Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
INFOLINIA:
42 637 11 22, pn. - pt. 10-18, sob 10-14
SKORZYSTAJ Z PORADY KONSULTANTA

Mielno - Hotel Medical SPA UNITRAL - Ferie w klimacie STAR WARS (NA ZAPYTANIE) Biuro Podróży Almatur

OFERTY LETNIE I ZIMOWE OBOZY MŁODZIEŻOWE WCZASY EGZOTYKA WYCIECZKI O NAS KONTAKT PROMOCJA LAST MINUTE
Obozy młodzieżowe
Wypoczynek i zwiedzanie
Informacje
Mielno - Hotel Medical SPA UNITRAL - Ferie w klimacie STAR WARS (NA ZAPYTANIE)
Informacje
Galeria

» przejdź do galerii

Hotel usytuowany jest w centrum Mielna, w bliskiej odległości od szerokiej, piaszczystej plaży. Jest to jedyny hotel nad morzem z basenem z wodą zasoloną naturalną solą z Morza Martwego. Nowoczesny obiekt z bogatą ofertą obejmująca zabiegi SPA, kąpiele w basenach, zajęcia rehabilitacyjne i sportowe oraz wyśmienita kuchnia sprawiają, że jest to idealne miejsce na wypoczynek i wczasy nad morzem o każdej porze roku.



Program

Program stałych atrakcji (dla małych i dużych):

-od pon.-pt trzy bloki animacyjne w sali zabaw, w soboty i niedziele dwa bloki animacyjne

- dla każdej osoby dorosłej - 1 x SECRET, czyli masaż pleców świecą

-2 x w tygodniu rodzinna nauka saunowania

- w każdy wtorek BAL W STYLU GWIEZDNYCH WOJEN

Zakwaterowanie

Jednoosobowy - to wygodnie urządzony i elegancki pokój dla wypoczynku jednej osoby.

Dwuosobowy (Standard Plus) - to przestronny pokój, umożliwiający wygodny wypoczynek we dwoje, w którym znajdują się dwa łóżka (istnieje możliwość złączenia).Wszystkie pokoje posiadają telewizję, telefon, balkony z meblami do wypoczynku oraz sprzęt plażowy (parawan i leżaki). Pokój *** dwuosobowy (STANDARD PLUS) posiada łazienkę przystosowaną dla potrzeb osób niepełnosprawnych.

Hotel dysponuje również pokojami o wyższym standardzie - ceny i dostępność na zapytanie



Świadczenia

-7 noclegów

-7 obfitych śniadań w formie bufetu szwedzkiego

- 7 wyśmienitych obiadokolacji w formie bufetu szwedzkiego

- nieograniczone korzystanie z basenu rekreacyjnego z łaźnią parową i jacuzzi

- nieograniczone korzystanie ze SPA w klimacie Morza Martwego

- nieograniczone korzystanie ze Studia fitness



Informacje praktyczne

Przy rezerwacji dokonanej do 31.10 obowiązuje oferta FIRST MINUTE - ceny na zapytanie.

Zakwaterowanie w dniu przyjazdu od godz. 14:00, wykwaterowanie w dniu wyjazdu o godz. 12:00. Świadczenia rozpoczynają się obiadokolacją, a kończą śniadaniem w dniu wyjazdu



» Warunki uczestnictwa i Informacje dodatkowe     » OWU Signal Iduna     » Obowiązek informacyjny    

Terminy i ceny Mielno - Hotel Medical SPA UNITRAL - Ferie w klimacie STAR WARS (NA ZAPYTANIE)     (skrót: MIELNO HOTEL UNITRAL - FERIE W KLIMACIE STAR WARS DBL HB)
Nr grupy Data Cena 
APWM011212.01 - 19.011840 złRezerwuj8 dni
APWM011919.01 - 26.011840 złRezerwuj8 dni
APWM012626.01 - 02.021840 złRezerwuj8 dni
APWM020202.02 - 09.021840 złRezerwuj8 dni
APWM020909.02 - 16.021840 złRezerwuj8 dni
APWM021616.02 - 23.021840 złRezerwuj8 dni

kod imprezy: APWM~90
Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.