Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
INFOLINIA:
42 637 11 22, pn. - pt. 10-18 sb. 10-14
SKORZYSTAJ Z PORADY KONSULTANTA

Bieszczady - Kompleks Skalny SPA w Polańczyku - Wczasy (NA ZAPYTANIE) Biuro Podróży Almatur

OFERTY LETNIE OBOZY MŁODZIEŻOWE POLECAMY WCZASY EGZOTYKA WYCIECZKI O NAS KONTAKT PROMOCJA LAST MINUTE
Skorzystaj z wyszukiwarki
Obozy młodzieżowe
Wypoczynek i zwiedzanie
Oferta edukacyjna
Informacje
Bieszczady - Kompleks Skalny SPA w Polańczyku - Wczasy (NA ZAPYTANIE)
Informacje
Galeria

» przejdź do galerii
Program

Kompleks Skalny SPA Polańczyk – osadzony jest na skale pośród gór nad „Bieszczadzkim Morzem”. Wyjątkowe położenie ośrodka stwarza nieograniczone możliwości zorganizowania aktywnego wypoczynku. Do dyspozycji są miejsca noclegowe w apartamentach oraz w komfortowych pokojach – wszystkie z pełnym węzłem sanitarnym. Większość pokoi posiada balkon, a niektóre z nich przestronny taras.
W hotelu dostępnych jest również wiele udogodnień, dzięki którym wypoczynek z dzieckiem będzie przyjemny i bezstresowy.
Dla poszukujących wyjątkowego relaksu i odprężenia idealnym miejscem będzie SPA&Wellness. Oferta składa się z błogich masaży, zabiegów pielęgnacyjnych na twarz i ciało na bazie markowych kosmetyków.
Przy hotelu zlokalizowana jest duża, drewniana wiata zwana Dymną Chatą. Idealne miejsce na biesiadowanie przy ognisku.
Godny polecenia jest także pub i kręgielnia “Czarne Złoto”. Wystrój pubu nawiązuje do starych kopalni ropy naftowej, które do dzisiaj funkcjonują w Bieszczadach. W wyjątkowej atmosferze Goście mogą liczyć na chwile relaksu przy kręglach i zimnym piwie.

Program fakultatywny


Lwów miasto Lwa – dorośli 135 zł/os., młodzież 125 zł/os. (*wymagany paszport)
Węgry winnym szlakiem – dorośli 145 zł/os., młodzież 145 zł/os.
Traperska wyprawa w Bieszczady – dorośli 99 zł/os., młodzież 80 zł/os.
Spływy pontonami doliną Sanu - dorośli 60 zł/os., młodzież 50 zł/os.
Wyprawy 4x4 Szlakiem Watahy - od 130 zł /os.
Lot szybowcem - od 150 zł /os.
Rejsy jachtem kabinowym po Solinie - od 30zł/os./1h

Zakwaterowanie

Pokoje: 2, 3 ,4- osobowe oraz Apartamenty. Większość pokoi posiada balkon lub przestronny taras (od strony wschodniej z pięknym widokiem na Jezioro Solińskie). W pokojach darmowe Wi-Fi, telewizory LCD z TV Sat.

Do dyspozycji gości: Pub z kręgielnią, miejsce parkingowe, salka fitness oraz strefa SPA: basen z atrakcjami wodnymi (przeciwfala, wodospad), półsucha sauna opalana drewnem, sauna z panelem solnym, komora infrared, łaźnia parowa, strefa schładzania (studnia ze źródlaną wodą) jacuzzi, gabinetu kosmetycznego, fryzjera oraz salonu masażu, wchodzących w skład strefy Wellness.

Świadczenia

7 noclegów, 7 śniadań w formie bufetu, 6 obiadokolacji , 1 biesiada bieszczadzka przy wielkim ognisku z muzyką (min.10 osób oraz 8-dniowy pobyt), 2 godzinny rejs jachtem lub bon o wartości 25 zł/os. do wykorzystania w strefie Wellness obiektu (gdy jacht nie jest zwodowany), wypożyczenie rowerów na 1 dobę, darmowe Wi-Fi, parking, nieograniczony dostęp do strefy SPA oraz salki fitness. Ubezpieczenie Signal Iduna S.A.

Informacje praktyczne

Zakwaterowanie w dniu przyjazdu od godz. 14:00, wykwaterowanie w dniu wyjazdu do godz. 10:00.
Świadczenia rozpoczynają się obiadokolacją i kończą śniadaniem.
Udogodnienia dla rodzin z dziećmi (łóżeczko dziecięce, krzesełka w restauracji), winda, ogólnodostępna deska do prasowania oraz żelazko.
Parking w cenie pobytu, recepcja czynna 24 h, bezpłatne Wi-Fi.
Cena nie obejmuje opłaty klimatycznej 1,60 zł/os. za każdą rozpoczętą dobę hotelową – płatna w recepcji Hotelu.
Obiekt akceptuje zwierzęta za dopłatą + 20zł/doba.

UWAGA: OFERTA NA ZAPYTANIE!
Rezerwacja w systemie nie jest równoznaczna z rezerwacją miejsc w hotelu, po założeniu rezerwacji prosimy o oczekiwanie na potwierdzenie.

» Warunki uczestnictwa i Informacje dodatkowe     » OWU Signal Iduna     » Obowiązek informacyjny    

Terminy i ceny Kompleks Skalny SPA w Polańczyku (DOM NA SKALE) (NA ZAPYTANIE)     (skrót: POLANCZYK - DOM NA SKALE DBL HB)
Nr grupy Data Cena 
APWP062222.06.2019 - 29.06.2019Sprzedaż zakończona8 dni
APWP062929.06.2019 - 06.07.20191325 złRezerwuj8 dni
APWP070606.07.2019 - 13.07.20191460 złRezerwuj8 dni
APWP071313.07.2019 - 20.07.20191460 złRezerwuj8 dni
APWP072020.07.2019 - 27.07.20191460 złRezerwuj8 dni
APWP072727.07.2019 - 03.08.20191460 złRezerwuj8 dni
APWP080303.08.2019 - 10.08.20191460 złRezerwuj8 dni
APWP081010.08.2019 - 17.08.20191460 złRezerwuj8 dni
APWP081717.08.2019 - 24.08.20191460 złRezerwuj8 dni
APWP082424.08.2019 - 31.08.20191325 złRezerwuj8 dni

Terminy i ceny Kompleks Skalny SPA w Polańczyku (HOTEL SKALNY SPA) (NA ZAPYTANIE)     (skrót: POLANCZYK HOTEL - SKALNY SPA DBL HB)
Nr grupy Data Cena 
APWP062222.06.2019 - 29.06.2019Sprzedaż zakończona8 dni
APWP062929.06.2019 - 06.07.20191575 złRezerwuj8 dni
APWP070606.07.2019 - 13.07.20191730 złRezerwuj8 dni
APWP071313.07.2019 - 20.07.20191730 złRezerwuj8 dni
APWP072020.07.2019 - 27.07.20191730 złRezerwuj8 dni
APWP072727.07.2019 - 03.08.20191730 złRezerwuj8 dni
APWP080303.08.2019 - 10.08.20191730 złRezerwuj8 dni
APWP080303.08.2019 - 13.08.2019Sprzedaż zakończona11 dni
APWP081010.08.2019 - 17.08.20191730 złRezerwuj8 dni
APWP081717.08.2019 - 24.08.20191730 złRezerwuj8 dni
APWP082424.08.2019 - 31.08.20191575 złRezerwuj8 dni

kod imprezy: APWP~100
Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.