Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
INFOLINIA:
42 637 11 22, pn. - pt. 10-18, sob 10-14
SKORZYSTAJ Z PORADY KONSULTANTA

Bieszczady - Hotel Lesko Zamek Sylwester Biuro Podróży Almatur

OFERTY LETNIE I ZIMOWE OBOZY MŁODZIEŻOWE WCZASY EGZOTYKA WYCIECZKI O NAS KONTAKT PROMOCJA LAST MINUTE
Obozy młodzieżowe
Wypoczynek i zwiedzanie
Informacje
Bieszczady - Hotel Lesko Zamek Sylwester
Informacje
Galeria

» przejdź do galerii

Lesko - malownicze miasteczko leżące na prawym brzegu rzeki San, które dzięki swojemu umiejscowieniu pełni rolę bramy Bieszczad. Lesko jest synonimem ciszy i spokoju, miejscem gdzie można uciec od codziennego zgiełku. Miasto oferuje takie atrakcje jak: aquapark ze zjeżdżalniami, sauną, siłownią, wyciąg narciarski oraz wartą zobaczenia dzielnicę żydowską z synagogą i najstarszym cmentarzem w Polsce. W niedalekiej okolicy znajduje się stolica Bieszczad, a więc Polańczyk ze słynną zaporą na Jeziorze Solińskim. Tak więc rzućmy wszystko i wyjedźmy w Bieszczady!



Program fakultatywny

- Możliwość wzięcia udziału w Balu Sylwestrowym w cenie 200zł/os. W menu przystawki, dania na ciepło i zimno, deser, 0,5l zimych napojów/os, 0,5l alkoholu/para oraz lampka szampana.

- Rozszerzenie posiłków do opcji FB (śniadania, obiady, kolacje) w cenie 50 zł/os/pobyt.

- W POSZUKIWANIU YETI – uzbrojeni w kompasy, mapy i dobry humor, wybierzemy się na poszukiwanie zimowego YETI ;) czas trwania ok. 1,5-2h. Realizacja 30.12 godzina 10:00 Lesko Ski/Weremień - 35zł/os

- SNOW CLIMBING - TECHNIKI LINOWE – spróbujecie swoich sił w Parku Linowym – przed Wami Most Panamski, przeszkody, pajęczyna i tyrolka; Realizacja 30.12 godz. 13:00 Lesko Ski/Weremień - 45zł/os

- WINTER PROJECT – nauczymy Cię m.in. jak przetrwać w trudnych warunkach! Jak rozpalić ogień, filtrować wodę – wybudować IGLOO/ w razie braku śniegu szałas ;P ? To tylko kilka z elementów sztuki przetrwania ;) Realizacja ok 2h 30.12 godz 15:00 Lesko Ski/Weremień - 35zł/os

- 4x4- ZIMOWA EXPEDYCJA – spotkamy się z instruktorami OFF ROADU – w grupach min.8os. przemierzymy Bieszczadzkie Trakty samochodem 4x4; Wyprawę zakończymy ogniskiem z pieczeniem kiełbasek. Realizacja ok 2h 01.01 godz 13:00 Lesko Ski/Weremień - 99zł/os

- ZIMOWA TRAPERIADA - Zintegrujmy się i zabawmy we wspólnym towarzystwie!!! Otrzymacie Karty Zawodników- i pod okiem instruktorów spróbujecie swoich sił w takich zawodach jak: bieg w spodniach wieloosobowych, taśmach i workach, strzelaniu z łuków, niezwykłym meczu w SZALONYCH SPÓDNICZKACH, przeciąganiu liny i wbijaniu gwoździ! Realizacja ok 2h 31.12 godzi 10:00 Lesko Ski/Weremień - 25zł/os



UWAGA: Realizacja zajęć przy minimum 8os.



Zakwaterowanie

„Zamek” w Lesku – to miejsce o niezwykłej historii wybudowane w 1473 roku. W 1704 roku zamek, jak i miasto zostały poważnie zniszczone przez Szwedów. Jego odbudowy dokonał nowy właściciel Józef Ossoliński. Pożar w 1783 roku spowodował ponad 50 letni okres ruiny. Dopiero w latach 1837-1839 został przebudowany dla Ksawerego Krasicikiego przez Wincentego Pola według projektu włoskiego architekta Palladia, w stylu późnego klasycyzmu. W 1914 rok zamek został znów zniszczony pożarem i odbudowany w 1924 roku. Podczas działań wojennych w 1942 roku został częściowo zniczczony. Odremontowano go w 1956 roku.



Pokoje pod Arkadami (z bezpośrednim wyjściem na Plac Zamkowy) łazienkami (wc, prysznic, umywalka) i TV. Na terenie obiektu znajduje się kawiarnia, zaplecze rekreacyjne z tenisem stołowym oraz bilardem.



Świadczenia

Zakwaterowane: 5 noclegów
Wyżywienie: HB (śniadanie + obiadokolacja). Pierwszy posiłek: kolacja w dniu przyjazdu, ostatni posiłek: śniadanie w dniu wyjazdu
Transport: dojazd własny
Ubezpieczenie: Signal Iduna S.A.

W cenie dodatkowo 1h wejścia na basen w Lesku



Informacje praktyczne

Transport: dojazd własny

Doba hotelowa zaczyna się o 15:00, a kończy o 11:00 w dniu wyjazdu.

Ośrodek przyjmuje zwierzęta za odpłatnością 15zł/doba

Parking: bezpłatny na terenie obiektu

Adres obiektu: ul. Piłsudskiego 7, 38-600 Lesko, tel.: (013) 469 62 68



» Warunki uczestnictwa i Informacje dodatkowe     » OWU Signal Iduna     » Obowiązek informacyjny    

Terminy i ceny Bieszczady - Hotel Lesko Zamek Sylwester     (skrót: BIESZCZADY HOTEL LESKO ZAMEK - SYLWESTER DBL HB)
Nr grupy Data Cena 
APWZ122929.12.2018 - 03.01.2019Sprzedaż zakończona6 dni

kod imprezy: APWZ~67
Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.