dniwiek 10-18 lat
Dojazd autokaremMrzeżyno - ASG Delta Force11 dniwiek 12-15 lat
Dojazd autokaremMrzeżyno - ASG Oddział elitarny11 dniwiek 15-18 lat
Dojazd autokaremMrzeżyno - ASG Ranger Camp11 dniwiek 13-18 lat
Dojazd autokaremMrzeżyno - ASG Wojownicy pustkowi11 dniwiek 12-18 lat
Dojazd autokaremMrzeżyno - Lato i K-pop11 dniwiek 12-16 lat
Dojazd autokaremMrzeżyno - Młody komandos11 dniwiek 8-13 lat
Dojazd autokaremMrzeżyno - obóz rekreacyjny11 dniwiek 9-17 lat
Dojazd autokaremMrzeżyno - Snajper11 dniwiek 12-18 lat
Dojazd autokaremMurzasichle - kolonia języka angielskiego11 dniwiek 7-11 lat
Dojazd autokaremMurzasichle - kolonia plastyczna11 dniwiek 7-11 lat
Dojazd autokaremMurzasichle - kolonia rekreacyjna11 dniwiek 7-11 lat
Dojazd autokaremMurzasichle - kolonia Zumba Fitness11 dniwiek 7-11 lat
Dojazd autokaremMurzasichle - obóz Adventure11 dniwiek 12-18 lat
Dojazd autokaremMurzasichle - obóz Akademia kulinarna i zdrowego stylu życia11 dniwiek 12-18 lat
Dojazd autokaremMurzasichle - obóz fotografia11 dniwiek 12-18 lat
Dojazd autokaremMurzasichle - obóz języka angielskiego11 dniwiek 12-18 lat
Dojazd autokaremMurzasichle - obóz Manga i anime11 dniwiek 10-18 lat
Dojazd autokaremMurzasichle - obóz paintballowy11 dniwiek 12-18 lat
Dojazd autokaremMurzasichle - obóz plastyczny11 dniwiek 12-18 lat
Dojazd autokaremMurzasichle - obóz rekreacyjny11 dniwiek 12-18 lat
Dojazd autokaremMurzasichle - obóz survivalowy11 dniwiek 12-18 lat
Dojazd autokaremMurzasichle - obóz wokalny11 dniwiek 10-18 lat
Dojazd autokaremMurzasichle - obóz Zumba Fitness11 dniwiek 12-18 lat
Dojazd autokaremMuszyna - obóz Fabryka Adrenaliny11 dniwiek 10-18 lat
Dojazd autokaremMuszyna - obóz Fabryka Adrenaliny Plus chłopcy11 dniwiek 13-18 lat
Dojazd autokaremMuszyna - obóz tenisowy11 dniwiek 10-18 lat
Dojazd autokaremNiechorze - kolonie i obóz hulajnoga11 dniwiek 7-18 lat
Dojazd autokaremNiechorze - kolonie i obóz rekreacyjny11 dniwiek 7-18 lat
Dojazd autokaremNiechorze- kolonie i obóz skate rolki11 dniwiek 7-18 lat
Dojazd autokaremNiedzica - kolonia i obóz Akademia Relaksu11 dniwiek 7-17 lat
Dojazd autokaremNiedzica - kolonia i obóz języka angielskiego11 dniwiek 7-17 lat
Dojazd autokaremNiedzica - kolonia i obóz malowanie i rzeźba11 dniwiek 7-17 lat
Dojazd autokaremNiedzica - kolonie Akademia Żeglarstwa11 dniwiek 7-13 lat
Dojazd autokaremOstróda - obóz aktywni lub wygodni11 dniwiek 8-18 lat
Dojazd autokaremOstróda - obóz motorowodny-szkoleniowy lub rekreacyjny11 dniwiek 14-18 lat
Dojazd autokaremOstróda - obóz na patent żeglarski11 dniwiek 14-18 lat
Dojazd autokaremOstróda - obóz nart wodnych&wakeboard11 dniwiek 11-18, 10-12 lat
Dojazd autokaremOstróda - obóz quadowo-paintballowy11 dniwiek 12-18 lat
Dojazd autokaremOstróda - obóz quadowy11 dniwiek 12-18 lat
Dojazd autokaremOstróda - obóz quadowy&sporty wodne11 dniwiek 12-18 lat
Dojazd autokaremOstróda - obóz sportów wodnych11 dniwiek 8-18 lat
Dojazd autokaremOstróda - obóz żeglarski rekreacyjny11 dniwiek 13-18 lat
Dojazd autokaremOstróda - obóz żeglarski rekreacyjny11 dniwiek 10-12 lat
Dojazd autokaremPoddąbie - Taneczne wakacje kolonie,obóz11 dniwiek 9-18 lat
Dojazd autokaremPoddąbie - obóz młodzieżowy Wakacje na luzie..:)11 dniwiek 15-18 lat
Dojazd autokaremPoddąbie - obóz Wakacyjny active11 dniwiek 9-18 lat
Dojazd autokaremPoddąbie-rekreacja11 dniwiek 9-14 lat
Dojazd autokaremPodlesice - Jura adventure11 dniwiek 10-16 lat
Dojazd autokaremPodlesice - Jura climbing11 dniwiek 12-16 lat
Dojazd autokaremPodlesice - Jura rekreacja11 dniwiek 10-16 lat
Dojazd autokaremPodlesice - Manga i anime11 dniwiek 11-16 lat
Dojazd autokaremPodlesice - RPG Caerbannog11 dniwiek 13-20 lat
Dojazd autokaremPogorzelica - obóz Bałtyckie Aquaparki11 dniwiek 9-17, 10-17 lat
Dojazd autokaremPogorzelica - obóz paintballowy11 dniwiek 8-17 lat
Dojazd autokaremPogorzelica - obóz rekreacyjny11 dniwiek 8-17 lat
Dojazd autokaremPokrzywna - Świat ASG11 dniwiek 13-17 lat
Dojazd autokaremPokrzywna - Świat małego paintballa11 dniwiek 10-13 lat
Dojazd autokaremPokrzywna - Świat paintballa11 dniwiek 13-17 lat
Dojazd autokaremPokrzywna - Świat paintballa i ASG11 dniwiek 12-17 lat
Dojazd autokaremPokrzywna - Świat przygody w parku rozrywki11 dniwiek 9-17 lat
Dojazd autokaremPokrzywna - Świat wyzwań11 dniwiek 10-17 lat
Dojazd autokaremPokrzywna - Świat żywiołów11 dniwiek 10-17 lat
Dojazd autokaremPonik na Jurze - Mania 4x4 off road11 dniwiek 14-18 lat
Dojazd autokaremPonik na Jurze - Mania przetrwania11 dniwiek 10-18 lat
Dojazd autokaremPonik na Jurze - Mania strzelania11 dniwiek 10-18 lat
Dojazd autokaremPonik na Jurze - Mania wspinania11 dniwiek 10-18 lat
Dojazd autokaremPonik na Jurze - Mania wypoczywania11 dniwiek 10-18 lat
Dojazd autokaremPonik na Jurze - Military extreme camp11 dniwiek 12-18 lat
Dojazd autokaremPonik na Jurze - Mini extreme camp11 dniwiek 8-11 lat
Dojazd autokaremPonik na Jurze - Multimania11 dniwiek 10-14 lat
Dojazd autokaremPonik na Jurze - Quadowi maniacy11 dniwiek 14-18 lat
Dojazd autokaremPonik na Jurze - Sztuki walki11 dniwiek 12-18 lat
Dojazd autokaremPoznań - Koreański POP11 dniwiek 9-18 lat
Dojazd autokaremPoznań - Skate (Hulajnoga, Rolki, Deska i inne)11 dniwiek 9-18 lat
Dojazd autokaremPrzysiecz - kolonia ABC jazdy konnej9, 11 dniwiek 7-14 lat
Dojazd autokaremPrzysiecz - kolonia plastyczna9, 11 dniwiek 7-14 lat
Dojazd autokaremPrzysiecz - kolonia w Gościnnej Zagrodzie9, 11 dniwiek 7-14 lat
Dojazd autokaremPuck - obóz windsurfingowy9, 11 dniwiek 10-19 lat
Dojazd autokaremRabka Zdrój - kolonia przygodowa11 dniwiek 7-11 lat
Dojazd autokaremRabka Zdrój - obóz przygodowy11 dniwiek 10-15 lat
Dojazd autokaremRabka Zdrój - Roboty i Lego11 dniwiek 10-15 lat
Dojazd autokaremRegietów - Terenowa jazda konna10 dniwiek 12-18 lat
Dojazd autokaremRejs żeglarski - Wielkie Jeziora Mazurskie - szkoleniowy11 dniwiek 14-18 lat
Dojazd autokaremRejs żeglarski - Wielkie Jeziora Mazurskie - turystyczny11 dniwiek 13-18 lat
Dojazd autokaremRowy - obóz Bałtyckie Aquaparki11 dniwiek 9-17 lat
Dojazd autokaremRowy - obóz Minecraft11 dniwiek 9-17 lat
Dojazd autokaremRowy - obóz plastyczny11 dniwiek 9-17 lat
Dojazd autokaremRowy - obóz rekreacyjny11 dniwiek 9-17 lat
Dojazd autokaremRowy - obóz Świat Gier11 dniwiek 9-17 lat
Dojazd autokaremRowy - obóz TechCamp11 dniwiek 9-17 lat
Dojazd autokaremSpała - obóz ASG11 dniwiek 12-18 lat
Dojazd autokaremSpała - obóz jazdy konnej11 dniwiek 10-18 lat
Dojazd autokaremSpała - obóz z adrenaliną11 dniwiek 10-16 lat
Dojazd autokaremSzklarska Poręba - obóz języka angielskiego11 dniwiek 10-17 lat
Dojazd autokaremSzklarska Poręba - obóz plastyczny11 dniwiek 10-17 lat
Dojazd autokaremSzklarska Poręba - obóz rekreacyjny11 dniwiek 10-17 lat
Dojazd autokaremŚwinoujście - Kolonia Rekreacyjna11 dniwiek 7-13 lat
Dojazd autokaremŚwinoujście - Manga11 dniwiek 7-18 lat
Dojazd autokaremŚwinoujście - Obóz Języka Hiszpańskiego11 dniwiek 7-18 lat
Dojazd autokaremŚwinoujście - Obóz MultiSPORT11 dniwiek 13-18 lat
Dojazd autokaremŚwinoujście - Obóz Odkrywamy Japonię11 dniwiek 7-18 lat
Dojazd autokaremŚwinoujście - Obóz Ratownik WOPR11 dniwiek 7-18 lat
Dojazd autokaremŚwinoujście - Obóz Rekreacyjny11 dniwiek 13-18 lat
Dojazd autokaremTresna - 10 zwariowanych przygód11 dniwiek 9-15 lat
Dojazd autokaremTresna - Mały paintball11 dniwiek 9-12 lat
Dojazd autokaremTresna - Obóz ASG11 dniwiek 12-16 lat
Dojazd autokaremTresna - Wakacje z adrenaliną11 dniwiek 9-15 lat
Dojazd autokaremTresna - Zabawa i przygoda11 dniwiek 9-15 lat
Dojazd autokaremTrójmiasto - obóz podróżnika11 dniwiek 12-18 lat
Dojazd autokaremUniejów - obóz gamingowy11 dniwiek 8-16 lat
Dojazd autokaremUniejów - obóz jazdy konnej11 dniwiek 10-16 lat
Dojazd autokaremUniejów - obóz NERF11 dniwiek 8-13 lat
Dojazd autokaremUniejów - obóz rekreacyjny - Termalna zabawa11 dniwiek 8-16 lat
Dojazd autokaremUniejów - obóz rekreacyjny z nauką języka polskiego11 dniwiek 8-16 lat
Dojazd autokaremUniejów - obóz Wyścigi RC+ (remote control races)11 dniwiek 8-16 lat
Dojazd autokaremUniejów - obóz z Minecraftem11 dniwiek 8-16 lat
Dojazd autokaremUniejów - obóz Zostań Gwiazdą Internetu (Youtube, TikTok, Twitch)11 dniwiek 10-16 lat
Dojazd autokaremUstka - kolonia i obóz rekreacyjny11 dniwiek 7-17 lat
Dojazd autokaremUstka - obóz piłki nożnej11 dniwiek 7-17 lat
Dojazd autokaremUstka - obóz siatkówki11 dniwiek 7-17 lat
Dojazd autokaremUstka - Wakacyjna Akademia Języka Angielskiego11 dniwiek 7-17 lat
Dojazd autokaremUstroń - Magia i czary11 dniwiek 9-14 lat
Dojazd autokaremUstroń - Młody detektyw11 dniwiek 9-14 lat
Dojazd autokaremUstroń - obóz rekreacyjny11 dniwiek 9-14 lat
Dojazd autokaremUstroń - Parki rozrywki11 dniwiek 10-15 lat
Dojazd autokaremWisła - obóz multisport11 dniwiek 12-17 lat
Dojazd autokaremWisła - obóz włóczykija11 dniwiek 12-17 lat
Dojazd autokaremZakopane - kolonia i obóz D.I.Y.11 dniwiek 7-18 lat
Dojazd autokaremZakopane - kolonia i obóz Dance Camp11 dniwiek 7-18 lat
Dojazd autokaremZakopane - kolonia i obóz English Camp11 dniwiek 7-18 lat
Dojazd autokaremZakopane - kolonia i obóz Fashion Camp11 dniwiek 7-18 lat
Dojazd autokaremZakopane - kolonie Parki Wodne11 dniwiek 7-11 lat
Dojazd autokaremZakopane - kolonie Tatrzański Luz11 dniwiek 7-11 lat
Dojazd autokaremZakopane - obóz Parki Wodne11 dniwiek 12-18 lat
Dojazd autokaremZakopane - obóz Tatrzańska Przygoda11 dniwiek 7-18 lat
Dojazd autokaremZakopane - obóz Tatrzański Luz11 dniwiek 12-18 lat
Dojazd autokaremZakopane - obóz Tatrzańskie Wędrówki11 dniwiek 10-18 lat
Dojazd autokaremZamrzenica - ASG siły specjalne11 dniwiek 12-18 lat
Dojazd autokaremZamrzenica - kolonia 10 szalonych przygód11 dniwiek 8-13 lat
Dojazd autokaremZamrzenica - kolonia Mały Farmer11 dniwiek 8-13 lat
Dojazd autokaremZamrzenica - kolonia Mały Traper11 dniwiek 8-13 lat
Dojazd autokaremZamrzenica - Sztuka Przetrwania11 dniwiek 12-18 lat
Dojazd autokaremZawoja - Mountain relaks - obóz rekreacyjny11 dniwiek 10-16 lat
Dojazd autokaremZawoja - obóz przygodowy11 dniwiek 10-16 lat
Dojazd autokaremZawoja - Parki atrakcji11 dniwiek 10-16 lat
Dojazd autokaremZawoja - Zdobywcy górskich szczytów11 dniwiek 13-17 lat
Dojazd autokaremZbrosławice - angielski w siodle11 dniwiek 10-18 lat
Dojazd autokaremZbrosławice - kurs jeździectwa11 dniwiek 10-18 lat
Dojazd autokaremZbrosławice - muzyczno- konny11 dniwiek 10-18 lat

Czekamy na nie przez cały rok, a kiedy nadchodzą, zastanawiamy się jak je wykorzystać. Wakacje - jeżeli nie chcą Państwo, aby tegoroczne wakacje Waszych dzieci były takie same jak ubiegłe, koniecznie sprawdźcie nowy katalog Almatur. Znaleźć w nim można obozy w Polsce i za granicą, dopasowane do potrzeb i zainteresowań każdego dziecka. Wszystkie kolonie w Polsce odbywają się w miejscach, zapewniających wiele możliwości aktywnego wypoczynku i dysponujących bazą turystyczną, zapewniającą wysoki standard pobytu. Gwarantujemy bezpieczeństwo i zadowolenie z naszych obozów młodzieżowych i dla dzieci, zapewniane przez kompetentną obsługę i znajomość potrzeb naszych klientów. Nieustannie rozszerzamy katalog świadczonych usług, wzbogacając go o nowe miejsca w kraju i za granicą. Wybierając obozy w Polsce dla młodzieży, dają Państwo swoim pociechom możliwość wejścia w dorosłe życie, skosztowania smaku przygody z dala od domu, mając jednocześnie pewność że są pod dobrą opieką i niczego im nie brakuje. Właśnie to wyróżnia nasze obozy i kolonie dla dzieci w Polsce, od konkurencyjnych ofert krajowych i zagranicznych.




NASZA OFERTA
POLECAMY
DLA KLIENTA
INFORMACJE
Biuro Podróży Almatur
BPiT Almatur Łódź sp. z o.o.
90-417 Łódź, ul. Piotrkowska 59
tel. (42) 637 11 22
tel. (42) 632 93 73
fax. (42) 637 11 85
mail: lodz@almatur.pl
Biuro Podróży Almatur powstał w 1956 r jako biuro wyspecjalizowane w obsłudze ruchu turystycznego środowiska akademickiego. Do dziś głównymi Klientami naszego biura jest młodzież szkolna, dzieci i studenci, chociaż w swojej ofercie mamy oczywiście propozycje dla wszystkich. Mamy bardzo szeroką ofertę na obozy, kolonie, obozy młodzieżowe i wycieczki objazdowe. Biuro Podróży Almatur propaguje aktywne, rekreacyjne oraz sportowe formy wypoczynku, choć nie brakuje nam imprez o innym charakterze. Nie zapomnieliśmy również o tych, którzy w wakacje wypoczywając, chcieliby odpoczywać na obozach młodzieżowych czy koloniach dla dzieci. Bogata oferta kolonii i obozów młodzieżowych na naszych stronach to już tradycja - do wyboru, obozy sportowe w Polsce i za granicą. Bogate obozy rekreacyjne, sportowe, kolonie dla dzieci to bezstresowe wakacje. Obozy młodzieżowe i kolonie dla dzieci to klucz do sukcesu naszych imprez! Zainteresowanym obozami młodzieżowymi i koloniami letnimi polecamy nasz dział obozy młodzieżowe i kolonie dla dzieci oraz wycieczki objazdowe. Zapraszamy na obozy i kolonie letnie.

Klauzula informacyjna: Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.
pfr    Subwencja PFR