Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
Infolinia Almatur  +48 42 637 11 22  pn-pt  godz.10-17

Obozy młodzieżowe Biuro Podróży Almatur

obozy młodzieżowe
wycieczki
OBOZY MŁODZIEŻOWE WYCIECZKI I WCZASY EGZOTYKA KONTAKT PROMOCJA LAST MINUTE
menuAlmatur obozy młodzieżowe
infoliniawyszukiwarka
Skorzystaj z wyszukiwarki
Kolonie i Obozy młodzieżowe
Wypoczynek i zwiedzanie
Oferta edukacyjna

  Oferty Almatur


Oferty dla młodzieży
Kierunek: dowolny Polska zagranica    Sortuj wg: liczby dni alfabetycznie    Pokazuj oferty: z wolnymi miejscami wszystkie

Obozy młodzieżowe
Polska
Dojazd autokarem Bachorze - kolonia Komandos Junior 11 dni wiek 8-12 lat
Dojazd autokarem Bachorze - kolonia plastyczna 11 dni wiek 8-12 lat
Dojazd autokarem Bachorze - kolonia sportów wodnych 11 dni wiek 8-12 lat
Dojazd autokarem Bachorze - kurs na patent żeglarza jachtowego 11 dni wiek 14-18 lat
Dojazd autokarem Bachorze - obóz artystyczny 11 dni wiek 12-18 lat
Dojazd autokarem Bachorze - obóz kajakowo-rowerowy 11 dni wiek 12-18 lat
Dojazd autokarem Bachorze - obóz sportów wodnych 11 dni wiek 12-18 lat
Dojazd autokarem Bachorze - obóz windsurfingowy 11 dni wiek 12-18 lat
Dojazd autokarem Bieszczady - Berezka - Obóz Jazdy Konnej 11 dni wiek 9-18 lat
Dojazd autokarem Bieszczady - Lesko SKI - Z Artystyczną Duszą 11 dni wiek 8-18 lat
Dojazd autokarem Bieszczady - Lesko SKI - 9 Przygód w 9 Dni 11 dni wiek 8-18 lat
Dojazd autokarem Bieszczady - Lesko SKI - Bieszczadzkie Wędrówki 11 dni wiek 10-18 lat
Dojazd autokarem Bieszczady - Lesko SKI - Konwent Manga i Anime 11 dni wiek 10-18 lat
Dojazd autokarem Bieszczady - Lesko SKI - Obóz Paintballowy 11 dni wiek 10-18 lat
Dojazd autokarem Bieszczady - Lesko SKI - Obóz Survivalowy 11 dni wiek 10-18 lat
Dojazd autokarem Bieszczady - Lesko SKI - Obóz Zdrowe Aktywności 11 dni wiek 10-18 lat
Dojazd autokarem Bieszczady - Lesko Zamek - Klub Urwisa - Eko Kolonia 11 dni wiek 7-13 lat
Dojazd autokarem Bieszczady - Lesko Zamek - Obóz Detektywistyczny Bieszczadzki Tropiciel 11 dni wiek 11-15, 8-18 lat
Dojazd autokarem Bieszczady - Lesko Zamek - Obóz Piłki Nożnej 11 dni wiek 8-18 lat
Dojazd autokarem Bieszczady - Lesko Zamek - Obóz Pływacki 11 dni wiek 8-18 lat
Dojazd autokarem Bieszczady - Lesko Zamek - Obóz Rekreacyjny 11 dni wiek 13-15, 13-18 lat
Dojazd autokarem Bocheniec - kolonia i obóz komiksowy 11 dni wiek 7-16 lat
Dojazd autokarem Bocheniec - kolonia i obóz podróżniczy 11 dni wiek 7-16 lat
Dojazd autokarem Bocheniec - kolonia i obóz szaleni naukowcy 11 dni wiek 7-16 lat
Dojazd autokarem Borek - obóz Akademia Kartingowa 11 dni wiek 12-16 lat
Dojazd autokarem Borek - obóz Dziarskie Wakacje 11 dni wiek 8-16 lat
Dojazd autokarem Borek - obóz Jazda konna 11 dni wiek 8-16 lat
Dojazd autokarem Borne Sulinowo - obóz ASG komandos 11 dni wiek 12-18 lat
Dojazd autokarem Borne Sulinowo - obóz ASG zielony garnizon 11 dni wiek 12-18 lat
Dojazd autokarem Borne Sulinowo - obóz kajakowo-rowerowy 11 dni wiek 12-18 lat
Dojazd autokarem Borne Sulinowo - obóz na patent sternika motorowodnego 11 dni wiek 14-18 lat
Dojazd autokarem Borne Sulinowo - obóz paintballowy 11 dni wiek 12-18 lat
Dojazd autokarem Borne Sulinowo - obóz wędkarski 11 dni wiek 12-18 lat
Dojazd autokarem Brenna - Beskidzki rajd konny 11 dni wiek 12-17 lat
Dojazd autokarem Brenna - Jazda konna 11 dni wiek 10-16 lat
Dojazd autokarem Byczyna - obóz Artystyczna Przygoda 11 dni wiek 8-17 lat
Dojazd autokarem Byczyna - obóz gry fabularne RPG 11 dni wiek 8-17 lat
Dojazd autokarem Byczyna - obóz Przygoda z Archeologią 11 dni wiek 8-17 lat
Dojazd autokarem Byczyna - obóz Rycerska Przygoda 11 dni wiek 8-17 lat
Dojazd autokarem Czaplinek - kolonia przygodowa 11 dni wiek 8-12 lat
Dojazd autokarem Czaplinek - kurs nurkowania OWSD 11 dni wiek 12-18 lat
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz multisportowy 11 dni wiek 10-18 lat
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz piłki nożnej 11 dni wiek 10-18 lat
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 10-18 lat
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz survivalowo-kajakowy 11 dni wiek 12-18 lat
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz warsztaty literackie 11 dni wiek 12-18 lat
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz warsztaty musicalowe 11 dni wiek 12-18 lat
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz warsztaty wokalne 11 dni wiek 10-18 lat
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz windsurfingowy 11 dni wiek 10-18 lat
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz wodna przygoda 11 dni wiek 12-18 lat
Dojazd autokarem Czaplinek - obóz żeglarski 11 dni wiek 10-18 lat
Dojazd autokarem Częstochowa - obóz siatkarski VolleyballCamp 11 dni wiek 10-19 lat
Dojazd autokarem Darłówko - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 8-17 lat
Dojazd autokarem Darłówko - obóz Wakacje z angielskim 11 dni wiek 8-17 lat
Dojazd autokarem Dąbki - obóz Aqua przygoda 11 dni wiek 10-18 lat
Dojazd autokarem Dąbki - obóz fitness i sport 11 dni wiek 10-18 lat
Dojazd autokarem Dąbki - obóz japoński 11 dni wiek 12-18 lat
Dojazd autokarem Dąbki - obóz paintballowo-survivalowy 11 dni wiek 10-18 lat
Dojazd autokarem Dąbki - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 10-18 lat
Dojazd autokarem Dąbki - obóz taneczny 11 dni wiek 10-18 lat
Dojazd autokarem Dąbki - obóz windsurfingowy 11 dni wiek 10-18 lat
Dojazd autokarem Dąbki - obóz zakręcone wakacje 11 dni wiek 8-16 lat
Dojazd autokarem Dziwnówek - obóz Mali Agenci 11 dni wiek 8-13 lat
Dojazd autokarem Dziwnówek - obóz Małe Artystki 11 dni wiek 8-13 lat
Dojazd autokarem Dziwnówek - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 8-13 lat
Dojazd autokarem Dźwirzyno - kolonia języka angielskiego 11 dni wiek 7-11 lat
Dojazd autokarem Dźwirzyno - kolonia plastyczna 11 dni wiek 7-11 lat
Dojazd autokarem Dźwirzyno - kolonia rekreacyjna 11 dni wiek 7-11 lat
Dojazd autokarem Dźwirzyno - kolonia Zumba Fitness 11 dni wiek 7-11 lat
Dojazd autokarem Dźwirzyno - obóz fotograficzny 11 dni wiek 12-18 lat
Dojazd autokarem Dźwirzyno - obóz języka angielskiego 11 dni wiek 12-18 lat
Dojazd autokarem Dźwirzyno - obóz paintballowy 11 dni wiek 12-18 lat
Dojazd autokarem Dźwirzyno - obóz plastyczny 11 dni wiek 12-18 lat
Dojazd autokarem Dźwirzyno - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 12-18 lat
Dojazd autokarem Dźwirzyno - obóz rowerowy 11 dni wiek 12-18 lat
Dojazd autokarem Dźwirzyno - obóz Zumba Fitness 11 dni wiek 12-18 lat
Dojazd autokarem Giby - obóz Leśne Laboratorium 11 dni wiek 9-18 lat
Dojazd autokarem Giby - obóz Leśny Agent 11 dni wiek 9-18 lat
Dojazd autokarem Giby - obóz Świat 5 Przygód 11 dni wiek 9-18 lat
Dojazd autokarem Gierłoż - kurs Ratownik WOPR 11 dni wiek 12-18 lat
Dojazd autokarem Gierłoż - obóz 8 przygód 11 dni wiek 8-18 lat
Dojazd autokarem Gierłoż - obóz aktywni i wygodni 11 dni wiek 8-18 lat
Dojazd autokarem Gierłoż - obóz dronowy 11 dni wiek 11-18 lat
Dojazd autokarem Gierłoż - obóz kaskada militarny 11 dni wiek 13-18 lat
Dojazd autokarem Gierłoż - obóz militarny ASG 11 dni wiek 11-18 lat
Dojazd autokarem Gierłoż - obóz paintballowo-gokartowy 11 dni wiek 11-18 lat
Dojazd autokarem Gierłoż - obóz paintballowy 11 dni wiek 11-18 lat
Dojazd autokarem Gierłoż - obóz quadowo-gokartowy 11 dni wiek 11-18 lat
Dojazd autokarem Gierłoż - obóz quadowo-paintballowy 11 dni wiek 11-18 lat
Dojazd autokarem Gierłoż - obóz quadowy 11 dni wiek 11-18 lat
Dojazd autokarem Gierłoż - obóz rowerowy 11 dni wiek 13-18 lat
Dojazd autokarem Gierłoż - obóz z psem 11 dni wiek 12-18 lat
Dojazd autokarem Gierłoż - quady&paintball&przygoda junior 11 dni wiek 8-11 lat
Dojazd autokarem Janów Lubelski - jazda konna 11 dni wiek 12-17 lat
Dojazd autokarem Janów Lubelski - kolonia motocross 11 dni wiek 7-12 lat
Dojazd autokarem Janów Lubelski - kolonia rekreacyjna 11 dni wiek 7-12 lat
Dojazd autokarem Janów Lubelski - obóz fitness 11 dni wiek 14-17 lat
Dojazd autokarem Janów Lubelski - obóz j.polskiego i kultury polskiej 11 dni wiek 8-17 lat
Dojazd autokarem Janów Lubelski - obóz Krav-Maga 11 dni wiek 12-17 lat
Dojazd autokarem Janów Lubelski - obóz paintball i survival 11 dni wiek 14-17 lat
Dojazd autokarem Janów Lubelski - obóz pływacki i aqua-aerobic 11 dni wiek 7-17 lat
Dojazd autokarem Janów Lubelski - obóz rowerowo-kajakowy 11 dni wiek 14-17 lat
Dojazd autokarem Janów Lubelski - obóz tenisowy 11 dni wiek 10-17 lat
Dojazd autokarem Janów Lubelski - Rolki 11 dni wiek 7-17 lat
Dojazd autokarem Jantar - Bałtycki chillout 14+ 11 dni wiek 13-18 lat
Dojazd autokarem Jantar - Beach volleyball ! 11 dni wiek 13-18 lat
Dojazd autokarem Jarosławiec - Kolonia Piłkarska 11 dni wiek 7-12 lat
Dojazd autokarem Jarosławiec - Kolonia Plastyczna 11 dni wiek 7-13 lat
Dojazd autokarem Jarosławiec - Kolonia Rekreacyjna 11 dni wiek 7-12 lat
Dojazd autokarem Jarosławiec - Obóz Archery Tag i Paintball 11 dni wiek 11-17 lat
Dojazd autokarem Jarosławiec - Obóz Jazdy Konnej 11 dni wiek 7-17, 7-16 lat
Dojazd autokarem Jarosławiec - Obóz Komandos Junior 11 dni wiek 9-17 lat
Dojazd autokarem Jarosławiec - Obóz Piłki Nożnej 11 dni wiek 13-17 lat
Dojazd autokarem Jarosławiec - Obóz Pływacki 11 dni wiek 8-17 lat
Dojazd autokarem Jarosławiec - Obóz Rekreacyjny 11 dni wiek 13-17 lat
Dojazd autokarem Jarosławiec - Wicie - Kolonia Rekreacyjna - Domki 11 dni wiek 7-13 lat
Dojazd autokarem Jarosławiec - Wicie - Koreański POP - Domki 11 dni wiek 9-16 lat
Dojazd autokarem Jarosławiec - Wicie - Obóz Rekreacyjny - Domki 11 dni wiek 13-18 lat
Dojazd autokarem Jastrzębia Góra - Akademia tańca i stylu 11 dni wiek 12-18 lat
Dojazd autokarem Jastrzębia Góra - English Wave Summer 9, 11 dni wiek 12-18 lat
Dojazd autokarem Jastrzębia Góra - obóz rekreacyjny 9, 11 dni wiek 12-18 lat
Dojazd autokarem Karpacz - obóz języka niemieckiego 11 dni wiek 10-17 lat
Dojazd autokarem Karpacz - obóz Karkonosze Adventure 11 dni wiek 10-17 lat
Dojazd autokarem Karpacz - obóz Parki Wodne 11 dni wiek 10-17 lat
Dojazd autokarem Karpacz - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 10-17 lat
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - obóz detektywistyczny 11 dni wiek 12-18 lat
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - warsztaty aktorskie 11 dni wiek 12-18 lat
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - warsztaty fotografii artystycznej 11 dni wiek 12-18 lat
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - warsztaty gitarowe 11 dni wiek 12-18 lat
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - warsztaty plastyczno-malarskie 11 dni wiek 12-18 lat
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - warsztaty reżysersko-filmowe 11 dni wiek 12-18 lat
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - wszechstronne warsztaty artystyczne 11 dni wiek 12-18 lat
Dojazd autokarem Kołobrzeg - Kolonia Rekreacyjna 11 dni wiek 7-13 lat
Dojazd autokarem Kołobrzeg - Obóz Jazdy Konnej 11 dni wiek 7-18 lat
Dojazd autokarem Kołobrzeg - Obóz Piłki Nożnej 11 dni wiek 7-18 lat
Dojazd autokarem Kołobrzeg - Obóz Pływacki 11 dni wiek 7-18 lat
Dojazd autokarem Kołobrzeg - Obóz Rekreacyjny 11 dni wiek 13-18 lat
Dojazd autokarem Kołobrzeg - Obóz Sportowy 11 dni wiek 10-18 lat
Dojazd autokarem Kołobrzeg - Obóz Street Dance 11 dni wiek 7-18 lat
Dojazd autokarem Kołobrzeg - Obóz Tenisa Ziemnego 11 dni wiek 7-18 lat
Dojazd autokarem Kołobrzeg - Obóz Zachodniopomorskie Parki Wodne 11 dni wiek 7-18 lat
Dojazd autokarem Kołobrzeg - Survival i Bushcraft CAMP 11 dni wiek 13-18 lat
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz aktorsko-filmowy 11 dni wiek 12-18 lat
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz fotograficzny 11 dni wiek 12-18 lat
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz gier planszowych i PS 11 dni wiek 12-18 lat
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz jazdy konnej 11 dni wiek 12-18 lat
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz języka angielskiego 11 dni wiek 14-18 lat
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz koszykówki 11 dni wiek 12-18 lat
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz kulinarny 11 dni wiek 12-18 lat
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz musicalowy 11 dni wiek 12-18 lat
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz piłki nożnej 11 dni wiek 12-18 lat
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 12-18 lat
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz samoobrony i sportów walki 11 dni wiek 12-18 lat
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz siatkówki 11 dni wiek 12-18 lat
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz sportów wodnych 11 dni wiek 12-18 lat
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz survival i paintball 11 dni wiek 12-18 lat
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz tańca nowoczesnego 11 dni wiek 12-18 lat
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz tenisa ziemnego 11 dni wiek 12-18 lat
Dojazd autokarem Kortowo - FunFestival - obóz zdrowie i ruch 11 dni wiek 12-18 lat
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia kulinarna 11 dni wiek 8-11 lat
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia piłki nożnej 11 dni wiek 8-11 lat
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia pływania 11 dni wiek 8-11 lat
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia przygodowa 11 dni wiek 8-11 lat
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia rekreacyjna 11 dni wiek 8-11 lat
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia taneczna 11 dni wiek 8-11 lat
Dojazd autokarem Kortowo - kolonia tenisa ziemnego 11 dni wiek 8-11 lat
Dojazd autokarem Kraków - Przygoda po krakowsku NAD JEZIOREM 11 dni wiek 8-18 lat
Dojazd autokarem Krasiejów - obóz Minecraft 11 dni wiek 10-14 lat
Dojazd autokarem Krasiejów - obóz Przygoda z LEGO 11 dni wiek 10-14 lat
Dojazd autokarem Krasiejów - obóz Świat Młodego Odkrywcy 11 dni wiek 10-14 lat
Dojazd autokarem Krasiejów - obóz Świat Przygód 11 dni wiek 10-14 lat
Dojazd autokarem Krynica Morska - kolonia rekreacyjna 11 dni wiek 8-11 lat
Dojazd autokarem Krynica Morska - obóz przygody 11 dni wiek 8-15 lat
Dojazd autokarem Krynica Morska - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 12-18 lat
Dojazd autokarem Krynica Morska - obóz survival i paintball 11 dni wiek 12-18 lat
Dojazd autokarem Kudowa-Zdrój - obóz Minecraft 11 dni wiek 8-16 lat
Dojazd autokarem Kudowa-Zdrój - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 8-16 lat
Dojazd autokarem Lądek Zdrój - kolonia i obóz jazdy konnej 11 dni wiek 7-14 lat
Dojazd autokarem Lądek Zdrój - kolonia i obóz piłki nożnej 11 dni wiek 7-17 lat
Dojazd autokarem Lądek Zdrój - kolonia i obóz rekreacyjny 11 dni wiek 7-17 lat
Dojazd autokarem Lewin Kłodzki - obóz jazdy konnej 11 dni wiek 8-16 lat
Dojazd autokarem Lewin Kłodzki - obóz języka angielskiego 11 dni wiek 8-16 lat
Dojazd autokarem Lewin Kłodzki - obóz Minecraft 11 dni wiek 8-16 lat
Dojazd autokarem Lewin Kłodzki - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 8-16 lat
Dojazd autokarem Łazy Mielno - kolonia detektywistyczna Świat Zagadek 11 dni wiek 8-13 lat
Dojazd autokarem Łazy Mielno - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 8-18 lat
Dojazd autokarem Łazy Mielno - przygoda w Hogwarcie 11 dni wiek 8-13 lat
Dojazd autokarem Łeba - obóz rekreacyjny. Wypoczynek Bez Kitu 11 dni wiek 14-18 lat
Dojazd autokarem Łeba - Kolonie Łebskie wakacje 11 dni wiek 8-12 lat
Dojazd autokarem Łeba - kolonie rekreacyjne. Wypoczynek Bez Kitu 11 dni wiek 12-14 lat
Dojazd autokarem Mielno - kolonia Nadmorska Przygoda 11 dni wiek 8-13 lat
Dojazd autokarem Mielno - obóz Słoneczne Wakacje 11 dni wiek 12-18 lat
Dojazd autokarem Mielno - obóz Wakacje na Maxa 11 dni wiek 13-18 lat
Dojazd autokarem Mierzyn - kolonie 11 dni wiek 7-11 lat
Dojazd autokarem Mierzyn - kolonia i obóz rowerowo-kajakowy 11 dni wiek 12-18 lat
Dojazd autokarem Mierzyn - kolonie i obóz wędkarski 11 dni wiek 7-18 lat
Dojazd autokarem Mierzyn - rekreacja 11 dni wiek 12-18 lat
Dojazd autokarem Mierzyn- kolonie i obóz survival i paintball 11 dni wiek 7-18 lat
Dojazd autokarem Mierzyn-jazda konna 11 dni wiek 7-13 lat
Dojazd autokarem Międzybrodzie Żywieckie - Chill&fun - rekreacja 11 dni wiek 12-17 lat
Dojazd autokarem Międzybrodzie Żywieckie - Karaibskie klimaty 11 dni wiek 12-17 lat
Dojazd autokarem Międzybrodzie Żywieckie - Mega przygoda 11 dni wiek 12-17 lat
Dojazd autokarem Międzyrzec Podlaski - 17 Przygód nad Jeziorem 11 dni wiek 12-18, 10-18, 11-18 lat
Dojazd autokarem Międzywodzie - 10 Krajów w 10 Dni 11 dni wiek 7-18 lat
Dojazd autokarem Międzywodzie - 15 Przygód nad Morzem 11 dni wiek 7-18 lat
Dojazd autokarem Międzywodzie - Art Camp 11 dni wiek 7-18 lat
Dojazd autokarem Międzywodzie - English Camp 11 dni wiek 7-18 lat
Dojazd autokarem Międzywodzie - Kolonia Rekreacyjna 11 dni wiek 7-13 lat
Dojazd autokarem Międzywodzie - Obóz Rekreacyjny 11 dni wiek 13-18 lat
Dojazd autokarem Międzywodzie - Obóz Zumba 11 dni wiek 7-18 lat
Dojazd autokarem Międzywodzie - Taniec Nowoczesny 11 dni wiek 7-18 lat
Dojazd autokarem Międzyzdroje - Kolonia Rekreacyjna 11 dni wiek 7-13 lat
Dojazd autokarem Międzyzdroje - Obóz Języka Angielskiego 11 dni wiek 7-18 lat
Dojazd autokarem Międzyzdroje - Obóz Rekreacyjny 11 dni wiek 13-18 lat
Dojazd autokarem Międzyzdroje - Obóz Wychowawca Kolonijny 11 dni wiek 7-18 lat
Dojazd autokarem Mrzeżyno - ASG Counter Strike 11 dni wiek 10-18 lat
Dojazd autokarem Mrzeżyno - ASG Delta Force 11 dni wiek 12-15 lat
Dojazd autokarem Mrzeżyno - ASG Oddział elitarny 11 dni wiek 15-18 lat
Dojazd autokarem Mrzeżyno - ASG Ranger Camp 11 dni wiek 13-18 lat
Dojazd autokarem Mrzeżyno - ASG Wojownicy pustkowi 11 dni wiek 12-18 lat
Dojazd autokarem Mrzeżyno - Lato i K-pop 11 dni wiek 12-16 lat
Dojazd autokarem Mrzeżyno - Młody komandos 11 dni wiek 8-13 lat
Dojazd autokarem Mrzeżyno - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 9-17 lat
Dojazd autokarem Mrzeżyno - Snajper 11 dni wiek 12-18 lat
Dojazd autokarem Murzasichle - kolonia języka angielskiego 11 dni wiek 7-11 lat
Dojazd autokarem Murzasichle - kolonia plastyczna 11 dni wiek 7-11 lat
Dojazd autokarem Murzasichle - kolonia rekreacyjna 11 dni wiek 7-11 lat
Dojazd autokarem Murzasichle - kolonia Zumba Fitness 11 dni wiek 7-11 lat
Dojazd autokarem Murzasichle - obóz Adventure 11 dni wiek 12-18 lat
Dojazd autokarem Murzasichle - obóz Akademia kulinarna i zdrowego stylu życia 11 dni wiek 12-18 lat
Dojazd autokarem Murzasichle - obóz fotografia 11 dni wiek 12-18 lat
Dojazd autokarem Murzasichle - obóz języka angielskiego 11 dni wiek 12-18 lat
Dojazd autokarem Murzasichle - obóz Manga i anime 11 dni wiek 10-18 lat
Dojazd autokarem Murzasichle - obóz paintballowy 11 dni wiek 12-18 lat
Dojazd autokarem Murzasichle - obóz plastyczny 11 dni wiek 12-18 lat
Dojazd autokarem Murzasichle - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 12-18 lat
Dojazd autokarem Murzasichle - obóz survivalowy 11 dni wiek 12-18 lat
Dojazd autokarem Murzasichle - obóz wokalny 11 dni wiek 10-18 lat
Dojazd autokarem Murzasichle - obóz Zumba Fitness 11 dni wiek 12-18 lat
Dojazd autokarem Muszyna - obóz Fabryka Adrenaliny 11 dni wiek 10-18 lat
Dojazd autokarem Muszyna - obóz Fabryka Adrenaliny Plus chłopcy 11 dni wiek 13-18 lat
Dojazd autokarem Muszyna - obóz tenisowy 11 dni wiek 10-18 lat
Dojazd autokarem Niechorze - kolonie i obóz hulajnoga 11 dni wiek 7-18 lat
Dojazd autokarem Niechorze - kolonie i obóz rekreacyjny 11 dni wiek 7-18 lat
Dojazd autokarem Niechorze- kolonie i obóz skate rolki 11 dni wiek 7-18 lat
Dojazd autokarem Niedzica - kolonia i obóz Akademia Relaksu 11 dni wiek 7-17 lat
Dojazd autokarem Niedzica - kolonia i obóz języka angielskiego 11 dni wiek 7-17 lat
Dojazd autokarem Niedzica - kolonia i obóz malowanie i rzeźba 11 dni wiek 7-17 lat
Dojazd autokarem Niedzica - kolonie Akademia Żeglarstwa 11 dni wiek 7-13 lat
Dojazd autokarem Ostróda - obóz aktywni lub wygodni 11 dni wiek 8-18 lat
Dojazd autokarem Ostróda - obóz motorowodny-szkoleniowy lub rekreacyjny 11 dni wiek 14-18 lat
Dojazd autokarem Ostróda - obóz na patent żeglarski 11 dni wiek 14-18 lat
Dojazd autokarem Ostróda - obóz nart wodnych&wakeboard 11 dni wiek 11-18, 10-12 lat
Dojazd autokarem Ostróda - obóz quadowo-paintballowy 11 dni wiek 12-18 lat
Dojazd autokarem Ostróda - obóz quadowy 11 dni wiek 12-18 lat
Dojazd autokarem Ostróda - obóz quadowy&sporty wodne 11 dni wiek 12-18 lat
Dojazd autokarem Ostróda - obóz sportów wodnych 11 dni wiek 8-18 lat
Dojazd autokarem Ostróda - obóz żeglarski rekreacyjny 11 dni wiek 13-18 lat
Dojazd autokarem Ostróda - obóz żeglarski rekreacyjny 11 dni wiek 10-12 lat
Dojazd autokarem Poddąbie - Taneczne wakacje kolonie,obóz 11 dni wiek 9-18 lat
Dojazd autokarem Poddąbie - obóz młodzieżowy Wakacje na luzie..:) 11 dni wiek 15-18 lat
Dojazd autokarem Poddąbie - obóz Wakacyjny active 11 dni wiek 9-18 lat
Dojazd autokarem Poddąbie-rekreacja 11 dni wiek 9-14 lat
Dojazd autokarem Podlesice - Jura adventure 11 dni wiek 10-16 lat
Dojazd autokarem Podlesice - Jura climbing 11 dni wiek 12-16 lat
Dojazd autokarem Podlesice - Jura rekreacja 11 dni wiek 10-16 lat
Dojazd autokarem Podlesice - Manga i anime 11 dni wiek 11-16 lat
Dojazd autokarem Podlesice - RPG Caerbannog 11 dni wiek 13-20 lat
Dojazd autokarem Pogorzelica - obóz Bałtyckie Aquaparki 11 dni wiek 9-17, 10-17 lat
Dojazd autokarem Pogorzelica - obóz paintballowy 11 dni wiek 8-17 lat
Dojazd autokarem Pogorzelica - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 8-17 lat
Dojazd autokarem Pokrzywna - Świat ASG 11 dni wiek 13-17 lat
Dojazd autokarem Pokrzywna - Świat małego paintballa 11 dni wiek 10-13 lat
Dojazd autokarem Pokrzywna - Świat paintballa 11 dni wiek 13-17 lat
Dojazd autokarem Pokrzywna - Świat paintballa i ASG 11 dni wiek 12-17 lat
Dojazd autokarem Pokrzywna - Świat przygody w parku rozrywki 11 dni wiek 9-17 lat
Dojazd autokarem Pokrzywna - Świat wyzwań 11 dni wiek 10-17 lat
Dojazd autokarem Pokrzywna - Świat żywiołów 11 dni wiek 10-17 lat
Dojazd autokarem Ponik na Jurze - Mania 4x4 off road 11 dni wiek 14-18 lat
Dojazd autokarem Ponik na Jurze - Mania przetrwania 11 dni wiek 10-18 lat
Dojazd autokarem Ponik na Jurze - Mania strzelania 11 dni wiek 10-18 lat
Dojazd autokarem Ponik na Jurze - Mania wspinania 11 dni wiek 10-18 lat
Dojazd autokarem Ponik na Jurze - Mania wypoczywania 11 dni wiek 10-18 lat
Dojazd autokarem Ponik na Jurze - Military extreme camp 11 dni wiek 12-18 lat
Dojazd autokarem Ponik na Jurze - Mini extreme camp 11 dni wiek 8-11 lat
Dojazd autokarem Ponik na Jurze - Multimania 11 dni wiek 10-14 lat
Dojazd autokarem Ponik na Jurze - Quadowi maniacy 11 dni wiek 14-18 lat
Dojazd autokarem Ponik na Jurze - Sztuki walki 11 dni wiek 12-18 lat
Dojazd autokarem Poznań - Koreański POP 11 dni wiek 9-18 lat
Dojazd autokarem Poznań - Skate (Hulajnoga, Rolki, Deska i inne) 11 dni wiek 9-18 lat
Dojazd autokarem Przysiecz - kolonia ABC jazdy konnej 9, 11 dni wiek 7-14 lat
Dojazd autokarem Przysiecz - kolonia plastyczna 9, 11 dni wiek 7-14 lat
Dojazd autokarem Przysiecz - kolonia w Gościnnej Zagrodzie 9, 11 dni wiek 7-14 lat
Dojazd autokarem Puck - obóz windsurfingowy 9, 11 dni wiek 10-19 lat
Dojazd autokarem Rabka Zdrój - kolonia przygodowa 11 dni wiek 7-11 lat
Dojazd autokarem Rabka Zdrój - obóz przygodowy 11 dni wiek 10-15 lat
Dojazd autokarem Rabka Zdrój - Roboty i Lego 11 dni wiek 10-15 lat
Dojazd autokarem Regietów - Terenowa jazda konna 10 dni wiek 12-18 lat
Dojazd autokarem Rejs żeglarski - Wielkie Jeziora Mazurskie - szkoleniowy 11 dni wiek 14-18 lat
Dojazd autokarem Rejs żeglarski - Wielkie Jeziora Mazurskie - turystyczny 11 dni wiek 13-18 lat
Dojazd autokarem Rowy - obóz Bałtyckie Aquaparki 11 dni wiek 9-17 lat
Dojazd autokarem Rowy - obóz Minecraft 11 dni wiek 9-17 lat
Dojazd autokarem Rowy - obóz plastyczny 11 dni wiek 9-17 lat
Dojazd autokarem Rowy - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 9-17 lat
Dojazd autokarem Rowy - obóz Świat Gier 11 dni wiek 9-17 lat
Dojazd autokarem Rowy - obóz TechCamp 11 dni wiek 9-17 lat
Dojazd autokarem Spała - obóz ASG 11 dni wiek 12-18 lat
Dojazd autokarem Spała - obóz jazdy konnej 11 dni wiek 10-18 lat
Dojazd autokarem Spała - obóz z adrenaliną 11 dni wiek 10-16 lat
Dojazd autokarem Szklarska Poręba - obóz języka angielskiego 11 dni wiek 10-17 lat
Dojazd autokarem Szklarska Poręba - obóz plastyczny 11 dni wiek 10-17 lat
Dojazd autokarem Szklarska Poręba - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 10-17 lat
Dojazd autokarem Świnoujście - Kolonia Rekreacyjna 11 dni wiek 7-13 lat
Dojazd autokarem Świnoujście - Manga 11 dni wiek 7-18 lat
Dojazd autokarem Świnoujście - Obóz Języka Hiszpańskiego 11 dni wiek 7-18 lat
Dojazd autokarem Świnoujście - Obóz MultiSPORT 11 dni wiek 13-18 lat
Dojazd autokarem Świnoujście - Obóz Odkrywamy Japonię 11 dni wiek 7-18 lat
Dojazd autokarem Świnoujście - Obóz Ratownik WOPR 11 dni wiek 7-18 lat
Dojazd autokarem Świnoujście - Obóz Rekreacyjny 11 dni wiek 13-18 lat
Dojazd autokarem Tresna - 10 zwariowanych przygód 11 dni wiek 9-15 lat
Dojazd autokarem Tresna - Mały paintball 11 dni wiek 9-12 lat
Dojazd autokarem Tresna - Obóz ASG 11 dni wiek 12-16 lat
Dojazd autokarem Tresna - Wakacje z adrenaliną 11 dni wiek 9-15 lat
Dojazd autokarem Tresna - Zabawa i przygoda 11 dni wiek 9-15 lat
Dojazd autokarem Trójmiasto - obóz podróżnika 11 dni wiek 12-18 lat
Dojazd autokarem Uniejów - obóz gamingowy 11 dni wiek 8-16 lat
Dojazd autokarem Uniejów - obóz jazdy konnej 11 dni wiek 10-16 lat
Dojazd autokarem Uniejów - obóz NERF 11 dni wiek 8-13 lat
Dojazd autokarem Uniejów - obóz rekreacyjny - Termalna zabawa 11 dni wiek 8-16 lat
Dojazd autokarem Uniejów - obóz rekreacyjny z nauką języka polskiego 11 dni wiek 8-16 lat
Dojazd autokarem Uniejów - obóz Wyścigi RC+ (remote control races) 11 dni wiek 8-16 lat
Dojazd autokarem Uniejów - obóz z Minecraftem 11 dni wiek 8-16 lat
Dojazd autokarem Uniejów - obóz Zostań Gwiazdą Internetu (Youtube, TikTok, Twitch) 11 dni wiek 10-16 lat
Dojazd autokarem Ustka - kolonia i obóz rekreacyjny 11 dni wiek 7-17 lat
Dojazd autokarem Ustka - obóz piłki nożnej 11 dni wiek 7-17 lat
Dojazd autokarem Ustka - obóz siatkówki 11 dni wiek 7-17 lat
Dojazd autokarem Ustka - Wakacyjna Akademia Języka Angielskiego 11 dni wiek 7-17 lat
Dojazd autokarem Ustroń - Magia i czary 11 dni wiek 9-14 lat
Dojazd autokarem Ustroń - Młody detektyw 11 dni wiek 9-14 lat
Dojazd autokarem Ustroń - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 9-14 lat
Dojazd autokarem Ustroń - Parki rozrywki 11 dni wiek 10-15 lat
Dojazd autokarem Wisła - obóz multisport 11 dni wiek 12-17 lat
Dojazd autokarem Wisła - obóz włóczykija 11 dni wiek 12-17 lat
Dojazd autokarem Zakopane - kolonia i obóz D.I.Y. 11 dni wiek 7-18 lat
Dojazd autokarem Zakopane - kolonia i obóz Dance Camp 11 dni wiek 7-18 lat
Dojazd autokarem Zakopane - kolonia i obóz English Camp 11 dni wiek 7-18 lat
Dojazd autokarem Zakopane - kolonia i obóz Fashion Camp 11 dni wiek 7-18 lat
Dojazd autokarem Zakopane - kolonie Parki Wodne 11 dni wiek 7-11 lat
Dojazd autokarem Zakopane - kolonie Tatrzański Luz 11 dni wiek 7-11 lat
Dojazd autokarem Zakopane - obóz Parki Wodne 11 dni wiek 12-18 lat
Dojazd autokarem Zakopane - obóz Tatrzańska Przygoda 11 dni wiek 7-18 lat
Dojazd autokarem Zakopane - obóz Tatrzański Luz 11 dni wiek 12-18 lat
Dojazd autokarem Zakopane - obóz Tatrzańskie Wędrówki 11 dni wiek 10-18 lat
Dojazd autokarem Zamrzenica - ASG siły specjalne 11 dni wiek 12-18 lat
Dojazd autokarem Zamrzenica - kolonia 10 szalonych przygód 11 dni wiek 8-13 lat
Dojazd autokarem Zamrzenica - kolonia Mały Farmer 11 dni wiek 8-13 lat
Dojazd autokarem Zamrzenica - kolonia Mały Traper 11 dni wiek 8-13 lat
Dojazd autokarem Zamrzenica - Sztuka Przetrwania 11 dni wiek 12-18 lat
Dojazd autokarem Zawoja - Mountain relaks - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 10-16 lat
Dojazd autokarem Zawoja - obóz przygodowy 11 dni wiek 10-16 lat
Dojazd autokarem Zawoja - Parki atrakcji 11 dni wiek 10-16 lat
Dojazd autokarem Zawoja - Zdobywcy górskich szczytów 11 dni wiek 13-17 lat
Dojazd autokarem Zbrosławice - angielski w siodle 11 dni wiek 10-18 lat
Dojazd autokarem Zbrosławice - kurs jeździectwa 11 dni wiek 10-18 lat
Dojazd autokarem Zbrosławice - muzyczno- konny 11 dni wiek 10-18 lat

Zagranica
Transport samolotem Albania - Vlora - Bałkański chillout 8 dni wiek 12-19 lat
Transport samolotem Albania - Vlora - Sup Camp 8 dni wiek 12-19 lat
Dojazd autokarem Bułgaria - Złote Piaski - Party Camp - Hotel Riva*** FB 11 dni wiek 16-19 lat
Dojazd autokarem Bułgaria - Złote Piaski - Party Camp - Hotel Zdravets**** ALL 11 dni wiek 16-19 lat
Transport samolotem Bułgaria - Złote Piaski - Party Time - Wylot Katowice - Hotel Zdravets**** ALL 8 dni wiek 14-19 lat
Dojazd autokarem Bułgaria - Złote Piaski - Summer Camp - Hotel Riva*** FB 11 dni wiek 13-15 lat
Dojazd autokarem Chorwacja - Crikvenica - Adriatyk Camp 10, 11 dni wiek 14-18 lat
Dojazd autokarem Chorwacja - Crikvenica - Adriatyk Fitness Camp 11 dni wiek 14-18 lat
Dojazd autokarem Chorwacja - Crikvenica - Adriatyk Kids Camp 11 dni wiek 10-13 lat
Dojazd autokarem Chorwacja - Crikvenica - Adriatyk Water Camp 11 dni wiek 14-18 lat
Transport samolotem Czarnogóra - Budva - Party Camp 14+ 8 dni wiek 14-19 lat
Dojazd autokarem Czechy, Niemcy, Austria - Czechy i Bawaria - obóz języka niemieckiego 11 dni wiek 10-18 lat
Dojazd autokarem Czechy, Niemcy, Austria - Czechy i Bawaria - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 10-18 lat
Dojazd autokarem Grecja - Moja Grecja 13 dni wiek 13-18 lat
Dojazd autokarem Grecja - Skotina - J. Angielski 13 dni wiek 13-17 lat
Dojazd autokarem Grecja - Skotina - obóz rekreacyjny 13 dni wiek 13-18 lat
Dojazd autokarem Hiszpania - Lloret de Mar - obóz rekreacyjny 10 dni wiek 12-18 lat
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - kolonia rekreacyjna 10, 11 dni wiek 9-13 lat
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - kolonia język angielski 10, 11 dni wiek 9-13 lat
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - kolonia język włoski 10, 11 dni wiek 9-13 lat
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - kolonia plastyczne inspiracje 10, 11 dni wiek 9-13 lat
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - kolonia Taneczne pasje 10, 11 dni wiek 9-13 lat
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - obóz rekreacyjny 10, 11 dni wiek 14-18 lat
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - obóz język angielski 10, 11 dni wiek 14-18 lat
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - obóz język włoski 10, 11 dni wiek 14-18 lat
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - obóz Plastyczne inspiracje 10, 11 dni wiek 14-18 lat
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - obóz Taneczne pasje 10, 11 dni wiek 14-18 lat
Dojazd autokarem Włochy - Cesenatico - obóz windsurfing 10, 11 dni wiek 11-17 lat
Dojazd autokarem Włochy - Poznajemy Kampanię i Rzym - obóz rekreacja i zwiedzanie 10 dni wiek 14-18 lat
Dojazd autokarem Włochy - Poznajemy Toskanię i Ligurię - obóz rekreacja i zwiedzanie 10 dni wiek 14-18 lat
Dojazd autokarem Włochy - Rimini - kolonia języka angielskiego 10, 11 dni wiek 12-14 lat
Dojazd autokarem Włochy - Rimini - kolonia rekreacyjna Aktywny relaks 10, 11 dni wiek 12-14 lat
Dojazd autokarem Włochy - Rimini - obóz języka angielskiego 10, 11 dni wiek 15-18 lat
Dojazd autokarem Włochy - Rimini - obóz rekreacyjny W rytmach disco 10, 11 dni wiek 15-18 lat
Transport samolotem Włochy - Sycylia - obóz rekreacyjny 8 dni wiek 12-18 lat

Nie masz pomysłu, jak zorganizować swoim dzieciom letni wypoczynek? Jeżeli tak, koniecznie sprawdź naszą ofertę na obozy młodzieżowe. Korzystając z oferty biura Almatur, masz gwarancję że każdy wybrany obóz młodzieżowy w kraju lub za granicą, będzie dokładnie taki, jaki wymarzyło sobie dziecko. Specjalizujemy się w organizacji niezapomnianych wakacji życia. Nasza bogata oferta usług turystycznych jest adresowana zarówno dla osób dorosłych, jak i młodzieży. Dla tej drugiej grupy przygotowane zostały letnie kolonie i obozy w Polsce, odbywające się w najciekawszych zakątkach kraju. Poznawaj razem z nami piękno i uroki Polski, odkrywając miejsca nieznane, urocze i tajemnicze. Jeżeli jednak cenisz sobie szerokie horyzonty i ciekawią cię miejsca poza granicami, organizujemy również obozy za granicą. Hiszpania, Włochy, Portugalia i wiele innych miejsc czeka na Ciebie, aby przedstawić ci wszystkie swoje zalety. Z profesjonalną opieką wychowawców, doświadczonymi kierowcami i najlepszymi autokarami, wakacje będą nie tylko przyjemne, ale bezpieczne i profesjonalnie zorganizowane.




NASZA OFERTA
POLECAMY
DLA KLIENTA
INFORMACJE
Biuro Podróży Almatur
BPiT Almatur Łódź sp. z o.o.
90-417 Łódź, ul. Piotrkowska 59
tel. (42) 637 11 22
tel. (42) 632 93 73
fax. (42) 637 11 85
mail: lodz@almatur.pl
Biuro Podróży Almatur powstał w 1956 r jako biuro wyspecjalizowane w obsłudze ruchu turystycznego środowiska akademickiego. Do dziś głównymi Klientami naszego biura jest młodzież szkolna, dzieci i studenci, chociaż w swojej ofercie mamy oczywiście propozycje dla wszystkich. Mamy bardzo szeroką ofertę na obozy, kolonie, obozy młodzieżowe i wycieczki objazdowe. Biuro Podróży Almatur propaguje aktywne, rekreacyjne oraz sportowe formy wypoczynku, choć nie brakuje nam imprez o innym charakterze. Nie zapomnieliśmy również o tych, którzy w wakacje wypoczywając, chcieliby odpoczywać na obozach młodzieżowych czy koloniach dla dzieci. Bogata oferta kolonii i obozów młodzieżowych na naszych stronach to już tradycja - do wyboru, obozy sportowe w Polsce i za granicą. Bogate obozy rekreacyjne, sportowe, kolonie dla dzieci to bezstresowe wakacje. Obozy młodzieżowe i kolonie dla dzieci to klucz do sukcesu naszych imprez! Zainteresowanym obozami młodzieżowymi i koloniami letnimi polecamy nasz dział obozy młodzieżowe i kolonie dla dzieci oraz wycieczki objazdowe. Zapraszamy na obozy i kolonie letnie.

Klauzula informacyjna: Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.
pfr    Subwencja PFR