Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
INFOLINIA:
42 637 11 22, pn. - pt. 10-18, sob 10-14
SKORZYSTAJ Z PORADY KONSULTANTA

BiałkaTatrzańska - Obóz narciarski grupa początkująca Biuro Podróży Almatur

OFERTY LETNIE I ZIMOWE OBOZY MŁODZIEŻOWE WCZASY EGZOTYKA WYCIECZKI O NAS KONTAKT PROMOCJA LAST MINUTE
Obozy młodzieżowe
Wypoczynek i zwiedzanie
Informacje
BiałkaTatrzańska - Obóz narciarski grupa początkująca (wiek 7-18)
Informacje
Galeria

» przejdź do galerii

Białka Tatrzańska - jedno z najlepszych centrów zimowych w Polsce. Miłośników białego szaleństwa przyciągnie ponad 30 doskonale przygotowanych, oświetlonych i sztucznie naśnieżanych tras, które zaspokoją potrzeby początkujących i spełnią oczekiwania najbardziej wymagających uczestników. Dzięki systemowi TatrySki możecie korzystać aż z 5 kompleksów narciarskich: Kotelnica, Bania, Kaniówka, Jurgów Ski i Czorsztyn Ski.



Program

Obóz narciarski grupa początkująca

(7-12 lat) (13-18 lat)

Obóz przeznaczony dla osób rozpoczynających swoją przygodę z nartami. Codzienne 4-godzinne szkolenia na stokach Kotelnicy Białczańskiej w asyście wykwalifikowanej kadry instruktorskiej. W trakcie trwania obozu nauczycie się: prawidłowej postawy ciała podczas jazdy, bezpiecznych upadków, skutecznego hamowania, kontrolowania prędkości, zjazdów pługiem oraz szusem, a także różnych technik skrętów. Jeden raz wasze postępy w nauce poddamy analizie video. Do każdych zajęć przygotuje Was kreatywna rozgrzewka. Instruktorzy pomogą Wam dobrać odpowiedni sprzęt, który po obozie będziecie umieli ustawiać i konserwować. Zapraszamy do wspólnego białego szaleństwa!

Oprócz zajęć narciarskich Czekają Was: dwie wycieczki- do Zakopanego na Krupówki oraz do kompleksu basenów termalnych Terma Bania. Ponadto zorganizujemy Wam ognisko z pieczeniem kiełbasek, dyskoteki, karaoke, grę terenową „50”, wyścigi rzędów, gry planszowe i fabularne (Twister, Prawo Dżungli, Dixit, Alias Party, Białe i Czarne Historie).

Uwaga: cena nie zawiera kosztu karnetów oraz wypożyczenia sprzętu narciarskiego


Program fakultatywny


Archery Tag - Archery czyli strzelanie z łuku. Gra w terenie z wykorzystaniem bezpiecznych strzał. Zabawa, która podbija świat. – 35 PLN/os.
Popołudniowe szusowanie na stoku dla osób jeżdżących – ok. 65 PLN/os. Cena zawiera: opiekę instruktorów, transport, skipass. Cena nie zawiera: kosztu wypożyczenia sprzętu narciarskiego/snowboardowego.
Bitwa paintballowa – 45 PLN/os. Cena zawiera: osprzęt, umundurowanie oraz 150 kul.
Fotorelacja na płycie CD – 40 PLN/os.



Zakwaterowanie

7 noclegów w dwóch ośrodkach wypoczynkowych. Ośrodek Wypoczynkowy „Groń” położony w miejscowości Groń. Noclegi w dwupiętrowych całorocznych domkach, w pokojach 3-,4-,5- i 6-osobowych z łazienkami oraz TV. Teren ośrodka monitorowany kilkunastoma kamerami sieci telewizyjnej. Na terenie ośrodka: kawiarenka, pizzeria, bilard (płatny), stół do tenisa stołowego, stół do piłkarzyków oraz sala szkoleniowa przeznaczona na spotkania integracyjne i dyskoteki. DW „A.W. Dziadkowiec” - góralski dom wczasowy położony w centrum Białki Tatrzańskiej. Pokoje 2-, 3-, 4-, 5-, 6- osobowe z łazienkami i TV. Na terenie obiektu: sala do gry w tenisa stołowego, bilard, piłkarzyki oraz dart. O dokładnym podziale zakwaterowania Rodzice będą informowani tydzień przed rozpoczęciem obozu.

Wszelkie życzenia dotyczące zakwaterowania będą rozpatrywane w miarę możliwości.



Świadczenia

Wyżywienie całodzienne (3 posiłki + podwieczorek) w restauracji ośrodka. Pierwszy posiłek - kolacja w dniu przyjazdu, ostatni posiłek - śniadanie w dniu wyjazdu oraz prowiant na drogę powrotną.

Transport Autokar turystyczny.

Ubezpieczenie Signal Iduna S.A. – SKI.

Opieka wychowawcy - instruktora.

Realizacja programu.



Informacje praktyczne

W przypadku złych warunków pogodowych zajęcia programowe oraz uzupełniające mogą ulec modyfikacji. Cena nie zawiera kosztu karnetów oraz wypożyczenia sprzętu narciarskiego/snowboardowego, dopłat za transport z miast wyznaczonych w rozkładzie jazdy.

Możliwość wykupienia diety specjalnej (wegetariańska,wegańska,bezglutenowa,bezmleczna)-100 PLN os./pobyt

Dzienny Skipass – 7-15 lat ok. 70 PLN/os.; 16-18 lat ok. 80 zł PLN/os.

Wypożyczenie sprzętu:

Narty+ buty+ kije –ok. 30 PLN os./dzień

Deska + buty – ok. 35 PLN os./dzień

Gogle lub kask – ok. 10 PLN os./dzień

(Opłata za Skipass oraz wypożyczenie sprzętu uiszczana jest na miejscu)

Osoby, które wykupią fotorelację na płycie CD otrzymają ją drogą listowną po zakończeniu obozu.



» Warunki uczestnictwa i Informacje dodatkowe     » OWU Signal Iduna     » Obowiązek informacyjny    

Terminy i ceny BiałkaTatrzańska - Obóz narciarski grupa początkująca     (skrót: BIALKA TARZANSKA NARCIARSKI POCZATKUJACY PAX FB)
Nr grupy Data Cena 
APBT011212.01.2019 - 19.01.20191249 zł Plan podróżyRezerwuj8 dni
APBT011919.01.2019 - 26.01.20191249 zł Plan podróżyRezerwuj8 dni
APBT012626.01.2019 - 02.02.20191249 zł Plan podróżyRezerwuj8 dni
APBT020202.02.2019 - 09.02.20191249 zł   1149 zł   Promocja Plan podróżyRezerwuj8 dni
APBT020909.02.2019 - 16.02.20191249 zł   1149 zł   Promocja Plan podróżyRezerwuj8 dni
APBT021616.02.2019 - 23.02.20191249 zł   1149 zł   Promocja Plan podróżyRezerwuj8 dni

kod imprezy: APBT~BIALKA_TARZANSKA__NARCIARSKI_POCZATKUJACY_PAX_FB
Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.