Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
Infolinia Almatur  +48 42 637 11 22  pn-pt  godz.10-17

Niechorze- kolonie i obóz skate rolki Biuro Podróży Almatur

obozy młodzieżowe
wycieczki
OBOZY MŁODZIEŻOWE WYCIECZKI I WCZASY EGZOTYKA KONTAKT PROMOCJA LAST MINUTE
menuAlmatur obozy młodzieżowe
infoliniawyszukiwarka
Skorzystaj z wyszukiwarki
Obozy Niechorze
Kolonie i Obozy młodzieżowe
Wypoczynek i zwiedzanie
Oferta edukacyjna
Niechorze- kolonie i obóz skate rolki (wiek 7-18 lat)
Informacje layout
Galeria
Niechorze- kolonie i obóz skate rolki
» przejdź do galerii

Niechorze to wygłaskane falami piaszczyste plaże i jedno z najbardziej lubianych miejsc nad polskim Bałtykiem.

Oprócz kąpieli słonecznych i morskich w programie nie zabraknie też wycieczek:

Program
Zabierzemy Was do romantycznego Rewala z Aleją Zakochanych zakończoną widokowym tarasem na morze i Aleją Różaną, wzdłuż której rośnie aż 148 gatunków róż! Odpoczniecie na ławce Romea i Julii, przywitacie się z Małym Księciem i poczytacie miłosne wyznania w różnych językach.

Dla miłośników wodnego szaleństwa proponujemy pobyt w Auaparku Sandra SPA w Pogorzelicy, a w nim wiele atrakcji, takich jak: baseny kryte i odkryte, basen solankowy, „dzikie rzeki”, jacuzzi, zjeżdżalnie kryte, zjeżdżalnie zewnętrzne, ścianki wspinaczkowe, sauna sucha, baseny termalne, wodna ścieżka do masażu stóp, tepadarium, wodna dżungla i wiele innych.

Zabierzemy Was też do Motylarni, gdzie na wyciągnięcie ręki latają swobodnie egzotyczne motyle.

Ponadto zaproponujemy Wam spacer po Niechorzu z – podobno najpiękniejszą na polskim wybrzeżu – latarnią morską.

Przejedziecie się też kolejką wąskotorową Express-Retro, której stare wagony i zabytkowy parowóz przywołają fajny klimat dawnych czasów.

Jeśli rolki to Twój konik, dobrze trafiłeś! Na początku dowiesz się jak dobierać i dbać o sprzęt. Instruktorzy będą mówić o zasadach bezpieczeństwa podczas jazdy na rolkach oraz sposobach rozgrzewania się przed jazdą. Zajęcia będą odbywały się w grupach podzielonych pod względem poziomu zaawansowania, w wymiarze czasowym dostosowanym do indywidualnych możliwości uczestników. Dla chętnych rolkowe wycieczki terenowe z instruktorem.

Na obozie nie zabraknie również kąpieli w odkrytym basenie, który znajduje się na terenie ośrodka oraz imprez integracyjnych przygotowanych przez animatorów.

Twój wakacyjny czas urozmaicą też zabawy rekreacyjne i turnieje m.in. baloniada, podchody, ognisko z pieczeniem kiełbasek, konkursy, dyskoteki tematyczne.
Program fakultatywny



Park Linowy w Rewalu – rozrywka z odrobiną adrenaliny w Parku Linowym „Gibon” – Cena ok. 45 PLN

Lasermania – bezpieczna zabawa z karabinkami strzelającymi wiązką lasera – Cena ok. 50 PLN.

Zakwaterowanie

Ośrodek Wypoczynkowy „Marta” w Niechorzu położony jest w samym centrum miasteczka ok. 250 metrów od szerokiej i piaszczystej plaży. Ośrodek graniczy z kompleksem sportowym i skate parkiem. Pokoje 2-, 3-, 4-osobowe z łazienkami i dwupokojowe studia (pokoje przejściowe) z łazienką dla czterech lub pięciu osób. Do dyspozycji uczestników: odkryty basen, boisko do siatkówki lub koszykówki ze sztuczną nawierzchnią, boisko do piłki plażowej, siłownia, plac zabaw i miejsce na ognisko

Świadczenia

Zakwaterowanie: 10 noclegów

Wyżywienie: Całodzienne (3 posiłki + podwieczorek) w stołówce ośrodka. Śniadania i kolacje w formie bufetu, obiad serwowany do stolika. Pierwszy posiłek: kolacja w dniu przyjazdu, ostatni posiłek: śniadanie w dniu wyjazdu oraz prowiant na drogę powrotną. Możliwość zamówienia diety: wegetariańskiej i bezglutenowej za dopłatą

Transport: autokar z klimatyzacją.

Ubezpieczenie: Signal Iduna Polska TU S.A.: NNW 15.000 PLN.

Opieka kadry pedagogicznej. Realizacja programu.

Informacje praktyczne
Uczestnicy powinni zabrać buty odpowiednie do wybranego rodzaju programu, nieprzemakalną kurtkę, mały plecak na wycieczki, strój kąpielowy, klapki. Uczestnicy obozu rolkowego muszą zabrać rolki, kask ochronny oraz ochraniacze na kolana, łokcie i nadgarstki.

Planowany przyjazd do ośrodka ok. godz. 20:15. Planowany wyjazd z ośrodka ok. godz. 06:15.
Informacje o cenie

Cena nie obejmuje: obowiązkowych składek na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny - 2 zł oraz Turystyczny Fundusz Pomocowy - 2 zł, programu fakultatywnego i dopłaty za transport z miast wyszczególnionych w planie podróży.

» Warunki uczestnictwa i Informacje dodatkowe     » Warunki promocji     » OWU Signal Iduna     » Obowiązek informacyjny    

Terminy i ceny:   Niechorze- kolonie i obóz skate rolki   (skrót: NIECHORZE SKATE ROLKI PAX FB)
08.07 - 18.07.2022
 11 dni / BPSN0708
Sprzedaż zakończonaPlan podróżyRezerwuj
30.07 - 09.08.2022
 11 dni / BPSN0730
2399 zł   2199 zł PromocjaPlan podróżyRezerwuj
10.08 - 20.08.2022
 11 dni / BPSN0810
2399 zł   2199 zł PromocjaPlan podróżyRezerwuj

kod imprezy: BPSN~NIECHORZE__SKATE_ROLKI_PAX_FB
Niechorze to miejscowość leżąca nad Morzem Bałtyckim i Jeziorem Liwia Łuża w województwie zachodniopomorskim. Jest to miejscowość bardzo lubiana i chętnie odwiedzana przez turystów. Zapewne każdej nadmorskiej miejscowości największą atrakcją jest plaża, a szczególnie długi wypoczynek na plaży lub też pluskanie się w morzu, ale czy wiesz że Niechorze choć jest małą wsią, to na swoim terenie znalazła miejsce na Oceanarium, aby podziwiać i morskie stworzenia i rafę koralową?. Więc jeżeli chcesz zobaczyć na własne oczy dużego rekina lub maluteniką rybkę np. błazenka, to miejsce jest dla Ciebie otwarte. Dla tych co lubią zwiedzać, polecamy zobaczyć ekspozycję Muzeum Rybołówstwa, które pokazuje zawód rybaka. Kolejnym muzeum do odwiedzenia będzie tu Muzeum Figur Woskowych, gdzie spotkacie słynnego kapitana Jacka Sparrowa. Możesz też poczuć się w Niechorzu jak Guliwer, czyli "olbrzym" wchodzący do Parku Miniatur Latarnii Morskich.
Morze Bałtyckie, czyli jedyne polskie morze, a za razem najmniejsze i najpłytsze, posiada bujną roślinność, piaszczyste i kamieniste plaże, wydmy i klify. Jest najchętniej odwiedzanym miejscem przez turystów w sezonie jak i po. Poprzez liczne atrakcje przyrodnicze i antropogeniczne przyciąga turystów nie tylko na odpoczynek na plaży, ale też żeby miło spędzać czas zwiedzając lokalne atrakcje. Parki Narodowe leżące nad morzem jak Słowiński Park Narodowy w woj. pomorskim i Woliński Park Narodowy w woj. zachodniopomorskim swoją urokliwością zachęcają do spacerowania, a samo morze do uprawiania sportów wodnych, relaksowania się i podziwiania zachodów słońca. Dla tych co lubią zwiedzać bardziej mury niż przyrodę doskonałą opcją będzie odwiedzenie latarni morskiej w Jarosławcu czy w Świnoujściu oraz przejście się po najdłuższym w Polsce molo w Sopocie. Idealne miejsce żeby dzieci i młodzież spędziły wakacje.



NASZA OFERTA
POLECAMY
DLA KLIENTA
INFORMACJE
Biuro Podróży Almatur
BPiT Almatur Łódź sp. z o.o.
90-417 Łódź, ul. Piotrkowska 59
tel. (42) 637 11 22
tel. (42) 632 93 73
fax. (42) 637 11 85
mail: lodz@almatur.pl
Biuro Podróży Almatur powstał w 1956 r jako biuro wyspecjalizowane w obsłudze ruchu turystycznego środowiska akademickiego. Do dziś głównymi Klientami naszego biura jest młodzież szkolna, dzieci i studenci, chociaż w swojej ofercie mamy oczywiście propozycje dla wszystkich. Mamy bardzo szeroką ofertę na obozy, kolonie, obozy młodzieżowe i wycieczki objazdowe. Biuro Podróży Almatur propaguje aktywne, rekreacyjne oraz sportowe formy wypoczynku, choć nie brakuje nam imprez o innym charakterze. Nie zapomnieliśmy również o tych, którzy w wakacje wypoczywając, chcieliby odpoczywać na obozach młodzieżowych czy koloniach dla dzieci. Bogata oferta kolonii i obozów młodzieżowych na naszych stronach to już tradycja - do wyboru, obozy sportowe w Polsce i za granicą. Bogate obozy rekreacyjne, sportowe, kolonie dla dzieci to bezstresowe wakacje. Obozy młodzieżowe i kolonie dla dzieci to klucz do sukcesu naszych imprez! Zainteresowanym obozami młodzieżowymi i koloniami letnimi polecamy nasz dział obozy młodzieżowe i kolonie dla dzieci oraz wycieczki objazdowe. Zapraszamy na obozy i kolonie letnie.

Klauzula informacyjna: Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.
pfr    Subwencja PFR