Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
INFOLINIA:
42 637 11 22, pn. - pt. 10-17
SKORZYSTAJ Z PORADY KONSULTANTA

Białka Tatrzańska - Obóz Paintball i Archery Tag Biuro Podróży Almatur

ZIMA 2020 OBOZY MŁODZIEŻOWE WCZASY EGZOTYKA WYCIECZKI O NAS KONTAKT PROMOCJA LAST MINUTE
Skorzystaj z wyszukiwarki
Obozy Białka Tatrzańska
Obozy młodzieżowe
Wypoczynek i zwiedzanie
Oferta edukacyjna
Informacje
Białka Tatrzańska - Obóz Paintball i Archery Tag (wiek 10-19)
Informacje
Galeria

» przejdź do galerii

Białka Tatrzańska - jedno z najlepszych centrów zimowych w Polsce.

Program

Paintball w zimie to wspaniała zabawa i mnóstwo emocji. Podczas obozu będziecie mieli do wykorzystania, aż 1250 kul. To gwarancja niezapominanych wrażeń i doskonałej zabawy. Zapewniamy Wam pełen osprzęt i umundurowanie. W trakcie rozgrywania scenariuszy takich jak: ochrona prezydenta, przejmowanie zagajnika, death match czy napoleonka powalczycie o flagę, bazę, przetrwanie własne i swojego zespołu. Kolejną propozycją są coraz popularniejsze Archery Tag czyli tzw. bitwy łuczników. Jest to sport z pogranicza paintball’a i łucznictwa. Nowa koncepcja drużynowej gry (z wykorzystaniem bezpiecznych strzał, zakończonych miękkim, piankowym grotem), która dzięki taktycznemu myśleniu i kreatywnemu podejściu daje ogromną dawkę adrenaliny i zabawy. Do tego w programie: ogniska z pieczeniem kociołka, strzelanie z wiatrówki, nauka rozpalania ogniska, udzielania pierwszej pomocy oraz budowy obozowiska w warunkach zimowych. Czekają Was również dwie wycieczki: do Zakopanego na Krupówki oraz do kompleksu basenów termalnych Terma Bania. Zorganizujemy Wam dyskotekę, karaoke, grę terenową „50-tkę”, wyścigi rzędów, gry planszowe i fabularne (Twister, Prawo Dżungli, Dixit, Alias Party, Białe i Czarne Historie), ognisko z pieczeniem kiełbasek.


Program fakultatywny


Archery Tag - strzelanie z łuku. Gra w terenie z wykorzystaniem bezpiecznych strzał. Zabawa, która podbija świat. – 35 PLN/os.
Bitwa paintballowa – 45 PLN/os. Cena zawiera: osprzęt, umundurowanie oraz 150 kul.
Fotorelacja na płycie CD – 40 PLN/os.
Popołudniowe szusowanie na stoku dla osób jeżdżących – ok. 70 PLN/os. Cena zawiera: opiekę instruktorów, transport, skipass. Cena nie zawiera: kosztu wypożyczenia sprzętu narciarskiego/snowboardowego.


Zakwaterowanie



7 noclegów w dwóch ośrodkach wypoczynkowych. Ośrodek Wypoczynkowy „Groń” położony w miejscowości Groń. Noclegi w dwupiętrowych całorocznych domkach, w pokojach 3-,4-,5- i 6-osobowych z łazienkami oraz TV. Teren ośrodka monitorowany kilkunastoma kamerami sieci telewizyjnej. Na terenie ośrodka: kawiarenka, pizzeria, bilard (płatny), stół do tenisa stołowego, stół do piłkarzyków oraz sala szkoleniowa przeznaczona na spotkania integracyjne i dyskoteki. DW „A.W. Dziadkowiec” - góralski dom wczasowy położony w centrum Białki Tatrzańskiej. Pokoje 2-, 3-, 4-, 5-, 6- osobowe z łazienkami i TV. Na terenie obiektu: sala do gry w tenisa stołowego, bilard, piłkarzyki oraz dart.
Uwaga: Zakwaterowanie w ośrodku Dziadkowiec możliwe tylko w turnusie 3 lub 5. O dokładnym podziale zakwaterowania Rodzice będą informowani tydzień przed rozpoczęciem obozu.

Wszelkie życzenia dotyczące zakwaterowania będą rozpatrywane w miarę możliwości.

Świadczenia

Wyżywienie całodzienne (3 posiłki + podwieczorek) w restauracji ośrodka. Pierwszy posiłek - kolacja w dniu przyjazdu, ostatni posiłek - śniadanie w dniu wyjazdu oraz prowiant na drogę powrotną.

Transport Autokar turystyczny.

Ubezpieczenie Signal Iduna S.A. – SKI.

Opieka wychowawcy - instruktora.

Realizacja programu.

Informacje praktyczne

W przypadku złych warunków pogodowych zajęcia programowe oraz uzupełniające mogą ulec modyfikacji. Cena nie zawiera dopłat za transport z miast wyznaczonych w rozkładzie jazdy.

Możliwość wykupienia diety specjalnej (wegetariańska,wegańska,bezglutenowa,bezmleczna) - 100 PLN os./pobyt

Wypożyczenie sprzętu (dotyczy osób, które wezmą udział w popołudniowym szusowaniu z programu fakultatywnego/ opłata uiszczana jest na miejscu):

Wypożyczenie sprzętu

Narty+ buty+ kije – 30 PLN os./dzień

Deska + buty - 35 PLN os./dzień

Gogle lub kask – ok. 10 PLN os./dzień

Osoby, które wykupią fotorelację na płycie CD otrzymają ją drogą listowną do miesiąca od zakończenia obozu.

» Warunki uczestnictwa i Informacje dodatkowe     » OWU Signal Iduna     » Obowiązek informacyjny    

Terminy i ceny:   Białka Tatrzańska - Obóz Paintball i Archery Tag   (skrót: BIALKA TATRZANSKA I PAINTBALL I ARCHERY TAG PAX FB)
11.01 - 18.01.2020
 8 dni / APBT0111
1499 zł   1399 zł PromocjaPlan podróżyRezerwuj
18.01 - 25.01.2020
 8 dni / APBT0118
1499 zł   1399 zł PromocjaPlan podróżyRezerwuj
25.01 - 01.02.2020
 8 dni / APBT0125
1499 zł   1399 zł PromocjaPlan podróżyRezerwuj
01.02 - 08.02.2020
 8 dni / APBT0201
1499 zł   1399 zł PromocjaPlan podróżyRezerwuj
08.02 - 15.02.2020
 8 dni / APBT0208
1499 zł   1399 zł PromocjaPlan podróżyRezerwuj
15.02 - 22.02.2020
 8 dni / APBT0215
1499 zł   1399 zł PromocjaPlan podróżyRezerwuj

kod imprezy: APBT~BIALKA_TATRZANSKA___I_PAINTBALL_I_ARCHERY_TAG_PAX_FB
Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.