Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
Almatur kolonie i obozy
INFOLINIA ALMATUR:
42 637 11 22, pn. - pt. 10-17
OBOZY MŁODZIEŻOWE I KOLONIE ALMATUR

Obozy młodzieżowe Biuro Podróży Almatur

OFERTY LETNIE OBOZY MŁODZIEŻOWE WCZASY EGZOTYKA WYCIECZKI O NAS KONTAKT PROMOCJA LAST MINUTE
Skorzystaj z wyszukiwarki
Obozy młodzieżowe
Wypoczynek i zwiedzanie
Oferta edukacyjna
Informacje

  Oferty Almatur


Oferty
Kierunek: dowolny Polska zagranica    Sortuj wg: liczby dni alfabetycznie    Pokazuj oferty: z wolnymi miejscami wszystkie

Obozy młodzieżowe
Polska
Dojazd autokarem Białka Tatrzańska - Obóz Paintball i Archery Tag 8 dni wiek 10-19
Dojazd autokarem Białka Tatrzańska - Obóz narciarsko-paintballowy + Archery Tag 8 dni wiek 10-19
Dojazd autokarem Białka Tatrzańska - Obóz snowboardowo-paintballowy + Archery Tag 8 dni wiek 10-19
Dojazd autokarem Białka Tatrzańska - Stoprocent Rekreacja 8 dni wiek 10-19
Dojazd autokarem BiałkaTatrzańska - Szkółka Narciarska 8 dni wiek 7-19
Dojazd autokarem BiałkaTatrzańska - Szkółka Snowboardowa 8 dni wiek 7-19
Dojazd autokarem BiałkaTatrzańska - Termalny Relaks 8 dni wiek 7-19
Dojazd autokarem BiałkaTatrzańska - Warsztaty Artystyczno- Projektowe 8 dni wiek 7-19
Dojazd autokarem Bieszczady - Lesko - Obóz narciarski z Bieszczadzką Adrenaliną 8 dni wiek 7-19
Dojazd autokarem Bieszczady - Lesko - Obóz rekreacyjny Bieszczadzka Adrenalina 8 dni wiek 7-19
Dojazd autokarem Bieszczady - Lesko - Obóz snowboardowy z Bieszczadzką Adrenaliną 8 dni wiek 7-19
Dojazd autokarem Bieszczady- Lesko Zamek - Ferie w Zamku 8 dni wiek 7-18
Dojazd autokarem Brenna - obóz Extreme Camp 8 dni wiek 12-16
Dojazd autokarem Brenna - obóz Jeździecka zima w Beskidach 8 dni wiek 10-16
Dojazd autokarem Brenna - obóz przygodowy - 7 przygód 8 dni wiek 10-14
Dojazd autokarem Czarna Góra - Obóz narciarski 8 dni wiek 7-19
Dojazd autokarem Czarna Góra - Obóz snowboardowy 8 dni wiek 7-19
Dojazd autokarem Czarna Góra - Konwent Mangi i Anime 8 dni wiek 7-19
Dojazd autokarem Dębogóra - Kolonia - Wakacje nad rozlewiskiem 11 dni wiek 7-11
Dojazd autokarem Giby - obóz Świat 5 Przygód 10, 11 dni wiek 9-18
Dojazd autokarem Gierłoż - Mazury Adventure Camp 10, 11 dni wiek 8-18
Dojazd autokarem Gierłoż - Mazury Quad Camp 10, 11 dni wiek 8-18
Dojazd autokarem Gierłoż - Mazury Water Camp 10, 11 dni wiek 8-18
Dojazd autokarem Janów Lubelski - jazda konna 10, 11 dni wiek 12-17
Dojazd autokarem Janów Lubelski - Jazda Konna 8 dni wiek 12-17
Dojazd autokarem Janów Lubelski - kolonia motocross 10, 11 dni wiek 7-12
Dojazd autokarem Janów Lubelski - kolonia rekreacyjna 10, 11 dni wiek 7-12
Dojazd autokarem Janów Lubelski - obóz fitness 10, 11 dni wiek 13-17
Dojazd autokarem Janów Lubelski - obóz j.polskiego i kultury polskiej 10, 11 dni wiek 8-17
Dojazd autokarem Janów Lubelski - obóz Krav-Maga 10, 11 dni wiek 12-17
Dojazd autokarem Janów Lubelski - obóz paintball i survival 10, 11 dni wiek 13-17
Dojazd autokarem Janów Lubelski - obóz pływacki i aqua-aerobic 10, 11 dni wiek 7-17
Dojazd autokarem Janów Lubelski - obóz rowerowo-kajakowy 10, 11 dni wiek 14-17
Dojazd autokarem Janów Lubelski - obóz tenisowy 10, 11 dni wiek 14-17
Dojazd autokarem Janów Lubelski - Paintball - Survival 8 dni wiek 9-17
Dojazd autokarem Janów Lubelski - Pływacki, Aquaaerobic 8 dni wiek 7-17
Dojazd autokarem Janów Lubelski - Rolki 10, 11 dni wiek 7-17, 7-12
Dojazd autokarem Janów Lubelski - Zimowisko 8 dni wiek 7-12
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - obóz reżysersko-filmowy 11 dni wiek 12-17
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - warsztaty plastyczno-malarskie 1.08 11 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - warsztaty teatralno-aktorskie z Teatrem "Syrena" 11 dni wiek 12-17
Dojazd autokarem Kazimierz Dolny - warsztaty wokalne 11 dni wiek 12-17
Dojazd własny Kluszkowce - obóz górska ekosfera 11 dni wiek 12-18
Dojazd własny Kluszkowce - obóz olimpijska rekreacja 11 dni wiek 12-18
Dojazd własny Kluszkowce - obóz rowerowy 11 dni wiek 14-18
Dojazd autokarem Kołobrzeg - Kolonia rekreacyjna 10, 11 dni wiek 7-12
Dojazd autokarem Kołobrzeg - obóz Jazdy Konnej 10, 11 dni wiek 8-18
Dojazd autokarem Kołobrzeg - obóz Piłki Nożnej 10, 11 dni wiek 7-18
Dojazd autokarem Kołobrzeg - obóz Pływacki 10, 11 dni wiek 7-18
Dojazd autokarem Kołobrzeg - obóz Rekreacyjny 10, 11 dni wiek 13-18
Dojazd autokarem Kołobrzeg - obóz Sportowy 10, 11 dni wiek 10-18
Dojazd autokarem Kołobrzeg - obóz Taneczny 10, 11 dni wiek 7-18
Dojazd autokarem Kołobrzeg - obóz Tenisa Ziemnego 10, 11 dni wiek 8-18
Dojazd autokarem Kołobrzeg - obóz Zachodniopomorskie Parki Wodne 10, 11 dni wiek 7-18
Dojazd autokarem Krasnobród - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 13-18
Dojazd autokarem Krasnobród - kolonia rekreacyjna 11 dni wiek 7-12
Dojazd autokarem Krasnobród - obóz języka angielskiego 11 dni wiek 7-16
Dojazd autokarem Kudowa-Zdrój - zimowisko Aktywny Relaks 8 dni wiek 8-15
Dojazd autokarem Kudowa-Zdrój - zimowisko Kulinarne Fit 8 dni wiek 8-15
Dojazd autokarem Kudowa-Zdrój - zimowisko Minecraft 8 dni wiek 8-15
Dojazd autokarem Kudowa-Zdrój - zimowisko Szkółka Pływacka 8 dni wiek 8-15
Dojazd autokarem Międzyrzec Podlaski - 17 Przygód nad Jeziorem 11 dni wiek 8-18
Dojazd autokarem Międzyrzec Podlaski - Sztuki Walki z Mistrzem 11 dni wiek 8-18
Dojazd autokarem Pokrzywna - obóz paintball i ASG 8 dni wiek 9-16
Dojazd autokarem Pokrzywna - obóz przygodowy Multifun 8 dni wiek 10-16
Dojazd autokarem Pokrzywna - obóz Świat zumby 8 dni wiek 9-15
Dojazd autokarem Pokrzywna - Zimowisko Urwisów 8 dni wiek 7-11
Dojazd autokarem Poronin - zimowisko i obóz snowboardowy 8 dni wiek 6-19
Dojazd autokarem Poronin - obóz Tatrzańskie Parki Wodne 8 dni wiek 7-18
Dojazd autokarem Poronin - zimowisko i obóz narciarski 8 dni wiek 7-19
Dojazd autokarem Poronin - zimowisko i obóz narciarsko-taneczny 8 dni wiek 6-18
Dojazd autokarem Poronin - zimowisko i obóz tańca nowoczesnego 8 dni wiek 7-19
Dojazd autokarem Poronin -zimowisko i obóz snowboardowo - taneczny 8 dni wiek 7-18
Dojazd autokarem Poznań - Kolonia w Stumilowym Lesie 11 dni wiek 7-11
Dojazd autokarem Poznań - Koreański POP 11 dni wiek 9-18
Dojazd autokarem Poznań - obóz rekreacyjny 11 dni wiek 11-18
Dojazd autokarem Poznań - Skate ( Hulajnoga, Rolki, Deska i inne ) 11 dni wiek 8-18
Dojazd autokarem Ruciane Nida - Jazda Konna 11 dni wiek 12-17
Dojazd autokarem Ruciane Nida - Leśna FITosfera 11 dni wiek 12-17
Dojazd autokarem Ruciane Nida - Leśne Laboratorium 11 dni wiek 12-17
Dojazd autokarem Ruciane Nida - Leśny Agent 11 dni wiek 12-17
Dojazd autokarem Ruciane Nida - Żeglarski 11 dni wiek 12-17
Dojazd autokarem Szczyrk - freestyle football 8 dni wiek 10-19
Dojazd autokarem Szczyrk - obóz gamingowy 8 dni wiek 8-18
Dojazd autokarem Szczyrk - obóz narciarski 8 dni wiek 8-19
Dojazd autokarem Szczyrk - obóz snowboardowy 8 dni wiek 8-19
Dojazd autokarem Szczyrk - obóz z Minecraftem 8 dni wiek 8-16
Dojazd autokarem Szczyrk - warsztaty wokalne 8 dni wiek 10-19
Dojazd autokarem Szczyrk - zimowisko rekreacyjne 8 dni wiek 8-16
Dojazd autokarem Węgierska Górka - obóz wodna zima 8 dni wiek 10-14
Dojazd autokarem Węgierska Górka - obóz Zimowa przygoda 8 dni wiek 10-14
Dojazd autokarem Węgierska Górka - Zimowisko Urwisów 8 dni wiek 7-11
Dojazd autokarem Wisła - obóz fotograficzny 8 dni wiek 12-17
Dojazd autokarem Wisła - obóz narciarski grupa początkujących 8 dni wiek 12-17, 11-17
Dojazd autokarem Wisła - obóz narciarski grupa średniozaawansowanych 8 dni wiek 11-17
Dojazd autokarem Wisła - obóz rekreacyjny 8 dni wiek 12-17
Dojazd autokarem Wisła - obóz reżysersko-filmowy 8 dni wiek 12-17
Dojazd autokarem Wisła - obóz siatkarsko-narciarski (narciarze początkujący) 8 dni wiek 12-17
Dojazd autokarem Wisła - obóz siatkarsko-narciarski (narciarze średniozaawansowani) 8 dni wiek 12-17
Dojazd autokarem Wisła - obóz siatkówki i gier halowych 8 dni wiek 13-17
Dojazd autokarem Wisła - obóz taneczno-narciarski (narciarze początkujący) 8 dni wiek 12-17
Dojazd autokarem Wisła - obóz taneczno-narciarski (narciarze średniozaawansowani) 8 dni wiek 12-17
Dojazd autokarem Wisła - zimowisko narciarski grupa początkujących 8 dni wiek 9-12, 9-11
Dojazd autokarem Wisła - zimowisko rekreacyjne 8 dni wiek 12-17
Dojazd autokarem Zakopane - obóz narciarski 8 dni wiek 8-18
Dojazd autokarem Zakopane - obóz snowboardowy 8 dni wiek 8-18

Zagranica
Dojazd autokarem Austria - Lungau - obóz narciarski 9 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Austria - Lungau - obóz snowboardowy 9 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Austria - Wildschonau - obóz narciarski 9 dni wiek 12-20
Dojazd autokarem Austria - Wildschonau - obóz snowboardowy 9 dni wiek 12-20
Dojazd autokarem Grecja - Peloponez - obóz rekreacyjno-objazdowy 13 dni wiek 13-18
Dojazd autokarem Grecja - Skotina - J. Angielski 13 dni wiek 12-17
Dojazd autokarem Grecja - Skotina - obóz rekreacyjny 13 dni wiek 12-18
Transport samolotem Gruzja - Gudauri - obóz narciarski 9 dni wiek 12-18
Transport samolotem Gruzja - Gudauri - obóz narciarski ABC Freeride 9 dni wiek 12-18
Transport samolotem Gruzja - Gudauri - obóz snowboardowy 9 dni wiek 12-18
Transport samolotem Malta - Gzira - Obóz rekreacyjny 8 dni wiek 12-19
Transport samolotem Malta - Gzira - obóz rekreacyjny z językiem angielskim 8 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Słowacja - Chopok - obóz narciarski 8 dni wiek 11-18
Dojazd autokarem Słowacja - Chopok - obóz snowboardowy 8 dni wiek 11-18
Dojazd autokarem Włochy - Val di Fiemme - obóz narciarski 10 dni wiek 9-18
Dojazd autokarem Włochy - Val di Fiemme - obóz narciarski RACE 10 dni wiek 12-18
Dojazd autokarem Włochy - Val di Fiemme - obóz snowboardowy 10 dni wiek 9-18
Dojazd autokarem Włochy - Val di Fiemme - obóz snowboardowy Freestyle 10 dni wiek 12-18

Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.