Klauzula informacyjna

Jakich Twoich danych dotyczy przetwarzanie i kto jest ich administratorem?

Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, które Twoje dane osobowe będą przetwarzane oraz w jakim celu, i jakim sposobem, jest Biuro Podróży i Turystyki „ALMATUR-ŁÓDŹ” Sp. z o.o.. (dalej „Almatur”) z siedzibą i adresem w Łodzi przy ulicy Piotrkowska 59

Jaki jest cel i podstawa przetwarzania Twoich danych osobowych przez Almatur?

ALMATUR przetwarza Twoje dane osobowe, aby umożliwić korzystanie z serwisów prowadzonych przez ALMATUR, dopasowywać wyświetlane treści i reklamy do Twoich zainteresowań, prowadzić pomiary jakości i skuteczności, ulepszać treści oraz usługi, informować Cię o treściach i usługach ALMATUR i naszych Partnerów („Partnerzy”), których lista znajduje się tutaj, udostępniać w serwisach przestrzeń reklamową, prowadzić działania marketingu bezpośredniego, zapewniać bezpieczeństwo przetwarzania informacji, zarządzać systemami teleinformatycznymi oraz ochroną lub dochodzeniem roszczeń [sprawdź tutaj].

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest prawnie uzasadniony interes ALMATUR Obejmuje on ulepszanie usług, zapewnienie ich najlepszej jakości oraz informowanie o nich Użytkowników. Wyświetlanie w serwisach oferty dopasowanych do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). W niektórych naszych serwisach podstawą przetwarzania danych osobowych może być zgoda, o czym zawsze zostaniesz poinformowany. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Partnerzy, jako odrębni administratorzy danych osobowych, przetwarzają Twoje dane osobowe na podstawie ich prawnie uzasadnionego interesu lub zgody. Niektórzy z naszych Partnerów mogą również przetwarzać Twoje w taki sposób, aby wyświetlić Ci treści lub reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań, dzięki zautomatyzowanemu porównaniu Twoich zainteresowań i preferencji z modelowymi zainteresowaniami i preferencjami użytkowników internetu (profilowanie). Potwierdzając zapoznanie się z niniejszą informacją, poprzez kliknięcie na „Przejdź do serwisu” lub zamknięcie tego okna jednocześnie zgadzasz się na to, aby Twoje dane osobowe były przetwarzane w taki sposób jak tu zostało opisane. Możesz zarządzać swoją zgodą, w tym ją cofnąć [sprawdź tutaj].

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Jakie masz uprawnienia wobec ALMATUR w zakresie przetwarzanych danych?

Możesz żądać od ALMATUR: dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, a w niektórych przypadkach do ograniczenia przetwarzania oraz niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także masz prawo wyrazić sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, wtedy, gdy dane osobowe przetwarzane są na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora [sprawdź tutaj].

Masz prawo wnieść skargę dotyczącą przetwarzania Twoich danych osobowych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Komu ALMATUR udostępnia Twoje dane osobowe?

ALMATUR, co do zasady nie udostępnia osobom trzecim Twoich danych osobowych, za wyjątkiem sytuacji, w których ALMATUR posiada ku temu podstawę prawną, w tym na żądanie podmiotów uprawnionych, lub kiedy jest to niezbędne do wykonania usług oferowanych przez ALMATUR, np. przedsiębiorcom zapewniającym hosting naszych serwisów.

Jak długo ALMATUR przechowuje Twoje dane osobowe?

ALMATUR przechowuje dane osobowe Użytkowników jedynie przez czas, jaki jest niezbędny dla zrealizowania celów, dla których dane zostały zebrane oraz pod warunkiem zachowania aktualności jednej z opisanych powyżej podstaw prawnych, bądź, gdy pojawiła się nowa podstawa, np. przepis prawa lub konieczność realizacji roszczeń w postępowaniu sądowym.

Z kim możesz się skontaktować, aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych przez ALMATUR?

Jeśli masz pytania związane z przetwarzaniem Twoich danych osobowych w serwisach prowadzonych przez ALMATUR albo chciałbyś zgłosić zagadnienie związane z przetwarzaniem danych osobowych przez ALMATUR, możesz się skontaktować z przedstawicielem ALMATUR, wykorzystując dane kontaktowe: iod@Almatur.pl

Jeśli jesteś naszym zarejestrowanym użytkownikiem serwisów ALMATUR, informacje na temat ochrony Twoich danych osobowych znajdują się tutaj: przeczytaj pełną treść klauzuli

X
Almatur kolonie i obozy
INFOLINIA ALMATUR:
42 637 11 22, pn. - pt. 10-17
OBOZY MŁODZIEŻOWE I KOLONIE ALMATUR

Adam & Spa Kudowa Zdrój - Wczasy (NA ZAPYTANIE) Biuro Podróży Almatur

OFERTY LETNIE OBOZY MŁODZIEŻOWE WCZASY EGZOTYKA WYCIECZKI O NAS KONTAKT PROMOCJA LAST MINUTE
Skorzystaj z wyszukiwarki
Obozy młodzieżowe
Wypoczynek i zwiedzanie
Oferta edukacyjna
Informacje
Adam & Spa Kudowa Zdrój - Wczasy (NA ZAPYTANIE)
Informacje
Galeria

» przejdź do galerii

W malowniczej dolinie, pomiędzy wzniesieniami Gór Orlickich i skalnymi platformami Gór Stołowych leży jedno z najstarszych europejskich uzdrowisk - miasto Kudowa-Zdrój. Kurort znany od wieków z leczniczych właściwości wód mineralnych, których źródła biją w samym sercu uzdrowiska - w Parku Zdrojowym.

Program

Klimatyczny, kameralny hotel położony w popularnym górskim kurorcie – Kudowa Zdrój, miejscowość o bogatej tradycji uzdrowiskowej.
Od wielu lat cenią ją nie tylko kuracjusze przybywający tu „dla wód uzdrowiskowych” ale także osoby poszukujące propozycji na aktywny wypoczynek w górach.

Zakwaterowanie

Do Państwa dyspozycji oddajemy komfortowe pokoje i apartamenty.
Każdy z nich wyposażony jest w z łazienkę z czystymi ręcznikami, w pokoju znajduje się telewizor LCD, telefon oraz bezprzewodowy Internet.

Pokoje LUX posiadają balkony, z których rozpościera się widok na miasteczko. Każdy z pokoi przygotowywany jest z należytą starannością, by czuli się Państwo w nas komfortowo.

Świadczenia


Zakwaterowanie
Wyżywienie BB (śniadania w formie bufetu)
Bezpłatny parking hotelowy
Wi - Fi
Możliwość korzystania z: kompleksu basenowego - strefa rekreacyjna z biczami wodnymi, kaskadą oraz łóżkami do hydromasażu, jacuzzi i łaźnią parową; letniego tarasu widokowego; sali relaksu; sali kominkowej; bilarda

Informacje praktyczne

Dodatkowy koszt stanowi opłata uzdrowiskowa w wysokości 4 zł od osoby za dzień, 2 zł od dziecka do lat 15 za dzień, pobierana wyłącznie gotówką na miejscu w hotelu.

» Warunki uczestnictwa i Informacje dodatkowe     » Warunki promocji     » OWU Signal Iduna     » Obowiązek informacyjny    

Terminy i ceny:   Adam & Spa Kudowa Zdrój - Wczasy (NA ZAPYTANIE)   (skrót: ADAM SPA KUDOWA ZDROJ DBL BB)
31.07 - 07.08.2021
 8 dni / APAS0731
Impreza w trakcie realizacji
07.08 - 14.08.2021
 8 dni / APAS0807
1085 zł Rezerwuj
14.08 - 21.08.2021
 8 dni / APAS0814
1085 zł Rezerwuj
21.08 - 28.08.2021
 8 dni / APAS0821
1085 zł Rezerwuj
28.08 - 04.09.2021
 8 dni / APAS0828
1085 zł Rezerwuj
04.09 - 11.09.2021
 8 dni / APAS0904
1085 zł Rezerwuj
11.09 - 18.09.2021
 8 dni / APAS0911
1085 zł Rezerwuj
18.09 - 25.09.2021
 8 dni / APAS0918
1085 zł Rezerwuj
25.09 - 02.10.2021
 8 dni / APAS0925
1085 zł Rezerwuj
02.10 - 09.10.2021
 8 dni / APAS1002
945 zł Rezerwuj
09.10 - 16.10.2021
 8 dni / APAS1009
945 zł Rezerwuj
16.10 - 23.10.2021
 8 dni / APAS1016
945 zł Rezerwuj
23.10 - 30.10.2021
 8 dni / APAS1023
945 zł Rezerwuj
30.10 - 06.11.2021
 8 dni / APAS1030
945 zł Rezerwuj
06.11 - 13.11.2021
 8 dni / APAS1106
945 zł Rezerwuj
13.11 - 20.11.2021
 8 dni / APAS1113
945 zł Rezerwuj
20.11 - 27.11.2021
 8 dni / APAS1120
945 zł Rezerwuj
27.11 - 04.12.2021
 8 dni / APAS1127
945 zł Rezerwuj
04.12 - 11.12.2021
 8 dni / APAS1204
945 zł Rezerwuj
11.12 - 18.12.2021
 8 dni / APAS1211
945 zł Rezerwuj

kod imprezy: APAS~ADAM_SPA_KUDOWA_ZDROJ_DBL_BB
Klauzula informacyjna Gdy korzystasz z naszych serwisów, danymi osobowymi, które przetwarzamy mogą być, np. adres IP Twojego urządzenia, dane pozyskiwane na podstawie plików cookies lub podobnych mechanizmów zapisywania informacji w urządzeniach Użytkowników, o ile pozwolą one na zidentyfikowanie Ciebie. Więcej informacji na temat zakresu danych osobowych oraz cookies znajdziesz w Polityce prywatności.

Signal Iduna    Subwencja PFR