Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
INFOLINIA:
42 637 11 22, pn. - pt. 10-17
SKORZYSTAJ Z PORADY KONSULTANTA

Bieszczady - Kompleks Skalny SPA w Polańczyku (NA ZAPYTANIE) Biuro Podróży Almatur

ZIMA 2020 OBOZY MŁODZIEŻOWE WCZASY EGZOTYKA WYCIECZKI O NAS KONTAKT PROMOCJA LAST MINUTE
Skorzystaj z wyszukiwarki
Obozy młodzieżowe
Wypoczynek i zwiedzanie
Oferta edukacyjna
Informacje
Bieszczady - Kompleks Skalny SPA w Polańczyku (NA ZAPYTANIE)
Informacje
Galeria

» przejdź do galerii
Program

Kompleks Skalny SPA Polańczyk – osadzony jest na skale pośród gór nad „Bieszczadzkim Morzem”. Wyjątkowe położenie ośrodka stwarza nieograniczone możliwości zorganizowania aktywnego wypoczynku. Do dyspozycji są miejsca noclegowe w apartamentach oraz w komfortowych pokojach – wszystkie z pełnym węzłem sanitarnym. Większość pokoi posiada balkon, a niektóre z nich przestronny taras.
W hotelu dostępnych jest również wiele udogodnień, dzięki którym wypoczynek z dzieckiem będzie przyjemny i bezstresowy.
Dla poszukujących wyjątkowego relaksu i odprężenia idealnym miejscem będzie SPA&Wellness. Oferta składa się z błogich masaży, zabiegów pielęgnacyjnych na twarz i ciało na bazie markowych kosmetyków.
Przy hotelu zlokalizowana jest duża, drewniana wiata zwana Dymną Chatą. Idealne miejsce na biesiadowanie przy ognisku.
Godny polecenia jest także pub i kręgielnia “Czarne Złoto”. Wystrój pubu nawiązuje do starych kopalni ropy naftowej, które do dzisiaj funkcjonują w Bieszczadach. W wyjątkowej atmosferze Goście mogą liczyć na chwile relaksu przy kręglach i zimnym piwie.



Pakiet "Wakacje w Bieszczadach"

Zakwaterowanie w Hotelu Skalny Spa. Oferta dostępna na zapytanie.

Zawiera: 7 noclegów, 7 śniadań, 6 obiadokolacji, 1 kolacja regionalna z muzyką, nieograniczony dostęp do strefy Spa w godzinach otwarcia, welcome drink w pubie Czarne Złoto, atrakcyjne rabaty na wypożyczenie sprzętu wodnego, plac zabaw i sala zabaw dla dzieci.


Program fakultatywny


Lwów - wycieczka jednodniowa – 135 zł/os. (*wymagany paszport, realizacja wycieczki zależna od liczby chętnych osób).
Węgry - kąpieliska geotermalne w Miszkolcu - wycieczka jednodniowa - 140 zł/os. (realizacja wycieczki zależna od liczby chętnych osób).
Słowacja - kopalnie soli i Koszyce - wycieczka jednodniowa - 145 zł/os. (realizacja wycieczki zależna od liczby chętnych osób).
Spływ pontonami doliną Sanu - dorośli 39 zł/os., dzieci do 16 lat 35 zł/os. (dojazd własny, cena przy grupie min. 4- osobowej).

Zakwaterowanie

Pokoje: 2, 3 ,4- osobowe oraz Apartamenty. Większość pokoi posiada balkon lub przestronny taras (od strony wschodniej z pięknym widokiem na Jezioro Solińskie). W pokojach darmowe Wi-Fi, telewizory LCD z TV Sat.

Do dyspozycji gości: Pub z kręgielnią, miejsce parkingowe, salka fitness oraz strefa SPA: basen z atrakcjami wodnymi (przeciwfala, wodospad), półsucha sauna opalana drewnem, sauna z panelem solnym, komora infrared, łaźnia parowa, strefa schładzania (studnia ze źródlaną wodą) jacuzzi, gabinetu kosmetycznego, fryzjera oraz salonu masażu, wchodzących w skład strefy Wellness.

Świadczenia

7 noclegów, 7 śniadań w formie bufetu szwedzkiego, darmowe Wi-Fi, parking, nieograniczony dostęp do strefy SPA oraz salki fitness. Ubezpieczenie Signal Iduna S.A.

Informacje praktyczne

Zakwaterowanie w dniu przyjazdu od godz. 14:00, wykwaterowanie w dniu wyjazdu do godz. 10:00.
Świadczenia rozpoczynają się i kończą śniadaniem.
Udogodnienia dla rodzin z dziećmi (łóżeczko dziecięce, krzesełka w restauracji), winda, ogólnodostępna deska do prasowania oraz żelazko.
Parking w cenie pobytu, recepcja czynna 24 h, bezpłatne Wi-Fi.
Cena nie obejmuje opłaty klimatycznej 1,60 zł/os. za każdą rozpoczętą dobę hotelową – płatna w recepcji Hotelu.
Obiadokolacja dodatkowo płatna - 45 zł/doba (315 zł/pobyt).
Obiekt akceptuje zwierzęta za dopłatą + 20zł/doba.

UWAGA: OFERTA NA ZAPYTANIE!
Rezerwacja w systemie nie jest równoznaczna z rezerwacją miejsc w hotelu, po założeniu rezerwacji prosimy o oczekiwanie na potwierdzenie.

» Warunki uczestnictwa i Informacje dodatkowe     » Warunki promocji     » OWU Signal Iduna     » Obowiązek informacyjny    

Terminy i ceny:   Kompleks Skalny SPA w Polańczyku (DOM NA SKALE) (NA ZAPYTANIE)   (skrót: POLANCZYK - DOM NA SKALE DBL HB)
04.01 - 11.01.2020
 8 dni / APWP0104
1050 zł Rezerwuj
11.01 - 18.01.2020
 8 dni / APWP0111
1050 zł Rezerwuj
18.01 - 25.01.2020
 8 dni / APWP0118
1050 zł Rezerwuj
25.01 - 01.02.2020
 8 dni / APWP0125
1050 zł Rezerwuj
01.02 - 08.02.2020
 8 dni / APWP0201
1050 zł Rezerwuj
08.02 - 15.02.2020
 8 dni / APWP0208
1050 zł Rezerwuj
15.02 - 22.02.2020
 8 dni / APWP0215
1050 zł Rezerwuj
22.02 - 29.02.2020
 8 dni / APWP0222
1050 zł Rezerwuj
29.02 - 07.03.2020
 8 dni / APWP0229
1050 zł Rezerwuj
07.03 - 14.03.2020
 8 dni / APWP0307
1050 zł Rezerwuj
14.03 - 21.03.2020
 8 dni / APWP0314
1050 zł Rezerwuj
21.03 - 28.03.2020
 8 dni / APWP0321
1050 zł Rezerwuj
28.03 - 04.04.2020
 8 dni / APWP0328
1050 zł Rezerwuj
04.04 - 11.04.2020
 8 dni / APWP0404
1050 zł Rezerwuj
11.04 - 18.04.2020
 8 dni / APWP0411
1050 zł Rezerwuj
18.04 - 25.04.2020
 8 dni / APWP0418
1050 zł Rezerwuj
25.04 - 02.05.2020
 8 dni / APWP0425
1050 zł Rezerwuj
02.05 - 09.05.2020
 8 dni / APWP0502
1050 zł Rezerwuj
09.05 - 16.05.2020
 8 dni / APWP0509
1050 zł Rezerwuj
16.05 - 23.05.2020
 8 dni / APWP0516
1050 zł Rezerwuj
23.05 - 30.05.2020
 8 dni / APWP0523
1050 zł Rezerwuj
30.05 - 06.06.2020
 8 dni / APWP0530
1050 zł Rezerwuj
06.06 - 13.06.2020
 8 dni / APWP0606
1050 zł Rezerwuj
13.06 - 20.06.2020
 8 dni / APWP0613
1050 zł Rezerwuj
20.06 - 27.06.2020
 8 dni / APWP0620
1050 zł Rezerwuj
04.07 - 11.07.2020
 8 dni / APWP0704
1050 zł Rezerwuj
11.07 - 18.07.2020
 8 dni / APWP0711
1050 zł Rezerwuj
18.07 - 25.07.2020
 8 dni / APWP0718
1050 zł Rezerwuj
25.07 - 01.08.2020
 8 dni / APWP0725
1050 zł Rezerwuj
01.08 - 08.08.2020
 8 dni / APWP0801
1050 zł Rezerwuj
08.08 - 15.08.2020
 8 dni / APWP0808
1050 zł Rezerwuj
15.08 - 22.08.2020
 8 dni / APWP0815
1050 zł Rezerwuj
22.08 - 29.08.2020
 8 dni / APWP0822
1050 zł Rezerwuj
05.09 - 12.09.2020
 8 dni / APWP0905
1050 zł Rezerwuj
12.09 - 19.09.2020
 8 dni / APWP0912
1050 zł Rezerwuj
19.09 - 26.09.2020
 8 dni / APWP0919
1050 zł Rezerwuj
26.09 - 03.10.2020
 8 dni / APWP0926
1050 zł Rezerwuj
03.10 - 10.10.2020
 8 dni / APWP1003
1050 zł Rezerwuj
10.10 - 17.10.2020
 8 dni / APWP1010
1050 zł Rezerwuj
17.10 - 24.10.2020
 8 dni / APWP1017
1050 zł Rezerwuj
24.10 - 31.10.2020
 8 dni / APWP1024
1050 zł Rezerwuj
31.10 - 07.11.2020
 8 dni / APWP1031
1050 zł Rezerwuj
07.11 - 14.11.2020
 8 dni / APWP1107
1050 zł Rezerwuj
14.11 - 21.11.2020
 8 dni / APWP1114
1050 zł Rezerwuj
21.11 - 28.11.2020
 8 dni / APWP1121
1050 zł Rezerwuj
28.11 - 05.12.2020
 8 dni / APWP1128
1050 zł Rezerwuj
05.12 - 12.12.2020
 8 dni / APWP1205
1050 zł Rezerwuj
12.12 - 19.12.2020
 8 dni / APWP1212
1050 zł Rezerwuj

Terminy i ceny:   Kompleks Skalny SPA w Polańczyku (HOTEL SKALNY SPA) (NA ZAPYTANIE)   (skrót: POLANCZYK HOTEL - SKALNY SPA DBL HB)
04.01 - 11.01.2020
 8 dni / APWP0104
1400 zł Rezerwuj
11.01 - 18.01.2020
 8 dni / APWP0111
1400 zł Rezerwuj
18.01 - 25.01.2020
 8 dni / APWP0118
1400 zł Rezerwuj
25.01 - 01.02.2020
 8 dni / APWP0125
1400 zł Rezerwuj
01.02 - 08.02.2020
 8 dni / APWP0201
1400 zł Rezerwuj
08.02 - 15.02.2020
 8 dni / APWP0208
1400 zł Rezerwuj
15.02 - 22.02.2020
 8 dni / APWP0215
1400 zł Rezerwuj
22.02 - 29.02.2020
 8 dni / APWP0222
1400 zł Rezerwuj
29.02 - 07.03.2020
 8 dni / APWP0229
1400 zł Rezerwuj
07.03 - 14.03.2020
 8 dni / APWP0307
1400 zł Rezerwuj
14.03 - 21.03.2020
 8 dni / APWP0314
1400 zł Rezerwuj
21.03 - 28.03.2020
 8 dni / APWP0321
1400 zł Rezerwuj
28.03 - 04.04.2020
 8 dni / APWP0328
1400 zł Rezerwuj
04.04 - 11.04.2020
 8 dni / APWP0404
1400 zł Rezerwuj
11.04 - 18.04.2020
 8 dni / APWP0411
1400 zł Rezerwuj
18.04 - 25.04.2020
 8 dni / APWP0418
1400 zł Rezerwuj
25.04 - 02.05.2020
 8 dni / APWP0425
1400 zł Rezerwuj
02.05 - 09.05.2020
 8 dni / APWP0502
1400 zł Rezerwuj
09.05 - 16.05.2020
 8 dni / APWP0509
1400 zł Rezerwuj
16.05 - 23.05.2020
 8 dni / APWP0516
1400 zł Rezerwuj
23.05 - 30.05.2020
 8 dni / APWP0523
1400 zł Rezerwuj
30.05 - 06.06.2020
 8 dni / APWP0530
1400 zł Rezerwuj
06.06 - 13.06.2020
 8 dni / APWP0606
1400 zł Rezerwuj
13.06 - 20.06.2020
 8 dni / APWP0613
1400 zł Rezerwuj
20.06 - 27.06.2020
 8 dni / APWP0620
1400 zł Rezerwuj
27.06 - 04.07.2020
 8 dni / APWP0627
1590 zł Rezerwuj
04.07 - 11.07.2020
 8 dni / APWP0704
1575 zł Rezerwuj
11.07 - 18.07.2020
 8 dni / APWP0711
1575 zł Rezerwuj
18.07 - 25.07.2020
 8 dni / APWP0718
1575 zł Rezerwuj
25.07 - 01.08.2020
 8 dni / APWP0725
1575 zł Rezerwuj
01.08 - 08.08.2020
 8 dni / APWP0801
1575 zł Rezerwuj
08.08 - 15.08.2020
 8 dni / APWP0808
1575 zł Rezerwuj
15.08 - 22.08.2020
 8 dni / APWP0815
1575 zł Rezerwuj
22.08 - 29.08.2020
 8 dni / APWP0822
1575 zł Rezerwuj
05.09 - 12.09.2020
 8 dni / APWP0905
1400 zł Rezerwuj
12.09 - 19.09.2020
 8 dni / APWP0912
1400 zł Rezerwuj
19.09 - 26.09.2020
 8 dni / APWP0919
1400 zł Rezerwuj
26.09 - 03.10.2020
 8 dni / APWP0926
1400 zł Rezerwuj
03.10 - 10.10.2020
 8 dni / APWP1003
1400 zł Rezerwuj
10.10 - 17.10.2020
 8 dni / APWP1010
1400 zł Rezerwuj
17.10 - 24.10.2020
 8 dni / APWP1017
1400 zł Rezerwuj
24.10 - 31.10.2020
 8 dni / APWP1024
1400 zł Rezerwuj
31.10 - 07.11.2020
 8 dni / APWP1031
1400 zł Rezerwuj
07.11 - 14.11.2020
 8 dni / APWP1107
1400 zł Rezerwuj
14.11 - 21.11.2020
 8 dni / APWP1114
1400 zł Rezerwuj
21.11 - 28.11.2020
 8 dni / APWP1121
1400 zł Rezerwuj
28.11 - 05.12.2020
 8 dni / APWP1128
1400 zł Rezerwuj
05.12 - 12.12.2020
 8 dni / APWP1205
1400 zł Rezerwuj
12.12 - 19.12.2020
 8 dni / APWP1212
1400 zł Rezerwuj

kod imprezy: APWP~100
Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.